Bērnudārzi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Fotogrāfs Nauris Slokenbergs

Stacijas 12a, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
  Grūtnieču fotosesija, punča fotosesija,indivduālā fotosesija, privātā fotosesija, buduāra fotogrāfs, izlaiduma fotografs, izlaidums bernudarza, Fotogrāfs Valmierā, foto studija Valmierā, foto pakalpojumi Valmierā, foto, fotogrāfs, fotogrāfi. Foto pakalpojumi, fotopakalpojumi, foto studija, foto studijas. Kāzu fotogrāfs, kāzu

Mebir S, SIA

Atbrīvošanas aleja 122, Rēzekne, LV-4601
Mēbeles Rēzeknē, furnitūra, piegāde, uzstādīšana, izgatavošana, skapji, virtuve, gultas, krēsli, iebūvējamie skapji, ofisa mēbeles, skolas un bērnudārza mēbeles, mēbeļu fasādes, rakstāmgaldi, sekcijas, kumodes, vannas istabas mēbeles, presēšanas pakalpojumi, ABS malu līmēšana, rokturi, stikli, spoguļi, griešana, priekšnama mēbeles,

Topmajas, SIA, moduļu telpu ražošana, alumīnija profili

Bieķensalas 22, Rīga LV-1004
Iegremdēta fasāde. Daudzstāvu māju fasāde. Daudzstāvu fasāžu izbūve.Daudzstāvu māju fasāžu uzstādīšana. Debesskrāpju fasāde.Ventilējama fasāde debesskrāpjiem. Dzīvokļa fasāde. Daudzdzīvokļu ēku fasāde.Dzīvojamo māju fasāde. Dzīvojamo māju fasādes. Dzīvojamo ēku fasādes. Dzīvojamo ēku ventilējamās fasādes. Ventilējamas privātmāju

Labā Virtuve, SIA

Bieķensalas 2, Rīga, LV-1004
Pakalpojumi: ✓ Bērnu ēdināšana Konditorejas izstrādājumi: Mums garšo saldumi! Tas ir mūsu vaļasprieks, iepriecinām sevi un citus! Nevēlamies par tiem aizmirst ātrajā un saspringtajā dzīves tempā! Cepam cepumus, kūkas, tortes un citus saldus brīnumus! Jautāsiet, kur rodas iedvesma receptēm? Esam sapratuši, ka viss labais ir sen aizmirsts vecais. Receptes tiešā vārda nozīmē tiek uzietas senās pierakstu kladēs, tiekoties ar vecmeistariem, pielāgotas mūsdienu modes tendencēm konditorejas mākslā! Konditorejas izstrādājumi tiek gatavoti pēc iepriekšēja pasūtījuma!

Mērījumi, SIA, elektriskie mērījumi un tehniskā dokumentācija

Turpinām strādāt klātienē!
Kurzemes prospekts 3, Rīga, LV-1067
Apraksts: Sertificēta inženiera dibināts uzņēmums, kura darbības virzieni ir elektriskie mērījumi un elektrotīkla izpilddokumentācijas sagatavošana, jaunizbūvētiem objektiem un ekspluatācijā nodotiem objektiem, atbilstoši Ministru kabineta noteikumiem un Latvijas būvnormatīviem! Izpilddokumentācijai tiek pievienoti darba veikšanas tiesības apliecinoši dokumenti un mēraparātu kalibrēšanas sertifikāta kopijas, kā arī slēdziens par mērījumu rezultātiem un ieteikumi par elektrotīkla uzlabojumiem! Pakalpojumi tiek sniegti visā Latvijā. Rīgā.

Pindzele, veikals radošiem cilvēkiem

Raiņa 2, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Veikala "Pindzele" piedāvātais preču klāsts:: ✓ Dažāda veida un lietojuma krāsas (akrila, eļļas, akvareļu, guašas, stiklam un porcelānam u.c.) ✓ Preces gleznošanai (audekli, otas, molberti, gleznošanas lāpstiņas u.c.) ✓ Zīmēšanai (mākslinieku zīmuļi un otas, marķieri, tintes u.c.) ✓ Kaligrāfijai (Spalvas un kāti, tuša un kaligrāfijas tinte u.c.) ✓ Kancelejas preces (zīmuļi, pildspalvas, līmes, klades, burtnīcas, mapes, somas, penāļi u.c.) ✓ Papīrs un albumi (albumi, bloki, krāsainais kartons, biroja papīrs u.c.) ✓ Piezīmju grāmatas, kalendāri, plānotāji ✓ Veidošanai (plastilīns, skulptūras plastilīns, efektu plastilīns u.c.) ✓ Floristikai (kreppapīrs, stieples, auklas, gumijas u.c.) ✓ Dekupāžai (dekorējamās sagataves, līmes, struktūrpastas u.c.) ✓ Radošiem darbiem (konstruktori, sejas krāsas, dekoratīvās uzlīmes u.c.) ✓ Izklaidēm un rotaļām ✓ Našķi ✓ Sveces, sveču liešana ✓ Datorlietas (peles, peles paliktņi, datorsomas, ID karšu lasītāji u.c.) ✓ Printeru tintes un toneri ✓ Higiēnas un saimniecības preces (roku dezinfekcijas līdzekļi, maskas, salvetes, atkritumu maisi u.c.)

