Apmācības, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

BALTIJAS INDUSTRIĀLAIS SERVISS, SIA, Elektrosuku ražošana

Kauguru 19, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Elektrosukas, Grafīts, Oglītes, Suku turētāji, Elektrisko mašīnu oglītes, (sukas) ražošana, suku turētāji, grafīta sukas, ieliktņi un slieces elektriskajam transportam, (trolejbusi, tramvaji, vilcieni, Grafīts, Grafīta blīvslēgi, Slīdgultņi, Grafīta sukas elektriskajām mašīnām, Grafīta suku ražošana, Elektrosukas, Oglītes, Oglītes

Abplanalp Baltic, SIA

Katlakalna 9a, Rīga LV-1073
Ievadapmācība par iekārtu un operatoru apmācība (uz vietas):

Katras jaunas iekārtas iegādes uzstādīšanas procesā ir iekļauta arī ievadapmācība par iekārtu un operatoru apmācība (uz vietas), ko nodrošina jūsu HFO. Sazinieties ar mums, lai iegūtu vairāk informācijas vai lūgtu īsu aprakstu par apmācībā ietvertajām tēmām un notiekošajām darbībām.

Apmācības ✓ Pielāgota apmācība ✓ Apkopes un labošanas apmācība ✓ Apmācība uz vietas

Olga Burmaka, grāmatvedības pakalpojumi

F.Brīvzemnieka 56, Liepāja LV-3401
Profesionālā izglītība: ✓ Diploms RTU (maģistrs)  ✓ Grāmatvedības programma 1C ✓ Grāmatvedības apdrošināšanas polise ✓ Licence ārpakalpojuma grāmatveža darbībai ✓ Valsts ieņēmumu dienests - Apliecība Pakalpojumi: ✓ Grāmatvedības dokumentu sagatavošana: Gada pārskatu sagatavošana, Noformēšana, Sagatavošana, Izsniegšana ✓ Nodokļu konsultācijas: Nodokļu atmaksa, Juridiskām personām, Fiziskām personām ✓ Uzņēmuma pārstāvniecība VID: PVN atskaišu sagatavošana, VID atskaišu sagatavošana ✓ Darba algas aprēķināšana Personāla dokumentu kārtošana ✓ Statūtu grozījumiOperatīvā uzņēmuma bilances sagatavošana Maksājumu uzdevumu sagatavošana ✓ Pamatkapitāla uzskaiteUzņēmumu kompānijas reģistrēšana Mikrouzņēmuma dibināšana un likvidēšana Uzņēmuma personāla dokumentācijas kārtošana Uzņēmumu reorganizēšana

 

LSV-Klubs, SIA, Prezentreklāmas apdrukas aģentūra

Elizabetes 45/47-509, Rīga LV-1010
Pakalpojumi un produkcija: ✓ Iepakojumu apdruka ✓ Prezentdāvanas ✓ Pildspalvas ar apdruku ✓ Auto aplīmēšana ✓ Gravēšana ✓ Informācijas plāksnītes ✓ Izkārtņu un baneru izgatavošana ✓ Kausi, balvas un medaļas Par uzņēmumu:

Starp Latvijas biznesa vienaudžiem uzņēmums "LSV klubs" pretendē uz vecākā un pieredzējušākā statusu, jo kurš gan uzņēmums vēl var palielīties, ka dibināts jau 1988. gadā! (1991. gadā uzņēmums tika reģistrēts kā SIA). Tieši tad, kad aktīvi darbojās studentu vienības, vizuālā atribūtika bija nepieredzēti pieprasīta – nozīmītes un karodziņi, uzraksti uz formas, uzlīmes un firmu suvenīri. Tad šī problēma tika risināta Latvijas interešu kluba darbības ietvaros, kura dibinātāji Suzanna Karapetjana un Aleksandrs Gorbačovs-Fadejevs palika uzticīgi savam darbam līdz pat šai dienai.   

