Apkures sūkņi, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Amadeus dizains, SIA, apkures katlu serviss

Dammes 25, Rīga, LV-1069
Apkures katlu apkope. Apkures katlu remonts. Apkures sistēmu montāža. Siltumapgādes sistēmas., Apkures katlu uzstādīšana. Apkures katli. Malkas apkures katli. Katlu mājas.

Santeh RK, SIA

Latgales 130A, Rīga LV-1003
tīrīšana, elementu nomaiņa, uzstādīšana, kanalizācijas sistēmas apkopes, siltummezglu sagatavošana apkures

Akvedukts, AS, KAC Sigulda

Pulkveža Brieža 111c, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Par uzņēmumu: Ūdensapgādes, kanalizācijas, apkures un laistīšanas aprīkojuma vairumtirgotājs. Preces iespējams iegādāties arī mazumtirdzniecībā. Dziļurbuma, kanalizācijas, drenāžas un apkures sūkņi, ūdens sildītāji, apkures katli, akumulācijas tvertnes, radiatori, apkures sistēmu pilns aprīkojums, cauruļvadi un savienotāji ūdensapgādei un apkurei, šļūtenes, laistīšanas ierīces dārziem, pazemes laistīšanai un rūpnieciskai laistīšanai, ūdens filtri u.c. aprīkojums un iekārtas, piegādāts tieši no labākajiem ražotājiem. Nodrošinām pārdoto preču garantiju un servisu.

Onninen EXPRESS Dārzciems

Dārzciema 39, Rīga LV-1082
Produkti un pakalpojumi:

SIA “Onninen” pārstāvētās nozares: *Ventilācijas, apkures, kondicionēšanas, santehnikas materiāli un iekārtas *Ārējie tīkli, kanalizācijas materiāli un risinājumi *Saules enerģijas risinājumi *Industriālās preces, nerūsējošā tērauda inženiertīkli un darba aizsardzības materiāli *Elektroapgādes materiāli, industriālais un ielu apgaismojums

SIA “Onninen” pakalpojumi Piedāvājam klientiem pilnu ciklu: *konsultācijas par projektiem, precēm un inženiertehniskiem risinājumiem būvniecības projektos; *mazumtirdzniecības veikalu tīkls Onninen Express; *preču un dažādu tehnisko risinājumu pārdošana; *instrumentu noma; *loģistikas pakalpojumi; *pēcpārdošanas serviss; *garantijas.

Onninen, SIA, Centrālā noliktava

Rītausmas 11c, Rīga LV-1058
izolācija, stabi, pamati, sildītāji, datu pārraides sistēmas, komunikāciju aprīkojums, noslēgarmatūra, apkures , Adatvārsti, aizsargcaurules, akumulācijas tvertnes, aizbīdnis, alumīnija profili, apkures automātika,

Stamars ūdensapgādes sistēmas

Pakalniešu 7, Rīga LV-1024
✓ Blue ocean PPR ✓ Daudzslāņu cauruļvadu sistēma ✓ PVC – CPVC Uzņēmums ar 25 gadu pieredzi:

"Stamars" ir uzņēmums ar 25 gadu pieredzi un specializāciju ūdens attīrīšanas, ūdensapgādes, santehnikas un apkures risinājumu jomās. Mēs esam tādu pazīstamu ražotāju pārstāvji kā AQUAFILTER, BLUE OCEAN, HAKA GERODUR, kuri, pateicoties stabilai, augstai kvalitātei un pastāvīgām ražošanas inovācijām, katrs savā nozarē veido nozīmīgu tirgus daļu.