Skava M, metālizstrādājumu darbnīca

Kursīšu 22, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Mākslinieciskā metālkalšana un metālapstrāde pēc individuālā pasūtījuma. Metālkalumi: vārti, logu restes, margas, žogi, gaismas ķermeņi, galdi, kamīnpiederumi, kamīnrestes, eņģes - durvīm, logiem, vārtiem, rokturi, karogturētāji, metāla galdi, krēsli, lampas, gaismekļi - sienas, griestu, lukturi - apaļi, kantaini, pakaramie, svečturi.

Alan Ltd., firmas birojs, žalūziju ražotne

Grenču 1a, Rīga, LV-1029
Apraksts: ALANDEKO - viens no pieredzes bagātākajiem un profesionālākajiem žalūziju ražotājiem Baltijas tirgū - interjera un fasādes žalūzijas, markīzes, aizsargslēģi - mūsdienīgi saules, lietus un vēja aizsardzības risinājumi, automatizēta žalūziju vadība.

KPK, SIA, Deratizācijas, dezinsekcijas, dezinfekcijas pakalpojumi

Turpinām strādāt klātienē!
Pleskodāles 1a, Rīga LV-1046
Apraksts: Deratizācija, dezinfekcija visā Kurzemē, Rīgā, Jelgavā, Siguldā un citur Lavijā! Viens no lielākajiem deratizācijas, dezindekcijas uzņēmumiem! Vēršoties pēc palīdzības pie SIA "KPK" kvalificētajiem speciālistiem ar ilggadēju pieredzi, jūsu ieguvums būs profesionāla un operatīva grauzēju un insektu iznīcināšana ar kvalitātes garantiju un individuālu pieeju katram klientam.

Kollo, apavu veikals

Katoļu 7, Jelgava, LV-3001
Bērnu un pusaudžu apavi Jelgavā. Bērnu kurpes. Bērnu kurpes ar zemu zoli. Bērnu kedas. Bērnu apavi - sporta stils. Jauniešu kurpes, apavi. Sandales, pludmales čības, iešlūcenes, sporta apavi, ādas botes, botas, dabīgās ādas bērnu apavi, ziemas, rudens, mazuļu apavi, siltie gumijas zābaki, češkas, kanvas, canvas.

Drabešu Jaunā pamatskola

Drabeši, "Drabešu skola" , Drabešu pagasts, Cēsu nov., LV-4101
Apraksts:

"Drabešu Jaunā pamatskola" – vieta, kur kopā būt! Pamatskolas darbības mērķis ir radīt skolas vidi, kurā mācību un audzināšanas procesa pamatā ir valstī noteikto ārējo normatīvo aktu prasībām atbilstošu mērķu un uzdevumu sasniegšana, kas tiek īstenota, ievērojot skolas misiju, vīziju un vērtības.

ZL.LV iesaka

Smiltenes vidusskola

Dakteru 27, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Apraksts:

Smiltenes vidusskola ir moderni aprīkota, mūsdienīga vispārējās izglītības iestāde. Smiltenes vidusskolā ir arī pirmsskolas izglītības iestāde.

Suta Ilze, pasākumu vadītāja

Jelgava LV-3007
Apraksts:

Ilze Suta ir aktrise, kura nodarbojas ar svētku pasākumu vadīšanu visā Latvijā. Pasākumu tematika un mērogs ir ļoti plašs – no bērnu dzimšanas dienām un svētku reizēm tuvāko draugu lokā līdz kāzu, jubileju un lielu korporatīvu pasākumu vadīšanai. Skatuves pieredze Ilzei ļauj atveidot dažādus tēlus un atraktīvi vadīt tematiskās ballītes. Svētkus neaizmirstamus padara Ilzes pašas rakstītie dzejoļi, kas īpaši uzrunā pasākuma gaviļniekus, un katriem svētkiem īpaši izstrādāts scenārijs. Ja nepieciešams, Ilze spēj svētkus vadīt divās valodās - latviešu un krievu. Ja klients vēlas, vienā komandā ar Ilzi mēdz strādāt arī kāzu muzikanti, Dj, foto un video meistari. Sadarbība ar muzikantiem ļauj dažādot pasākuma scenāriju, bet foto un video meistari rūpējas, lai svarīgākie un spilgtākie pasākumu momenti tiek iemūžināti. Ilze Suta sadarbojas arī ar uzņēmumiem un vada korporatīvās balles.

