Biedrība, adresē Rīga

Drukāt

Firmas.lv, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Pērses 9/11, Rīga LV-1011
LR Uzņēmuma Reģistra dati. Zemesgrāmatas izziņas, zemesgrāmata, uzņēmumi Latvijā, CSDD izziņas. Eiropas biznesa reģistrs. Adrešu reģistrs. Personu izziņa, (personu profils). Monitorings. Latvijas Biznesa Gada Pārskats. Uzņēmumu informācija. Rekvizīti: nosaukums, juridiskā adrese, reģistrācijas numurs, pamatkapitāls, amatpersonas,

ARI Accounting Service, SIA, Grāmatvedības pakalpojumi

Licencēts grāmatvedības uzņēmums AGL000200 ©
Lāčplēša 27-6, Rīga LV-1011
Grāmatveža sertifikāts. Sertificēts grāmatvedība uzņēmums. Optimizācijas principi, grāmatvedības, grāmatveža pakalpojumi, pilns grāmatvedības cikls, atjaunošana, kārtošana, organizēšana, sakārtošana par jebkuru periodu, darbinieku uzskaite, pamatlīdzekļu uzskaite, nodokļu optimizācija, biznesa konsultācijas pakalpojumi,

Latona Ltd., apbedīšanas birojs

Ģertrūdes 58, Rīga, LV-1011
Apbedīšanas pakalpojumi, apbedīšana, apbedīšanas piederumi, apbedīšanas birojs, visa veida apbedīšanas pakalpojumi, visa veida apbedīšanas pakalpojumi Rīgā, visa veida apbedīšanas pakalpojumi visā Latvijā, mirušā transportēšana, nelaiķa transportēšana, nelaiķa transportēšana no ārzemēm, nelaiķa transportēšana uz ārzemēm, nelaiķa

FinServices, SIA

Strūgu 2A, Rīga, LV-1003
Grāmatvedis, finanšu konsultācijas, audits, grāmatvedības apkalpošana, juridiskie pakalpojumi, grāmatvedības pakalpojumi, grāmatvedības ārpakalpojumi, Autsorsings, VID atskaites, PVN atskaites, EDS atskaites, Pārstāvība valsts iestādēs, PVN atgriešana, uzņēmumu dibināšanas dokumenti, uzņēmuma reģistrācija, Materiālo vērtību

GS1 Latvija, Biedrība

Cēsu 31 k-3, Rīga, LV-1012
GS1 sistēmas svītru kodu, (svītrkodu) piešķiršana, reģistrēšana, (reģistrācija) svītrkodi, svītru kodi, svītrkod. Apmācības un konsultācijas par GS1 sistēmas standartu pielietojumiem. EAN - 13, GS1 -128, loģistikas etiķete, datu sinhronizācija, RFID, elektroniskais produkta kods, verifikācija. LEI kods, LEI GS1 Reģistrācijas Aģents.

SOLLO LV, SIA, finanšu pakalpojumi

Dārzciema 60, Rīga, LV-1073
kabeļtelevīzijas rēķins, nekustāmā īpašuma apsaimniekošanas rēķins, pašvaldības rēķins, dzīvokļu īpašnieku biedrība

Interneta bilance, SIA

Pulkveža Brieža 6-1a, Rīga LV-1010
Grāmatvedība, grāmatvedības uzskaite, grāmatvedības pakalpojumi, finanšu plānošana, finanšu konsultācijas, pilna grāmatvedības apkalpošana ar attālinātu informācijas pieeju, gada pārskats, budžets, budžetu plānošana, konsultācijas grāmatvedības pakalpojumos, audita pakalpojumi, audits.

Sandras Dumpes birojs, SIA

Zemitāna 2B - 214, 2.st., Rīga, LV-1012
Apraksts:

SIA "Sandras Dumpes birojs" nodarbojas ar grāmatvedības ārpakalpojumu sniegšanu gan juridiskām, gan fiziskām personām. Sabiedrība dibināta 2005. gada 25. februārī.

