Aptieka, visā Latvijā

Drukāt

all4pets, Olaines veterinārā klīnika

Zeiferta 12, Olaine, Olaines nov., LV-2114
Veterinārā aptieka ., Veterinārā aptieka rīgā, Veterinārā klīnika Rīgā. Zoo preces.

Jelgavas centra veterinārā klīnika, VETI.LV

Driksas 1, Jelgava, LV-3001
Veterinārā klīnika, veterinārā aptieka , veterinārārsta pakalpojumi, Veterinārārsts, vetārsts, veterinārā

Veselības salons 888, SIA Rodain

Dārzaugļu 1-213, Rīga LV-1012
Diagnostika, veselības diagnostika, medicīnas salons, diagnostikas, slimību diagnostika, saslimšanu, veselības pārbaude, vispārējā organisma izmeklēšana, biorezonanse, bio rezonanse, biorezonanses diagnostika, Santegra vitamīni, Santegra produkti, masāža, masāžas, pakalpojumi, ārstnieciskā, skulpturālā, apjomu mazinošā,

Veterinārais centrs ZuZu.land

Jūras 1a, Ventspils LV-3601
Mūsu sniegtie pakalpojumi ietver::

Ikdienas Mājdzīvnieku Barība, Gardumi, Aksesuāri un Apģērbs: Mēs piedāvājam augstas kvalitātes barību, gardumus, aksesuārus un apģērbu jūsu mājdzīvniekiem, lai nodrošinātu viņiem laimīgu un pilnvērtīgu dzīvi.

Veterinārā Aptieka un Veselīgus pārtikas produktus: Mūsu aptiekā jūs atradīsiet plašu izvēli medikamentu, vitamīnu, un uztura piedevu, lai jūsu mājdzīvnieks būtu vesels un vitāls.

Veterinārārstu konsultācijas: Mūsu pieredzējušie veterinārārsti ir šeit, lai sniegtu jums vislabāko padomu un sirsnīgi rūpīgu aprūpi jūsu mājdzīvniekam.

Vakcinācijas un laboratoriskie izmeklējumi: Mēs nodrošinām vakcinācijas un veicam laboratoriskos izmeklējumus, lai saglabātu jūsu mājdzīvnieka veselību un novērstu slimības. Medicīniskās procedūras un ķirurģija: Mēs piedāvājam medicīniskās procedūras un ķirurģijas pakalpojumus, lai ārstētu un atveseļotu jūsu mājdzīvnieku.

 

Aneva J, SIA

Garšas saviļņojums 🍎🍓🍏🍒
"Lielručkas" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2123
Piedāvātais sortiments: ✓ Dzērveņu sula ✓ Aveņu sula ✓ Melleņu sula ✓ Aroniju sula ✓ Smiltsērkšķu sula ✓ Upeņu sula ✓ Ābolu sula ✓ Smiltsērkšķu eļļa ✓ Kaņepju eļļa ✓ Brūkleņu sula ✓ Ķiršu sula ✓ Melnā plūškoku ogu sula ✓ Rabarberu sula ✓ Cidoniju sula

Cortex, SIA, Veterinārā klīnika, aptieka un dzīvnieku frizētava

Plūdoņa 36-1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901
Par uzņēmumu: SIA "Cortex" ir veterinārā klīnika, aptieka un dzīvnieku frizētava Bauskā, kas sniedz veterināros pakalpojumus, kā arī piedāvā dažādus dzīvnieku kopšanas līdzekļus, dzīvnieku barību un medikamentus.

Acorus Balance uztura bagātinātāji

Brīvības gatve 224a, Rīga LV-1039
Apraksts:

Augtas kvalitātes, balansējoši uztura bagātinātāji no īpaši atlasītiem augiem. Viss nepieciešamais veselībai un labsajūtai, ērtākajā lietošanas veidā un kombinācijā - šķiedrvielu pulveri, kapsulas, skaistuma un imunitātes šķidrie šoti, gumijas konfektes miegam, skaistumam un imunitātei.

