Atpūta, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

pirkums.lv, internetveikals

Piedrujas 11, Rīga, LV-1073
Sporta inventāra veikali Rīgā. Interneta veikals. Trenažieri. Novuss. Bērnu preces. Matu griešanas ierīces. Idejas dāvanām, Sports un tūrisms, Trenažieri, Tenisa galdi, Boksa un austrumu cīņas inventārs, Spēļu galdi, novuss, Zemūdens peldēšanas inventārs, Basketbols, Bumbas, Lukturi, Volejbols, Novusa galdi, kur pirkt?, Šaha spēle, Laivas,

VR Room, SIA

Dzirnavu 113A, Rīga LV-1011
vr, izklaide bērniem, izklaide berniem, 3d vr, lasertag, vr, playroom, virtuālā realitāte, auto simulators, virtuala realitate, dāvanu karte, vecmeitu ballīte, dzimšanas dienas ballīte bērniem, izklaide bērniem, vr riga, vr spēles, vr brilles cena, idejas vecmeitu ballītei, reality headset, vr gaming, vr video, korporatīvs, vecpuišu ballīte,

DP Serviss un Tehnika, SIA

Nīgrande, Bērzu 4-21, Nīgrandes pagasts, Saldus nov. LV-3899
ALPĪNISMS,  Industriālais alpīnisms,  industriālā alpīnisma pakalpojumi,  darbs augstumā. Rūpnieciskais alpīnisms,  FASĀDES DARBI augstumā,  augstumdarbi,  darbi augstumā,  Ēku paneļu un ēku fasādes darbi,  Ēku paneļu šuvju hermetizācija,  ēku fasādes un konstrukciju krāsošana, 

Dzintars Workshop, SIA

"Auzbiķkalēji", Tomes pagasts, Ogres nov. LV-5020
Dārza krāsnis, Pirts krāsnis, Krāsns, Krāsnis, krāsniņas, izgatavošana, uzstādīšana, gatavošanas aprīkojums, Dizaina mēbeles, ērtas mēbeles, kvalitatīvas mēbeles, izturīgas mēbeles, ekskluzīvi, roku darbs, individuāli pasūtījumi, projekti, mēbeles un interjers, ražots Latvijā uz pasūtījuma, Ugunskura vietas, gatavošanas aprīkojums,

Dārza ABC, SIA

Braslas 29A, Rīga, LV-1084
Dārza ABC preču klāts: ✓ Sēklas ✓ Sīpolloki, sīpolpuķas, gumi ✓ Stādi, zemeņu stādi ✓ Mēslojums ✓ Dārza kopšnai ✓ Augsne, kūdra, substrāti, mulča ✓ Agroplēves, plēves ✓ Puķu podi, grozi, kastes ✓ Instrumenti dārzam ✓ Saimniecības preces ✓ Palīglīdzekļi audzēšanai ✓ Dārza keramika ✓ Bērniem dārzā ✓ Atpūtai dārzā ✓ Svētkiem ✓ Veselībai un labsajūtai ✓ Dāvanām, dāvanu kartes

Fest, Ziedu salons

Brīvības 3B, Rēzekne, LV-4601
Floristika, ziedu tirdzniecība, ziedu veikals, grieztie, telpaugi, mākslīgie, kāzu pušķi, bēru pušķi, tematiskā floristika. Davanas. Suvenīri. Tiande kosmētika, www.tiande.ru, dabīga kosmētika, Tiande kosmētika Rēzeknē, Latgalē. Ziedi, pušķi, ziedu piegāde adresātam, ziedu kompozīcijas, tematiskā floristika, ziedu grozi, kāzu

Sunrise, kafejnīca, SIA Ravilos

18. novembra 204, Daugavpils, LV-5417
Apraksts:

Piedāvājam galda klāšanas pakalpojumus dažādām dzīves situācijām. Uzņēmums uz sms ziņām neatbild.

ZL.LV iesaka

Mare, viesnīca

Selgas 1C, Roja, Rojas pagasts, Talsu nov., LV-3264
Par viesnīcu:

Viesnīca "Mare" atrodas skaistā un harmoniskā vietā, Rojā - jahtu piestātnes krastā, meža burvību var redzēt no terases un pludmale ir vien 500m attālumā. Šo īpašumu pārstāv ģimenes uzņēmums, kas to ir lolojuši jau daudzu gadu garumā. Viesnīca izveidota 2006. gadā, bet ik gadu tā tiek atjaunota un sapucēta mūsu viesiem. Arī terases un pārējās viesnīcas teritorijas labiekārtošana notiek katru gadu. Esam gatavi iepriecināt ikvienu ar gardu maltīti, izklaidēm, siltām un jaukām naktsmājām, būt kopā Jūsu īpašajos svētkos - kāzu svinībās, dzimšanas dienās, grupu un citos pasākumos. Kā arī pagatavot svētku maltīti un uzklāt Jūsu svētku galdu. 

