Būvmateriāli

Drukāt
Banner 1050x80

Uhh Design, SIA

Biķernieku 23, Rīga LV-1039
Vizuālā reklāma, lielformāta druka, reklāma uz auto durvīm, PVC druka, vimpeļi, izšūšana, uzšuves. Reklāma. Vides reklāma. Āra reklāma. Outdoor reklāma. Reklāmas izgatavošana. Lielformāta uzlīmes, papīra apdruka, druka uz papīra, druka uz auduma, sublimācija, solventdruka, solvent druka, druka uz plēves, druka uz līmplēves, druka uz

Klinta, SIA

Brīvības gatve 208a, Rīga, LV-1039
Lakas, krāsas, beices un piederumi mēbeļu ražošanai vairumā. Sherwin Williams, lakas, krāsas, beices. Sames-Kremlin laku un krāsu izsmidzināšanas iekārtas. FLEX-TRIM - birstīšu slīpēšana. MAKOR - apdares iekārtas. Laku, krāsu, beiču vairumtirdzniecība. Abrazīvie materiāli.

ALANDEKO, veikals, T/P Alfa, žalūzijas, aizkari, markīzes

Brīvības gatve 372, TC "Alfa", Rīga LV-1006
Žalūzijas ruļļveida, rullo, horizontālās, bambusa, koka, vertikālās, alumīnija,auduma, motorizētas. Romiešu žalūzijas. Žalūziju ražošana. Aizsargslēģi, nojumes un markīzes. Dizaina, interjera priekšmeti, trauki un galda piederumi, mājas tekstils. Lampas. Audumu un aizkaru tirdzniecība. Aizkaru sistēmas ziemas dārziem. Paceļamie

WOOD Board&Color, kokmateriāli, gatavi lietošanai, no idejas līdz realizācijai.

Brīvības gatve 202, Rīga LV-1039
Pilnas apdares kokmateriāli, Yakisugi, Shou-sugi-ban, shou sugi ban, shousugiban, egle, lapegle, priede, ciedrs, ACCOYA modificēta koksne, aCCOYA, ahoja, akoja, kebony, kebany, dēļi, brusas, latas, līmsijas, līmpārsedze, koka pārsegumu paneļi, būvkonstrukciju kokmateriāli, koka apdare, koksnes apdare dedzinot, lazējot, krāsojot,

Spiediens, SIA, Rūpnieciskā augstspiediena mazgāšana

Turaidas 2, Rīga LV-1039
Augstspiediena mazgāšana, industriālā tīrīšana, industriālā mazgāšana, rūpnieciskā mazgāšana, tīrīšana, krāsošana, fasādes mazgāšana ar augstspiedienu, rūpniecisko ēku tīrīšana, angāru tīrīšana, bunkuru tīrīšana, jumta tīrīšana, noteksistēmu, jumtu tīrīšana no sūnām, noteku tīrīšana, bruģa tīrīšana, metāla konstrukciju tīrīšana,

Prenta, SIA, Elica, Gorenje, Blanco oficiālais izplatītājs Latvijā

Dārgie klienti!Visas formalitātes var sakārtot attālināti!
Gustava Zemgala gatve 73, Rīga LV-1039
Sadzīves tehnikas vairumtirdzniecība. Tirdzniecības markas: Blanco, Elica, ISE, Officine GULLO, Snaige, BORA, BOSCH, AEG, ELECTROLUX, Tehnika virtuvei: veļas mazgājamās mašīnas, veļas mazgājamās mašīnas ar žāvēšanu, trauku mazgājamās mašīnas, ledusskapji, saldētavas, mikroviļņu krāsnis, plītis, tvaika nosūcēji Elica un Gorenje,

RĪGAS BŪVSERVISS, SIA, Būvmateriālu interneta veikals

Bērzaunes 12, Rīga LV-1039
Preces un piedāvājumi: ✓ Būvmateriāli ✓ Santehnika ✓ Apkure ✓ Skrūves, stiprinājumi u.c. metālizstrādājumi ✓ Krāsas, eļļas, antiseptiķi, lakas ✓ Dārzam un mājai ✓ Elektromateriāli ✓ Ventilācija ✓ Darba rīki, instrumenti ✓ Linolejs, Parkets

