Būvniecības projektu vadība, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

GSA projekts, SIA

Pulkveža Brieža 9a-9, Rīga LV-1010
, būvprojekti, autoruzraudzība, arhitektūra, arhitekta pakalpojumi, arhitekta projekti, būvprojektu vadība

3d birojs, SIA

1905.gada 5-7, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Projektu vadība , arhitektūra, projektēšana, būvkonstrukcijas, būvprojektu vadība , apkures projekti,, izstrāde, projekta izstrāde, būvniecības tāmes, tāmju sagatavošana, būvniecības tāmju sagatavošana,

AEG Projektu birojs, SIA

Ģimnastikas 44-3, Rīga LV-1004
Būvkonstrukciju projektēšana, projektu vadība , būvprojektu vadīšana, ēku apsekošana.

Sintarh, SIA

Skolas 21-1.st., Rīga, LV-1010
Būvprojektu izstrāde, vadība , saskaņošana un autoruzraudzība. Būvniecības projektu izstrāde., Būvprojektu vadība , projektu vadība , inženieru vadība , jaunbūve.

ALTECO, SIA, Drošības sistēmas Vidzemē

Vaļņu 5, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Videonovērošana, VN, apsardzes pakalpojumi, apsardzes signalizācija, APS, automātiskā ugunsgrēku atklāšanas signalizācija, automātiskā trauksmes atklāšanas signalizācija, UAS AUATS, piekļuves kontroles sistēmas VS, automātikas sistēmas, AUS, datorvadības iekārtas VAS, PLC kontrolieri, vadu tīkli, bezvadu tīkli, optiskie datu tīkli,

Projekti LL, SIA

Tērbatas 4, Valmiera, Valmieras nov. LV-4202
Sniedzam pakalpojumus::

• Būvniecības projektu izstrāde   • Būvniecības projektu vadība

Eko nams, SIA

Celtniecības 26, Līvāni, Līvānu nov. LV-5316
Apraksts:

Ražojam kvalitatīvu guļbūves karkasu no priedes masīvkoka. Produkts atzinīgi novērtēts Skandināvijā, mūsu galvenajā eksporta tirgū, jo guļbūvēm ir: - Klasisks (dažāda augstuma) baļķu salikums; - Tradicionāli (skandināvu) stūra savienojumi; - Garantēta baļķu konstrukciju stabilitāte; - Autentiski baļķu profili, frēzējumi, urbumi, u. c. SIA "EKO NAMS" vairāk nekā 20 gadus saviem B2B biznesa un privātajiem klientiem nodrošina: - Mūsdienu prasībām atbilstošu CAD/CAM guļbūvju ražošanu; - Ēkas karkasu detalizētu 3D modeļu izstrādi; - Baļķu apstrādi ar ciparu vadības CNC iekārtām. Baļķu sienu/konstrukciju m² cena Latvijā: 180Eur+PVN. Komplektējošie kokmateriāli un karkasa projektēšanas maksa ietilpst cenā.

DH Solutions, SIA

Tīraine, Tīraines 36, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167
SIA “DH Solutions” sniedz pakalpojumus katlumāju, siltumapgādes sistēmu un siltumtīklu projektēšanā un autoruzraudzībā:

Mūsu pamatspecializācija:

✓ HVAC (apkure, ventilācija un gaisa kondicionēšana) ✓ Siltumapgādes ārējie (SAT) un iekšējie tīkli ✓ Siltummehānika (SM, TN) ✓ Būvkonstrukcijas (BK, MK, TAA) ✓ Hidrauliskie un siltuma zudumu  aprēķini

Būvuzraudzība Uzņēmums sniedz pakalpojumus siltumapgādes sistēmu un siltumtīklu būvdarbu būvuzraudzībā, ēku būvdarbu būvuzraudzībā, elektroietaišu izbūves darbu būvuzraudzībā (Spriegums: līdz 1 kV, no 1 līdz 35 kV):

