Bibliotēka, visā Latvijā

Drukāt

Latvijas Neredzīgo bibliotēka, Cēsu filiāle

K.Valdemāra 13, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Kam var tikt izsniegtas pielāgotās audiogrāmatas?: Latvijas Neredzīgo bibliotēka apkalpo ikvienu, kuram ir grūti vai nespēj lasīt parasto drukāto tekstu. Mūsu lasītāji ir neredzīgas un vājredzīgas personas, kā arī personas ar citādām lasīšanas grūtībām (t.sk. seniori, cilvēki ar disleksiju u.c) un ar fiziskiem traucējumiem, kas minētas Autortiesību likuma 22(1). pantā.

GS Furnitūra, SIA, Mēbeļu, furnitūras veikals

Klaipēdas 19/21, Liepāja, LV-3401
Metāla konstrukciju, mēbeļu un elementu izgatavošana pēc pasūtījuma:

Mēbeles un konstrukcijas biznesam - noliktavām, veikaliem, saloniem, frizētavām, trenažieru zālēm, autoservisiem, birojiem un lauksaimniecībai un citiem. Mēbeles un konstrukcijas mājai - interjeram, virtuves iekārtām, atdalošas starpsienas, veramas un bīdāmas, stiklotas sienas, durvis, žogi, vārti, sētas, bīdāmi un verami vārti, auto nojumes, nojumes, margas, terašu konstrukcījas un pamatnes. dārza mēbeles, šupoles, taciņu atdalošas metāla malas, dārza laistīšanas statīvi, personalizēti grilli, dizaina uzgunskura vieta.

SB UN PARTNERI, SIA, Durvju un logu furnitūra

Arhitektūras sastāvdaļa 🏰
Piedrujas 7A, Rīga LV-1073
Sortiments: Plašs būvkalumu klāsts ar ~5000 preču veidiem - labas detaļas labai arhitektūrai. Galvenie kritēriji sortimenta izvēlē: ES un DIN standartiem atbilstoša kvalitāte, tehnoloģiska saderība, stabila piegāde, serviss un garantijas, sortimenta dziļums, inovatīvi risinājumi, kā arī stilu, krāsu un materiālu saderīgums. Vienotais arhitektoniskais koncepts: dizains, drošība, energoefektivitāte, komforts, ilgtspējīgums.

Upesleju sākumskola

Upeslejas, Skolas 12, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2118
Apraksts:

Upesleju sākumskola ir skola ikviena bērna talantu attīstībai drošā, izglītojošā un ekoloģiskā vidē. Skola, kurā tiek nodrošināts mūsdienīgs mācību process, lai attīstītu ikviena bērna prasmes, sniegtu dzīvei svarīgas zināšanas. Klases ar nelielu skolēnu skaitu, kas dod iespēju nodrošināt individuālu pieeju katram bērnam, atbilstoši jaunajām kompetencēm.

AJ PRODUKTI, AS, biroja mēbeles, noliktavu aprīkojums

Kalnciema 197b, Rīga LV-1046
Produkti: ✓ Biroja mēbeles ✓ Internetveikals ✓ Noliktavu plaukti ✓ Garderobes skapji ✓ Arhīva skapji ✓ Palešu plaukti ✓ Noliktavu aprīkojums ✓ Metāla plaukti Par mums: „AJ Produkter” AB ir starptautisks tiešā pasta tirdzniecības līderis Eiropā ar 40 gadu pieredzi. Koncerna pamatdarbība ir attīstīta tā, lai ikviens klients ērtā veidā varētu pasūtīt biroja, darbnīcu un noliktavu preces vienuviet, kā arī mēs spētu maksimāli ātri un ērti preces piegādāt un nodrošināt to montāžu. Ievērojot augstās zviedru kvalitātes prasības, „AJ Produkter” AB rūpnīcās saražo vidēji 40% no visām mūsu katalogos piedāvātajām precēm. Ikdienā uzsvaru liekam ne tikai uz teicamu klientu apkalpošanas servisu, pasūtot preces, tās piegādājot vai montējot, bet garantējam arī augstu preču kvalitāti, kas secīgi nodrošina mūsu piedāvāto preču ilgmūžību. Mūsu solījums – augsts apkalpošanas serviss, preces, kas atbilst augstākajām Skandināvijas kvalitātes prasībām, un spēja piedāvāt plašāko biroja, noliktavu un darbnīcu preču sortimentu vienkopus.

