Apmācības, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Eldita, SIA

Ganību dambis 25f, Rīga, LV-1005
Mūsu pakalpojumi:: ✓ PVC logi ✓ Pretinsektu tīkli ✓ Žalūzijas ✓ Metāla durvis ✓ Jumta logi ✓ Bīdāmās sistēmas lodžijām ✓ PVC logu un durvju remonts

Gaidīsim jūs mūsu salonos Rīgā, kā arī Valmierā, Kuldīgā, Saldū, Tukumā, Talsos, Jēkabpilī un Ogrē!

INTRAC Latvija, SIA, Rīgas filiāle

Latgales 458, Rīga LV-1063
Produkti: ✓ Celtniecības un ceļu būves tehnika ✓ Iekrāvēji ✓ Dakšveida un teleskopiskie iekrāvēji ✓ Autoiekrāvēji ✓ Noliktavu tehnika ✓ Lauksaimniecības traktori un kombaini ✓ Harvesteri un forvarderi ✓ Mežizstrādes tehnikas aprīkojums un mērinstrumenti ✓ Aprīkojums tehnikai ✓ Rezerves daļas tehnikai (oriģinālās un alternatīvās) ✓ 24h serviss tehnikai

Maziņš kā jūra, privātais bērnudārzs, SIA Skolmeistars

Lielirbes 13, Rīga LV-1046
Misija: ✓ nodrošināt katram bērnam kvalitatīvas pirmsskolas izglītības ieguves iespējas pozitīvā, labvēlīgā mācību vidē; ✓ nodrošināt katram bērnam viņa individuālo spēju un potenciāla pilnvērtīgai attīstībai piemērotu mācību veidu un metodes; ✓ radīt priekšnosacījumus bērna sociālo iemaņu attīstībai, veidojoties par aktīvu, patstāvīgu, pašpietiekamu, radošu, atvērtu un cieņpilnu sabiedrības locekli, kas prot sadarboties ar citiem; ✓ veicināt bērnu, viņu vecāku un pirmsskolas darbinieku sadarbību kopīgu mērķu sasniegšanai, stabila pamata veidošanai mūžizglītībai un bērna dzīvei mūsdienu pasaulē.

Madonas Valsts ģimnāzija

Skolas 10, Madona, Madonas nov., LV-4801
Par skolu:

Madonas Valsts ģimnāzija ir reģiona vispārējās vidējās izglītības iestāde, kas nodrošina kvalitatīvu pamatizglītību, sākot no 7. klases, un vidējo izglītību trijās izglītības programmās, kā arī interešu izglītību un pieaugušo tālākizglītību, dod iespēju jauniešiem radoši strādāt, sagatavo viņus iestājai augstākajās mācību iestādēs, veiksmīgai dzīves darbībai, veicina patriotisku attieksmi pret savu skolu, pilsētu, valsti.

AT grāmatvedība un audits, SIA

Latgales 450B, Rīga LV-1063
Pakalpojumi:: ✓ Grāmatvedības pakalpojumi ✓ Finanšu konsultācijas ✓ Zvērinātu revidentu pārbaudes ✓ Auditorpakalpojumi ✓ Saimnieciski - finansiālās darbības analīze ✓ Gada pārskatu sagatavošana Grāmatvedība un audits:

SIA “AT Grāmatvedība un audits” ir 100% Latvijas kapitāla audita un grāmatvedības pakalpojumu uzņēmums ar ilggadēju darba pieredzi. Uzņēmums galvenokārt pievērsies auditoru pakalpojumu sniegšanai dažādiem uzņēmumiem - gan vietējiem nelieliem uzņēmumiem, gan lielajiem un kopuzņēmumiem, kuriem nepieciešami Zvērinātu revidentu pakalpojumi, gan mātes uzņēmumiem, kuriem pieder saistītie un meitas uzņēmumi gan Latvijā, gan citās valstīs. Uzņēmums sniedz konsultācijas gan finanšu, gan nodokļu jautājumos, gan konsultē grāmatvedības programnodrošinājumā.