Vītoliņi, ZS

"Vītoliņi" , Tumes pagasts, Tukuma nov., LV-3139
Pakalpojumi:: ✓ Izjādes ✓ Jāšanas apmācības bērniem ✓ Jāšanas apmācības pieaugušajiem ✓ Zirgu pajūgi ✓ Fotosesijas ar zirgiem Par mums::

Atrodamies netālu no Tukuma. Braucot pa veco Kandavas ceļu, Vecmokās nogriezies pa liepu aleju, paskaties pa labi un pa kreisi, jo vieta te vēsturiska un daba krāšņa, tad brauc uz priekšu, kamēr ieraugi zirgus.  Baiba - saimniece. Ar zirgiem draudzējas jau daudzus gadus. Tagad ar zirgiem jāj pati, piedalās sacensībās, māca jaunos, vizina vecos un stāsta, stāsta, stāsta...  par zirgiem, par dzīvi ar zirgiem.

Juvelieris Jevgēnijs Jarošs, juvelierizstrādājumu darbnīca

Artilērijas 56, Rīga, LV-1009
Apraksts: Juvelieris ir mākslinieks, kurš pārvērš zeltu Jūsu sapņos! Juvelierizstrādājumu remonts un izgatavošana pēc pasūtījuma. Zelts, sudrabs, dārgakmeņi. Juvelieris ar 40 gadu darba stāžu. Latvijas Amatniecības kamera Meistara Diploms.

Prima Klass, SIA

Dzirnavu 66, Rīga LV-1050
Apraksts:

Mūsdienu cilvēka dzīve nav iedomājama bez automobiļiem. Autoskola "PRIMA KLASS" aicina Jūs iziet apmācību A, B, C, D, E kategoriju iegūšanai, kā arī iziet 95.koda periodisko apmācību. Mums ir plaša pieredze visu kategoriju apmācībā.

Lielvārdes Valodu Centrs, IK

Lāčplēša 13, Lielvārde, Ogres nov., LV-5070
Angļu un vācu valodas apmācība:

Lielvārdes Novada valodu centrs (LNVC) piedāvā angļu valodas apmācības grupām (3 līmeņi), kā arī privātstundas. Visām grupām nodarbības notiek divas reizes nedēļā, privātstundām laikus sarunājam individuāli. Visas grupas ir pieaugušajiem, savukārt privāti strādājam gan ar pieaugušajiem, gan ar bērniem no 10 gadu vecuma. Piedāvājam arī vācu valodu iesācējiem. Gatavojam starptautiskajiem eksāmeniem (TOEFL, IELTS, GMAT, GRE), piedāvājam tulkošanas pakalpojumus.

Janauto, SIA, Autoskola, autoapmācība Cēsīs

Uzvaras bulvāris 30, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Pakalpojumi: ✓ Autovadītāju apmācības. Teorija: ✓ B kategorija ✓ C kategorija ✓ D kategorija ✓ E kategorija ✓ 95 kvalifikācijas kods ✓ Autovadītāju apmācības praktika: ✓ B kategorija ✓ C kategorija ✓ D kategorija ✓ E kategorija

Tēlnieka Valta Barkāna darbnīca

Alberta iela 8, Rīga, LV-1010
Par mākslinieku: No skaistākajiem Latvijas laukakmeņiem veidoju skulpturālas kompozīcijas un strūklakas ar noskaņu, raksturu un unikalitāti. Strādājam visā Latvijā. Dabīgie granīta akmeņi ar faktūru, bronzas elementi un portreti. Ietilpīgas idejas, izteiksmīgas formas, personīgs vēstījums. Veidojam interesantu un pievilcīgu vidi, vienotu ar dārza un parka elementiem.