Lazurīts S, SIA

Zemitāna iela 3, Rīga LV-1012
Par firmu:

SIA "Lazurīts S" piedāvā Latvijā ražotas kvalitatīvas mēbeles – birojiem, skolām, bērnudārziem, mājām. Polijā ražotus metāla dokumentu un garderobes skapjus. Stacionāros plauktus arhīviem un noliktavām no Itālijas ražotāja. Piedāvājam biroja krēslus un mīkstās mēbeles. Precēm nodrošinām 2-5 gadu garantiju. Nodrošinām preču piegādi un uzstādīšanu.

K-Tehnoloģijas, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Bieķensalas 21-207b, Rīga LV-1004
Pakalpojumi:: ✓ Konceptuālā inženierija, piegāde ✓ Tehniskais atbalsts un nestandarta risinājumi ✓ Investīciju un ekspluatācijas izdevumu samazināšana ✓ Tehnoloģiski - ekonomisko risinājumu pamatošana ✓ Izdevīguma aprēķināšana un koncepcijas pamatošana ✓ Montāžas kontrole un nodrošināšana, iekārtu palaišana ✓ Paplašinātā garantija ✓ Serviss un pēcgarantijas apkalpošana

Mēbeļu salons SIA Salons Arka, Biroja mēbeles internetā

Valguma 10, Rīga, LV-1048
Produkti: ✓ Biroja mēbeles ✓ Ergonomiski biroja un ofisa krēsli ✓ Konferenču krēsli ✓ Mīkstās mēbeles ✓ Biroja galdi ✓ Augstumā regulējami stāvgaldi ✓ Konferenču galdi ✓ Metāla mēbeles ✓ Biroja plaukti ✓ Metāla plaukti ✓ Noliktavu plaukti ✓ Noliktavu aprīkojums ✓ Biroja skapji ✓ Slēdzami dokumentu skapji ✓ Arhīva skapji ✓ Palešu plaukti ✓ Garderobes skapji

Cieceres pamatskola

Kalnsētas 13, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Mēs piedāvājam:: ✓ Radošu mācību procesu mūsdienīgās telpās; ✓ Alternatīvās dienas, kad mācīto apgūst ārpus skolas; ✓ Pagarinātās dienas grupu līdz plkst.17.00; ✓ Izglītojošas mācību ekskursijas; ✓ Džimbas skoliņu; ✓ Ārpusstundu nodarbības – jauno gidu skolu, teātri, mākslu, mūziku, sportu, keramikas pulciņu; ✓ Izglītojošas un izklaidējošas nometnes; ✓ Peldēšanas un slidošanas nodarbības; ✓ Moderni aprīkotu sporta zāli; ✓ Internātu, ēdināšanu x4 dienā; ✓ Medicīnas personāla pakalpojumus; ✓ Atbalsta personālu – logopēds, psihologs, sociālais pedagogs; ✓ Masāžas; ✓ Dabas vides estētikas nodarbības un silto smilšu terapiju; ✓ Mūzikas terapijas nodarbības. ✓ Cieceres pamatskola 2022./2023. m. g. uzsāk sešgadīgo bērnu apmācību ar pēctecības mērķi nodrošināt bērnu sagatavošanu skolai.

   Skolu vada direktore Vineta Vovere.

