Atpūta, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

DIZAINA GALDI, koka mēbeles pēc pasūtījuma

Turpinām strādāt klātienē!
K.Valdemāra 51, Liepāja LV-3401
Mēbeļu dizainers, dizains, dizaina izveide, dizainera pakalpojumi, mēbeļu, interjera projektēšana. Masīvkoka galdi, dizaina soli, mēbeļu izgatavošana, mēbeles no masīvkoka, mēbeļu ražošana Kurzemē, mēbeļu Liepājā, Latvijā, mēbeļu, skaisti galdi, galdu izgatavošana, kabineta mēbeles pēc pasūtījuma, biroju mēbeles, viesistabu mēbeles,

GUNMARKET EU, SIA, Mednieku un makšķernieku veikals Rīgā

Latgales 243, Rīga LV-1019
Par mums: Preces medniekiem, makšķerniekiem, zvejniekiem un aktīvai atpūtai. Strādājam visā Latvijā.

Babyfans.lv, Bērnu preču veikals, internetveikals

Latgales 240, Rīga LV-1063
Apraksts: BABYFANS.LV ir plašs preču piedāvājums gan dažāda vecuma bērniem, gan arī māmiņām. Rotaļlietas, transportlīdzekļi bērniem, vannas piederumi, atpūtas preces, gultasveļa, kā arī plaša apģērbu izvēle. Mēs ievedam preces nelielā daudzumā, vispirms rūpējoties par preču klāsta dažādību. Tādēļ preču daudzums ir ierobežots, un pirms pirkšanas nepieciešams precizēt, vai konkrētā prece šobrīd ir noliktavā. Ja jūs interesējušo preci jau ir nopirkusi cita laimīgā pircēja, mēs palīdzēsim Jums atrast alternatīvu.

Sharky, sporta klubs, sporta nodarbības

Krones 56, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Aktuāli un svarīgi: Projekts Sporta klase: Projekts ir vērsts uz VFS attīstību bērniem. Projekta ietvaros skolēni nodarbojas ar dažādiem sporta veidiem, attīstās fiziski, iegūst stabilu pamatu turpmākai sportiskai attīstībai un vispārējai veselībai. Projektā darbojas profesionālu treneru komanda, sporta ārsts, fizioterapeits. Programmas mērķis: uzlabot bērna fiziskās īpašības atbilstoši viņa vecuma grupai, stimulēt un sagatavot viņu aktīvam dzīvesveidam, vienlaikus izvērtējot tā spējas konkrēta sporta veida izvēles perspektīvā. Programmu ir licencējis un apstiprinājis Izglītības kvalitātes valsts dienests (IKVD) un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RDIKSD).
ZL.LV iesaka

Diogens audio, SIA

Partizānu 47, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Apraksts: SIA "Diogens audio" sniedz skaņu, gaismu, pārvietojamo skatuvju uzstādīšanas pakalpojumus koncertos, mūzikas festivālos, pilsētas svētkos un citos kultūras pasākumos visā Baltijā, kā arī tirgo skaņu un gaismu iekārtas un nodrošina to servisu, veic stacionāru skaņu un gaismu sistēmu projektēšanu un montāžu klubiem, kultūras namiem, baznīcām, sporta kompleksiem, veikaliem u.c.

Sindi, SIA, Tirdzniecības centrs

Lēdmane, "Tirdzniecības centrs" , Lēdmanes pagasts, Ogres nov., LV-5011
Instrumenti. Darbarīki. Būvmateriāli, rūpniecības preces, saimniecības preces, dārza preces, apģērbi, apavi, galantērija, kancelejas preces, rotaļlietas, elektropreces, dāvanas, ziedi, sporta preces, velosipēdi, makšķerēšanas piederumi, motorzāģi, trimmeri, zāles pļāvēji, auto preces, riepas, riepu montāža, sadzīves tehnika,

Veselības sporta stacija

Nometņu 61, Rīga LV-1002
Apraksts:

"Veselības sporta stacija" ir vingrošanas studija, kas nodrošina individuālus un grupu treniņus: pilates uz paklāja un trenažieriem, joga, muguras veselība, stājas uzlabošana, pēcdzemdību vingrošana. Treneri izvērtē klienta fizisko sagatavotību un stāju, konsultē un,  klienta mērķu sasniegšanai, sadarbojas arī ar citu nozaru speciālistiem.

