Audio un videotehnikas un piederumu tirdzniecība, visā Latvijā

Drukāt

Sony Europe B.V. filiāle Latvia

Dzelzavas 120g, Rīga, LV-1021
Audio un videotehnikas un piederumu tirdzniecība
1

Soundstore.lv, Audio, video, LED tehnika, internetveikals

Turpinām strādāt klātienē!
Mellužu 13-5, Rīga LV-1067
Piedāvājumā:: ✓ Skaņas tehnika ✓ Hi-End sistēmas ✓ Gaismas tehnika ✓ Mazlietota tehnika ✓ Skatuves piederumi un efekti Iespējas:: Internetveikals arī piedāvā iegādāties dāvanu kartes un uzreiz nosūtīt tās vēlamajam īpašniekam uz e-pastu. Par mums:: Soundstore.lv ir mazumtirdzniecības interneta veikals, kurā pieejama kvalitatīva audio un video tehnika. Piedāvājuma klāstā ietilpst visdažādākie piederumi - dūmu mašīnas, kabeļi, skandas, prožektori, pārveidotāji, audio atskaņotāji un vēl daudzi citi aksesuāri. Pasūtījumus var viegli un ātri noformēt, kā arī pastāv vairākas piegādes opcijas. Pasūtīto preci iespējams saņemt Omniva pakomātos, kā arī iespējama piegāde uz mājām. Izņemot pasūtījumu soundstore.lv noliktavā Rīgā, piegāde ir bez maksas. Preces piegādes termiņš ir paredzams. Internetveikala komanda arī ir gatava sniegt konsultāciju tehniskos risinājumos un pareizā iekārtu izvēlē. Pārdošanā ir aktuālākās preces, kas guvušas arī klientu atsaucību.

Starts, SIA, Veikals

Bebru 2a, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201

Stereoplus, audio tehnikas veikals

Kaivas 31 k.3, Rīga LV-1021
Apraksts: Stereoplus.lv ir veikals, kurā tiek pārdota visu cenu segmentu audio tehnika. Mūsu sortimentā ir vairāk nekā četrdesmit zīmolu no dažādām valstīm: skaļruņu sistēmas, elektronika, atskaņotāji, kabeļi, aksesuāri. Mēs arī sastādām audio aparatūras komplektus, lai palielinātu skaņas kvalitāti ar atlasītajiem komponentiem.

TCA, SIA

Lenču 19, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101

TP Kastes, SIA

"Vecdzeņi" , Salacgrīvas pagasts, Limbažu nov., LV-4033
Skaņas un gaismas aparatūras kastes., Mūzikas instrumentu kastes, ieroču koferi, kastes skaņas un gaismas aparatūrai, Kastes multimediju iekārtām

TV Tehnika, SIA

1905. gada 24, Koknese, Aizkraukles nov., LV-5113

VR Room, SIA

Dzirnavu 113a, Rīga, LV-1011
vr, izklaide bērniem, izklaide berniem, 3d vr, lasertag, vr, playroom, virtuālā realitāte, auto simulators, virtuala realitate, dāvanu karte, vecmeitu ballīte, dzimšanas dienas ballīte bērniem, izklaide bērniem, vr riga, vr spēles, vr brilles cena, idejas vecmeitu ballītei, reality headset, vr gaming, vr video, korporatīvs, vecpuišu ballīte,

Whitenet, SIA

Mellužu 13-5, Rīga, LV-1067
Audio un video tehnikas piederumu tirdzniecība , skandas, skaņa, apziņošana, ārpustelpu apskaņošana, apskaņošana, DAP Audio . Wireworld.

Zemletes.lv, SIA

Jaunolaine, Vidagas 22, Olaines pagasts, Olaines nov., LV-2127