Atpūta, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Copy Pro, kopēšana, printēšana, iesiešana

Turpinām strādāt klātienē!
Raiņa bulvāris 17, Rīga LV-1050
Kopēšana, pavairošana, kopēšana Rīgā, kopēšanas darbi, kopēšanas, pakalpojumi, diennakts kopēšana, diennakts kopēšanas darbi, pavairošanas darbi, dokumentu kopēšana, lielformāta kopēšana, lielformāta melnbaltā kopēšana, lielformāta krāsainā kopēšana, melnbaltā kopēšana, krāsainā kopēšana, dokumentu printēšana, printēšana,

Falkors Building Industry, SIA

Ropažu 140, Rīga LV-1006
klinšu kāpšanas aktivitātes Bouldering treniņcentrā, drošības inventāra noma, virvju noma, sportiska atpūta

Uhh Design, SIA

Biķernieku 23, Rīga LV-1039
Vizuālā reklāma, lielformāta druka, reklāma uz auto durvīm, PVC druka, vimpeļi, izšūšana, uzšuves. Reklāma. Vides reklāma. Āra reklāma. Outdoor reklāma. Reklāmas izgatavošana. Lielformāta uzlīmes, papīra apdruka, druka uz papīra, druka uz auduma, sublimācija, solventdruka, solvent druka, druka uz plēves, druka uz līmplēves, druka uz

Campo, SIA, Laivu noma

Silakrogs, "Lībieši" , Ropažu pagasts, Ropažu nov.
Tehniskais dizains, CAD/CAM serviss, CNC frēzēšana, laivu noma, airēšanas piederumu un laivu veikals, Ūdenstūrisma inventāra noma, Laivas, laivu ražošana un tirdzniecība, kanoe laivas, kajaki, makšķernieku laivas, RIB laivas, airi, vestes u.c. Laivu un kuteru dizains, projektēšana, kompozīta detaļu izgatavošana vakuuma infūzijas tehnikā,

Salons Līga, SIA

Rīgas 7-25, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
ķermeņa eļļas, profesionālā kosmētika, kosmētiķis, masieris, SPA meistars, SPA kūres, relaksācija, atpūta

Hotel Kolumbs, SIA, Viesnīca

Kuršu 32, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Viesnīca "Kolumbs" iekārtota 1914. gadā celtā ēkā, pēc tās pārbūves atvērta apmeklētājiem kopš 2006. gada. Viesnīca ir ģimenes uzņēmums, tajā ir 32 dažādu kategoriju numuriņi, kuri aprīkoti ar gaisa kondicionēšanas sistēmu. Piedāvājam mājīgas telpas darbam un atpūtai. Mums ir konferenču un biljarda zāles, SPA atpūtas komplekss ar saunu un džakuzi. Ēdināšanas pakalpojumus mūsu viesiem sniedz restorāns "Tik un tā". Iekšpagalmā iespējama elektroauto uzlāde, sadarbībā ar "Elektrum". Viesnīcai ir ērta atrašanās vieta, jo tā ir tuvu gan centram, gan pludmalei.

Salons Mottand, SIA

Rīgas 6-2, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Preces:: ✓ Suvenīri ✓ Mākslas priekšmeti ✓ Rotas ✓ Gleznas ✓ Adījumi ✓ Kreklu apdruka Mākslas priekšmeti:

"MOTTAND" piedāvā apdrukāt apģērbus, traukus ar zīmējumiem pēc klienta izvēles, lai iepriecinātu savus mīļos. Iespējams iegādāties adījumus, apgleznotu zīdu, ar rokām darinātas rotas, lina dāvanu maisiņus, kā arī Cēsu mākslinieku radītas gleznas

Liepa A.V., SIA

Rīgas 14, Liepāja LV-3401
Apraksts: Ēdināšanas uzņēmums "Liepa A.V." sniedz ēdienu piegādes pakalpojumus, banketu klāšanu (gan uz vietas, gan izbraukumā), telpu nomu pasākumu rīkošanai.