Simalsan, SIA

Rīgas 7, Limbaži, Limbažu nov., LV-4001
Apraksts:

Ūdensapgādes, kanalizācijas un apkures sistēmu būvniecības uzņēmums veic visa veida santehnikas pakalpojumus kā juridiskām, tā arī privātpersonām. Mūsu pakalpojumu klāstā ir: •    Inženiertīklu projektēšana un montāža; •    Ūdens un kanalizācijas pievienošana centrālajiem tīkliem; •    Ūdens apgādes sistēmu izbūve; •    Kanalizācijas sistēmu izbūve; •    Apkures sistēmu izbūve; •    Drenāžas sistēmu izbūve; •    Ārējo ūdens un kanalizācijas tīklu izbūve; •    Ekskavatora pakalpojumi; Pateicoties pieredzei privātmāju un industriālo objektu santehnikas risinājumu izbūvē esam spējīgi realizēt dažāda veida projektus un ieteikt labākos risinājumus - klientu vēlmes ir mūsu prioritāte. Izmantojam tikai kvalitatīvus materiālu. Visiem veiktajiem darbiem tiek dots garantijas periods. Strādājam visā Latvijas teritorijā.

Siltumsūkņu centrs, SIA

Robežu 46, Rīga LV-1004
Preces: ✓ Gaiss-gaiss siltumsūkņi ✓ Gaiss-ūdens siltumsūkņi ✓ Zeme-ūdens siltumsūkņi ✓ Ventilācijas sistēmas ✓ Gaisa kondicionieri ✓ Gāzes apkures katrli ✓ Saules baterijas ✓ Notekūdeņu bioloģiskās attīrīšanas iekārtas Apraksts:

Siltums ir mums visapkārt. To mūsu planētai neizmērojamos kvantumos nodrošina mūsu tuvāka zvaigzne- Saule. Tas slēpjas pazemes dzīlēs. To glabā ūdens masīvi. Tamdēļ mūsu atbilde apkures jautājumam ir siltumsūknis. Mūsu specialitāte un kompetence ir siltumsūkņu tirdzniecība, montāža un apkope.

Aquabalt, SIA, ūdens filtri, filtru iekārtas

Latgales 256A-3.st., Rīga LV-1063
Pakalpojumi:: ✓ Ūdens filtri,ūdens filtru ierīces, ūdens filtru iekārtas ✓ Dzeramais ūdens, tīrs ūdens ✓ Akvafor ŪDENS FILTRI ✓ Ražošanas sistēmas ✓ Ūdens paraugi ✓ Dzeramā ūdens filtri, filtru sistēmas ✓ Ūdens attīrīšanas sistēmas ✓ Filtru uzstādīšana, montāža ✓ Ūdens analīze, ūdens ekspertīze ✓ Ūdens atdzelžošana ✓ Ūdens mīkstināšana ✓ Ūdeņraža ūdens ģenerators, ūdeņraža ģeneratori ✓ Ūdens filtri Aquathin, Aquaphor, AquaFilter

veicis.lv, internetveikals, SIA INK 99

Jelgavas 42, Rīga, LV-1004
Piedāvājumā:: ✓ Auto riepas, preces automašīnām ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apkure, kondicionieri, klimatiskā tehnika ✓ Sadzīves tehnika, elektronika ✓ Mobilie telefoni/Sakaru tehnika ✓ Santehnika ✓ Atpūtai un sportam ✓ Datortehnika ✓ Dārzam, mājai un mežam ✓ Preces bērniem ✓ Žogi un vārtu automātika u.c. preces

SILTUMSŪKNIS.LV, siltumsūkņi, kondicionieri, ventilācija

Džutas 9, Rīga LV-1006
Apraksts: Airwave ir vadošais siltumsūkņu un kondicionēšanas tehnikas izplatītājs Baltijas valstīs. Uzņēmums ir Daikin, Thermia un Midea klimata iekārtu tiešais pārstāvis Latvijā. Nodrošinām konsultācijas, projekta izstrādes, piegādes, uzstādīšanas pilnu uzraudzību un iekārtu ievadīšanu ekspluatācijā

Airwave, SIA

Ganību dambis 2a, Rīga LV-1045
Apraksts:

SIA "Airwave" ir dibināta 2008.gadā un nodarbojas ar gaisa kondicionieru, ventilācijas iekārtu, siltumsūkņu, gaisa mitrinātāju un sausinātāju, gaisa aizkaru un šķidruma dzesētaju vairumtirdzniecību. Mūsu uzņēmums pārstāv tādus zīmolus kā Daikin Group, Midea, Emerson, WOLF, Nordmann Engineering, Dimplex, Cooltek, Thermia/Danfoss. Nodrošinām pilnvērtīgu informāciju par pārstāvētajiem produktiem, kā arī veicam rezerves daļu piegādi garantijas un pēcgarantijas periodā. Mūsu sniegto pakalpojumu augsto kvalitāti apliecina ISO 9001 2008 sertifikāts.

Yourhouse, SIA

Rīgas 9-1, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Uzņēmums piedāvā::

* Visa veida pamatu būvniecība * Koka karkasu un paneļu māju montāžu * Jumta konstrukcijas montāža * Jumta seguma montāža * Logu, durvju montāža un apdare * Ēku arējā apdare, koks, metāls, betona vai cita materiāla plāksnes * Elektroinstalācija * Kanalizācija * Ventilācija * Apkures sistēma * Ēku iekšējā apdare * Žogi, sētas, vārti * Teritorijas labiekārtošana un apzaļumošana

SCC, SIA

Lielā 19-33, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Pakalpojumi:: ✓ Iekšējie un ārējie elektroapgādes tīkli ✓ Iekšējā un ārējā ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu izbūve ✓ Apkures, ventilācijas un dzesēšanas sistēmu izbūve ✓ Vispārceltnieciskie darbi ✓ Rekonstrukcijas darbi ✓ Projektēšana un projektu vadība

Wilo Baltic, SIA

Ķengaraga 10b, Rīga LV-1063
Par mums:

Neatkarīgi no tā, vai runa ir par piedāvājuma izveidi vai jaudas rādītājiem, dažādu iekārtu tipu parametru izvēli, konsultāciju sūkņu vai vadības ierīču izvēlē, vai vienkārši par atbalstu hidraulikas un vadības jautājumos, Wilo Baltic palīdzēs. Wilo izstrādā sūkņu risinājumus, kas nosaka jaunus nozares standartus apkures, kondicionēšanas un dzesēšanas, ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmās. 1998. gads WILO vēsturē tika iezīmēts ar meitas uzņēmuma "WILO Baltic" izveidošanu Baltijas reģionā. No uzņēmuma Rīgas biroja tiek apkalpotas divas Baltijas valstis – Latvija un Igaunija. Baltijas reģionā WILO ienāca 1998. gadā, un 2018. gada aprīlī uzņēmums WILO BALTIC atskatījās uz divdesmit veiksmīgas darbības gadiem. Mātes uzņēmuma starptautiskā pieredze, WILO ražojumu stabilā kvalitāte un, protams, uzņēmuma darbinieku profesionalitāte un entuziasms ļāvis šajos gados izveidot solīdas ilgtermiņa darījuma attiecības ar valsts un municipālajiem uzņēmumiem, vadošajām celtniecības materiālu tirdzniecības firmām, būvuzņēmumiem un montāžas kompānijām.

Uponor Latvia, SIA

Ganību dambis 7a, Rīga LV-1045
Produkti:: ✓ Caurules (MLC, PE-Xa) ✓ Veidgabli un kompresijas savienojumi (S-Press PLUS, RS, Uni-X, Q&E) ✓ Skavas, plāksnes siltajām grīdām un citi palīgmateriāli ✓ Sadalītāji un sadalītāju skapji ✓ Sūkņu grupas ✓ Telpu temperatūras vadība (tai skaitā attālināta silto grīdu vadība) ✓ Rūpnieciski izolētas caurules Ecoflex ar VIP izolācijas slāni (vakuuma izolācijas panelis) ✓ Lokālie dzīvokļu siltummezgli ✓ Centrālie siltummezgli ✓ Instrumenti (iztinēji, presēšana, izspiešana, nostiprināšana, nogriešana & sagatavošana)