Balons Tev, SIA

Brīvības gatve 401c, Rīga LV-1024
Apraksts:

 "Balons Tev" – vieta, kur baloni iegūst jaunu dimensiju un padara jebkuru svinību neaizmirstamu. Mēs esam speciālizējušies balonu tirdzniecībā, piedāvājot plašu klāstu ar kvalitatīviem un radošiem baloniem bērnu ballītēm, svinībām un citiem pasākumiem. Izvēlies no mūsu plašā sortimenta bērnu iemīļotos tēlus un krāsas. Piedāvājam gan vienkāršus, gan personalizētus risinājumus, lai katrs bērns saņemtu savu īpašo balonu. Mūsu radošais komandas darbs pārvērš parastus balonus par patiesiem mākslas darbiem. Saskaņā ar pasūtījumu veidojam tematiskas kompozīcijas, kas padara ikvienu pasākumu un svinības unikālas. Mēs radām īstu burvību. Pasūtiet mūsu balonu pārsteigumu kasti, kas pilna ar krāsainiem un izsmalcinātiem baloniem, lai pārsteigtu jūsu mīļos cilvēkus. "Balons Tev" – kur katrs notikums sākas ar krāsainiem baloniem un beidzas ar smaidu uz jūsu sejas!

ALANDEKO.COM, interneta veikals, mēbeles, paklāji, lampas

Grenču 1a, Rīga LV-1029
Par uzņēmumu: ALANDEKO darbojas interjera noformēšanas jomā kopš 1991. gada. Kopš darbības uzsākšanas ALANDEKO ir izveidojis interjera preču veikalu tīklu Latvijā, Lietuvā un Igaunijā, kā arī kopš 2016. gada piedāvā ērti iegādāties preces arī interneta veikalā www.alandeko.com. Priekšrocības: ✓ Iepērcies ērti, neizejot no mājām. Profesionāli un atsaucīgi konsultanti. ✓ Visas interneta veikalā apskatāmās preces pieejamas mūsu noliktavās. ✓ Visām precēm nodrošinām 2 gadu ražotāja garantiju. ✓ Vienmēr droši maksājumi – norēķinies ar maksājumu karti vai bankas pārskaitījumu. ✓ 14 dienu naudas atgriešanas garantija.

ALANDEKO, veikals, T/C Mols, žalūzijas, aizkari, markīzes

Krasta 46, TC "Mols", Rīga, LV-1003
Apraksts: Veikali stila entuziastiem, kuros var atrast visu mājokļa iekārtošanai nepieciešamo vienuviet. Aizkari, žalūzijas, lampas, mājas tekstils, trauki, virtuves piederumi, interjera lietas.

ALANDEKO, veikals, T/P Alfa, žalūzijas, aizkari, markīzes

Brīvības gatve 372, TC "Alfa", Rīga LV-1006
Žalūzijas ruļļveida, rullo, horizontālās, bambusa, koka, vertikālās, alumīnija,auduma, motorizētas. Romiešu žalūzijas. Žalūziju ražošana. Aizsargslēģi, nojumes un markīzes. Dizaina, interjera priekšmeti, trauki un galda piederumi, mājas tekstils. Lampas. Audumu un aizkaru tirdzniecība. Aizkaru sistēmas ziemas dārziem. Paceļamie

ALANDEKO, veikals, T/C SPICE, žalūzijas, aizkari, markīzes

Jaunmoku 13, TC "Spice Home", Rīga, LV-1046
Par uzņēmumu:

ALANDEKO jeb ALAN LTD darbojas interjera noformēšanas jomā kopš 1991. gada. Uzņēmuma galvenās kompetences ir žalūziju, aizkaru un mēbeļu ražošana, kā arī interjera priekšmetu mazumtirdzniecība Latvijā, Lietuvā un Zviedrijā. Izveidots arī ērts interjera lietu interneta veikals alandeko.com.