✓ bezkanāla rūpnieciski izolēto pārvades un sadales siltumtīklu pārbūves un jaunās būvniecības būvuzraudzība ✓ iekšējo siltumtīklu un siltumapgādes sistēmu pārbūves un jaunās būvniecības būvuzraudzība ✓ siltumapgādes inženierbūvju pārbūves un jaunās būvniecības būvuzraudzība ✓ biomasas un dabasgāzes katlumāju būvdarbu būvuzraudzība  

Cel, SIA

Jūrmala
Par uzņēmumu:

SIA "CEL" pieredzējis būvinženieris veic būvju un ēku tehniskās apsekošanas, ekspertīzes, kā arī būvniecības procesa projektu vadību, būvuzraudzību. Konsultācijas būvniecības jautājumos. Būvju tehnisko apsekošanu veic sertificēts un pieredzējis būvinženieris.

AB Arho, SIA

Ganību dambis 30a, Rīga LV-1005
Apraksts: Arhitektūra, projektēšana, projektu vadība. Ēku rekonstrukcijas un renovācijas projektu izstrāde un saskaņošana. Autoruzraudzība un būvuzraudzība. 3D vizualizācijas.

juni, SIA

Kaļķu 28, Rīga, LV-1050
Apraksts:

Arhitektūras birojs "juni" - plānošana un dizains. Izstrādājam visa veida projektēšanas darbus, kas nepieciešami Jūsu ieceres realizēšanai, izskatot un sniedzot Jums piemērotāko risinājumu, balstoties uz Jūsu vēlmēm un iespējām. Projektēšanas darbus veicam no A līdz Z. Veicam visu veida būvniecības ieceru dokumentāciju sagatavošanu un to saskaņošanu pašvaldībās.

 

DEPO DIY, SIA, birojs

Dreiliņi, Noliktavu 7, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Apraksts:

Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces, dzīvnieku barība. Veikalos pieejamas preces: Dārzam; Dari pats; Mājai; Remontam; Zoo.

3D AD, SIA

Zvejnieku 14a-2, Rīga LV-1048
Pieredze:: ✓ Vēsturiskas ēkas (atjaunošana un pārbūve); ✓ Daudzstāvu dzīvojamās ēkas; ✓ Medicīnas ēkas.

Augam un attīstāmies arī sabiedriskajā un industriālajā sektorā. Labprāt palīdzēsim jums jebkurā no šīm kategorijām. Papildus tam, apkopojot katra speciālista iepriekšējās pieredzes, nav nekā tāda, ko mēs nebūtu projektējuši, tāpēc, ja jums ir vēlme kaut ko būvēt, mēs par to vēlamies dzirdēt!

RITMUS, SIA

Murjāņu 1a, Rīga, LV-1024
Apraksts: Arhitektu birojs ar vairāk kā 15 gadu pieredzi sniedz arhitektūras un projektēšanas pakalpojumus, konsultācijas. Daudzdzīvokļu, administratīvo, tirdzniecības ēku un privātmāju jauna būvniecība un pārbūve.

Siltie Nami, SIA

Biķernieku 22, Rīga LV-1006
Pakalpojumi:: ✓ Energoaudits ✓ Energosertifikācija ✓ Tehniskā apsekošana ✓ Projektēšana ✓ Būvdarbi un remontdarbi ✓ Autoruzraudzība ✓ Projektu vadība ✓ Tāmju sastādīšana ✓ Apskaimniekošana Par mums::

SIA "Siltie Nami" ir pilna spektra energoservisa kompānija, kas specializējusies energoefektivitātes risinājumu izstrādē un ieviešanā, efektīvi veic ēku energosertifikāciju, ekspertīzes, projektēšanas un būvniecības darbus, tajā skaitā, piesaistot Eiropas Savienības fondu finansējumu!

