Apdrošināšana, adresē Rīga

Drukāt

Sapida, SIA

Baltezers, Āķu 15, Ādažu pagasts, Ādažu nov., LV-2164
Holdinga kompānijas

Sapņu ciemats, SIA

Rūpnīcu 4, Olaine, Olaines nov., LV-2114
Nekustamais īpašums

Sarmira, SIA

Latgales 258 k-4-33, Rīga LV-1063
Grāmatvedības pakalpojumi
ZL.LV iesaka

Saules Veselības centrs, SIA

Brīvības 68, Rīga, LV-1011
Apraksts:

Privātā ambulatorā ārstniecības iestāde “Saules veselības centrs” izveidota 2011. gadā. Mums jau no pašas pirmās “Saules veselības centrs” izveides dienas ļoti svarīgi piedāvāt medicīnas pakalpojumus, apvienojot augstus kvalitātes standartus medicīnā ar personisku, iejūtīgu un rūpīgu pacientu apkalpošanu. Atrodamies Rīgas centrā UNESCO Pasaules kultūras mantojuma aizsardzības zonā, pilsētbūvniecības pieminekļa teritorijā, jūgendstila namā, kurā ir saglabāts tā laika interjers un kas ir ērti pieejams pilsētas pacientiem, kā arī pacientiem, kuri iebrauc pilsētā ar sabiedrisko transportu. Sniedzam maksas medicīnas pakalpojumus, ko apmaksā pats pacients, darba devējs vai apdrošināšanas kompānijas, ar kurām ir noslēgti līgumi. Vides pieejamība personām ar funkcionāliem traucējumiem. Ārsti sniedz attālinātas konsultācijas. Mūsu misija – vesels, laimīgs, līdzestīgs pacients. Mūsu vērtības – profesionalitāte, veselība, atbildība, attīstība.

Sefinance, SIA

Krišjāņa Valdemāra 57/59, Rīga, LV-1010
Refinansēšana, finanšu darbība, kredīts komercobjekta iegādei, ilgtermiņa, aizdevums.  Aizdevumu pārfinansēšana, refinansēšana. pārfinansēšana.  auto, automobiļa, avio, laivu līzings. Motocikls, transportlīdzeklis, transports līzingā. Ilgtermiņa līzingi,  aizdevums transportlīdzekļa iegādei, moto, aizdevums

Seginus, SIA

"Abras", Krustkalni, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2111

Sigma Motors, SIA

Dīķa 44, Rīga, LV-1004
Rezerves daļas: ✓ nepieciešamo rezerves daļu un materiālu sagāde; ✓ ziemas un vasaras riepu tirdzniecība; ✓ akumulatoru tirdzniecība; ✓ dažādu auto aksesuāru un piederumu tirdzniecība. Autoservisa pakalpojumi: ✓ regulāras tehniskās apkopes, ✓ ritošās iekārtas pārbaude un remonts, ✓ riteņu demontāža, montāža un balansēšana, ✓ riteņu ģeometrijas pārbaude un regulēšana, ✓ bremžu sistēmas pārbaude un remonts, ✓ a/m vadības sistēmu pārbaude un remonts, ✓ izplūdes atgāzu pārbaude un regulēšana, ✓ izplūdes sistēmu pārbaude un remonts, ✓ motoru remonts, ✓ starteru, ģeneratoru remonts, ✓ agregātu remonts, ✓ pretaizdzīšanas ierīču uzstādīšana un remonts, ✓ mehānisko un automātisko ātrumkārbu pārbaude un remonts, ✓ kondicionieru un klimata kontroles sistēmu pārbaude un remonts.

Silenta, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 182A, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Apraksts:

Savu tiesību zināšana un aizstāvība, savu pienākumu apzināšanās un izpilde – nosacījumi, kas būtiski ikvienam – gan fiziskām, gan juridiskām personām. Uzņēmuma juristi sniegs kvalificētu juridisko palīdzību – informāciju un normatīvo aktu skaidrojumu, kā arī palīdzību problēmu risināšanā. Pieejami arī grāmatvedības un tulkošanas pakalpojumi.

