Būvniecība, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

DEPO DIY, SIA, birojs

Dreiliņi, Noliktavu 7, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces, dzīvnieku barība. Dārzam: Dārza tehnika, dārza instrumenti, traktori, motorzāģi, zāles pļāvēji, žogi, sētas, bruģis, dārza lampas, telpaugi, puķes un stādi, augsnes, mēslojumi, kūdra, puķu podi, kastes, laistīšanas sistēmas, zālāji, puķu

Swedish Technology, SIA

Roberta Hirša 1, Rīga LV-1045
Par uzņēmumu: Saliekamā dzelzsbetona un metāla konstrukciju projektēšana. Sešu gadu laikā uzņēmums izstrādājis vairāk nekā 150 ēku projektus Skandināvijā, universitāšu, skolu, viesnīcu, peldbaseinus, kā arī ražošanas, biroju un dzīvojamo ēku būvniecībai. Ēku kopējās stabilitātes aprēķini. Drošus, efektīvu un ērtu montējamu konstruktīvo risinājumus projektēšana.

Daudzdzīvokļu ēku, komerciālo un rūpniecisko ēku projektēšana, nodrošinot:

✓ drošību visos ēkas dzīves posmos; ✓ visgrūtāko ideju realizāciju; ✓ labākos konstrukciju risinājumus vieglai un ātrai elementu montāžai; ✓ rentablu materiālu patēriņu; ✓ darba un informācijas apmaiņu BIM vidē.

Gamo Latvija, SIA

Brīvības gatve 369 k-1, Rīga, LV-1024
ATVĒRTO PORU PUTAS:

Izmantošana

✓ Jaunām un renovējamām ēkām ✓ Dzīvojamo namu ar slīpo jumtu visu konstrukciju siltināšanai ✓ Koka namu, guļbūvju un karkasa māju siltināšanai ✓ Siltināšanai mājas iekšpusē un no ārpuses SLĒGTO PORU PUTAS:

Izmantošana

✓ Jaunām un renovējamām ēkām ✓ Komerciālām, ražošanas ēkām ✓ Betona, metāla konstrukciju siltināšanai ✓ Siltināšanai tikai mājas iekšpusē

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals - noliktava

Kurzemes prospekts 3B, Rīga, LV-1067
Apraksts:

Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces, dzīvnieku barība. Veikalos pieejamas preces: Dārzam; Dari pats; Mājai; Remontam; Zoo.

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals-noliktava

Lubānas 150, Rīga LV-1021
Apraksts:

Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces, dzīvnieku barība. Veikalos pieejamas preces: Dārzam; Dari pats; Mājai; Remontam; Zoo.

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals - noliktava

"Rīgas-Siguldas šoseja 6", Berģi, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-1024
Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces, dzīvnieku barība. Dārzam : Dārza tehnika, dārza instrumenti, traktori, motorzāģi, zāles pļāvēji, žogi, sētas, bruģis, dārza lampas, telpaugi, puķes un stādi, augsnes, mēslojumi, kūdra, puķu podi, kastes, laistīšanas sistēmas, zālāji, puķu

3D AD, SIA

Zvejnieku 14A-2, Rīga LV-1048
Pieredze:: ✓ Vēsturiskas ēkas (atjaunošana un pārbūve); ✓ Daudzstāvu dzīvojamās ēkas; ✓ Medicīnas ēkas.

Augam un attīstāmies arī sabiedriskajā un industriālajā sektorā. Labprāt palīdzēsim jums jebkurā no šīm kategorijām. Papildus tam, apkopojot katra speciālista iepriekšējās pieredzes, nav nekā tāda, ko mēs nebūtu projektējuši, tāpēc, ja jums ir vēlme kaut ko būvēt, mēs par to vēlamies dzirdēt!

SONORA Export, SIA

Ganību dambis 17A, Rīga LV-1045
STARPTAUTISKĀ DARBĪBA:

Zāģmateriālus un to produktus iepērkam un ražojam no kokiem, kas auguši Baltijas valstu (Latvijas, Lietuvas, Igaunijas) un Baltkrievijas bagātajos mežos. Savu produkciju eksportējam uz Eiropas Savienības valstīm - Lielbritāniju, Maķedoniju un Islandi. Uzņēmuma darbības laikā esam radījuši plašu sadarbības tīklu, kas ļauj mums operatīvi iegūt un sadalīt meža resursus. Piedāvājuma klāstā ir arī palešu kokmateriāli, dārza un žogu izstrādājumi, celtniecības kokmateriāli, jumta līstes, sastatņu dēļi, nolobīti stabi, kūdra un kūdras substrāti, kā arī malka.