Salas Company, SIA, sūkņu remonts, serviss

Latgales 449, Rīga LV-1063
Apraksts: Sūkņu un iekārtu piegāde notekūdeņu pārsūknēšanas un attīrīšanas sistēmām, ūdens apgādei un apkurei. Pārstāv ITT FLYGT. Automātisko vadības iekārtu izgatavošana un piegāde

Nafta LV, SIA

Lubānas 66-317, Rīga LV-1073
Tirdzniecībā piedāvātās degvielas sortimentā ir:: ✓ ziemas un vasaras marku dīzeļdegviela ✓ marķētā dīzeļdegviela lauksaimniekiem ✓ marķētā dīzeļdegviela apkures vajadzībām un kuģu uzpildīšanai ✓ 95 un 98 markas bezsvina benzīns Transports: SIA Nafta LV degvielas transportēšanas pakalpojumus sniedz ar savu transportu. Uzņēmuma rīcībā ir vairāki degvielas vedēji ar maksimālo kalibrāciju 31000 ltr un mazāki ar kalibrāciju 19000 ltr. Visas automašīnas atbilst bīstamo kravu pārvadāšanas noteikumiem ADR un ir aprīkotas ar degvielas sūkņiem un kalibrētiem skaitītājiem. Tas dod iespēju veikt degvielas piegādes gan lieliem, gan maziem degvielas vairumpatērētājiem un precīzi izsniegt pasūtīto degvielas apjomu.

Apse, SIA, Autoserviss, auto rezerves daļas Cēsīs

Rīgas 88, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Pakalpojumi:

Autoserviss Cēsīs

✓ Veicam auto remontu fiziskām un juridiskām personām. Motoru diagnostika. Auto apkope. Metināšana. Tehniskās apskates iziešana Cēsīs.

Auto rezerves daļas

✓ Auto rezerves daļas vieglajām un kravas automašīnām Cēsīs, Valmierā, Limbažos, Siguldā, Valkā, Smiltenē un Vidzemē. Veicam piegādi.

Ārējās inženierkomunikācijas

✓ Izbūvējam saimniecisko kanalizāciju, attīrīšanas iekārtas, infiltrācijas laukus, lietus kanalizāciju, ūdensvadu Cēsīs, Valmierā, Limbažos, Valkā, Smiltenē, Siguldā.

Ēku iekšējās inženierkomunikācijas

✓ Izbūvējam un apkalpojam apkures sistēmas; ventilācijas sistēmas; karstā, aukstā un ugunsdzēšanas ūdens apgādes sistēmas; kanalizāciju un santehniku Cēsīs, Valmierā, Limbažos, Valkā, Smiltenē, Siguldā.

Ekskavatoru pakalpojumi

✓ Ekskavatori, ekskavatori ar operatoru Cēsīs, Valmierā, Limbažos, Valkā, Smiltenē, Siguldā.

Kravas pašizgāzēju pakalpojumi

✓ Kravas pašizgāzēji 6 m3, 8 m3 Cēsīs, Valmierā, Limbažos, Valkā, Smiltenē, Siguldā.

Rimars, SIA, Kravas automašīnu rezerves daļu tirdzniecība, Autokapsēta

Vējstūru 11, Rīga LV-1063
Apraksts:

Uzņēmuma RIMARS galvenais darbības virziens ir lietotu kravas automašīnu izjaukšana pa rezerves daļām. Kravas auto rezerves daļu tirdzniecība. Kravas auto, automašīnu iepirkšana pēc avārijas. Kravas piekabju, puspiekabju uzpirkšana. Kravas auto rezerves daļas. Auto rezerves daļas. Auto kapsēta. Kravas auto apkope un rezerves daļas. Eiropā ražoto kravas automašīnu rezerves daļu tehnoloģiskā sagatavošana.