Krāslavas novada pašvaldība, Ūdrīšu pagasta pārvalde

Augstkalne, Dārza 2, Ūdrīšu pagasts, Krāslavas nov. LV-5601
Apraksts: Ūdrīšu pagasts atrodas Krāslavas novadā, pavisam netālu no Krāslavas pilsētas. Viens no lielākajiem Krāslavas novada pagastiem ar daudzām baznīcām un skaistiem dabas skatiem. Savas atrašanās vietas dēļ pagasts ir tieši saistīts ar Krāslavas pilsētu gan ekonomiskā, gan kultūras ziņā.

Anytime Planner, SIA

G.Apiņa 18-100, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201

Mūsu kāzu plānotājs Izplāno savas sapņu kāzas ar Mūsu kāzu plānotājs! Šis plānotājs ir veidots tā, lai jums būtu vieglāk plānot un organizēt savu kāzu dienu. Mūsu kāzu plānotājs ir vieta, kur smelties idejas un veikt nepieciešamos pierakstus. Plānotājam ir 15 nodaļas ar minimālistiskām līnijveida ilustrācijām, 250 lpp. Pieejams mūsu e-veikalā mākslīgos ādas vākos ar iekškabatiņām, atveramu riņķu mehānismu, vietu pildspalvai, zīmuli. Piecos pasteļtoņos. Lieliska dāvana līgavai un līgavainim, kas paziņojuši par savu saderināšanos. 

https://www.anytimeplanner.lv/veikals/item/planotaji/2148871/

 

Plānotājs Manas 100 grāmatas Grāmatu lasīšana ir aizraujoša! Katra grāmata, ko izlasām, mums iemāca ko jaunu, pastāsta kaut ko, vai liek par kaut ko padomāt..Manas 100 grāmatas ir plānotājs, ar kura palīdzību kolekcionēsim savas izlasītās grāmatas. Mums katram ir tāda grāmata, kuru izlasot, žēl to nest atpakaļ uz bibliotēku, taču pirktām grāmatām plauktos arī vairs nav vietas. Tagad ar Manas 100 grāmatas palīdzību mēs varēsim krāt atmiņas par grāmatām kopā. Šis plānotājs var būt Tavs izaicinājums izlasīt 100 grāmatas, vai arī vari izaicināt kādu doties aizraujošā grāmatu lasīšanas piedzīvojumā kopā. Plānotājs Manas 100 grāmatas ir lieliska dāvana grāmatu lasīšanas entuziastiem. 

https://www.anytimeplanner.lv/veikals/item/planotaji/manas-100-gramatas/

 

Mans 90 dienu plānotājs Plānotājs Mans 90 dienu plānotājs ir bez datumiem - ieraksti datumu un dienu pats! Plānotājā ir: Vieta darāmajiem darbiem 00:00-23:00; Vieta prioritātēm; Vieta, kur sekot līdzi savam izdzertā ūdens daudzumam; Vieta, kur izplānot ēdienreizes; Vieta šodienas svarīgākajam notikumam; Viena lapas puse veltīta tikai piezīmēm. Šāds plānotājs ir ideāls risinājums, ja līdz šim nav bijusi vajadzība plānot dienu, bet tagad to ir jāsāk darīt. Lieliski piemērots studentiem (pierakstīt lekciju grafiku, piezīmēs sarakstīt mājas darbus, izplānot savas ēdienreizes un plānot savu budžetu atbildīgi) Lieliski piemērots skaistumkopšanas speciālistiem. Kad Mans 90 dienu plānotājs būs aizpildīts, mūsu internetveikalā varēsi iegādāties TIKAI iekšlapas un saglabāt jau esošos vākus. Plānotāji šobrīd pieejami RU, LV, ENG valodās.

Pieejami divi dizaini: 

https://www.anytimeplanner.lv/veikals/item/planotaji/mans-90-dienu-planotajs-violets/

https://www.anytimeplanner.lv/veikals/item/planotaji/planotajs-mans-90-dienu-planotajs/

 

Nedeļu plānotājs 2023. gadam  2023. gada nedēļas plānotāji ir klāt! 