Siriuss, SIA

Strēlnieku 15 - 15, Rīga, LV-1010
Biznesa konsultācijas, pakalpojumi

Sixt auto noma , SIA Transporent auto noma

Elizabetes 55, Rīga LV-1010
Apraksts: Auto noma biznesam un atpūtai Latvijā – Rīgā, Jūrmalā, Liepājā, Ventspilī un Daugavpilī, kā arī visā pasaulē - 105 valstīs, 4000 apkalpošanas vietās. BMW, Audi, Volkswagen, Toyota, Ford, KIA un citu vadošo ražotāju auto noma, sākot no ekonomiskās klases līdz pat premium klasei. Pieejami pasažieru (līdz 9 sēdvietām) un kravas mikroautobusi. Rīgas robežās SIXT nodrošina auto piegādi. Papildus pakalpojumi: Transfērs, šofera pakalpojumi, limuzīnu serviss, pasākumu apkalpošana, kāzu auto noma, elektro auto noma. SIXT nodrošina vienvirziena nomu ar iespēju atstāt auto jebkurā SIXT auto nomā pasaulē. Garantēts SIXT Latvija atbalsts latviešu, krievu vai angļu valodā šeit un ārzemēs. Visiem pasažieru auto no ekonomiskās līdz vidējai klasei, pasažieru mikroautobusiem un kravas mikroautobusiem standarta depozīts ir 200 eiro. Īpaši izdevīgi nosacījumi korporatīvajiem klientiem.

Sixt auto noma, SIA Transporent auto noma

Malduguņu 2, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts:

Auto noma Rīgas lidostā (RIX). Volkswagen, Toyota, BMW, Audi, Ford, KIA un citu vadošo ražotāju auto noma, sākot no ekonomiskās klases līdz pat Premium klasei. Pieejami pasažieru (līdz 9 sēdvietām) un kravas mikroautobusi. Rīgas robežās SIXT nodrošina auto piegādi. Papildus pakalpojumi: transfērs, šofera pakalpojumi, limuzīnu serviss, pasākumu apkalpošana, kāzu auto noma, elektro auto noma. SIXT nodrošina vienvirziena nomu ar iespēju atstāt auto jebkurā SIXT auto nomā pasaulē. Garantēts SIXT Latvija atbalsts latviešu, krievu vai angļu valodā šeit un ārzemēs. Visiem pasažieru auto no ekonomiskās līdz vidējai klasei, pasažieru mikroautobusiem un kravas mikroautobusiem standarta depozīts ir 200 eiro. Īpaši izdevīgi nosacījumi korporatīvajiem klientiem.

Skrivanek Baltic, SIA, Tulkojumu birojs

Lāčplēša 87C, Rīga LV-1011
Rakstiskās tulkošanas pakalpojumi:: ✓ vispārīgi un specializēti rakstiskie tulkojumi ✓ notariāli apliecināti tulkojumi ✓ tekstu gramatiskā un stilistiskā uzlabošana (korektūra) ✓ redaktūra ✓ tekstu adaptācija un radošu tekstu sagatavošana (copywriting) ✓ mājaslapu tulkošana un lokalizācija ✓ programmatūras lokalizācija ✓ audio un video failu lokalizācija ✓ GoogleAds un SEO tulkojumi ✓ digitālā mārketinga satura lokalizācija ✓ e-mācību satura un risinājumu lokalizācija ✓ neironu mašīntulkošana ✓ tekstu grafiskā apstrāde – DTP ✓ subtitrēšana  ✓ video satura dublāža ✓ tehniskā tulkošana ✓ interneta veikala tulkošana

Skrivanek Baltic, SIA, Valodu skola

Lāčplēša 87C, Rīga LV-1011
Valodu mācības privātpersonām, bērniem un jauniešiem:: ✓ valodu kursi grupā ✓ valodu kursi grupā tiešsaistē ✓ individuālie svešvalodu kursi ✓ individuālie svešvalodu kursi tiešsaistē ✓ intensīvie valodu kursi vasarā ✓ specializētie kursi un semināri ✓ angļu valodas kursi bērniem ✓ angļu valodas kursi pusaudžiem ✓ individuālie sagatavošanās kursi angļu valodas eksāmenam ✓ runas skoliņa ar logopēdu 4 līdz 6 gadus veciem bērniem ✓ dienas nometnes bērniem un jauniešiem ar svešvalodu nodarbībām ✓ valodu darbnīcas pasākumos

Skursteņu serviss, SIA

Jāņa Asara 6A, Rīga LV-1009
Pamatpakalpojumi: ✓ dūmvadu tīrīšana ✓ apkures ierīču remonts ✓ apkures ierīču tīrīšana ✓ dabīgās ventilācijas pārbaude ✓ gāzes ierīču pārbaude ✓ skursteņu oderēšana Apkalpo:

 70 km rādiusā ap Rīgu.

"Skursteņu serviss" Rīgas rajonā:

Sniedz profesionālus dūmvadu tīrīšanas pakalpojumus.

Slanpo Consulting, SIA

Lubānas 8-61, Rīga LV-1019
Informācija no uzņēmumu reģistra