KarBul, SIA

Graudu 60, Rīga, LV-1058
Apraksts: Zāles, dārza un meža tehnikas veikals - remontdarbnīca, kas jau vairāk kā 10 gadus rūpējas par piemērotiem risinājumiem atbilstoši jūsu vēlmēm, palīdzot jums izvēlēties optimālāko dārza tehniku, kā arī apkopjot un remontējot jau iepriekš iegādātos agregātus. Pārstāvam Stihl, AL-KO, Maruyama, Pubert, Husqvarna, Stiga u.c. pasaulē pazīstamus zāles pļāvēju, trimmeru, krūmgriežu, motorzāģu, kultivatoru un zālienu robotizēto pļāvēju ražotājus. Atrodamies uz robežas starp Mārupi un Ziepniekkalnu, tāpēc viegli varam nogādāt jums nopirkto tehniku un aizbraukt pēc remontējamās tehnikas šajā apkārtnē un ne tikai, jo jūtamies pagodināti sadarboties ar mūsu klientiem visā Rīgas pilsētā, Pierīgā un Latvijā! Tehnikas veikals, lai darbs būtu atpūta!

GET MEDIC, medicīnas tūrisma aģentūra

Rīga
Apraksts:

Augstas kvalitātes medicīnas pakalpojumi par samērīgām cenām. Izvēlieties mūsu medicīnas tūrisma aģentūru un ietaupiet līdz pat 70%, salīdzinot ar citām valstīm. Sadarbojamies tikai ar labākajām klīnikām, kurās strādā pieredzējuši speciālisti, izmantojot vismodernākās tehnoloģijas un metodēs. Sadarbība ar vairāk kā 370 klīnikām, kur tiek veiktas dažādas procedūras - sākot ar kosmētisko ķirurģiju un beidzot ar transplantāciju. Mūsu mērķis ir nodrošināt Jums ne tikai ārstēšanu, bet arī ērtu neaizmirstamu ceļojumu un atpūtu. Saņemiet personīgu pieeju un rūpīgu uzmanību no sākuma līdz beigām. Mūsu komanda nodrošinās Jums atbalstu un palīdzību visā ceļojuma laikā. Iegūstiet BEZMAKSAS konsultāciju, kur mūsu speciālisti sniegs jums detalizētu informāciju par ārstēšanas iespējām un procedūrām. Pielāgojam piedāvājumu tieši Jūsu vajadzībām, nodrošinot personalizētu pieeju.

 

Arho medicīnas serviss, SIA

Bruņinieku 28-7, Rīga LV-1011
Apraksts:

SIA "Arho Medicīnas Serviss" ir ārstniecības iestāde, kas savu darbību ir uzsākusi 2007. gada pavasarī un piedāvā rehabilitācijas pakalpojumus gan PIEAUGUŠAJIEM, gan BĒRNIEM pie zinošiem un pieredzes bagātiem speciālistiem – FIZIOTERAPEITIEM, NEIROLOGIEM, FIZIKĀLĀS MEDICĪNAS UN REHABILITĀCIJAS ĀRSTA.

Klientiem piedāvā arī rehabilitāciju pēc Covid-19, Lietišķo kustību neiroloģiju, kanisterapiju, fizioterapeita konsultāciju ar mājas rehabilitācijas plāna izstrādi. 

Gravokss, SIA gravēšana stundas laikā, pulksteņu, juvelierizstrādājumu remonts, gravēšana Rīgā

Kurzemes prospekts 1A, Rīga, LV-1067
Pakalpojumi:: ✓ Gravēšana ✓ Pulksteņu sīkremonts ✓ Pilna servisa remonts Citi piedāvājumi:: Uzņēmums galvenokārt specializējas pulksteņu remonta un gravēšanas pakalpojumos, tomēr daudzpusīgie speciālisti piedāvā arī zīmogu izgatavošanu, juvelierizstrādājumu remontu, automašīnu pults bateriju maiņu, kā arī ielas plākšņu izgatavošanu.

Mapon autoparku vadība

Pieejamas attālinātas konsultācijas
Krasta 44, Rīga LV-1003
Par uzņēmumu: AS "Mapon" ir viens no vadošajiem autoparka pārvaldības risinājumu izstrādātājiem Ziemeļeiropā. Ikvienam autoparkam noderēs mūsu efektīvierisinājumi, tostarp GPS izsekošana, vadītāja braukšanas analīze, degvielas patēriņa kontrole, autoparka uzturēšana un efektivitāte, maršuta plānošana, kā arī attālināta digitālā tahogrāfa datu lejupielāde un analīze. Mapon platforma ir piemērota jebkuram uzņēmumam, tai skaitā loģistikas, būvniecības, lauksaimniecības un piegādes pakalpojumu sniedzējiem. Mūsu radītie risinājumi palīdz ietaupīt resursus un nodrošināt efektīvu autoparka pārvaldību, kā arī filiāles un partneri visā pasaulē ļauj klientiem nodrošināt tūlītēju atbalstu.

