Būvniecība, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

AG Wood, SIA

Pils 13A, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Mēbeles mājas labiekārtošanai , biroja praktiskumam. Mēbeļu komponenti un interjera elementi. Ozola, bērza, priedes, dižskabārža, kā arī MDF, KSP un lamināta materiāli ar dažādām apdarēm un īpašībām, iepakoti kastēs nosūtīšanai klientam. Virtuves mēbeles pēc individuāla pasūtījuma, izgatavošana un uzstādīšana. Izgatavojam dažāda veida mazu

Bīriņu Kangari, smilts karjers, SIA BK Grupa

"Pēterupe BK", Sējas pagasts, Saulkrastu nov., LV-2162
Apraksts:

Smilts karjers "Bīriņu Kangari" - veic smilts, grants ieguvi un tirdzniecību, pārdod smiltis. Ceļu, autoceļu, lielceļu, laukumu, skvēru būvniecībai veicam piegādi visā Latvijā.

 

ILBU, SIA, Kokmateriāli Ķekavā

"Jaunumi", Bērzmente, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2123
Apraksts: SIA "ILBU" dibināta 2007. gadā un ir ģimenes uzņēmums, kura pamatnostādnes ir šādas: pozitīva attieksme, individuāla pieeja, atbildība par produkcijas un pakalpojumu kvalitāti, gandarījums par savstarpēju izdošanos. Piedāvājam materiālus īpaši koka karkasu māju būvniecībā - koka sijas, koka spāres.
ZL.LV iesaka

Domus angāri, SIA

"Brīvmaņi", Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

"Domus Angāri" - uzņēmums ar vairāk kā desmit gadu pieredzi angāru un garāžu būvniecībā, projektēšanā un ražošanā. Piedāvājam lokveida, metāla, PVC u.c. angāru ražošanu pēc individuāliem izmēriem. Ēku ražošanā izmantojam tikai augstas kvalitātes materiālus. Tāpat par uzstādīšanu un montāžas darbiem atbildīga ir pieredzējusi profesionāļu komanda. Jāpiebilst, ka konsultējam bez maksas - konsultācijas laikā piemeklēsim klientam vispiemērotāko risinājumu, kā arī sastādīsim paredzamo izmaksu tāmi. Svarīgi - pie mums iespējams nokārtot arī bezprocentu līzingu un dalīto maksājumu. Ar Domus Angāri plašāku piedāvājumu var iepazīties, sazinoties ar mums telefoniski vai e-pastā. Protams, ir iespēja atbraukt pie mums uz vietas, lai visu apskatītu un iespējamos risinājumus apspriestu klātienē. Vēlams iepriekš pieteikt vizīti pa telefonu 26176921

Voldemāri, SIA

Kantora 83A, Rīga LV-1002
Apraksts:

Catnic celtniecības profili Latvijā ir pieejami jau no 1998.gada, un tos izmanto būvnieki, kuri vēlas strādāt ātri un kvalitatīvi. Catnic celtniecības profiliem ir CE atbilstības deklarācija. 

Būvē labāk, izmantojot Catnic celtniecības profilus un zemapmetuma sietu – Vācijas ražotāju kvalitāte padara tos atšķirīgus no citiem analogiem!

Būvelementi, SIA, Kokzāģētava

Apdares dēļi un teicami ZĀĢMATERIĀLI 🏭👍
"Koki", Baldones pagasts, Ķekavas nov., LV-2125
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Būvelementi" ir 2004. gadā Baldones novadā reģistrēts uzņēmums, kura specializācija ir dažādu veidu kokmateriālu ražošana un kokmateriālu tirdzniecība. Tāpat SIA "Būvelementi" iepērk mežus un cirsmas, kā arī piedāvā mežizstrādes pakalpojumus.

