Aptieka, visā Latvijā

Drukāt

Pārventas veterinārā ambulance, IU

Turpinām strādāt klātienē!
Tārgales 48, Ventspils, LV-3602
Pakalpojumi:: ✓ Ultrasonogrāfija ✓ Digitālais Rentgens ✓ Videoendoskopija ✓ Laparaskopija ✓ Artroskopija ✓ Terapija ✓ Ķirurģija Par mums: IU “Pārventas veterinārā ambulance” no 1997. gada sniedz veterinārmedicīnas pakalpojumus diagnostikā, ķirurģijā un terapijā. Klientu ērtībām ierīkota plaša uzgaidāmā zāle ar svariem, uz kuriem arī ikdienā varat sekot līdzi jūsu dzīvnieka svaram. Moderna veterinārā aptieka ar plašu zāļu un dzīvnieku barību klāstu.

Veromi, SIA, Veterinārā klīnika Amicus

K.Valdemāra 16, Rēzekne LV-4601
Pakalpojumi: ✓ terapija ✓ ķirurģija ✓ stomatoloģija ✓ vakcinācija ✓ mikročipēšana ✓ asiņu, urīna, fekāliju un apmatojuma analīzes ✓ vēdera dobuma ultrasonogrāfija un grūsnības noteikšana ✓ dzīvnieku ārstniecisko un profesionālo barību ✓ barības piedevas, kopšanas līdzekļus un vitamīnus ✓ profesionālas konsultācijas dzīvnieku īpašniekiem

Alma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika

K.Valdemāra 20-4, 2.st., Rīga, LV-1010
Apraksts:

Klīnika Alma – ģimenes ārsta privātprakse, savu darbību uzsāka 1991. gadā, tās dibinātājs ir Dr. Andris Lasmanis (pirmais ģimenes ārsts Latvijā, ilggadēji vadījis Latvijas Ģimenes ārstu asociāciju). Šobrīd mūsu klīnikā ir kvalificēti ārsti un speciālisti – ģimenes ārsti, pediatrs, ginekologi, neirologs, bērnu neirologs, ķirurgs, endokrinologs, dermatologs, acu ārsts, gastroenterologs, zobārsti un fizioterapeiti. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu. Mēs sadarbojamies arī ar Latvijas lielākajiem veselības apdrošināšanas uzņēmumiem, šo uzņēmumu klientiem ir iespēja izmantot visus mūsu piedāvātos pakalpojumus atbilstoši savas polises nosacījumiem. Pateicoties mūsu speciālistu kuplajam skaitam, varam vienlaicīgi apkalpot ievērojamu skaitu klientu, tātad jums ir iespēja pieteikties uz vizīti pie sev nepieciešamā speciālista, negaidot garās rindās, kā tas bieži ir novērojams poliklīnikās. Klīnikā ievēro visas sanitārās prasības. 

Līga-vet, SIA

Zaļā 11 k.7, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Pakalpojumi: ✓ Terapija ✓ Diagnostika ✓ Ķirurģija ✓ Eksotisko dzīvnieku ārstēšana ✓ Lauksaimniecības dzīvnieku ārstēšana ✓ Mājas vizītes Veterinārā klīnika:

Veterinārā klīnika pieņem visus mājas mīluļus, kā arī iespējamas mājas vizītes. Dzīvnieku apskate, konsultāciju sniegšana, ārstēšana, čipēšana, sterilizācija, kastrācija u.c. pakalpojumi. Viss nepieciešamais jūsu četrkājainajam draugam. Iespējams arī iegādāties zoo preces klīnikas aptiekā.

Arsa L, SIA, Veterinārā aptieka un prakse

Aizputes 5, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts:

Veterinārā aptieka "Arsa L" - dzīvnieku barība, barības piedevas, medikamenti, zoopreces, aksesuāri. Sandra Rubīne - lauksaimniecības dzīvnieku veterinārārsts. Mājas vizītes, konsultācijas. Mākslīgās apsēklošanas tehniķis. Piena pārraugs. Vetārsta pakalpojumi Kurzemē.

Spoža Spalva, IK, Veterinārā klīnika

Smilšu 29, Valka, Valkas nov. LV-4701
Par uzņēmumu:

Veterinārie pakalpojumi mājdzīvniekiem un lauksaimniecības dzīvniekiem.

Saules aptieka, SIA

O.Vācieša 13, Rīga, LV-1004
Medikamentu vairumtirdzniecība

BENU Aptieka Latvija, SIA

Dreiliņi, Noliktavu 5, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2130
Medikamentu tirdzniecība, aptiekas

Sentor Farm aptiekas, AS

Mūkusalas 41b, Rīga LV-1004
Aptiekas, aptieka , farmaceits, zāles, diennakts aptieka , tuvākā aptieka , mēness, diabēts, veselība, draudzīgas, , internet- aptieka , zāļu tējas, asinsspiediena mērīšana, taxfree, mēness aptieka , farmaceita konsultācijas

Ķekavas aptieka

Gaismas 15, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123

Alteja aptieka

Ādama 2, Dobele, Dobeles nov. LV-3701

Ilzes aptieka

Melioratoru 25, Ikšķile, Ogres nov. LV-5052

Rātsnama aptieka

Zaļā 11, Bauska, Bauskas nov., LV-3901