Plānotājā iekļauts: 2023. gada kalendārs; Pieraksti dienas plānus no 7:00 - 20:00; Vieta piezīmēm; Ceriņu violetā, Debesu zilā, Klasiski melnā, Okeāna zilā, Klasiski brūnā un Saulesstaru dzeltenā krāsā; Lapas izmērs  210mm x 135 mm; Vāku izmērs 230mm x 180 mm. Ceriņu violeto, Klasiski melno un Debesu zilie plānotāji tiks izsūtīti 5 darba dienu laikā pēc apmaksas saņemšanas. Okeāna zilo un Klasiski brūno plānotāju saņem savā pakomātā līdz 10.11.2022.

https://www.anytimeplanner.lv/veikals/item/planotaji/planotajs-2023-nedelas/

 

Dienu plānotājs 2023. gadam 2023. gada dienas plānotāji ir klāt!

Plānotājā iekļauts: Pieraksti dienas plānus no 6:00 - 20:00 (ik pa 30 minūtēm); Izvirzi piecas prioritātes; Plāno ēdienreizes un seko līdzi uzņemtajam ūdens daudzumam; Vieta piezīmēm; Ceriņu violetā, Debesu zilā, Klasiski melnā, Okeāna zilā, Klasiski brūnā un Saulesstaru dzeltenā krāsā; Lapas izmērs  210mm x 135 mm; Vāku izmērs 230mm x 180 mm. Ceriņu violeto, Klasiski melno un Debesu zilie plānotāji tiks izsūtīti 10.10.2022. Okeāna zilo un Klasiski brūno plānotāju saņem savā pakomātā līdz 10.11.2022.

https://www.anytimeplanner.lv/veikals/item/planotaji/planotajs-2023/

 

Plānotājs Manas 100 receptes Ēst gatavošana ir māksla! Katra recepte ir citādāka un ar savām niansēm. Grūti ir visu atcerēties no galvas.. Manas 100 receptes ir plānotājs, ar kura palīdzību pierakstīsim garšīgākās receptes. Atradi kādu garšīgu recepti internetā? Pieraksti to, lai katru reizi nebūtu jāmeklē tā. Izdomāji pats savu recepti? Pieraksti to, lai vari to nodot mantojumā. 4 krāsas - klasiski melnā, debesmannas rozā, ceriņu violetā un debesu zilā. Vāku iekšmalās 8 kabatiņas čekiem, vizītkartēm, piezīmju lapiņām, kā arī 2 vietas, kur piestiprināt pildspalvu vai zīmuli. Magnētiska aizdare. Vāki - 235mm x 189mm, lapas - 210mm x 148mm, riņķi - 25-30mm diametrs

https://www.anytimeplanner.lv/veikals/item/planotaji/planotajs-manas-100-receptes/

 

Pierakstu klades Anytime Klades ir mākslīgos ādas vākos, piecās dažādās krāsās, ar atveramu riņķu mehānismu. Pierakstu klades ir lieliska vieta, kur izlikt savus mērķus un sapņus uz papīra. Tā ir vieta piezīmēm, skicēm, idejām. Lieliska un gaumīga dāvana kolēģiem, draugiem, ģimenes locekļiem.  Klades ir pieejamas divos veidos - ar 100 un 150 iekšlapām. Izvēlies savu - klasiski melno, ceriņu violeto, saulesstaru dzelteno, debesmannas rozā vai debesu zilo.

https://www.anytimeplanner.lv/veikals/category/pierakstu-klades/

Sava grāmata, izdevniecība

Lielā Skolas 6, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Par izdevniecību:

Ja vēlaties izdot grāmatu, tad mūsu profesionālā un pieredzējusī komanda būs priecīga palīdzēt! Jau kopš 2015. gada esam starp TOP10 Latvijas izdevniecībām un palīdzējuši vairāk nekā 300 autoriem viņu darbu tapšanā!