Digi Media, SIA

Latgales 322, Rīga LV-1063
Apraksts:

"Digi Media" piedāvā plašu pakalpojumu klāstu TV, kino un reklāmas industrijas jomā, bet specializējas audiovizuālo materiālu lokalizēšanā un formatēšanā (konvertēšanā). Piedāvājam DCP, Blu-ray, DVD un HD risinājumus, tulkošanas pakalpojumus, subtitru sagatavošanu, ieskaņošanas un dublāžas pakalpojumus; video, audio un foto pakalpojumus.

Daugavkrasti, SIA, viesnīca ***

Mežrūpnieku 2, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201
Apraksts:

Viesnīca "Daugavkrasti" ir plašu pakalpojumu klāsta viesnīca, kas ir atzīta kā padomju laika kultūrvēsturisks mantojums ar skaistu skatu uz Daugavu, kas atrodas tikai pāris metrus no viesnīcas. Viesnīcā var apmesties līdz 80 cilvēkiem.

Autoskola Lauris, Autoskola Valmierā

Beātes 60, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Pakalpojumi: ✓ A kategorija ✓ A1 kategorija ✓ A2 kategorija ✓ AM kategorija ✓ B kategorija ✓ BE kategorija ✓ C kategorija ✓ CE kategorija ✓ D kategorija ✓ 95. kods ✓ TR2 un TR3 kategorijas ✓ Testa braucieni ✓ Darba un atpūtas laika plānošanas apmācības ✓ Ekonomiskas braukšanas apmācības ✓ Pirmā medicīniskā palīdzība

Aromterapeite Inga Nemše, Latvian Aroma-Essence

Vecā Biķernieku 35-1, Rīga LV-1079
Dabīgie aromterapijas produkti:

Aromterapeite Inga Nemše piedāvā no dabīgām izejvielām gatavotus aromterapijas produktus un dabīgu kosmētiku. Sev piemērotākās ēteriskās eļļas varat noteikt individuālas konsultācijas-aromdiagnostikas testa laikā. Savukārt Ingas Nemšes vadītā meistarklasē varat izgatavot savas dabīgās smaržas vai skrubi, kā arī apgūt aromterapijas pamatus.

Aktis, SIA, Jēkabpils filiāle

Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Pakalpojumi: Deratizācija ✓ Deratizācijas līdzekļi. Kaitēkļu kontrole un apkarošana, grauzēju, peļu, žurku iznīcināšana. Dezinsekcija ✓ Apkarojam skudras, blaktis, prusakus, tarakānus, lapsenes, mušas, pārtikas kodes Apraksts: Deratizācija, dezinsekcija, sanitārie dienesti. Deratizācijas līdzekļi.

Lieliska dāvana, SIA

Bērzaunes 7, Rīga, LV-1039
Piedāvājam: ✓ Dāvanu kartes; ✓ Dāvanu komplekti; ✓ Elektroniskie dāvanu čeki; Dāvanas: Pie mums varēsiet atrast dāvanu jebkuram saņēmējam - sievietei, vīrietim, bērniem, pārim, pat grupai! Piedāvājam gan aktīvu atpūtu visdažādākajās vietās, gan arī piemērotu dāvanu jebkuriem svētkiem. Dāvanu karte – lieliska izeja, kad Jūs pārsteidz nesagatavotu vai kad dāvana ir steidzīgi nepieciešama. Katra dāvanu karte ir atšķirīga un īpaša. Vienas no tām ir ievietotas greznā aploksnē, citas - tā kā apsveikuma kartiņa, kuru atverot, var ierakstīt savu apsveikumu vai vēlējumu.

B-12, SIA - Mīksto mēbeļu ražošana, pārvilkšana, remonts

Liepājas 3, Rīga LV-1002
Apraksts:

Latvijā ražotas mīkstās mēbeles. SIA "B-12" izgatavo augstas kvalitātes mīkstās mēbeles pēc individuāla pasūtījuma. Mūsu klienti ir gan Latvijas, gan ārvalstu uzņēmumi un privātpersonas. Uzņēmumam izveidojusies ilgtermiņa sadarbība gan ar dažādiem uzņēmumiem, gan ar dizaineriem. Mūsu interneta mājaslapā jūs varat iepazīties ar mūsu pēdējā laikā izgatavoto produkciju. Mīksto mēbeļu pasūtīšana, ražošana, izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma, labošana, pārvilkšana, restaurācija Rīgā, Latvijā. Latvijā ražotas mēbeles, roku darbi.