Universitātes Vetfonds, SIA, Veterinārā aptieka

K.Helmaņa 8, Jelgava, LV-3004
Šo gadu laikā esam organizējuši:: ✓ Izglītojošas lekcijas un seminārus veterinārārstiem un studentiem. ✓ Veterinārārstu kvalifikācijas paaugstināšanu ārzemēs. ✓ ASV diagnostikas speciālistu konsultācijas par sarežģītiem gadījumiem un diagnostikas metožu izmantošanu. ✓ Veterinārmedicīnas studentu apmācības. ✓ Kopā ar LLU VMF vairākas VMF zinātniskās konferences, seminārus un izglītības pasākumus.

“Dotnuva Baltic”, SIA, Centrālais birojs Lauksaimniecības tehnikas centrs Zemgale

Brankas, "Baltijas Ceļš" , Cenu pagasts, Jelgavas nov. LV-3043
LAUKSAIMNIECĪBAS TEHNIKA, SERVISS UN REZERVES DAĻAS:

Pārdošanā Case IH, Kverneland, Cimbria, Irrimec, Kongskilde, Quicke, Jeantil, Agrifac lauksaimniecības tehnika - traktori, kombaini, arkli, kultivatori, ecēšas, sējmašīnas, labības kopšanas ecēšas, lopbarības kombaini, frontālie teleskopiskie iekrāvēji, meliorācijas sistēmas, kūtsmēslu apstrādes aprīkojums.  

Visas pārdotās iekārtas atbilst Eiropas Savienības tiesību aktu drošības un vides aizsardzības prasībām.

“Dotnuva Baltic”, SIA, Lauksaimniecības tehnikas centrs Saldus

Kuldīgas 90, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Jauna, lietota lauksaimniecības tehnika, lauku tehnikas tirdzniecība, noma, izīrēšana, lauksaimniecības tehnikas serviss, rezerves daļas, traktortehnika, traktori, graudu, labības kombaini, augsnes apstrādes tehnika, lopbarības sagatavošanas tehnika, miglotāji, sējmašīnas, pļaušanas tehnika, piekabes un puspiekabes, minerālmēslu

“Dotnuva Baltic”, SIA, Lauksaimniecības tehnikas centrs Vidzeme

Purva 21, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Lauksaimniecības tehnikas un traktortehnikas tirdzniecība

“Dotnuva Baltic”, SIA, Lauksaimniecības tehnikas centrs Latgale

Neretas 82, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201
LAUKSAIMNIECĪBAS TEHNIKA, SERVISS UN REZERVES DAĻAS:

Pārdošanā Case IH, Kverneland, Cimbria, Irrimec, Kongskilde, Quicke, Jeantil, Agrifac lauksaimniecības tehnika - traktori, kombaini, arkli, kultivatori, ecēšas, sējmašīnas, labības kopšanas ecēšas, lopbarības kombaini, frontālie teleskopiskie iekrāvēji, meliorācijas sistēmas, kūtsmēslu apstrādes aprīkojums.  

Visas pārdotās iekārtas atbilst Eiropas Savienības tiesību aktu drošības un vides aizsardzības prasībām.

Abavas laivas, laivu noma

"Abavas" , Rendas pagasts, Kuldīgas nov. LV-3319
Ko mēs piedāvājam?:

Abavas Laivas ir īstā izvēle, ja vēlaties atpūsties un neuztraukties par pilnīgi neko, jo mēs piedāvājam visu nepieciešamo, lai jūsu brīvdienas izdotos!

✓ Laivu noma ✓ Naktsmītnes ✓ Maršruti ✓ Pirtis Atpūta pie dabas un nekādu uztraukumu:

Lieliska atpūta pie dabas, katram atpūsties gribētājam. Pie mums būsiet patīkami pārsteigti, jo Abavas Laivas kolektīvs ir pretīmnākošs un pietiekami izpalīdzīgs, lai visi atpūtas plānošanas darbi aizritētu nemanot. Mēs savus klientus cenšamies nodrošināt ar visu nepieciešamo, lai stress nebūtu brīvdienu bojātājs. Klientiem nodrošinām bezmaksas auto stāvvietu, transportu līdz izbraukšanas vietai un transportu no gala punkta. Ja vēlaties izbaudīt laiku pie dabas un patīkami atpūsties, tad droši izvēlieties Abavas Laivas.