Klivet, Veterinārā klīnika Ķengaragā

Lokomotīves 100, Rīga LV-1057
Piedāvājam visu veidu dzīvnieku ārstēšanu (arī dekoratīvo grauzēju ārstēšanu, sesku ārstēšanu):: ✓ Terapija un ķirurģija, operācijas ✓ Vakcinācijas un konsultācijas ✓ Mājas vizītes Rīgā un tās rajonā ✓ Analīzes un citas diagnostikas metodes ✓ Fitoterapija un lāzerterapija ✓ Zobu tīrīšana ar ultraskaņu, zobu raušana ✓ Mutes dobuma slimību ārstēšana ✓ Medikamenti, labāko pasaules firmu dzīvnieku profesionālās un ārstnieciskās barības, našķi ✓ Dzīvnieku kopšanas līdzekļi un aksesuāri ✓ Dzīvnieku iemidzināšana, morgs-saldētava ✓ Suņu frizieris ✓ Kaķu cirpšana

Dzintara veterinārā klīnika, SIA

Dzintaru 8, Liepāja, LV-3401
Veterinārie pakalpojumi: ✓ Terapija ✓ Ķirurģija ✓ Stomatoloģija ✓ Rentgens ✓ Laboratorijas izmeklējumi ✓ Cilmes šūnu terapija suņiem Veterinārā klīnika: Sniedzam veterinārmedicīniskos pakalpojumus mīļdzīvniekiem. Atsevišķa sterilo operāciju zāle. Iespēja izmantot inhalācijas anestēziju. Silta pēcoperācijas telpa. Zobakmens tīrīšana, zobu pulēšana. Digitālais rentgens. Suņu un kaķu ikdienas un ārstnieciskās barības. Medikamentu tirdzniecība. Plašs pretblusu un pretērču preču klāsts.

Veterinārais centrs - aptieka AnRiVet, dzīvnieku viesnīca

Krāslavas 4, Rēzekne, LV-4601
Veterinārie pakalpojumi, veterinārā aptieka , minerālvielas, barības piedevas lauksaimniecības dzīvniekiem

Svaru remonts, SIA, Svaru verifikācija

Svaru verificēšana. Kvalitāte garantēta👌
Lastādijas 42-1, Rīga LV-1050
Precīzi svari – obligāta prasība vairākās nozarēs:: Lai arī šķiet, ka pāris gramu neko daudz nenozīmē, tomēr ir nozares, kurās ir jāievēro rūpīga precizitāte. Pāris gramu neprecizitāte varētu šķist tāds sīkums, bet iedomājieties, ja, pērkot recepšu medikamentus, jums pateiktu, ka aktīvās vielas daudzums kapsulā nav precīzi zināms? Ministru kabineta noteikumi Nr. 210 "Neautomātisko svaru atbilstības novērtēšanas noteikumi" nosaka nozares, kurās ir obligāti jāizmanto tikai verificēti svari. Tirdzniecībā un ražošanā verificēti svari ir obligāti jāizmanto masas noteikšanai komercdarījumos un maksas aprēķinam tirdzniecībā un preču fasēšanā. Medicīnā un farmācijā kalibrēti svari ir jāizmanto masas noteikšanai, lai pagatavotu zāles pēc receptes, medicīnisko izmeklējumu un farmācijas laboratorijās, kā arī ķermeņa masas noteikšanai ārstniecībā, lai novērtētu un novērotu pacientu fizisko attīstību, diagnosticētu slimību un noteiktu ārstēšanu.

ZL.LV iesaka

Latgales Veterinārais centrs

Jātnieku 63, Daugavpils LV-5417
Apraksts:

Mūsu klīnika "Latgales veterinārais centrs" orientēta uz augstas kvalitātes veterināro pakalpojumu sniegšanu dzīvniekiem. Klīnikā pieņem speciālisti, kuri nodarbojas ar mazo (suņu un kaķu) un eksotisko dzīvnieku ārstēšanu. Klīnika aprīkota ar jaunāko tehnoloģiju diagnosticējošām iekārtām, kas ļauj īsā laika posmā noteikt tiešu diagnozi un sākt ar to strādāt. Veterinārās klīnikas "Latgales veterinārais centrs" ārsti apgūst speciālu apmācību, pastāvīgi paaugstinot  savu profesionālo līmeni, apmeklējot lekcijas gan vietējās, gan ārvalstu iestādēs.