Kā izdot grāmatu? Ja esat saskārušies ar jautājumu - kā izdot savu grāmatu, neieguldot šajā darbā nesamērīgi lielus līdzekļus, tad mēģināsim pastāstīt, kā to izdarīt profesionāli, interesanti un neieguldot šajā darbā nesamērīgi lielus līdzekļus. Lai cik dīvaini neliktos, pats galvenais un lielākais darbs ir – pašas grāmatas sarakstīšana. Tātad, kas būtu jāzina autoram, kurš vēlas savu darbu izdot grāmatas veidā? Vislabāk būtu, ja jūsu sarakstītais darbs būtu jau elektroniskā veidā - kādā no teksta programmām. Piemēram – Word. Esam pārrakstījuši arī grāmatas no rokraksta, tomēr šajā gadījumā jārēķinās ar papildus izmaksām – teksta ievadīšana datorā. Pēc tam vajadzētu sazināties ar izdevniecību (vislabāk nosūtot e-pastu – info@savagramata.lv) un vienoties par dažām tehniskajām niansēm. Šeit būs dažas lietas, kuras ir vērts izsvērt attiecībā uz grāmatas izdošanu:

Vai grāmatu taisīt cietajos vākos vai mīkstajos? Cieto vāku sējums izmaksā dārgāk, bet ne ļoti. Klāt jāskaita aptuveni 2-3 eur uz grāmatu, atkarībā no formāta un tirāžas. Cieto vāku grāmatām iekšlapas tiek šūtas, un tās ir vieglāk šķirstīt. Kompromiss starp līmētu mīksto vāku grāmatu un grāmatu cietajos vākos var būt mīksto vaku grāmata ar šūtām iekšlapām.

Kādā formātā jūs vēlaties savu grāmatu? Mūsu ieteikums ir izvēlēties kādu no standarta formātiem, kas ļaus ietaupīt uz papīra atgriezumiem un tehniskajiem procesiem ražošanā. Šie daži standarta formāti būtu:

✓ A6 (105 x 148 mm) ✓ A5 (148 x 210 mm) ✓ B5 (170 x 240 mm) ✓ A4 (210 x 297 mm) ✓ vai cieto vāku sējumiem 200 x 280 mm

Ņemot vērā jūsu vēlmes un konkrētā darba specifiku, ieteiksim jums piemērotāko grāmatas formātu.

Vai iekšlapās būs tikai teksts, vai vēlaties ievietot arī krāsainus attēlus un bildes?

Tas ir svarīgi pie cenas aprēķināšanas, jo grāmatas ar krāsainām bildēm ir būtiski dārgākas par melnbaltas druku. Cenas aprēķinā svarīgi arī zināt, vai visas lappuses būs krāsainas vai tikai dažas. Ja grāmatā iekļausiet tikai dažas krāsainas lappuses, tas noteikti būs lētāk, nekā drukāt visu krāsainu.

Kāda būs grāmatas tirāža? Šis ir ļoti svarīgs jautājums, jo no tā atkarīga grāmatas cena. Mēs varam nodrukāt mazas tirāžas – 20 vai 50 grāmatas – vai arī lielākas tirāžas – 300 un 500 grāmatas. Jāatceras, ka pēc pirmās tirāžas vienmēr ir iespējama piedruka un grāmatas atkārtota druka. Ja grāmata domāta tikai jūsu draugiem un radiem kā dāvana vai piemiņa, tad, iespējams, pietiks ar 50 eksemplāriem. Bet, ja vēlaties grāmatu arī izplatīt veikalos, tad jāplāno vismaz 100 eksemplāru druka.

Vai vēlaties grāmatu paturēt sev vai gribēsiet, lai mēs to arī izplatām grāmatu tirdzniecības vietās? Mūsu izdevniecība piedāvā pakalpojumu, kas ļauj jūsu izdoto darbu izplatīt Latvijas grāmatu veikalos. Mums ir noslēgti sadarbības līgumi ar lielākajiem grāmatu tirgotājiem Latvijā (gan mazumtirdzniecībā gan vairumtirdzniecībā). Vienojoties par grāmatas izplatīšanu, jāņem vērā, ka tas ir maksas pakalpojums un ka apmaksa par pārdoto tiek veikta tikai pēc grāmatu realizācijas veikalos. Ja ir saņemta autora atļauja, tad mēs veicam grāmatas pārdošanu arī savā mājaslapā: www.savagramata.lv. Šis ir bezmaksas pakalpojums. Izdevniecība palīdzēs jums tikt galā arī ar grāmatas iekšlapu maketu un vāka dizaina noformējumu. Grāmatai tiks piešķirs ISBN kods), kas ļaus jūsu grāmatu atrast arī Latvijas Nacionālās bibliotēkas katalogā.