Flora plus Imanta, ziedu bāze

Kleistu 18c, Rīga LV-1067
Ziedu veikals Rīgā Imantā piedāvā:: ✓ Griestie ziedi, ziedu pušķi, štrausi: Rozes, Krūmrozes, Lillijas, Neļķes, Gerberas, Amariļļi, Tulpes, Frēzijas, Hiacintes, Kallas, Krizantēmas, Lizantes ✓ Puķes podos: Alpu vijolītes, Ziemassvētku kaktuss, Amarillis podos, Acālijas, Hiacintes podos, Puansetijas - Ziemassvētku puķe, Orhidejas, Kaktusi, Tūjas,  Istabas augi, Telpaugi, Palmas, Citrusaugi podiņos, Ziedu kompozīcijas ✓ Floristikas materiāli, dāvanas: Bērnu mīkstās rotaļlietas, Apsveikuma kartiņas, Vāzes, Sveces, Krājkasītes, Naudas konverti, Mākslīgie ziedi, Dekori, Dāvanu saiņošana, Lentes.

Flora plus Ziepniekkalns, ziedu bāze

Valdeķu 39, Rīga LV-1058
Ziedu veikals Rīgā Ziepniekkalnā piedāvā:: ✓ Grieztie ziedi, ziedu pušķi, štrausi: rozes, krūmrozes, lillijas, neļķes, gerberas, amariļļi, tulpes, frēzijas, hiacintes, kallas, krizantēmas, lizantes. ✓ Puķes podos: Alpu vijolītes, Ziemassvētku kaktuss, amarillis podos, acālijas, hiacintes podos, puansetijas - Ziemassvētku puķe, orhidejas, kaktusi, tūjas, istabas augi, telpaugi, palmas, citrusaugi podiņos, ziedu kompozīcijas. ✓ Floristikas materiāli, dāvanas: bērnu mīkstās rotaļlietas, apsveikuma kartītes, vāzes, sveces, krājkasītes, naudas konverti, mākslīgie ziedi, dekori, dāvanu saiņošana, lentes.

Klīnika Dzintari, SIA, Veģetatīvās distonijas, depresijas, stresa, izdegšanas sindroma ārstēšana

Turpinām strādāt gan klātienē, gan attālināti!
Mežsargu 4/6, Jūrmala, LV-2008
Ārstēšanās soļi “Klīnikā Dzintari”:: Pieraksts rindas kārtībā uz valsts apmaksāto (tālr. +37167754811) vai maksas programmu (tālr. +37129549983), vai pa e-pastu: dzintari@dzintari.lv. Ar jums sazinoties tiks ieplānots iestāšanās datums un laiks, kad jāierodas klīnikā, līdzi ņemot nosūtījumu (valsts programmai uz "Klīniku Dzintari"), personu apliecinošu dokumentu. Ja jums būs nepieciešama nakšņošana, lūgums par to savlaicīgi informēt klīniku, lai varam veikt rezervāciju jūsu izvēlētajā sadarbības viesnīcā. Iestāšanās dienā norādītajā laikā jāierodas pie klīnikas reģistratūras. Reģistratūrā tiks noformēti atbilstoši dokumenti plānotajai programmai. Klients saņem pirmo ārsta konsultāciju, kur tiek nozīmēts viss nepieciešamais veiksmīgai ārstēšanai. Klientam tiek izstrādāts individuāls grafiks, pēc kura klients vadās turpmākajā ārstniecības laikā. Ārstniecības kursa ilgums maksas progammās 5 dienas, valsts programmā no 1 līdz 4 nedēļām. Ja nepieciešams, tiek noformēta DNL (darba nespējas lapa). Pēc ārstniecības kursa beigām visus speciālistus ir iespējams apmeklēt ambulatori.