PRO invest.lv, SIA

Raiņa 10, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Apraksts:

SIA "PRO invest.lv" sniedz grāmatvedības ārpakalpojumus, uzņēmējdarbības konsultācijas, sagatavo ES projektus un biznesa plānus. Mūsu biroji atrodas: Talsos, Raiņa ielā 10, 2. stāvā, un Rīgā, Miera ielā 86, 1. stāvā – iepriekš piesakoties pa tālruni 29136710. Apkalpojam visā Kurzemē, Zemgalē, Rīgā, Rīgas rajonā. 20 gadu pieredze šādās nozarēs – tirdzniecība, mežizstrāde, kokapstrāde, ražošana, būvniecība, viesnīcas, lauksaimniecība u.c. Mēs esam unikāli ar to, ka finanšu, ekonomikas, juridisko un vadības augstākā līmeņa zināšanu apkopojums dod 4D pakalpojumu kvalitāti klientu vajadzību risināšanā! Mēs esam radoši savā nozarē, kas mūs padara konkurēt spējīgus un klientam daudz interesantākus. Mūsu klienti saredz tās iespējas, ka, pērkot savu pakalpojumu pie mums, viņš saņem pilnīgāku pakalpojumu kvalitāti un labākos, radošākos risinājumus jebkurā no piedāvātajiem pakalpojumiem! Pie mums jūs saņemsiet bagātīgu garšu buķeti pavisam klasiskā nozarē - finanšu pārvaldībā!

Balta istaba, SIA

K.Barona 45/47-10, Rīga LV-1011
Apraksts: SIA “Balta istaba” piedāvā augstas kvalitātes visa veida ēku (ieskaitot 3. grupas ēku) projektēšanas pakalpojumus. Būvprojektu izstrāde, saskaņošana, autoruzraudzība un būvprojektu ekspertīze.

Lintera Rīga, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Ganību dambis 22c, Rīga LV-1045
Piedāvājam:: ✓ Kokapstrādes iekārtas un darbagaldus ✓ Ražošanas plānošanu un modernizāciju, programmatūru mēbeles ražotājiem ✓ Garantijas un pēcgarantijas servisa apkopi ✓ Rezerves daļu piegādi ✓ Dimanta un cietsakausējuma griezējinstrumentus ✓ Dimanta un cietsakausējuma griezējinstrumenta asināšanu un remontu ✓ Komponentes ražošanas automatizācijai ✓ Hidrauliskās komponentes un sistēmas ✓ Dažādas industriālās komponentes un instrumentus

Wilo Baltic, SIA

Ķengaraga 10b, Rīga LV-1063
Par mums:

Neatkarīgi no tā, vai runa ir par piedāvājuma izveidi vai jaudas rādītājiem, dažādu iekārtu tipu parametru izvēli, konsultāciju sūkņu vai vadības ierīču izvēlē, vai vienkārši par atbalstu hidraulikas un vadības jautājumos, Wilo Baltic palīdzēs. Wilo izstrādā sūkņu risinājumus, kas nosaka jaunus nozares standartus apkures, kondicionēšanas un dzesēšanas, ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmās. 1998. gads WILO vēsturē tika iezīmēts ar meitas uzņēmuma "WILO Baltic" izveidošanu Baltijas reģionā. No uzņēmuma Rīgas biroja tiek apkalpotas divas Baltijas valstis – Latvija un Igaunija. Baltijas reģionā WILO ienāca 1998. gadā, un 2018. gada aprīlī uzņēmums WILO BALTIC atskatījās uz divdesmit veiksmīgas darbības gadiem. Mātes uzņēmuma starptautiskā pieredze, WILO ražojumu stabilā kvalitāte un, protams, uzņēmuma darbinieku profesionalitāte un entuziasms ļāvis šajos gados izveidot solīdas ilgtermiņa darījuma attiecības ar valsts un municipālajiem uzņēmumiem, vadošajām celtniecības materiālu tirdzniecības firmām, būvuzņēmumiem un montāžas kompānijām.

AM Būvvadība, SIA

Elijas 17-558, Rīga, LV-1050
Projektu vadība , ēku apsekošana, būvprojektu izstrāde. Celtniecības konsultācijas., Projektu vadība projektēšanas un būvniecības laikā. Būvniecības tāmes sagatavošana.