ATN, SIA, Biroja krēsli

Antenas 3, Rīga, LV-1004
Piedāvājumā:: ✓ Biroja mēbeles ✓ Biroja krēsli ✓ Viesistabas mēbeles ✓ Guļamistabas mēbeles ✓ Mīkstās mēbeles - dīvāni Par mums: SIA "ATN" ir dibināta 1993. gadā un ir viena no pirmajām firmām Latvijā, kas sāka piedāvāt kvalitatīvus biroja krēslus un biroja mēbeles. Piedāvājuma klāstā ir biroja krēsli no Čehijas un Itālijas, kā arī Latvijā un Itālijā ražotas biroja mēbeles. SIA "ATN" piedāvā arī mēbeles mājai - guļamistabas mēbeles: gultas, skapjus, kumodes; viesistabas mēbeles - sekcijas, galdus un krēslus. Mēbeles ir ražotas labākajos Itālijas, Beļģijas un Polijas uzņēmumos. Biroja mēbeles un krēslus, kā arī mēbeles mājai var apskatīt un iegādāties mūsu salonā Rīgā, Antenas ielā 3 (ieeja no Mūkusalas ielas). SIA "ATN" nodrošina mēbeļu transportēšanu un uzstādīšanu pie klienta.

Mikrokultūra

Rudzrogu 1, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Bet kas ir mikrokultūra?:

Mēs esam šīs Zemes neatņemama sastāvdaļa, kas ir cieši saistīta ar dabu. Kad mūsu vidē notiek ķīmiskas un nedabiskas izmaiņas, mūsu ķermenis un prāts to jūt. Tas, kas notiek makro pasaulē, notiek arī mikro pasaulē - mūsu ķermeņos. Pārstrādāta pārtika, emisijas, spēcīgi medikamenti, klimata pārmaiņas, pesticīdiem noslogota pārtika, steidzīgs dzīvesveids, ekrāni, kas ņirb mūsu sejās, un nepietiekams miegs - tas viss ietekmē un izjauc mūsu iekšējo ekosistēmu. Mikrokultūra ir aicinājums dziedēt iekšējo mikroekosistēmu. Mēs aicinām uzsākt ceļojumu uz veselību ar maziem, mikro pūliņiem, iekļaujot arī mūsu produktus savā ikdienas rutīnā.

BEET-TOX frakcionētas biešu sulas šoti: diētiskais produkts aknu funkciju un darbības uzlabošanai, samazina tauku veidošanos un uzkrāšanos aknās, veicina tauku vielmaiņas optimizēšanu, veicina šūnu atbrīvošanos no liekajiem taukiem, holesterīna un tiek kavēta tauku veidošanās, uzlabo skābekļa piegādi, kas palielina izturību un samazina nogurumu ilgstošas slodzes laikā. Melnā plūškoka koncentrēta sula bez pievienota cukura vai saldinātājiem: palīdz uzturēt elpošanas sistēmas veselību, stiprina imūnsistēmu, pretiekaisuma īpašības, mazina urīnceļu infekcijas, atvieglo alerģiju simptomus, antocianīnu, flavonoīdu un fenolskābju saturs. CleanKill zāļu pretparazītu un pretsēnīšu tabletes: iedarbīgas zāļu tabletes, kas attīra organismu no helmintiem, patogēnām baktērijām, sēnītēm. Dabīgais sastāvs ir lieliska alternatīva citiem pretparazītu preperātiem, kuriem ir spēcīga ietekme uz orgāniem un izraisa blakusparādības. Tabletēs ir aktīvās sastāvdaļas vērmeles lapas, priežu mizas un čagas ekstrakts (bagāts ar fulvīnskābi), krustnagliņu pulveris, kanēlis, kurkumas saknes pulveris, nātres lapas, kumelīšu ziedi.

Kert, viesnīca

Hospitāļu 17, Rīga LV-1013
Apraksts:

Mūsu mazās un ērtās viesnīcas filozofija ir izprast katra klienta vajadzības, vienlaikus nodrošinot mierīgu izmitināšanu pilsētas klusajā centrā. Mēs piedāvājam ar nepacietību izprast visas jūsu vajadzības, mieru un klusumu, joprojām uzturoties pilsētas centrā. Izvēle starp klasisko telpu dizainu un moderno minimālismu, izsmalcinātas manieres, rītu svaigums, garšīga brokastu garša, patīkami pārsteidzošas cenas. Spilvenu un segu maigums liks justies mājīgi. Mēs saprotam, ka esat noguris pēc garās dienas un jūsu vēlmi pēc netraucētas atpūtas. Mēs zinām atšķirību starp rīta miegu un atsvaidzinošu dušu. Mūsu viesu dzīvokļos ir ērti lietojamas tālruņa līnijas, kā arī pieejams televizors. Ērta stāvvieta ļaus jums neuztraukties par savu automašīnu un tajā esošo bagāžu. Par visu ir padomāts jau iepriekš, lai varam novēlēt: “Lai patīkama atpūta”.