Baltijas Baseini

Brīvības gatve 223, Rīga LV-1039
Apraksts: SIA "Baltijas Baseini" ir dibināta 2000. gadā. Esam viena no vadošajām publisko un privāto peldbaseinu piegādes un montāžas firmām Latvijā. Mūsu mērķis un uzdevums ir ar maksimālu atdevi īstenot jebkuras Jūsu vēlmes, radot piepildījumu sapņiem par ideālu atpūtas un relaksācijas vietu. Vienalga, vai tas būtu peldbaseins, sauna vai hidromasāžas vanna! Tādēļ mūsu uzņēmums sadarbojas ar pašiem labākajiem piedāvāto preču ražotājiem pasaulē. Augstu darba kvalitāti garantē uzņēmuma pieredze, tehniskais nodrošinājums, serviss, zinoši meistari un klientu atsauksmes.

Home & You

Brīvības gatve 372, TC "Alfa", Rīga LV-1006
Apraksts:

Interneta veikals "HOME-YOU" rada unikālu atmosfēru, mainot ikdienas dzīvi ar maziem svaigiem akcentiem. Mūsu veikalā var iegādāties klasiskā un modernā stila dekoratīvas laternas svecēm, traukus, guļamistabas piederumus, bērnu preces, Ziemassvētku rotājumus, mājas, virtuves un vannas istabas piederumus, galda lampas.

Home & You

Stacijas laukums 2, TC "Origo", Rīga LV-1050
Interjera un dizaina preces:: ✓

Gultas veļas komplekti

 

Dvieļi

 

Halāti

 

Paklāji

 

Pledi

 

Virtuves piederumi

 

Galda piederumi

 

Galdauti

 

Trauki

 

Aizkari

 

Vannas istabas piederumi

 

Aromātiskās sveces

 

Pulksteņi

 

Lampas

 

Mīkstās rotaļlietas

 

Bērnu preces

 

Mājdzīvnieku aksesuāri

 

Ziemassvētku dāvanas

 

Dāvanas vīriešiem

 

Dāvanas sievietēm

Izopanel, SIA

Gustava Zemgala gatve 78-6, Rīga, LV-1039
Produkti:: ✓ sendvičpaneļi ✓ metāla profili ✓ aukstumkameras ✓ izolācijas plāksnes ✓ PVC membrānas u.c. Produkta kvalitāte: Daudzu gadu klātbūtne būvniecības tirgū, cieša sadarbība ar klientiem, mūsu komandas attīstība, kā arī jauni centieni – tas viss ietekmē mūsu piedāvājumu nepārtrauktu paplašināšanos. Mēs esam pārliecināti, kā mūsu ražotie sendvičpaneļi ietilpst nelielajā labāko produktu grupā cehu, lauksaimniecības ēku, dzesēšanas un saldēšanas iekārtu, kā arī atpūtas objektu būvniecībai.

Solution Expert, SIA

Ķeguma 50-29, Rīga LV-1039
Par uzņēmumu:

Piedāvājam sagatavot dokumentus mājas nodošanai ekspluatācijā - pagaidu energosertifikāts, izolācijas pretestības mērījumi un ventilācijas un dūmvadu atzinums. Energoefektivitāte, projektēšanas darbi.

svaruveikals.lv, BK Systems, SIA

Ūnijas 6, Rīga, LV-1084
Piedāvājumā:: ✓ Auto svari ✓ Svaru komponentes ✓ Industriālie svari ✓ Galda svari ✓ Mobilie svari ✓ Medicīnas svari ✓ Laboratorijas svari ✓ Grīdas svari Apraksts:

Svari un svēršanas sistēmas profesionāļiem. Tiem, kuri pēta, ražo, pārstrādā, transportē un tirgo. Visiem profesionāļiem, kuriem precīzi jāzina, cik miligramu vai desmitu tonnu ir uz svaru platformas. Mēs esam gatavi projektēt un izgatavot unikālus, tikai jums piemērotus, svara mērīšanas līdzekļus, kā arī pārdot no sava veikala noliktavas populārus un plaši pieprasītus svaru modeļus. Varbūt tas, kas vajadzīgs jums, atrodams kādā no sadarbības partneru svaru produkcijas katalogiem - atvedīsim vajadzīgos svarus vai svaru komponentes pēc jūsu pasūtījuma maksimāli īsā laikā.