ZL.LV iesaka

Finanšu un nodokļu serviss, SIA

Lielirbes 1-(206-208A), Rīga LV-1046
Mēs piedāvājam: ✓ Civiltiesiski apdrošinātu grāmatvedības apkalpošanu; ✓ Grāmatvedības un nodokļu konsultācijas; ✓ Grāmatvedības auditu; ✓ Sia likvidācijas bilances; ✓ Mikronodokļa maksātāju atskaites; ✓ Reģistrēšanu un izslēgšanu no pvn reģistra; ✓ Jūrnieku gada deklarācijas; ✓ Juridisko adresi un korespondences saņemšanu; ✓ Komunikāciju ar klientu latviešu, krievu un angļu valodās.

Artura Vaišļas Madonas juridiskais birojs

Rīgas 6, Madona, Madonas nov. LV-4801
Par juridisko biroju: Artura Vaišļas Madonas Juridiskais birojs par godīgām un saprātīgām cenām sniedz juridiskos pakalpojumus un konsultācijas dažādos tiesību jautājumos!

Ekvilibro, SIA

Licenzēts grāmatvedības uzņēmums AGL0000716
Briņģu 2, Rīga LV-1058
Pakalpojumi: ✓ Grāmatvedības pakalpojumi ✓ Grāmatvedības un nodokļu konsultācijas ✓ Juridiskie pakalpojumi ✓ Mājaslapu izstrāde uzņēmumiem Par uzņēmumu:

Pakalpojumu piedāvā augsti kvalificēti grāmatvedības speciālisti ar vairāk kā 15 gadus profesionālo pieredzi. Atbildības, godprātības, konfidencialitātes un drošības principu ievērošana ir galvenās vērtības sadarbībā ar klientiem. Mēs uzņemamies pilnu atbildību par savu veikto darbu. Grāmatvedības sniegtie pakalpojumi ir civiltiesiski apdrošināti. SIA “Ekvilibro” līdz ar uzņēmēju biedrības „Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera” (LTRK) valdes 2021. gada 11. oktobra lēmumu ir kļuvusi par LTRK biedru.

ZL.LV iesaka

Food Systems Services, SIA

Lubānas 78B, Rīga, LV-1073
Gaļas pārstrādes iekārtas:: ✓ ASTOR burgeru automāts ✓ Kotlešu automāts ✓ Pelmeņu automāts ✓ Kūpināšanas kamera ✓ Pildītājs ✓ Kuteris ✓ Gaļas mašīnas ✓ Lentes zāģis ✓ Klipsators ✓ Maisītājs ✓ Ledus ģenerators ✓ Injektors ✓ Ādas noņēmējs ✓ Masieris ✓ Termoformeris ✓ Tray sealer ✓ Flow pack ✓ Vakuuma pakotājs ✓ Metāla detektors ✓ Svara kontrole ✓ Optiskā kontrole

Ārstes - psihoterapeites Intas Kalniņas prakse

Palasta 10, Rīga LV-1050
Apraksts:

Mēs esam ārsti, kuri specializējušies psihoterapijā atbilstoši specialitātes profesionālajiem standartiem. Esam sertificēti Latvijas Ārstu biedrībā, kā arī pārstāvam Latvijas Ārstu Psihoterapeitu asociāciju. 

Sakarā ar pieaugošo stresu un paaugstināto spriedzi sabiedrībā, arvien vairāk cilvēku izjūt nepieciešamību pēc palīdzības depresijas, neirotisku traucējumu, veģetatīvas traucējumu u.c. gadījumos.

Mēs piedāvājam empātisku, uz savstarpēju sadarbību orientētu psiholoģisku palīdzību, kas ietver dažādus psihoterapijas veidus – psihodinamisko un psihoanalītisko psihoterapiju, atbalsta terapiju, integratīvo psihoterapiju, psihoanalīzi, pāru konsultēšanu un terapiju, smilšu terapiju, pusaudžu konsultēšanu, grupu terapiju, konsultēšanu skype.

Dramaturgu teātris, Biedrība

K.Barona 130 k.12, Rīga LV-1012
Apraksts:

"Dramaturgu teātris" ir neatkarīgais teātris, kurā tiek iestudēti tikai dzīvo latviešu autoru darbi; tas ir dibināts ar mērķi veicināt latviešu dramaturģijas attīstību. Ikvienam interesentam ir iespēja tuvāk iepazīties ar teātri apmeklējot kādu no repertuāra izrādēm, iestājoties studijā vai iesaistoties kā brīvprātīgajam. Bet pirmo iespaidu var gūt, izlasot teātra mākslinieciskā vadītāja Hermaņa Paukša pārdomas par teātri, dramaturģiju un saistītajiem procesiem.