Baltex Group, SIA

Leņķa 9, Rīga LV-1006
Apraksts: SIA „Baltex Group” ir 2010. gadā dibināts uzņēmums, kas nodarbojas ar projektēšanu un nodrošina pilnas komplektācijas būvprojektu izstrādi - arhitektūras risinājumus, inženiertīklu projektēšanu, topogrāfisko uzmērīšanu, ēku tehnisko apsekošanu un būvprojektu vadību. Uzņēmuma darbības laikā ir tapuši kultūras centri, skolas, bērnudārzi, pašvaldību administratīvās ēkas, noliktavas, stadioni un citas ēkas, kā arī veikti labiekārtošanas darbi.

Lat Čiek, SIA, Dezinsekcija, dezinfekcija, deratizācija, Ogre

Ogre, Ogres nov. LV-5001
Pakalpojumi:: ✓ Dezinfekcija ✓ Deratizācija ✓ Dezinsekcija Dezinfekcija un deratizācija:

Mēs iznīcināsim grauzējus un kukaiņus, kā arī dezinficēsim telpas no vīrusiem. 

Bezmaksas konsultācijas, strādājam arī brīvdienās ar steidzamiem izbraukumiem. 

Atbrīvojam no kukaiņiem 1 stundas laikā!

Lat Čiek, SIA, Dezinsekcija, dezinfekcija, deratizācija, Salaspils

Salaspils, Salaspils nov.
Dezinsekcija, Dezinfekcija, Deratizācija. Līdzekļi pret grauzējiem.  Deratizācija, dezinsekcija, Žurku indēšana, peļu indēšana,  grauzēju indēšana, kaitēkļu indēšana, kukaiņu indēšana,  posmkāju indēšana, prusaku indēšana, tarakānu indēšana, blusu indēšana,  blakšu indēšana, skudru indēšana, melno skudru

Lat Čiek, SIA, Dezinsekcija, dezinfekcija, deratizācija, Jelgava

Jelgava LV-3007
Dezinsekcija, Dezinfekcija, Deratizācija. Līdzekļi pret grauzējiem. Deratizācija, dezinsekcija, Žurku indēšana, peļu indēšana,  grauzēju indēšana, kaitēkļu indēšana, kukaiņu indēšana,  posmkāju indēšana, prusaku indēšana, tarakānu indēšana, blusu indēšana,  blakšu indēšana, skudru indēšana, melno skudru

Lat Čiek, SIA, Dezinsekcija, dezinfekcija, deratizācija, Olaine

Olaine, Olaines nov. LV-2114
Pakalpojumi:: ✓ Dezinfekcija ✓ Deratizācija ✓ Dezinsekcija Dezinfekcija un deratizācija:

Mēs iznīcināsim grauzējus un kukaiņus, kā arī dezinficēsim telpas no vīrusiem. 

Bezmaksas konsultācijas, strādājam arī brīvdienās ar steidzamiem izbraukumiem. 

Atbrīvojam no kukaiņiem 1 stundas laikā!

Lat Čiek, SIA, dezinsekcija, dezinfekcija, deratizācija

Deratizācija, Dezinsekcija, Dezifekcija Latvijā !
Višķu 13-29, Rīga LV-1057
Pakalpojumi:: ✓ Deratizācija ✓ Dezinsekcija ✓ Dezinfekcija Dezinfekcija un deratizācija:

Palīdzēsim atbrīvoties no kukaiņiem (blusām, tarakāniem, blaktīm, mušām, odiem, kodēm, lapsenēm) un grauzējiem (pelēm, žurkām) jebkura veida telpās. Visi darbi tiek veikti ar profesionāliem un sertificētiem līdzekļiem. Padarītajam darbam ir GARANTIJA! Iespējams kā vienreizējs pakalpojums, tā arī līgums uz pastāvīgu telpu apstrādāšanu! Slēdzot līgumu uz vienreizēju pakalpojumu, uz 12 mēnešiem, jeb uz komplekso telpu apstrādi, tiek piemērotas atlaides! Mūsu speciālisti strādā Rīgā, Rīgas rajonā, Olainē, Jelgavā, Bauskā, Jūrmalā, Salaspilī, Ķekavā, Ādažos, Carnikavā, Garkalnē, Vecāķos, Mārupē, Vidzemē, Kurzemē, Zemgalē, Latgalē, Ogrē, Aizkrauklē, Cēsīs, Kuldīgā, Limbažos, Madonā, Saldū, Smiltenē, Talsos, Tukumā, Valkā, Valmierā, Ventspilī.