Apdrošināšana, adresē Rīga

Drukāt

Experc, SIA

Braslas 22C, Rīga, LV-1035
Pakalpojumi: ✓ Automašīnu transportēšana ✓ Evakuatora pakalpojumi ✓ Kravu pārvadājumi ✓ Īstermiņa stāvvietas ✓ CMR apdrošināšana ✓ Extra apdrošināšana Automašīnu transportēšana:

SIA "Experc" pieredze starptautiskajos kravu pārvadājumos padarīs jūsu izvēli vieglāku. Transportlīdzekļa nosūtīšana var būt nogurdinoša un dārga pieredze. Jūs vēlaties būt drošs, ka sadarbojaties ar labāko autotransporta uzņēmumu par labāko cenu. Transportlīdzekļi ir otrs lielākais pirkums, un ir svarīgi justies droši, kad jums jāpārvieto automašīna. Izvēlieties pārbaudītas vērtības: CMR apdrošināšana visām kravām; profesionāli un pieredzējuši darbinieki ar vairāk nekā 15 gadu pieredzi; jaunākās paaudzes GPS izsekošanas ierīces; neejošu/ bojātu automašīnu transportēšana; kvalitatīva un ātra automobiļa piegāde no izsoļu namiem, dīleru centriem, lieliem un maziem tirgotājiem, kā arī no rūpnīcām.

Piedāvājam automašīnu transportēšanu no dažādām Eiropas valstīm!

Express Travel, ceļojumu birojs

Lāčplēša 13, Rīga, LV-1010
Apraksts:

"Express Travel" tūrisma nozarē darbojas kopš 1999. gada. Organizē pilna servisa atpūtas ceļojumus, sporta braucienus, mācību ceļojumus, kā arī svarīgāko sporta pasākumu apmeklējumus. Korporatīvo klientu nodaļa organizē biznesa braucienus, kas ļauj vienkāršot un optimizēt biznesa klientu apkalpošanas procesu, taupot uzņēmumu laiku un līdzekļus.

Extra Group, SIA

Tērbatas 30, Rīga LV-1011
Nekustamais īpašums

FF International Movers, SIA, Pārvietošanās serviss

Šarlotes 3, Rīga LV-1001
Pakalpojumi:: ✓ Pārcelšanās pakalpojumi ✓ Pakošanas pakalpojumi ✓ Uzglabāšana un noliktava ✓ Pakojamā materiāla tirdzniecība un noma ✓ Pārcelšanās tehnika un inventārs, noma ✓ Pārcelšanās konsultācijas ✓ Mēbeļu montāža/demontāža ✓ Mēbeļu iedzīves iepakošana ✓ Biroju pārvešana ✓ Mākslas priekšmetu pārvešana ✓ Pārcelšanās palīgtehnika

FINTEXO, SIA

Kalngale, Sniedzes 12, Carnikavas pagasts, Ādažu nov. LV-2163
Biznesa konsultācijas, pakalpojumi

FinServices, SIA

Strūgu 2A, Rīga, LV-1003
Grāmatvedības ārpakalpojumu priekšrocības:: ✓ Uzņēmums ietaupīs uz grāmatveža algas izmaksām ✓ Grāmatvedības ārpakalpojumu uzņēmums veic pilnu grāmatvedības uzskaiti, kā arī specializējas nodokļu konsultācijās un juridiskos jautājumos ✓ Nav nepieciešams iekārtot grāmatveža darba vietu ✓ Nav nepieciešams grāmatvedim nodrošināt pastāvīgas apmācības un izaugsmi ✓ Grāmatvedības apkalpojošam uzņēmumam ir lielāka informācijas aprite un plašākas zināšanas dažāda veida uzņēmējdarbības sfērās

Finance A, SIA

Varkaļu 13A, Rīga, LV-1067
Grāmatvedības pakalpojumi

Finance Manager, SIA

Pārslas 22, Jūrmala, LV-2011

Financial & Accounting Services, SIA

Latgales 322D-214, Rīga LV-1063
Grāmatvedība, grāmatvedība Ķengarags, grāmatvedība Ķengaragā, grāmatvedības pakalpojumi Ķengaragā, grāmatvedības apkalpošana, grāmatvedības konsultācijas, grāmatvedības kārtošana, grāmatvedības uzskaite, pārskatu sagatavošana, konsultācijas nodokļu jautājumos, uzņēmuma reģistrāsija, PK palielināšana, statūtu grozījumi, VID

Finanšu un nodokļu serviss, SIA

Lielirbes 1-(206-208A), Rīga LV-1046
Mēs piedāvājam: ✓ Civiltiesiski apdrošinātu grāmatvedības apkalpošanu; ✓ Grāmatvedības un nodokļu konsultācijas; ✓ Grāmatvedības auditu; ✓ Sia likvidācijas bilances; ✓ Mikronodokļa maksātāju atskaites; ✓ Reģistrēšanu un izslēgšanu no pvn reģistra; ✓ Jūrnieku gada deklarācijas; ✓ Juridisko adresi un korespondences saņemšanu; ✓ Komunikāciju ar klientu latviešu, krievu un angļu valodās.

Fineco, SIA

Antonijas 8-6b, Rīga LV-1010
Informācija no uzņēmumu reģistra

Fintech Services, SIA

Circeņu 7, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167

Finv 8, SIA

13. janvāra 3, Rīga, LV-1050

Firma Verso, SIA

Latgales 315-45, Rīga LV-1063
Guļbūves. Guļbūvju, koka karkasa ēku renovācija, pārvietošana neizjauktā veidā. Terases, lapenes, pergolas, nojumes, ziemas dārzi, stikla starpsienas, margas, margu sistēmas, mēbeles, mēbeļu restaurācija. Stikla, (loft) biroja, virtuves un iebūvējamo mēbeļu izgatavošana. Koka karkasa mājas, koka karkasa māju būvniecība. Mežizstrāde.