Cieceres pamatskola

Kalnsētas 13, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Mēs piedāvājam:: ✓ Radošu mācību procesu mūsdienīgās telpās; ✓ Alternatīvās dienas, kad mācīto apgūst ārpus skolas; ✓ Pagarinātās dienas grupu līdz plkst.17.00; ✓ Izglītojošas mācību ekskursijas; ✓ Džimbas skoliņu; ✓ Ārpusstundu nodarbības – jauno gidu skolu, teātri, mākslu, mūziku, sportu, keramikas pulciņu; ✓ Izglītojošas un izklaidējošas nometnes; ✓ Peldēšanas un slidošanas nodarbības; ✓ Moderni aprīkotu sporta zāli; ✓ Internātu, ēdināšanu x4 dienā; ✓ Medicīnas personāla pakalpojumus; ✓ Atbalsta personālu – logopēds, psihologs, sociālais pedagogs; ✓ Masāžas; ✓ Dabas vides estētikas nodarbības un silto smilšu terapiju; ✓ Mūzikas terapijas nodarbības. ✓ Cieceres pamatskola 2022./2023. m. g. uzsāk sešgadīgo bērnu apmācību ar pēctecības mērķi nodrošināt bērnu sagatavošanu skolai.

   Skolu vada direktore Vineta Vovere.

EMIK, SIA

Toma 48-2, Liepāja, LV-3401
Piedāvātie pakalpojumi:: ✓ Budžeta izstrāde un izpildes kontrole; ✓ Pašizmaksas aprēķini; ✓ Finanšu modelēšana; ✓ Rentabilitātes analīze; ✓ Naudas plūsmas plānošana; ✓ Darbinieku motivācijas plāna izstrāde; ✓ Automatizētas atskaites Excel vidē.

Regul DD, SIA

Uzvaras 10b, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Pakalpojumi: ✓ Darba aizsardzības pakalpojumi ✓ Ugunsdrošības pakalpojumi ✓ Ugunsdrošības audits ✓ Obligātas veselības pārbaudes ✓ Apmācība darba aizsardzībā ✓ Apmācība ugunsdrošībā ✓ Ugunsdzēsības aparātu tirdzniecība un apkope ✓ Ugunsdrošības inventāra tirdzniecība ✓ Grāmatvedības pakalpojumus uzņēmumiem: dokumentācijas sagatavošana, pilna grāmatvedības uzskaite, darba samaksas uzskaite, atskaites un deklarācijas sagatavošana. ✓ Darba samaksas uzskaite: algas aprēķināšana, atvaļinājumu un slimību lapu uzskaite, lietvedības dokumentācija. ✓ Atskaišu sagatavošana: uzņēmuma vajadzībām, nodokļu deklarācijas sagatavošana un iesniegšana, statistikas atskaites, gada pārskata sagatavošana un iesniegšana. ✓ Noliktavas uzskaites sakārtošana uzņēmumiem. ✓ Grāmatvedības organizācijas politikas sagatavošana.

Jānis Vārpa, kompetents speciālists darba aizsardzībā

"Puķītes" , Remtes pagasts, Saldus nov., LV-3871
Apraksts:

Kompetentu darba aizsardzības speciālistu pakalpojumi. Darba aizsardzības sistēma, darba drošība, darba vides risku novērtēšana, dokumentācijas izstrāde, bezmaksas konsultācijas

d.b. konts, SIA, Baibas Bendorfas grāmatvedības pakalpojumi

Papes 13, Liepāja, LV-3407
Apraksts:

Baiba Bendorfa, SIA "d.b.konts" piedāvā pilnu grāmatvedības servisu dažādu nozaru uzņēmumiem. Nodokļu konsultācijas.