TAVAKAFIJA, SIA

Kaibala, "Krūzes" , Lielvārdes pagasts, Ogres nov. LV-5070
Kafija, Kafijas aparāti, to apkalpošana un remonts: ✓ Espresso kafijas automāti ✓ Kapsulu automāti ✓ Kafijas spilventiņu automāti ✓ Lietoti kafijas aparāti ✓ Pusautomātiskie automāti ✓ Kafijas pupiņas ✓ Kafijas tabletes ✓ Maltā kafija ✓ Kafijas spilventiņi  Coffee pads ✓ Aromatizētā kafija ✓ Kafijas kapsulas ✓ CURTIS tēja piramīdās ✓ TEEKANNE kanniņu tēja ✓ RICHARD karaliskā tēja ✓ HAZO beramā tēja ✓ Kafijas dzirnaviņas ✓ Piena putotāji ✓ Piena dzesētāji ✓ Tējkannas ✓ Aksesuāri ✓ Ražots Latvijā medus

PROWRISTBANDS, Aproces un aksesuāri

Bāriņu 13-1/3, Liepāja LV-3401
Produkcija: ✓ Aproces (kontroles, silikona) ✓ Kakla lentes (standarta, auklveida, sublimācijas, izšūtās, aksesuāri) ✓ USB (rotējošais, biznesa kartes, kapsula, aproces, pildspalvas) ✓ PVC atslēgu piekariņi ✓ Aproces piekariņi ✓ Lentes ar apdruku Kāpēc izvēlēties mūs?: PROWRISTBANDS piedāvā tikai augstākās kvalitātes kontroles aproces, silikona aproces un kakla lentes par cenu, kas ir konkurētspējīga Eiropas izplatītāju vidū. Mūsu komandā strādā pieredzējuši speciālisti, kuru pieredze uzkrāta daudzu gadu garumā. No uzņēmuma dibināšanas brīža, kā viens no galvenajiem darbības pamatprincipiem ir bijis rūpēties par to, lai katram klientam tiktu nodrošināta individuāla pieeja un katrs no klientiem izmantotu produktu priekšrocības pilnā apmērā. Uz katru personalizētu produktu pieprasījumu mūsu dizaineru komanda piedāvās Jums savu redzējumu. Liela uzmanība tiek veltīta produktu kvalitātei un piemērotu ražotāju izvēlei. Mēs veidojam sadarbību ar vadošajām rūpnīcām no ASV, Ķīnas un Eiropas, kuru produkti un ražošanas standarti tiek regulāri pārbaudīti, lai nodrošinātu tikai augstākās kvalitātes produktus mūsu klientiem.

Neptūns, restorāns, kempinga vieta Jūrmalā

Atpūties zaļi!
Jaunķemeru ceļš 1, Jūrmala LV-2012
Apraksts:

Restorāns "Neptūns" ir senākais “zaļi” domājošs restorāns Jūrmalā, atrodas jūras kāpu zonā un Ķemeru Nacionālā parka teritorijā. Tikai 42 km attālumā no Rīgas varat baudīt jūras gaisu, priežu šalkoņu un gardas maltītes ģimenes vai draugu lokā. Pie mums plašā izvēlē atradīsiet nepelnīti piemirstus klasiskos ēdienus no Latvijas nacionālās un padomju virtuves, kā arī Eiropas virtuves ēdienus no vietējiem sezonas produktiem. Neatkarīgi no sezonas grilējam uz atvērtā grila visa gada garumā. Karstās vasaras dienās jūsu rīcībā ir terase ar nojumi, savukārt ziemas laikā restorāna zāle ar vēsturisku auru un banketu-semināru zāle ar kamīnu. Īpaši gaidīti viesi pie mums ir ģimenes ar bērniem – piedāvājam bērnu istabu, āra rotaļlaukumu, veselīgus ēdienus un izklaidējošus bērnu rītus. Atpūties “zaļi” vietā, kur pazūd steiga!

Aktis, SIA, Daugavpils filiāle

Daugavpils LV-5401
Pakalpojumi: Deratizācija ✓ Deratizācijas līdzekļi. Kaitēkļu kontrole un apkarošana, grauzēju, peļu, žurku iznīcināšana. Dezinsekcija ✓ Apkarojam skudras, blaktis, prusakus, tarakānus, lapsenes, mušas, pārtikas kodes Apraksts: Deratizācija, dezinsekcija, sanitārie dienesti. Deratizācijas līdzekļi.