LEAnD, SIA, Grāmatvedības birojs

Lāčplēša 88 k-1, Rīga, LV-1003
Grāmatvedības birojs:

Mūsu draudzīgais kolektīvs sniedz kvalitatīvus grāmatvedības pakalpojumus un palīdz atrisināt dažāda veida jautājumus. Pieredze grāmatvedības jomā 10-35 gadi, katru gadu uzņēmuma darbinieki paaugstina savas prasmes un zināšanas, jo likumdošana ļoti bieži mainās. Mums ir ļoti svarīga mūsu uzņēmuma reputācija, tieši tāpēc mēs sekojam līdzi visām izmaiņām nodokļu likumdošanā; mūsu darbinieki regulāri piedalās dažādos semināros par izmaiņām likumos, nodokļos un grāmatvedības uzskaitē, lai mūsu klients saņemtu viņam izdevīgāko grāmatvedības risinājumu.

Inko Lukss, SIA

Daugavgrīvas 60, Rīga, LV-1007
Apraksts: SIA “Inko Lukss” ir stabils Latvijas mežsaimniecības nozares uzņēmums, kas darbojas kopš 1997. gada. ✓ Nodrošinām mežizstrādes pakalpojumus visā Latvijā. ✓ Sniedzam pakalpojumu - meža zemes transformācija uz apbūves zemi. ✓ Pērkam meža zemi. ✓ Pērkam aizaugušas lauksaimniecības teritorijas. ✓ Pērkam zemi pilsētās. ✓ Piedāvajam kvalitatīvu smilti un melnzemi.

Siltie Nami, SIA

Biķernieku 22, Rīga LV-1006
Pakalpojumi:: ✓ Energoaudits ✓ Energosertifikācija ✓ Tehniskā apsekošana ✓ Projektēšana ✓ Būvdarbi un remontdarbi ✓ Autoruzraudzība ✓ Projektu vadība ✓ Tāmju sastādīšana ✓ Apskaimniekošana Par mums::

SIA "Siltie Nami" ir pilna spektra energoservisa kompānija, kas specializējusies energoefektivitātes risinājumu izstrādē un ieviešanā, efektīvi veic ēku energosertifikāciju, ekspertīzes, projektēšanas un būvniecības darbus, tajā skaitā, piesaistot Eiropas Savienības fondu finansējumu!

Way, SIA

Lielirbes 1, Rīga LV-1046
Par uzņēmumu:

SIA "Way" veic dzelzceļa infrastruktūras tehniskā aprīkojuma būvniecības darbus, remontu un tehnisko apkopi, dzelzceļa virsbūves darbus (sliedes, sliežu ceļi), pārbrauktuvju un pāreju izbūvi, veicam zemes darbus zem sliežu ceļiem (zemes klātne un dzelzceļa zemes nodalījuma josla).

MobilasTerases.lv

Cēres 10A, Rīga, LV-1058
Plusi:: ✓ Jums nav jāmeklē meistars, kas uzbūvēs Jums terasi. Mēs uzražosim, piegādāsim un uzliksim; ✓ Inovatīvs terasu ražošanas process, dažādas materiālu izvēles iespējas, personalizēts dizains; ✓ Mūsu terasēm ir plašs pielietojums. Tās var novietot:     1. Uz regulējamām balsta kājām;     2. Uz industriālajiem ritenīšiem, ja vēlaties to pārvietot pa gludu virsmu;     3. Uz skrūvpāļiem, bruģa plāksnēm jeb citas iepriekš sagatavotas virsmas; ✓ Piegādājam un nodrošinām terases novietošanu pēc klienta vēlmēm; ✓ Izgatavojot terasi, netiek kavēts klients;  ✓ Ražošanas process tiek parādīts bildēs vai klātienē; ✓ Automatizējot ražošanas procesus, mazāk atgriezumu - terases cena - draudzīga klientam!; ✓ Nav nepieciešama saskaņošana ar būvvaldi. ✓ Kontrolējami ražošanas apstākļi - kvalitāte!