Foreko Latvia, SIA

Brodi, Brīvības 2, Ābeļu pagasts, Jēkabpils nov., LV-5201
Apraksts:

"Foreko Latvia" ir pieredzējis un inovatīvs mežsaimniecības uzņēmums, kas pieder FOREKO mežsaimniecības grupai. Mūsu galvenais mērķis ir ilgtspējīga mežu apsaimniekošana, mežu labklājības nodrošināšana un meža vērtības paaugstināšana nākotnē.

Esam sertificēti Meža sertifikācijas sistēmu novērtēšanas programmā (PEFC).

"Foreko Latvia" SIA ir Latvijas Meža īpašnieku biedrības (LMĪB) biedrs.

Apkure un santehnika, SIA

Jelgavas 92-3, Rīga LV-1004
Apraksts:

Mēs piedāvājam kvalitatīvus apkures, santehnikas un kanalizācijas darbus namsaimniekiem, dzīvokļu īpašniekiem, namu biedrībām un pārvaldēm. Ātra pieejamība un 24/7 avārijas dienests.

Ozolaine, dienas aprūpes centrs personām ar demenci

Zandartu 2A, Rīga, LV-1015
Pakalpojumi:: ✓ Uzraudzība ✓ Atbalsts pašaprūpē ✓ Ēdināšana ✓ Svētku svinēšana ✓ Soc. darbinieka konsultācijas ✓ Vingrošana ✓ Grupas nodarbības ✓ Mūzikas terapija ✓ Kultūras pasākumu apmeklēšana ar pavadoni Dienas aprūpes centrs:

Biedrības "Svētā Jāņa Palīdzība" dienas aprūpes centrā personām ar demenci "Ozolaine" ir iespēja saņemt profesionālus sociālās aprūpes un rehabilitācijas pakalpojumus, būt sabiedrībā un saturīgi pavadīt savu brīvo laiku.

Personām ar demenci nodrošināt darba dienās dienas laikā sociālā darba, sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas pakalpojumus, veicinot sociālo prasmju (iemaņu) uzturēšanu un saglabāšanu, kā arī veikt klientu izglītošanu par sabiedriski nozīmīgiem procesiem, piedāvāt lietderīgas brīvā laika pavadīšanas iespējas, kā arī nodrošināt psihosociālo atbalstu.

Ciparu dārzs, SIA

Bauskas 58A - 6, Rīga, LV-1004
Par uzņēmumu:

SIA "Ciparu Dārzs" kopš 2005. gada lolo, aprūpē un palīdz augt dažādu nozaru uzņēmumiem, biedrībām, nodibinājumiem, saimnieciskās darbības veicējiem. Ar rūpīgu darbu, pieredzi un zināšanām grāmatvedes palīdz sakārtot grāmatvedības dokumentus, aprēķināt nodokļus un izprast finanšu rādītājus.

Latvijas Ārstu psihoterapeitu asociācija

Skolas 3, Rīga, LV-1010
Apraksts: LĀPA ir biedrība un Latvijas Ārstu biedrības kolektīvais biedrs, kas apvieno 62 psihoterapeitus un psihosomatiskās medicīnas ārstus un 9 veicinātājbiedrus. Dibināta 1991. gadā. LĀPA misija ir rūpēties par ārstu psihoterapeitu kvalitātes augstāko standartu uzturēšanu. Tā rūpējas par psihoterapeitu izglītību un kvalifikāciju. LĀPA ir valsts uzticēta ārstu sertifikācijas funkcija psihoterapijas specialitātē. LĀPA popularizē zināšanas psihodinamiskajā psihiatrijā, psihosomatiskajā medicīnā un psihoterapijā.

Latvijas Alergologu asociācija

F.Sadovņikova 20, Rīga LV-1003
Medicīnas profesionālās sabiedriskās organizācijas: asociācijas, biedrības