Krāslavas novada pašvaldība, Aulejas pagasta pārvalde

Auleja, Roberta Pudnika 8, Aulejas pagasts, Krāslavas nov. LV-5681
Apraksts:

Krāslavas novada pašvaldība, Aulejas pagasta pārvalde.

Redzi mani, Rīgas vājredzīgo un neredzīgo biedrība

Avotu 31, Rīga, LV-1009
Apraksts: Rīgas Vājredzīgo un Neredzīgo biedrības "REDZI MANI" misija ir apvienot cilvēkus ar redzes traucējumiem un viņu atbalstītājus, motivēt viņus līdzdarboties pilsoniskas sabiedrības veidošanā, veicināt cilvēku ar redzes traucējumiem dzīves kvalitātes uzlabošanos un iekļaušanos sabiedrībā, pārstāvēt šo cilvēku intereses valsts, pašvaldības un citās institūcijās, kā arī veicināt izglītības, nodarbinātības un vides pieejamības jautājumu risināšanu, aktīvi darbojoties pašiem cilvēkiem ar redzes traucējumiem, viņu atbalstītājiem un citiem sabiedrības pārstāvjiem.

Madonas novada pašvaldība, Praulienas pagasta pārvalde

Prauliena, Kalna 2, Praulienas pagasts, Madonas nov., LV-4825
Par uzņēmējdarbību:

Ar uzņēmējdarbību Praulienas pagastā nodarbojas vairāki kokapstrādes uzņēmumi: SIA "NORTE-KOKAPSTRĀDE", SIA "Medene", zemnieku saimniecības "Silieši", "levlīči". Zemnieku saimniecības "Līdumnieki" un "Ataugas" nodarbojas ar ogulāju audzēšanu. Zemnieku saimniecība "Lejnieki" - ar biškopību, Z/s "Auziņas" darbojas graudu kalte, kur tiek sniegti pakalpojumi iedzīvotājiem graudu kaltēšanā un lopbarības sagatavošanā. Šautuve medniekiem "Palejas". Pašreiz ar tūristu uzņemšanu nodarbojas trīs viesu mājas - "Madaras", "Apiņu kalte" un "Palejas". "Palejas" ir izveidojušas šautuvi, kur tiek rīkotas sacensības dažādās šaušanas disciplīnās. Pašvaldības sniegto pakalpojumu pieejamību pašvaldības teritoriālajās vienībās nodrošina šādas pagasta pārvaldes pārraudzībā esošās iestādes: Praulienas pamatskola, pirmsskolas izglītības iestāde "Pasaciņa", Praulienas bibliotēka, Saikavas bibliotēka, Saikavas tautas nams, Sociālās aprūpes centrs "Vecsaikava".

Madonas novada pašvaldība, Sarkaņu pagasta pārvalde

Biksēre, "Biksēre" , Sarkaņu pagasts, Madonas nov., LV-4870
Apraksts:

Sarkaņu pagasts ir viena no Madonas novada administratīvajām teritorijām tā vidienē. Robežojas ar sava novada Madonas pilsētu un Dzelzavas, Aronas un Praulienas pagastiem, Lubānas novada Indrānu pagastu un Cesvaines novada Cesvaines pagastu. "Īvānu Velnakmens" – dižakmens. Etnogrāfijas un sadzīves priekšmetu krātuve Sarkaņos. Sarkaņu novadā pieejamas dažādas atrakcijas un apskates vietas, piemēram, Senlietu muzejs "Biksēres klēts", parks ar brīvdabas skulptūrām, skatu panorāma, iespējamas arī ekskursijas ar gidu, dažādu muzeju apskate un brīvdabas vietas atpūtai svaigā gaisā.