Dekoratīvie, strukturēti, vecināti apdares dēļi:

Dēļu strukturēšanas procesā no dēļa tiek atdalītas mīkstās un trauslās koksnes šķiedras. Rezultātā tiek izcelta koksnes tekstūra - veidojas neliels reljefs, koksnes tekstūras zīmējums. Tā vislabāk atsedzas koka šķiedras skaistums. Koksnes īpašais raksts un dabiskais izskats ir īpašs dizaina elements. Šādam apdares materiālam ir daudzveidīgs lietojums. Iekšējā un ārējā fasādes apdarē, grīda, īpaši dizaina mēbeles.

Koka elementi, SIA, Gateris

Koka celtniecības materiāli💯kvalitāte
"Koki", Baldones pagasts, Ķekavas nov., LV-2125
Produkti: ✓ Apdares dēļi ✓ Vagondēļi ✓ Spundētie dēļi ✓ Iekšējās un āŗējās apdares dēļi ✓ Blockhouse dēļi Zāģētava:

Zāģētava " Koka Elementi" iepērk zāģbaļķus un apaļkokus. Piedāvā Zāģēšanas, ēvelēšanas un impregnēšanas pakalpojumus.

SLE, SIA, Weishaupt gāzes degļi

Brīvības gatve 202-61, Rīga LV-1039
Latvijā SIA "SLE" piedāvā:: ✓ Gāzes degļus ✓ Šķidrā kurināmā degļus ✓ Kombinētus degļus ✓ Koka granulu degļus ✓ Salmu granulu degļus Par uzņēmumu: Uzņēmums SIA "SLE" dibināts 2012.gada sākumā un nodarbojas ar industriālo apkures iekārtu tirdzniecību. Uzņēmums piedāvā tādus pasaulē pazīstamus ražotājus kā: Weishaupt, TermoCabi.

SIA VELVE MATERIĀLU SISTĒMAS

'Kalniņi', Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts: SIA ''Velve M.S. Tehnoloģijas" piedāvā augstākās kvalitātes materiālus gan privātpersonu, gan profesionālu būvnieku vajadzībām, kā arī valsts mēroga hidrotehnisko būvju būvniecībā nepieciešamos būvmateriālus. Kopš 1999. gada SIA "Velve M.S. Tehnoloģijas" ir pasaulē pazīstamās būvniecības sauso maisījumu un būvķīmijas ražotājkompānijas MAPEI S.p.A., kā arī POLYGLASS S.p.A. hidroizolācijas materiālu oficiālais pārstāvis Latvijā.

Siguldas kokmateriāli, veikals

Pulkveža Brieža 113, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Mūsu veikala sortiments:: ✓ Konstrukcijas materiāli; ✓ Latojuma materiāli; ✓ Apdares dēļi mājas fasādei; ✓ Iekšējās apdares dēļi; ✓ Terases dēļi; ✓ Grīdas dēļi; ✓ Pirts apdraes dēļi.

Piedāvājam klientiem papildus dažādus apstrādes veidus:

✓ Mērcēšana pret sēnīti (ar BOCHEMIT QB Profi); ✓ Impregnēšana zem spiediena (ar Tanalite E); ✓ Uguns apstrāde (ar RP WOOD Fire Stop); ✓ Rūpnieciskā krāsošana; ✓ Birstēšana; ✓ Dedzināšāna.

Citi kokapstādes blakusprodukti:

✓ Granulas apkurei; ✓ OSB plāksnes; ✓ Akustiskie paneļi; ✓ Dažāda izmēra un veida skrūves; ✓ Sedzošās krāsas un beices apdares dēļiem.

 

Intergeo Baltic, SIA

Braslas 19, Rīga LV-1084
Apraksts:

Ģeoloģiskās, ģeotehniskās un hidroģeoloģiskās izpētes. Vides izpēte un konsultācijas – grunts, gruntsūdens piesārņojuma izpēte. Topogrāfija un ģeodēzija. Urbšanas darbi, Statiskā un Dinamiskā zondēšana, CPT, DPSH, poru spiediena mērīšana, Grunts laboratorijas pētījumi, Skatrakumu veikšana, Statiskās plātnes pārbaude. Karjeru izpētes un dokumentācijas sagatavošana. Piesārņojuma attīrīšana (sanācija) un rekultivācija. Hidrotehniskā un melioratīvā būvniecība.  