RITMUS, SIA

Murjāņu 1A, Rīga, LV-1024
Apraksts: Arhitektu birojs ar vairāk kā 15 gadu pieredzi sniedz arhitektūras un projektēšanas pakalpojumus, konsultācijas. Daudzdzīvokļu, administratīvo, tirdzniecības ēku un privātmāju jauna būvniecība un pārbūve.

EPDM Shop, SIA

Katlakalna 1C, Rīga, LV-1073
Ideāli risinājumi kopā ar FIRESTONE BUILDING PRODUCTS:

Ilgstoša pieredze membrānu ražošanā. Izcili servisa pakalpojumi. EPDM membrānas segumu jumtiem neviens neieklās labāk par mums!

RR CHOICE, SIA

"Vizbuļi 1" - 4, Salaspils pagasts, Salaspils nov., LV-2118
Par uzņēmumu:

Veicam tāmēšanas darbus gan mazākiem, gan lielākiem objektiem, pamatu izbūvei, jumtu izbūvei, mūrēšanai un citiem iekšdarbiem. Veicam būvju tāmēšanu, balstoties uz projekta risinājumiem, no pamatiem līdz slēdzenei (A-Z). Tāmēšana bankai, ES fondiem, vērtētājiem, apdrošinātājiem. Tāmes tiek gatavotas atbilstoši aktuālām būvdarbu, materiālu un mehānismu izmaksām. Klienti mūsu tāmes iesniedz Latvijas bankās finansējuma piesaistei. 

Mālpils Timber, SIA

Mālpils, Ķiršu 16, Mālpils pagasts, Siguldas nov. LV-2152
Uzņēmums ražo arī:: ✓ Spicētos mietus 40x40 30x30 25x25 (dažādi garumi) ✓ Jumta latas 25x50 līdz 4,8m garumam ✓ Brusas, pusbrusas (visa veida biezuma un platuma) (līdz 3m) ✓ Žoga dēļus (sākot no 14x75 līdz 22x100) ✓ Līstes (sākot no 4 mm biezuma) ✓ Skafolda dēļus ✓ Brusas ar izfrēzējumiem ✓ Ēvelētus dēļus, ēvelētus ar pusspundi ✓ Visa veida dēļus, sākot no 14x75 ✓ Šaujam paletes

Stokker, SIA

Krasta 42, Rīga LV-1003
Preces: ✓ Celtniecības tehnika ✓ Darba apģērbs ✓ Dārza tehnika ✓ Elektroinstrumenti ✓ Lauksaimniecības un komunālā tehnika ✓ Metināšanas piederumi ✓ Servisa aprīkojums ✓ Smērvielas ✓ Tīrīšanas iekārtas Instrumentu un tehnikas tirdzniecība:

Stokker ir vairāk nekā 30 gadus ilga pieredze profesionālo instrumentu un tehnikas tirdzniecības un servisa pakalpojumu sniegšanā. Pie mums strādā profesionāļi, kas specializējušies būvniecības, lauksaimniecības, kokapstrādes, metālapstrādes, uzkopšanas, smērvielu, garāžas iekārtu, kā arī dārza un meža tehnikas jomās. Uzņēmumā ir vairāk nekā 500 speciālistu visā Baltijā. Pateicoties 11 Stokker centriem, mūsu profesionālā komanda, preces un pakalpojumi ir ērti sasniedzami klientiem visā Latvijā – Rīgā, Valmierā, Jelgavā, Jēkabpilī, Rēzeknē, Daugavpilī, Liepājā, Saldū, Talsos un Ventspilī.

Lintera Rīga, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Ganību dambis 22C, Rīga, LV-1045
Piedāvājam:: ✓ Kokapstrādes iekārtas un darbagaldus ✓ Ražošanas plānošanu un modernizāciju, programmatūru mēbeles ražotājiem ✓ Garantijas un pēcgarantijas servisa apkopi ✓ Rezerves daļu piegādi ✓ Dimanta un cietsakausējuma griezējinstrumentus ✓ Dimanta un cietsakausējuma griezējinstrumenta asināšanu un remontu ✓ Komponentes ražošanas automatizācijai ✓ Hidrauliskās komponentes un sistēmas ✓ Dažādas industriālās komponentes un instrumentus