Apdrošināšana, adresē Rīga

Drukāt

Muižnieks J., zvērināts advokāts

Miera 15-1, Rīga, LV-1001
Civiltiesības, Ģimenes tiesības, Darījumi ar nekustamo īpašumu, Civiltiesiskie līgumi, Zaudējumu atlīdzības un parādu piedziņas procesi, Mantojuma lietas, Apdrošināšanas joma, Patērētāju tiesību aizsardzība, Dzīvokļu un īres tiesiskās attiecības, Darba tiesiskās attiecības, Līgumu, (pirkuma, nomas, īres, darba, cesijas, uzņēmuma,
ZL.LV iesaka

Multiklips, SIA

Lielirbes 1, Rīga, LV-1046
Kompakta tehnika, traktortehnika. Sniega tīrīšanas tehnika. Mini traktori. Zāles pļāvēji. Zāģēšanas instrumenti. Krūmgrieži. Dārza frēzes. Celmu frēzes. Ielu, ietvju uzkopšanas tehnika. Tehnika lapu savākšanai. Lapu savācēji. Parku labiekārtošanas tehnika. Mazie traktori. Mazie vedēji. Zāles pļaujmašīnas. Pļaujmašīnas. Zāles pļāvēji,

My Consultations, SIA

Kurzemes prospekts 164 - 24, Rīga, LV-1029
Grāmatvedības pakalpojumi

Māja Latvijā, SIA

Ojāra Vācieša 6B, Rīga, LV-1004
Nekustamais īpašums

Māju būvniecība, SIA

Nākotnes 10 - 7, Mālpils, Mālpils pagasts, Siguldas nov., LV-2152
Ēku būvniecība, Iekšdarbi, Apdares remontdarbi, Ēku fasādes atjaunošana, Daudzstāvu māju renovācija, Ēku māju projektēšana. Tāmēšanas darbi, ēku būvniecība; iekšējā un ārējā apdare; interjera dizains;teritorijas labiekārtošanabūvuzraudzība, būvuzraugs, Dizains, dizaina projektēšana izstrāde. Privātmāju, ēku būvniecība, Demontāžas

Mūsu Domīnija, SIA

Baznīcas 4A, Rīga, LV-1010
Apdrošināšanas starpniecība

N.Kovriga ārsta prakse bērnu ķirurģijā, SIA

Bruņinieku 5 k-22 - 105, Rīga, LV-1001
Apraksts:

Sertificēts bērnu ķirurgs Natālija Kovriga, kura ārsta pediatra grādu ieguvusi 1985.gadā. 1986.gadā pabeigusi internatūru Rīgas medicīnas institūtā (šobrīd Latvijas Medicīnas akadēmija) bērnu ķirurģijā profesora J. Gaujiena vadībā.  Pēc tam ilgus gadus strādāja Rīgas pilsētas 5.Bērnu poliklīnikas centrālajā bērnu traumatoloģijas nodaļā.

2000.gada noslēgts līgums ar Rīgas novada slimokasi un piešķirta atļauja izveidot ārsta praksi, pēc tam līgums ar Veselības obligātas apdrošināšanas valsts aģentūru (šobrīd Nacionālais veselības dienests) un nodibināta ārsta prakse bērnu ķirurģijā.

No 2008.gadā N. Kovrigas ārsta prakse bērnu ķirurģijā saņēma atļauju sekundāro ambulatoro veselības aprūpes pakalpojumu sniegšanai par valsts apmaksu.

N.PASPĀRNES APDROŠINĀŠANAS STARPNIEKA BIROJS, Rīgas pilsētas individuālais uzņēmums

Dižozolu iela 5 – 59, Rīga, LV-1058
Informācija no uzņēmumu reģistra

NDC, SIA

Jasmuižas 18 k-1 - 34, Rīga, LV-1021
Grāmatvedības pakalpojumi

NIKOM-A, SIA

Brīvības gatve 358 - 52, Rīga, LV-1006
Grāmatvedības pakalpojumi

NIM DC, SIA

Ziedleju 6, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
ZL.LV iesaka

NOTE, SIA, Kemperu remonts un aprīkojums

Penkules 37, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

SIA NOTE jau vairāk nekā 20 gadus nodrošina savus klientus ar augstvērtīgu servisu kemperu jomā. Mēs lepojamies ar to, ka zinām, kas ir kemperis no tā pašiem pamatiem. Tāpēc spējam sniegt saviem klientiem pilnu pakalpojumu klāstu - kemperu nomu vai iegādi, kempera apkopi un remontu. Mēs uzstādam, veicam apkopi un remontējam: antenas, elektroinstalācijas, ledusskapjus, gaisa kondicionierus, ūdens sildītājus, pneimatisko piekari, gaisa spilvenus, bremžu sistēmu, riepas, stiprinājumus, ventilācijas un santehnikas aprīkojumu. Kā arī veicam kemperu remontu pēc negadījumiem un sadarbojamies ar apdrošināšanas kompānijām.

 

 

NOVIKONTAS SAFETY, SIA

Duntes 17A, Rīga, LV-1005
Nekustamais īpašums

Nafta LV, SIA

Lubānas 66 - 317, Rīga, LV-1073
Tirdzniecībā piedāvātās degvielas sortimentā ir:: ✓ ziemas un vasaras marku dīzeļdegviela ✓ marķētā dīzeļdegviela lauksaimniekiem ✓ marķētā dīzeļdegviela apkures vajadzībām un kuģu uzpildīšanai ✓ 95 un 98 markas bezsvina benzīns Transports: SIA Nafta LV degvielas transportēšanas pakalpojumus sniedz ar savu transportu. Uzņēmuma rīcībā ir vairāki degvielas vedēji ar maksimālo kalibrāciju 31000 ltr un mazāki ar kalibrāciju 19000 ltr. Visas automašīnas atbilst bīstamo kravu pārvadāšanas noteikumiem ADR un ir aprīkotas ar degvielas sūkņiem un kalibrētiem skaitītājiem. Tas dod iespēju veikt degvielas piegādes gan lieliem, gan maziem degvielas vairumpatērētājiem un precīzi izsniegt pasūtīto degvielas apjomu.

Namu guru, SIA

Brīvības 156 k-1 - 15, Rīga, LV-1012
Nekustamais īpašums

Nandin Food & Drinks, SIA

Strēlnieku 6-2, Rīga, LV-1010
Holdinga kompānijas