Autoskola Jana, SIA JK-UK

Rīgas 45, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apmācības: ✓ A kategorija ✓ B kategorija ✓ BE kategorija Autoskola "Jana" braukšanas apmācības:

Autoskola "Jana" ir jauna, inovatīvi augoša skola, kura veidota uz 10 gadu pieredzes kursantu apmācībā autovadīšanā. Teorētisko apmācību pasniedz jauni, zinoši un atraktīvi pasniedzēji. Braukšanas apmācībā students ir pats svarīgākais. Pie mums mācās paši labākie! 

Gulbenes Auto-moto, SIA

Kļavu 30, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
Apraksts:

SIA "Gulbenes Auto-moto" autoskola veic jauno autovadītāju apmācību un sagatavošanu dažādām transportlīdzekļu kategorijām - motocikli A1, motocikli A2, motocikli A, vieglie auto B, vieglie auto ar piekabi BE, kravas auto B C1, kravas auto C, kravas auto ar piekabi CE, autobusi D1, 95.kods, kā arī traktortehnikai. Jaunos autovadītājus apmāca tikai profesionāli un kvalificēti instruktori.

Grāmatvedības birojs IRIS, SIA

Dignājas 3-7a, Rīga LV-1004
Pakalpojumi:: ✓ Grāmatvedības pakalpojumi ✓ Uzņēmuma pārstāvēšana VID ✓ Dokumentu sagatavošana un iesniegšana uzņēmumu reģistrā ✓ Lietvedības pakalpojumi ✓ Nodokļu konsultācijas ✓ Finanšu atskaites Par mums::

Piedāvājam GALVENĀ GRĀMATVEŽA pakalpojumus. Konsultācijas, kā uzsākt organizēt grāmatvedības uzskaiti atbilstoši LR likumdošanai. Mūsu ieteikumi un padomi veiksmīgai biznesa attīstībai.

Distehnika, SIA

Ganību dambis 22a, Rīga, LV-1045
Piedāvājums: ✓ Dīzeļmotoru degvielas sistēmas vieglajām un kravas automašīnām. ✓ Benzīna sprauslu serviss. ✓ Jaunas rezerves daļas un remonts. ✓ Aprīkojums. ✓ Specinstrumenti. ✓ Personāla apmācības un informācijas atjaunošana. ✓ Vairumtirdzniecība, mazumtirdzniecība, remonts.

SIA ''Iespēja izaugsmei'' alternatīvā izglītības un sociālās attīstības sistēma

Pulkveža O.Kalpaka 16-114, Jelgava, LV-3001
Pakalpojumi: ✓ Alternatīvā izglītība ✓ Sociālie atbalsta pasākumi ✓ Medicīnas atbalsta pasākumi Par mums: SIA „Iespēja izaugsmei” īsteno Eiropas sociālā fonda projektu „Atbalsts sociālajai uzņēmējdarbībai”. Iespējams saņemt speciālistu pakalpojumus alternatīvajā izglītībā, uzvedības terapijā, logopēdijā, TOMATIS terapijas runas un valodas attīstības sekmēšanai, kā arī konsultācijas ģimenēm un speciālistiem par bērna attīstības veicināšanu.

Betas nams, SIA

Raunas 3a, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
"Betas nams" pakalpojumi:: ✓ Geštaltterapija, psihoterapija Geštaltterapija spēj palīdzēt, ja radušās indivīda iekšējās problēmas, savstarpējo attiecību, ģimenes, personīgās izaugsmes problēmas, psiholoģisku traumu gadījumos, brīžos, kad cilvēku piemeklējušas sēras, zaudējums, problemātiski sapņi vai radušies eksistenciāli jautājumi, depresivitātes gadījumos, kā arī pie izdegšanas sindromiem vai veģetatīvās distonijas un dažādos citos gadījumos. ✓ Smilšu spēļu terapija Bērnībā katrs noteikti ir spēlējies smiltīs pie jūras, upes vai smilšu kastē. Ļaut sausām smiltīm birt caur pirkstiem... Smiltīm, pielejot ūdeni, tās var mīcīt, veidot smilšu kūkas, kalnus, pilis, tuneļus. Mums ir atmiņas par to, kā āda izjūt sausas un siltas, vēsas un mitras smiltis, kas aicināt aicina darboties ar tām. Atmiņu kamols glabā izjūtas kopā ar agrākiem sapņiem, vientulību vai prieku...  ✓ Mākslas terapija Mākslas terapijā svarīgs ir radošais process un tā rezultāts, pārdomas un arī saruna ar mākslas terapeitu pēc radošā procesa, ņemot vērā katra vēlmes un iespējas.

