Apmācības, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Latvijas Kinoloģiskā federācija

Elijas 21, Rīga LV-1050
Suņu izstāžu organizēšana. Suņu apmācību veidi. Suņu apmācība. Kinoloģiskie kursi. Kaķu klubs "Felimurs", suņi, kaķi. Šķirnes kaķēni, šķirnes kucēni. Konsultācijas par suņiem un kaķiem. Starptautiskās suņu, kaķu, sesku, trušu, jūrascūciņu, dekoratīvo putnu izstādes. Suņu izstādes. Kaķu izstādes. Suņi. Kaķi. Starptautiskā suņu izstāde.

First Fly, SIA

Eimuri, "Lidlauki" , Ādažu pagasts, Ādažu nov., LV-2164
Pilotu skola, kursi, apmācības . Reaktīvās lidmašīnas L-39. Lidmašīnas JAK-52, CESSNA-172.

Falkors Building Industry, SIA

Ropažu 140, Rīga LV-1006
veicot darbu augstumā virs 1.5m, apmācības strādājot uz platformām augstumā virs 1. 5 m, apmācības strādājot, uz ēkas jumtiem, apmācības augstkāpējiem, apmācības montāžas darbu speciālistiem, apmācības industriālajiem

Baltikons-Centrs, SIA

Lāčplēša 75-4Rīga LV-1011
Likumdošana grāmatvežiem. LR normatīvo dokumentu datu bāze.Likumu tulkojumi krievu valodā. Kvalifikācijas paaugstināšanas kursi grāmatvežiem.Grāmatvedības semināri. Grāmatvedības kursi. Latvijas likumdošana krievu valodā.Grāmatvedības kursi centrs. Likumdošana grāmatvežiem Centrs. Online grāmatvedības kursi.

Ilze Vainovska, Noķerts Liepājā

Jūrmalas 23, Liepāja LV-3401
Ilze Vainovska, Noķerts Liepājā, Captured in Liepaja Dzintars, neapstrādāts dzintars, amuleti, rokdarbi, mājamatniecība, amatniecība, rotas, aproces, auskari, kaklarotas, mezgli, meistarklases, mezglu siešana, kristāli, minerāli, pasūtījums, individuāli, rokdarbniece, ražots Latvijā, daiļamatniecības meistare, mezglošanas

Saiva, Tautas mākslas biedrība

Dārza 4/8, Liepāja, LV-3401
Amatniecība, amatu apmācības , radošās darbnīcas, dzintara rotu darbnīca, ādas izstrādājumu darbnīca,, , keramika, ādas somas, pases vāciņi, ādas auskari, ādas aproces, šķelto klūgu darbi, klūgu pīšanas apmācības

PTV plus, SIA

Jaunmārupe, Mazcenu aleja 37, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2166
Produktu izsekojamība, alergēni, Pārtikas apriti regulējošie ES un Latvijas normatīvie akti, Pārtikas aprites uzraudzība Latvijā, Pārtikas piesārņojuma veidi, Pārtikas izraisītās slimības, Pārtikas izcelsmes slimību profilakse, Labas pārtikas ražošanas, higiēnas prakses pasākumi, Pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas un paškontroles

Long Time Liner, mikropigmentācijas centrs

Republikas laukums 3-17, Rīga, LV-1010
Aparatūra permanenta kontūra meikapam, mikropigmentācija, apmācība specialitātē linergists, apmācība Counture Makeup metodes individuāli, conture Make up metode, efektīva aknes ārstēšana, kontūra meikaps, grims, skaistumkopšana, skaistumkopšanas salons, skaistumkopšanas saloni, skaistumkopšanas kursi, kosmētika, ilglaicīga

Rīgas Mākslas un mediju tehnikums

Jūrmalas gatve 96, Rīga, LV-1029
Apmācības dažādi Imanta, Izglītība profesionālā Imanta, Tehnikumi Imanta, Tehnikums Imanta, Tehnikums

AirTraining Group, SIA, Pilotu skola

Daugavgrīvas 140, Rīga LV-1007
Apraksts:

"AirTraining Group" piedāvā privāto pilotu un komercpilotu apmācības kursus. Piedāvājam arī papildu apmācību, brīvo nolidojumu. AirTraining Group ir līderis pilotu apmācībā Latvijā. Jums tā ir lieliska iespēja īstenot savu sapni un sajust ne ar ko nesalīdzināmo lidojuma burvību.

Inese Kurzemniece, pārtikas mājražotāja, amatniece

Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Apraksts:

"Ineses mājas labumi" ir mājās ražoti pārtikas produkti, 100% roku darbs no Latvijā (pamatā manis pašas dārzā) audzētiem produktiem - ķirbjiem, cidonijām, rabarberiem, āboliem, ķiplokiem u.c. veselībai noderīgiem augļiem un dārzeņiem. 

Produktu piegāde ar pakomātu visā Latvijā.

Gadskārtu un individuālie rituāli.

KasTe, tradicionālās kultūras iniciatīvu centrs

Āraiši , Drabešu pagasts, Cēsu nov. LV-4101
Pakalpojumi:: ✓ Meistarklases ✓ Meistari ✓ Pulciņi Pulciņi:: ✓ aušana ✓ keramika ✓ rotu gatavošana ✓ Mūzikas instrumentu un koka darbnīca ✓ Pastalu darināšanas darbnīca ✓ Stikla apgleznošanas darbnīca Apraksts:

Biedrība “Tradicionālās kultūras iniciatīvu centrs “KasTe”” ir ar mērķi izzināt un pētīt latviešu tautas tradīcijas, materiālo un nemateriālo latviešu kultūras mantojumu, kā arī popularizēt to gan Latvijā, gan tālu aiz tās robežām.