Eden Winds Projects, SIA

Gunāra Astras 2 k-1, Rīga LV-1084
Apraksts:

Galvenais mūsu darbības virziens ir augstas kvalitātes celtniecības materiālu un sistēmu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība. Veicam preču komplektāciju gan privātpersonu, gan profesionālu celtniecības kompāniju vajadzībām. Mēs augsti vērtējam mūsu klientus un tādēļ piedāvājam mūsu klientiem produktu vai risinājumu par ko esam pārliecināti. Mūsu komanda sniegs Jums konsultācijas par mūsu piedāvātajiem materiāliem, to īpašībām, iestrādes niansēm un palīdzēs izvēlēties nepieciešamos risinājumus. Mūsu materiālu piegādātāji ir vieni no pasaules vadošajiem būvmateriālu un būvķīmijas ražotājiem: Schluter-Systems KG, Gutjahr Systemtechnik GmbH, MIGUA Fugensysteme GmbH, ARDEX.

Wedi celtniecības plāksnēm, kas kļuva par revolūciju visai nozarei un kuru nosaukums tiek izmantots kā vispārīgs termins laika gaitā ir pievienojušies daudzi citi jauninājumi. Mūsdienās premium klases zīmols wedi nozīmē pārdomātus sistēmu risinājumus vannas istabu un mitru telpu individuālam dizainam jaunbūvēs vai ēku restaurācijā.  

Piedāvājam inteliģentus sistēmu un moduļu risinājumus, ar kuriem vannas istabas, labsajūtas oāzes un SPA var izbūvēt ātri, droši un estētiski. Ideāli saskaņotos produktus var izmantot atsevišķi vai kombinēt vienu ar otru, veidojot vispārēju koncepciju. Tādā veidā atsevišķi izstrādājumi kļūst par sistēmu un vairākas sistēmas kļūst par wedi sistēmas vannas istabu, kas ir 100% ūdens necaurlaidīga un ir individuāli projektējama.

Nekustamo īpašumu aģentūra Latio

Elizabetes 21A, Rīga LV-1010
Apraksts:

Pilna servisa nekustamo īpašumu aģentūra Latvijā. Mājokļu, komercīpašuma, meža un lauksaimniecības zemes vērtēšana. Starpniecība nekustamo īpašumu pārdošanā, pirkšanā un izīrēšanā. Tirgus analīze, individuāli pakalpojumi investoriem. Darbojamies visā Latvijas teritorijā.

TEKATEH, SIA

Katlakalna 1, Rīga LV-1073
Apraksts:

Vairumtirdznicība mājai un būvei. Apdares materiāli,  durvju furnitūra, rokturi, mehānismi, uzlikas, atslēgas, B-Harco, ABLOY, metāla kalumi, elektroinstrumenti DWT, CROWN, Bylectrica rozetes, slēdži, vadu kanāli, lāpstas, Kodak, insektu tīkli.

Krasta līnija, SIA

Dzelzavas 23-101, Rīga, LV-1084
Apraksts:

SIA "Krasta līnija" piedāvā savus pakalpojumus ūdens tilpņu labiekārtošanā. Rokam dīķus, sakopjam, labiekārtojam krastmalas, peldvietas. Sniedzam ekskavatoru pakalpojumus. Bāzējamies Jelgavā un Rīgā, darbus veicam visā Latvijas teritorijā. Stiprinām krastus, nogāzes ar PVC rievsienām, akmeņiem, gabioniem, koka stabiem. Krasta stiprināšanas darbus veicam gan ar rokām, lai nebojātu iekopto pagalmu, gan ar tehniku. Izbraucam pie klienta, piedāvājam labākus risinājumus. Individuāla pieeja katram klientam. Sadarbojamies ar fiziskām un juridiskām personām.