T.T.R., SIA, Dezinfekcijas, deratizācijas, dezinsekcijas serviss

Tīraine, Pakalniņu 4, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Pakalpojumi:: ✓ Deratizācija ✓ Dezinsekcija ✓ Dezinfekcija ✓ Fumigācija ✓ Slazdu izlikšana ✓ Objektu inspekcija ✓ Objektu regulāra apsekošana Produkcija:: ✓ Gaismekļi ✓ Granulas ✓ Pretinsektu lampas Par mums::

Mūsu kompānija SIA "T.T.R." dibināta 1994. gadā. Pa šo laiku mēs esam kļuvuši par vienu no vadošajām firmām deratizācijas, dezinsekcijas un dezinfekcijas pakalpojumu sniegšanā valstī. Mūsu klientu loks paplašinās ar katru gadu, un šobrīd tas sasniedzis jau 2632 klientus. 

Iegūstot stabilu un nevainojamu reputāciju, SIA "T.T.R" piedāvā izdevīgus noteikumus sadarbībai ar jauniem lietišķiem klientiem. Pastāvīgi sekojot jauno produktu attīstībai tirgū, mūsu kompānija regulāri veic personāla apmācību mūsu valstī, kā arī pie sadarbības partneriem Vācijā, Polijā, Lietuvā. Nepārtraukta zināšanu papildināšana, kvalifikācijas celšana un ilggadēja pieredze pakalpojumu sniegšanā nodrošina iespēju piedāvāt saviem klientiem maksimāli ērtāku darba stratēģiju ar jaunākās paaudzes preparātiem, kas nav bīstami cilvēku veselībai. 

Turpinot kvalifikācijas celšanu un jaunu pakalpojumu piedāvāšanu tirgū, sākot ar 2002. gada jūniju, mūsu kompānija piedāvā graudu pārstrādes uzņēmumiem un elivatoriem fumigācijas pasākumus graudu kaitēkļu iznīcināšanai, gāzēšanu dažādās tilpnēs, transporta līdzekļos un citos objektos.

Breicis, SIA, Nodokļu, transfertcenu un grāmatvedības pakalpojumu birojs

K.Valdemāra 118, Rīga LV-1013
Pakalpojumi: ✓ Komercsabiedrības, ārvalstu uzņēmuma filiāles vai pastāvīgās pārstāvniecības grāmatvedības kārtošana saskaņā ar Latvijas Republikas likumdošanas aktu prasībām; ✓ Pārstāvēšana VID un citās valsts institūcijās; ✓ PVN deklarācijas sagatavošana un iesniegšana; ✓ Gada pārskatu sastādīšana; ✓ Statistikas atskaites Centrālajai Statistikas pārvaldei, Latvijas Bankai; ✓ Ikgadējās nodokļu deklarācijas iesniegšana; ✓ Pārskatu un atskaišu sagatavošana dalībniekiem vai akcionāriem; ✓ Grāmatvedības politikas izveide; ✓ Konsultācijas nodokļu jautājumos

BALTIJAS INDUSTRIĀLAIS SERVISS, SIA, Elektrosuku ražošana

Kauguru 19, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Uzņēmuma galvenie darbības virzieni:: ✓ Elektrisko mašīnu suku (oglīšu) ražošana un elektrosuku (oglīšu) turētāju tirdzniecība. ✓ Grafīta materiāli (Schunk). ✓ Elektriskā piedziņa, industriālā automātika un procesu vadība. ✓ Materiāli ķīmiskajai rūpniecībai (Braude). Kāpēc izvēlēties mūs?: ✓ Eksperti savā jomā. ✓ Pieredze. ✓ Nestandarta risinājumi. ✓ Kvalitāte. ✓ Ātras piegādes. ✓ Konsultācijas. ✓ Serviss.