VDS audits un grāmatvedība, SIA

Krūmu 5-11.kabinets, Liepāja, LV-3405
"VDS audits un grāmatvedība" Liepājā sniedz šādus pakalpojumus:: ✓ Grāmatvedības un auditora pakalpojumi ✓ Grāmatvedības un finanšu konsultācijas ✓ Grāmatvedības ārpakalpojumi ✓ Juridiskās un biznesa konsultācijas ✓ Audits ✓ Dokumentu sagatavošana ✓ Uzņēmumu atvēršana, reģistrēšana, likvidēšana ✓ Profesionāla civiltiesiskā apdrošināšana

SAS Manpower Lit filiāle Manpower Lit

Strādājam attālināti, bet esam blakus!
K.Valdemāra 33-17, Rīga LV-1010
Cilvēki:

Mēs rūpējamies par cilvēkiem un saprotam, cik svarīga loma ikviena cilvēka dzīvē ir darbam. Ar karjeras plānošanu, apmācībām, konsultācijām un piemērota darba atrašanu, mēs palīdzam cilvēkiem realizēt viņu maksimālo potenciālu. Augstu vērtējam ikvienu mūsu darbinieku, kandidātu un klientu, jo viņu sasniegumi ir mūsu veiksmes stāsts.

Latvijas Sertifikācijas centrs, SIA

Lāčplēša 87i, Rīga, LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Ekspertīze ✓ Testēšana ✓ Apmācības ✓ Sertifikācija ✓ Konsultācijas Sertifikācijas centrs:

Latvijas sertifikācijas centrs (LATSERT) ir vadošā nacionālā produktu atbilstības novērtēšanas institūcija Latvijā. Galvenie stūrakmeņi LATSERT sadarbībai ar klientiem ir: vērtējums, kas balstīts uz objektīviem faktiem, zināšanām un tiesisko regulējumu respektēšanu, godīgums un atklātums, ētisko principu respektēšana un ievērošana, konfidencialitātes nodrošināšana. CE sertifikācija, testēšana, kvalitātes pārbaudes, atbilstības novērtēšana, kvalifikācijas celšana, laboratorija, sertifikāti Latvijā, Rīgā.

Dēseles Dzirnavas

"Dēseles Dzirnavas" , Embūtes pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3436
Dēseles Dzirnavas - vieta svētku svinēšanai:

"Dēseles Dzirnavās" - iespēja svinēt nozīmīgus dzīves svētkus (kāzas, jubilejas, bērnības svētkus utt.), organizēt apmācības vai seminārus un baudīt mierīgu, nesteidzīgu atpūtu, un nedaudz aizmirsties no ikdienas steigas. Piedāvājam divas zāles svinībām un semināriem (129 kv.m. un 60 kv.m), labiekārtotas 10 istabas un gultasvietas līdz 50 personām. Pie dzirnavām ir skaists dzirnavu dīķis, makšķerēšanas un laivu nomas iespējas, augļu un ogu dārzi segtajās platībās. Pie mums sezonas laikā var mieloties un iegādāties zemenes, avenes, krūmmellenes, ķiršus, upenes, plūmes un ābolus. Piedāvājam ekskursijas dārzos. Kā arī gatavo produkciju, kas ražota no dārzos audzētā - sukādes, džemi, mērces, ievārījumi un citas labas lietas.

Mercell Latvia, SIA

Dzirnavu 37, Rīga, LV-1010

Mercell ir iepirkumu monitoringa pakalpojumu sniedzējs ar plašu informāciju par publicētajiem un aktuālajiem iepirkumiem vienuviet. Mums ir daudzu gadu pieredze elektronisko iepirkumu sfērā, kā arī mūsu rīcībā ir plašākā informācija par publiskajiem iepirkumiem, ļaujot mums sniegt veiksmīgus elektronisko iepirkumu risinājumus daudziem uzņēmumiem. Esam viens no vadošajiem iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā, un, apzinoties klientu nepieciešamību pēc iepirkumu konkursu informācijas vienuviet, esam kļuvuši par veiksmīgāko informācijas piegādātāju un visizplatītāko elektronisko iepirkumu risinājumu pasūtītājiem un to piegādātajiem arī Latvijā. Mūsu risinājums nodrošina to, ka iepirkuma konkursa process norit elektroniski, caurskatāmi un droši. Šādā veidā tiek panākts efektīvāks iepirkums ar augstu drošību un kvalitāti, kā arī samazināts resursu patēriņš gan pircējiem, gan piegādātājiem.