PROFI TACKLE, SIA

Cepļa 22b, Rīga LV-1004
Makšķerēšanas veikala sortiments:: ✓ Auklas ✓ Aksesuāri ✓ Vobleri ✓ Spoles ✓ Spiningi ✓ Mīkstie mānekļi ✓ Spinner-baiti ✓ Rotiņi-šūpiņi Par makšķerēšanas veikalu:

Veikals "VISS SPININGAM" piedāvā vadošo Japānas, Amerikas un Eiropas zīmolu ražotus makšķerēšanas piederumus. Spiningi, spoles, auklas, mīkstie mānekļi un vobleri, aksesuāri un sīkumi. Lielākā daļa preču ir paša pārdevēja pārbaudītas, tāpēc veikalā var saņemt konsultāciju un padomus par iegādātajām precēm.

Ilze Vainovska, Noķerts Liepājā

Jūrmalas 23, Liepāja LV-3401
Darbi nopērkami:: ✓ Rīgā - "Jaunais salons A" (Mazā Jauniela 3, Rātslaukums 1), ✓ Liepājā - mākslas salons "Ludviķis" (Ludviķa iela 3/5), koncertzāle "Lielais dzintars", ✓ Kuldīgā - Lietišķās mākslas salonā (Liepājas iela 3), Ziemupes "KulTūrbodē", ✓ Jūrmalas pilsētas muzejā, ✓ Etnogrāfiskā Brīvdabas muzeja virtuālajā gadatirgū, ✓ u.c.

Fotogrāfs Nauris Slokenbergs

Stacijas 12a, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: Fotogrāfs Nauris Slokenbergs piedāvā fotogrāfa pakalpojumus: foto studijā un izbraukumos, kāzu foto studijā un izbraukumos, bērnu foto, topošo māmiņu foto, ģimeņu foto, individuālas foto sesijas u.c. Piejamas dāvanu kartes. STRĀDĀJU VISĀ LATVIJĀ. Vairāk informācijas skatīt mājaslapā www.naurisslokenbergs.lv

Ziedu veikals Oāze, Oāze-LP, SIA

Gravas 1, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Apraksts:

"Ziedu veikals Oāze Kuldīgā - ziedu piegāde ar kurjeru, telpu dekorēšana un visplašākais pakalpojumu klāsts kāzām, jubilejām un citiem īpašiem notikumiem. Plašā izvēlē grieztie ziedi, telpaugi un dāvanas. Ziedu salons piedāvā dāvanu saiņošanu, svētku pušķus, kāzu pušķus un dekorācijas, kā apzaļumošanas pakalpojumus. Piedāvājumā ziedi dzimšanas dienām, kāzu jubilejām, kāzām, sēru pušķi, sēru vainagi, dekori valsts svētkiem, dekori ziemassvētkiem, adventes vainagi, puķes, kurjers, piegāde."

Rota, veikals

Tirgotāju 16b, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Piedāvājam:: ✓ Svinību izrotāšanu ✓ Sezonālie ziedi ✓ Telpaugi ✓ Dāvanas ✓ Dāvanu iesaiņojumi ✓ Pulksteņi ✓ Interjera dekori ✓ Saldumi ✓ Kosmētika ✓ Tēja un kafija ✓ Bēru pušķi Par veikalu::

Veikala "Rota" gaišajās un mājīgajās telpās smaidīgās un zinošās pārdevējas palīdzēs orientēties plašajā preču piedāvājumā. Mūsu sortimentā ir dažādi sezonālie ziedi, grieztie ziedi, ziedu pušķi, telpaugi, māla izstrādājumi, rotas lietas, tējas, kafijas un saldumi, stikla un māla izstrādājumi, kosmētika, somiņas, iesaiņojumu un vēl daudz daudz kas cits. Un gandrīz  viss ir no pašmāju ražotājiem.