Priedniece B., veterinārārste Priekuļos

Priekuļi, Cēsu prospekts 3, Priekuļu pagasts, Cēsu nov., LV-4126
Apraksts: Veterinārija. Veterinārklīnika. Veterinārārsti. Vetārsts. Veterinārā klīnika. Priekuļos. Priekuļi. Cēsīs.

AAZOO, SIA

K.Baumaņa 9-42, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: Pieredzes bagāts uzņēmums, kas nodarbojas ar veterināro pakalpojumu sniegšanu. Piedāvājam preces mīluļu barošanai, apkopšanai, izklaidei un veselībai. Savukārt klīnikas darbinieki parūpējas par negaidītām ķibelēm, kā arī regulārajām vakcinācijām un pārbaudēm. Pieejami arī friziera pakalpojumi dzīvniekiem.

AMI'S, SIA, Veterinārā klīnika

Tvaika 34, Rīga, LV-1005
Veterinārā klīnika. Veterinārs. Vet. Veterinārā aprūpe, palīdzība. Veterinārārsta (vetārsta) palīdzība. Sterilizācija. Dienas stacionārs, mājas vizītes, Veterinārsta pakalpojumi ārpus darba laika. Ķirurģija, ķeizargrieziens u.c. terapija, oftalmoloģija, stomatoloģija, rentgens, licencēta rentgena diagnostika, diagnostika,

Fizioterapijas-rehabilitācijas kabinets lolojumdzīvniekiem

Brīvības 39, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Pakalpojumu veidi:: ✓ masāža - tās mērķis pareizi ietekmēt muskuļus, asins piegādi un limfas cirkulāciju, lai saglabātu locītavu un mīksto audu elastību un novērstu turpmāko funkciju zaudēšanu; ✓ akupunktūra - ārstēšanā tiek izmantota iedarbība uz dzīvnieka virsmas bioloģiski aktīvajiem punktiem ar speciālām adatām; ✓ elektroterapija - pie augstām frekvencēm aktivizē sāpju nomācošo nervu sistēmas mehānismu, bloķējot sāpju signālu; ✓ lāzers - ārstē specifiskas kaites, kā sāpes un diskomfortu pēc operācijas, neiroloģiskas problēmas, hroniskas ādas slimības, artrītu, grūtu brūču dzīšanu.

Nagi Ragi, SIA

Pērses 9/11, Rīga LV-1011
Govju nagu apgriešana, govju nagu ārstēšana, liellopu infekcijas slimību noteikšana, liellopu ārstēšana, vetārsts. Latvijā ražotu govju nagu kopšanas boksu tirdzniecība. Izbraukumi uz Jūsu saimniecību.

Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitātes Veterinārā klīnika

K.Helmaņa 8, Jelgava LV-3004
Apraksts:

LBTU Veterinārā klīnika ir lielākā veterinārā klīnika Latvijā, kas sniedz veterināros pakalpojumus dažādu sugu dzīvniekiem suņiem, kaķiem, eksotiskajiem dzīvniekiem, zirgiem un lauksaimniecības dzīvniekiem. Veterināro pakalpojumu augstā kvalitāte tiek sasniegta, piesaistot Latvijā labākos veterināros speciālistus, izmantojot mūsdienīgas vizuālās diagnostikas un laboratoriskās izmeklēšanas metodes, kā arī uz pierādījumiem balstītu medicīnu. Sadarbojamies ar citām veterinārajām klīnikām Latvijā un Baltijā, sniedzot references pakalpojumus. Neatliekamā palīdzība tiek nodrošināta diennakts režīmā.

Krāsošanas iekārtas, LDE LINING, tirdzniecība, noma, remonts

Krasta 103, Rīga LV-1019
Pakalpojumi:: ✓ Destilēšanas iekārtas ✓ Industriālās iekārtas ✓ Industriālā ventilācija ✓ Poliuretāna putas un poliurea Specializācija:: Industriālo iekārtu Graco un citu krāsošanas iekārtu tirdzniecība un serviss. Jau 7 gadus esam Latvijas tirgū, kompānijā strādā pieredzējuši speciālisti ar vairāk kā 12 gadu pieredzi. Krāsošanas iekārtas SIA ir viens no līderiem savā nozarē. Speciālisti arī piedāvā sniegt apmacības un konsultācijas.