SLE, SIA, Weishaupt gāzes degļi

Brīvības gatve 202-61, Rīga LV-1039
Latvijā SIA "SLE" piedāvā:: ✓ Gāzes degļus ✓ Šķidrā kurināmā degļus ✓ Kombinētus degļus ✓ Koka granulu degļus ✓ Salmu granulu degļus Par uzņēmumu: Uzņēmums SIA "SLE" dibināts 2012.gada sākumā un nodarbojas ar industriālo apkures iekārtu tirdzniecību. Uzņēmums piedāvā tādus pasaulē pazīstamus ražotājus kā: Weishaupt, TermoCabi.

SILTUMSŪKNIS.LV, siltumsūkņi, kondicionieri, ventilācija

Džutas 9, Rīga LV-1006
Apraksts: Airwave ir vadošais siltumsūkņu un kondicionēšanas tehnikas izplatītājs Baltijas valstīs. Uzņēmums ir Daikin, Thermia un Midea klimata iekārtu tiešais pārstāvis Latvijā. Nodrošinām konsultācijas, projekta izstrādes, piegādes, uzstādīšanas pilnu uzraudzību un iekārtu ievadīšanu ekspluatācijā

Meliorprojekts, VSIA

Struktoru 14, Rīga, LV-1039
Apraksts: Uzņēmums veic meliorācijas sistēmu projektēšanu, upju hidrotehnisko būvju projektēšanu, ģeodēziskos darbus, zemes ierīcības, zemes kadastrālās uzmērīšanas un topogrāfiskos darbus.

Siltie Nami, SIA

Biķernieku 22, Rīga LV-1006
Pakalpojumi:: ✓ Energoaudits ✓ Energosertifikācija ✓ Tehniskā apsekošana ✓ Projektēšana ✓ Būvdarbi un remontdarbi ✓ Autoruzraudzība ✓ Projektu vadība ✓ Tāmju sastādīšana ✓ Apskaimniekošana Par mums::

SIA "Siltie Nami" ir pilna spektra energoservisa kompānija, kas specializējusies energoefektivitātes risinājumu izstrādē un ieviešanā, efektīvi veic ēku energosertifikāciju, ekspertīzes, projektēšanas un būvniecības darbus, tajā skaitā, piesaistot Eiropas Savienības fondu finansējumu!

AHS Būvmateriālu veikals - noliktava

Ūnijas 8c, Rīga LV-1084
Būvmateriālu, būvkonstrukciju tirdzniecība

AHS Būvmateriālu veikals - noliktava

Brīvības gatve 217, Rīga LV-1039
Iepērk (iepirkšana) uzpērk (uzpirkšana) pieņem komisijā un tirgo (tirdzniecība) būvmateriālus, darba apģērbu un instrumentus. Santehnika, izlietnes, maisītāji, ventiļi, drošības vārsti, lodveida krāni, flīzes, plastmasas, kapara veidgabali u.c. elektromateriāli, elektroinstrumenti, darbarīki, griezējinstrumenti, gāzes degļi,

Emtality, SIA

Tālivalža 21-1, Rīga LV-1006
Būvmateriālu, būvkonstrukciju vairumtirdzniecība
Celtniecībai un remontam nepieciešamos materiālus iespējams iegādāties tirdzniecības vietās vai - pasūtīt to piegādi. Siltumizolācijas materiāli, apdares materiāli un krāsas pieejami lielā izvēlē, tāpat kā zāģmateriāli, būvmateriāli, sausie maisījumi, keramzīts, armatūra, galdniecības izstrādājumi, stiprinājuma elementi un būvķīmija.