Andžela Sprūģe, juridiskie pakalpojumi

Daugavas 24, Daugavpils, LV-5401
Pakalpojumi::

Civiltiesības:

✓ Konsultācijas juridiskajos jautājumos; ✓ Līgumu un/vai vienošanās projektu sagatavošana, korekcijas; ✓ Zaudējumu atlīdzība un/vai piedziņa ar riska faktoru izvērtēšanu; ✓ Mantojuma lietas un/vai bezmantinieka manta; ✓ Fiziskās personas maksātnespēja; ✓ jebkādas citas lietas.

Darba tiesības:

✓ Darba strīdu risināšana.

Ģimenes tiesības:

✓ Konsultācijas pirms laulības slēgšanas; ✓ Laulības šķiršana; ✓ Uzturlīdzekļu piedziņa; ✓ Bērna dzīves vietas  un/vai  saskarsmes noteikšana; ✓ Paternitātes noteikšana.

Administratīvās tiesības:

✓ Konsultācijas (administratīvie pārkāpumi, administratīvie akti, iestādes lēmumi); ✓ Iesniegumi; ✓ Sūdzības; ✓ Paskaidrojumi; ✓ Apelācijas sūdzības.

Tiesvedība un klienta interešu pārstāvība:

✓ Prasības pieteikumi; ✓ Pieteikumi; ✓ Pretprasības; ✓ Paskaidrojumi (prasībai, pretprasībai, apelācijai, kasācijai); ✓ Apelācijas sūdzības; ✓ Kasācijas sūdzības; ✓ Fizikās un/vai juridiskās personas intereses pārstāvība un/vai pavadība jebkurā valsts vai privātā telpā.

Tēlnieka Valta Barkāna darbnīca

Alberta iela 8, Rīga, LV-1010
Par mākslinieku: No skaistākajiem Latvijas laukakmeņiem veidoju skulpturālas kompozīcijas un strūklakas ar noskaņu, raksturu un unikalitāti. Strādājam visā Latvijā. Dabīgie granīta akmeņi ar faktūru, bronzas elementi un portreti. Ietilpīgas idejas, izteiksmīgas formas, personīgs vēstījums. Veidojam interesantu un pievilcīgu vidi, vienotu ar dārza un parka elementiem.

Stieress, SIA, Kempings

Upesgrīva, "Stieres" , Mērsraga pagasts, Talsu nov., LV-3284
Pakalpojumi:: ✓ Sporta laukums ✓ Volejbola laukums ✓ Novuss ✓ Galda teniss ✓ Autostāvvieta ✓ Kafejnīca-bārs ✓ Banketu zāle ✓ Semināru telpa ✓ Kempinga mājiņas ✓ Telts vietas ✓ Kempinga vietas ✓ Treilera vietas ✓ Dušas ✓ Grils

Saiva, Tautas mākslas biedrība

Dārza 4/8, Liepāja, LV-3401
"Saiva" meistardarbnīcas: ✓ Klūgu pinumi - Meistare Antra Kalēja ✓ Dzintara rotas - Skaidrīte Vasiļeviča ✓ Keramikas darbnīca - Ilze Eniņa ✓ Aušanas darbnīca - Audējas Zenta Dzērvēna un Anna Saukante ✓ Rokdarbu un aušanas darbnīca - Ira Cīrule ✓ Drēbnieka darbnīca - Drēbniece Sarmīte Dreimane ✓ Tekstilmozaīkas ( Patchwork) darbnīca - Dzintra Bitēna ✓ Tekstilizstrādājumu darbnīca - Sandijas Brikmanes SANDtextile darbnīca ✓ Ādas rokdarbu darbnīca - Sanita Zandere, SZ Handmade ✓ Tautas tērpu darināšanas darbnīca - Agnese Polovenko ✓ Rotkaļu darbnīca - Meistari Andris Grebis, Kaspars Laugalis, Jānis Bunka, Roberts Mežainis ✓ Dabīgā kosmētikas darbnīca ✓ Otrreizēji pārstrādātā tekstila dizaina darbnīca