Pie mums ir iespējams apgūt kokļu spēli, jostu aušanas pamatus, pastalu izgatavošanu, stikla apgleznošanu, rotu kalšanu, kokļu izgatavošanu un citas noderīgas prasmes. Apmeklētājiem tiek piedāvāta ekskursija seno mūzikas instrumentu pasaulē, kā arī iepazīstinām ar vilnas pārstrādi – no aitas līdz audumam.

Fiziski darbojamies gan Cēsīs, gan Amatas novada Drabešos – Drabešu muižas Amatu mājā – muzicējam, organizējam izstādes, koncertus un festivālus, izglītojam citus pasākumos, semināros, pulciņos un meistarklasēs, kā arī dibinām kultūras sakarus ar citām valstīm.

Valmieras rajona Brīvprātīgo ugunsdzēsēju biedrība

Stacijas 30, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: Valmieras BUB Vidzemes reģionā sniedz visu veidu ugunsdrošības pakalpojumus iedzīvotājiem un juridiskām personām. Mēs strādājam ar mērķi – kvalitatīvi ugunsdrošības pakalpojumi, tā ir drošības garantija.

Progmeistars, SIA

Pulkveža Brieža 6-1, Rīga LV-1010
Apraksts:

Progmeistars piedāvā: datoru kursi skolēniem, datoru kursi, datorkursi skolēniem, datorkursi, programmēšanas kursi skolēniem, programmēšanas kursi, programmēšanas valodas Go, Python, C, C++, C#, Java, Unity.

Ventspils Dzīvnieku audzētāju biedrība

Andreja 7/9, Ventspils LV-3601
Apraksts: Kopš 1997. gada VDzAB ir Latvijas Kinoloģiskās Federācijas sastāvā un caur to FCI sistēmā, kas ir pasaules lielākā un cienījamākā kinoloģiskā organizācija. VDzAB biedri ir suņu audzētāji un entuziasti no visas Latvijas, ne tikai no Ventspils un apkārtnes. Lai izstāžu ringos izietu labi sagatavoti suņi, darbs tiek sākts jau ar maziem kucēniem. Biedrībā darbojas “Mazā suņu skola".

Latvijas Samariešu apvienība

Katoļu 22, Rīga, LV-1003
Apraksts:

"Latvijas Samariešu apvienība" ir neatkarīga un brīvprātīga sabiedriskā labuma organizācija, kuras misija ir palīdzēt cilvēkiem. Samarieši īsteno vai līdzdarbojas daudzos labdarības un sociālā atbalsta projektos, kā arī nodrošina izglītības, sociālos un medicīnas aprūpes pakalpojumus Latvijā.

Ivanna Nails, SIA, Manikīra, pedikīra studija

Braslas 29a, Rīga, LV-1084
Apraksts: Manikīra studija Rīgā - Purvciemā. Organizē manikīra meistaru apmācību kursus.

Amalja, SIA

Tallinas 95, Rīga LV-1009
Pakalpojumi: ✓ Fizioterapeita pakalpojumi mājās; ✓ Mājkalpotāju pakalpojumi; ✓ Masāža pakalpojumi mājās; ✓ Ārstnieciska pedikīra pakalpojumi jūsu mājās Aprūpe: Mēs piedāvājam dažāda veida pakalpojumus cilvēkiem, kuri ir gados un izjūt funkcionālus traucējumus (invaliditāte vai slimības) un pilnībā vai daļēji nevar pildīt sadzīves mājas darbus, uzturēt savu personīgo higiēnu un risināt dzīves problēmas. Katru gadījumu mēs izskatam individuāli, tādā veidā garantējot katram aizbilstamajam tam nepieciešamo aprūpi. Pateicoties milzīgai mūsu darbinieku darba pieredzei, mēs zinām, kā izveidot visērtākos apstākļus vecam vai slimam cilvēkam, lai viņš varētu justies maksimāli ērti.

security.lv, DARBA AIZSARDZĪBA

Tomsona 39 k.1-14, Rīga LV-1013

Darba aizsardzība:

✓ Riska novērtējums un drošības plānošana ✓ Darba drošības un veselības aizsardzības politikas izstrāde ✓ Darbinieku apmācība un izglītošana drošības jautājumos ✓ Darba aizsardzības pasākumu uzraudzība un ieviešana

Drošības pakalpojumi:

✓ Fiziskās drošības novērtējums un plānošana ✓ Objektu apsardze un monitoringa sistēmu uzstādīšana ✓ Drošības personāla apmācība un uzraudzība ✓ Notikumu reaģēšana un krīzes pārvaldība

Darba tiesības:

✓ Darba līgumu un dokumentu izstrāde un pārskatīšana ✓ Darba tiesību konsultācijas un atbalsts ✓ Strīdu risināšana un sarunu vadīšana ar darbiniekiem ✓ Darba tiesību pārkāpumu novēršana un novērtēšana

Datu aizsardzība:

✓ GDPR (Vispārējās datu aizsardzības regulas) ievērošanas audits ✓ Datu risku novērtējums un analīze ✓ Politiku un procedūru izstrāde datu aizsardzības jomā ✓ Personāla apmācība un izglītošana par datu aizsardzību

Šie pakalpojumi palīdz uzņēmumiem nodrošināt drošību, atbilstību tiesību aktiem un likumīgu darba vidi, veicinot ilgtermiņa uzņēmējdarbības stabilitāti un attīstību.