Apdrošināšana, adresē Rīga

Drukāt

HouseDecor, SIA

Zemītes 4-3, Rīga LV-1002
Grāmatvedības pakalpojumi

I. Paegles ārsta prakse dzemdniecībā un ginekoloģijā, SIA

Strādājam klātienē ( grūtnieces, akūtas pacientes)
Ģertrūdes 30-2.st., Rīga LV-1011
Ar prieku sniegsim Jums konsultācijas ģimenes plānošanā.: Ginekoloģijas privātprakses mērķis ir izprast pacientu vēlmes, sekot līdzi grūtniecības norisei, veikt nepieciešamos ginekoloģiskos izmeklējumus un uzturēt topošās māmiņas pie labas veselības, lai grūtniecības mēneši noritētu patīkami un mierīgi. Ginekoloģe katram pacientam sniedz individuālu pieeju un aprūpi. Sadarbojamies ar apdrošināšanas kompānijām.

I.L.GRĀMATVEDĪBA,AUDITS UN KONSULTĀCIJAS, SIA

Krasta 86-507, Rīga LV-1019
Pakalpojumi: ✓ Grāmatvedības pakalpojumi ✓ Audits ✓ Konsultācijas ✓ Juridiskie pakalpojumi ✓ Uzņēmumu dibināšana Par mums:

Grāmatvedības pakalpojumi no A līdz Z. Risinām visus grāmatvedības saistītos jautājumus klienta uzņēmumā. Sakārtota grāmatvedības uzskaite atbilstoši Latvijas Republikas likumdošanai. Jūs piegādājat mums grāmatvedības dokumentus, un pārējo paveicam mēs. Mūsu grāmatvedības pakalpojumi ir civiltiesiski apdrošināti. Uzņemamies visu ar grāmatvedību saistīto jautājumu risināšanu klienta uzņēmumā. Tostarp pārstāvam uzņēmumu Valsts ieņēmumu dienestā un citās valsts un pašvaldības institūcijās. Palīdzam rast risinājumus nodokļu optimizācijai.

ID grāmatvedis, SIA

Augusta Deglava 152 k-1-17, Rīga LV-1021
Grāmatvedības pakalpojumi

IGK Credit Management, SIA

Lokomotīves 34, Rīga LV-1057
Apraksts:

"IGK Credit Management" piedāvā pilnu kredītriska pārvaldības pakalpojumu portfeli.

ILBU, SIA, Grāmatvedība

Rīgas 36 k-1 - 31, Ķekava, Ķekavas nov., LV-2123
Pakalpojumi:: ✓ Ikmēneša atskaites VID; ✓ Statistikas atskaites; ✓ Grāmatvedības metodikas izstrāde; ✓ Operatīvā bilance; ✓ Gada pārskats; ✓ Finanšu atskaites vadībai; ✓ Lietvedība; ✓ Nodokļu konsultācijas; ✓ Darba aizsardzības dokumentācija

INFOSEC, SIA

Rīgas 12-19, Salaspils, Salaspils nov. LV-2121

INModul, SIA, moduļu telpu noma, ražošana

Rīgas 6-17a, Olaine, Olaines nov., LV-2114
Pakalpojumi:: Pēc pieprasījuma iznomājam un pielāgojam klienta vajadzībām pārvietojamos moduļus - ofisa telpas, sanitāro mezglu telpas, strādnieku ģērbtuves, jūras konteinerus, sarga posteņus, glabātuves. Piedāvājam visa veida būvtehnikas instrumentu, sastatnes un pārvietojamā mobilā žoga nomu, kā arī pēc klienta pieprasījuma uz vietas veicam montāžas un demontāžas darbus. Konsultējam loģistikas pakalpojumos.

IR Audits, SIA

Krēslas 1C - 4, Rīga, LV-1048
Grāmatvedības pakalpojumi

IS Management, SIA

Zeltrītu 10-18, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Biznesa konsultācijas, pakalpojumi