Madonas novada pašvaldība, Kalsnavas pagasta pārvalde

Jaunkalsnava, Pārupes 2, Kalsnavas pagasts, Madonas nov., LV-4860
Apraksts:

Kalsnavas pagasts atrodas Madonas novadā, Latgalē. Kalsnavas pagasta liela daļa atrodas Vidzemes augstienes gleznainajā Vestienas paugurainē, DA stūris iesniedzas Austrumlatvijas zemienes Aronas paugurlīdzenumā. Populāri apskates objekti Kalsnavā ir Aiviekstes HES, Aizsprosts uz Aiviekstes upes, Ozolsala, zivju ceļš. Dabas liegums "Vesetas palienes purvs" 427,1 hektāra platībā. Tūrisma pakalpojumus sniedz LVM., čiekurkalte, modernākā Latvijā. Pie mums atrodama arī Kalsnavas kokaudzētava "Kalsnava" - Latvijā vienīgā meristēmu laboratorija, kur tiek audzētas noteiktas šķirnes apses, kas gatavību pārstrādei sasniedz 30 gados, tā ir viena no lielākajām dekoratīvo krūmu un koku audzētavām. Kalsnavas arborētums. Lielākā dekoratīvo koku un krūmu kolekcija Latvijas austrumdaļā - kopējā platība 143, 96 ha, koku un krūmu stādījumi 98 ha. Kalsnavas arboretums veic ilglaicīgus novērojumus par koku attīstību, piemērotību noteiktam klimatam, sēklu ražošanu un pavairošanu.

Profesionālās izglītības kompetences centrs Rīgas Tehniskā koledža, Autotransporta un ražošanas tehnoloģijas katedra

Lēdmanes 3, Rīga, LV-1039
Izglītības programmas (vidējā profesionālā izglītība):: ✓ Enerģētika un elektronika ✓ Programmēšana ✓ Datorsistēmas, datubāzes un datortīkli ✓ Elektronika ✓ Telekomunikācijas ✓ Administratīvie un sekretāra pakalpojumi ✓ Kokizstrādājumu izgatavošana ✓ Metālapstrāde ✓ Mehatronika ✓ Siltumenerģētika ✓ Inženiermehānika ✓ Telemehānika un loģistika

Studiju programmas (1. līmeņa profesionālā augstākā izglītība):

✓ Elektriskās iekārtas ✓ Siltumenerģētika ✓ Aukstumtehnika ✓ Informācijas tehnoloģijas ✓ Telekomunikācijas ✓ Elektronika ✓ Telemātika un loģistika ✓ Autotransports ✓ Inženiermehānika (mehatroniķis, mašīnbūves speciālists) ✓ Kokapstrāde

Profesionālās izglītības kompetences centrs Rīgas Tehniskā koledža, Kandavas filiāle

Valteru 6, Kandava, Tukuma nov., LV-3120
darbnīcas, projekti un atbalstītāji, ERASMUS +, Kompetences centrs, Sports, Pašdarbības kolektīvi, atpūta, Bibliotēka , skolā, Bibliotēka koledžā, Maksas pakalpojumi, Dienesta viesnīca, Darbs, Kopmītnes, dienesta viesnīcas

Profesionālās izglītības kompetences centrs Rīgas Tehniskā koledža, Priekuļu filiāle

Priekuļi, Egļu gatve 9, Priekuļu pagasts, Cēsu nov., LV-4126
Profesionālā vidējā izglītība, autotransports, elektronika, sakari, metālapstrāde, enerģētika, informācijas tehnoloģijas, kokapstrāde, loģistika, sekretariāta un biroja darbs. Koledža, Koledžas, studiju programmas, kur mācīties, studijas, lekciju saraksti, informācija studentiem, uzņemšana koledžā, mācības profesionālajā