Betonam.lv, SIA

Miera 12, Jūrmala, LV-2015
Būvmateriālu, būvkonstrukciju tirdzniecība

Mersona LV, SIA

Ganību dambis 27 k-5, Rīga, LV-1005
Preces:: ✓ Jumta segumi ✓ Daudzslāņu paneļi ✓ Fasādes plāksnes ✓ Fasādes apdares detaļas ✓ 3D paneļi Fasādes detaļu ražošana:

Esam fasādes apdares detaļu ražotāji. Mūsu misija – strādāt nevainojami, lai mūsu produkti uzlabotu klientu darba veiktspēju, radītu komfortu un nodrošinātu siltumu. Vīzija – lai  “Mersona” apdares detaļu ražotāja vārds kļūtu par kvalitātes un uzticamības zīmi.

Wegopack, SIA, Koka paletes

PALETES gan jaunas, gan lietotas.👌
Daugavgrīvas 144 k-4, Rīga, LV-1007
SIA "Wegopack" koka palešu ražotājs Latvijā:

Jaunu koka palešu ražošanā uz pusautomātiskās līnijas. Standarta izmēri un nestandarta risinājumi jūsu vajadzībām. Ātra un droša piegāde visā Eiropā. Lai iegūtu detalizētu informāciju, sazinieties ar mums: +371 20000102, sales@wegopack.com

SIA "Wegopack" darbība:: ✓ Koka palešu ražošana/EIROPALETES ✓ Iepērk koka paletes ✓ Remontē koka paletes ✓ Šķiro paletes ✓ Pārdod koka paletes ✓ Dažāda izmēra koka paletes ✓ Palešu apmales/ palešu borti

 

INTRAC Latvija, SIA, Saldus filiāle

"Rīgas-Liepājas šoseja 97", Saldus pagasts, Saldus nov., LV-3862
Apraksts: SIA INTRAC Latvija ir zviedru uzņēmuma INTRAC Group AB meitas uzņēmums Latvijā. INTRAC Latvija ir industriālās un lauksaimniecības tehnikas tirdzniecības un pēcpārdošanas apkalpošanas uzņēmums Latvijā. Mūsu klienti strādā mežizstrādes, lauksaimniecības, celtniecības un rūpniecības jomās. Mēs sadarbojamies ar pasaules vadošajiem tehnikas piegādātājiem un nodrošinām kvalificēta tehniskā personāla pakalpojumus. INTRAC Latvija ir vadošais uzņēmums tā pārstāvēto produktu tirgus segmentos. Tas apliecina klientu ticību mums un mūsu sniegtajiem pakalpojumiem.

Kurbads, Kravas auto serviss

Mazjumpravas 24, Rīga LV-1063
Kravas automašīnu remonts un apkope:: ✓ Automašīnas sagatavošana tehniskajai apskatei ✓ Ritošās daļas remonts un apkopes ✓ Agregātu remonts (reduktori, ātrumkārbas, dzinēji, sajūgi) ✓ Augstspiediena sūkņu un sprauslu remonts ✓ Hidraulikas remonts, apkopes un diagnostika ✓ Kravas automašīnu liftu remonts, apkopes un diagnostika ✓ Datordiagnostika (TEXA) ✓ Auto elektriķa pakalpojumi; ✓ Detaļu atjaunošana (metināšana, virpošana) ✓ Agregātu mazgāšana ✓ Pēc avārijas defektācija, tāmēšana un remonts, krāsošana ✓ Virsbūvju remonts un krāsošana ✓ Alumīnija metināšana ✓ Gaisa kondicionēšanas sistēmas pārbaude un uzpilde ✓ Izbraukuma remonti