Celtniecība, adresē Maskavas forštate

Drukāt
Banner 1050x80

Arkada Serviss, SIA, instrumentu darbnīca, veikals

Kārļa Mīlenbaha 16A, Rīga LV-1050
Par uzņēmumu:

"Arkada serviss" piedāvājumā - Rebir, Alko, Stiga instrumentu noma, garantijas remonts. Celtniecības tehnikas instrumentu noma, remonts. Celtniecības tehnikas, instrumentu pēcgarantijas remonts, apkalpošana. Dārza tehnikas noma, remonts.

TELESPUTNIK, rāciju, antenu veikals-serviss, SIA Nika-Balt

Kārļa Mīlenbaha 1, Rīga LV-1050
Par mums:

Uzņēmums SIA "Nika-Balt", veikals "TELESPUTNIK", darbojas no 1993. gada. Viens no galvenajiem darbības virzieniem ir pakalpojumu sniegšana radiosakaru un komunikāciju jomā. Pārdodam, sniedzam konsultācijas un veicam rāciju remontu. Mūsu sortimentā ir ciparu un analogas rācijas, CB un PMR446 bezlicenču, aviācijas, jūras radiostacijas, sprādziendrošas rācijas, amatieru transīveri, radioskeneri, Intercom motociklistiem, auto reģistratori, antenas, magnēti, akumulatori, barošanas bloki, austiņas, mikrofoni un citi aksesuāri radiostacijām, satelīta uztvērēji, LNB, virszemes un satelītu televīzījas antenas. CASIO pulksteņu plaša izvēle: G-SHOCK, BABY-G, PRO-TREK, EDIFICE un pārējie.

Dekogrīdas, SIA

Lastādijas 22-19, Rīga LV-1050
Pakalpojumi: ✓ Betona grīdu un kāpņu restaurācija ✓ Metāla margu remonts un izgatavošana ✓ Koka lentera atjaunošana Apraksts:

Veicam betona grīdu un kāpņu atjaunošanu, kā arī metāla margu remontu un atjaunošanu. Kāpņu restaurācija: Nolauzto pakāpienu galu protezēšana. Pakāpienu galu vēsturiskā profila atjaunošana. Kāpņu margu koka lentera atjaunošana. Epoksīda pārklājumi.

Mergo Serviss, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Toma 2, Rīga LV-1003
Produkti:: ✓ Gāzes skaitītāji ✓ Gāzes apjoma korektori ✓ Gāzes un šķidras degvielas deglis ✓ Apkures katli ✓ Tvaika katli Gāzes iekārtu tirdzniecība:

Uzņēmums "MERGO SERVISS" ir dibināts 1999. gadā. Tā galvenie darbības virzieni ir: Gāzes iekārtu tirdzniecība, montāža un tehniskā apkalpošana, Sadzīves un rūpniecisko siltumenerģētikas iekārtu tirdzniecība un montāža, Ūdensvada, apkures un kanalizācijas iekšējo sistēmu montāža, Gāzes uzskaites iekārtu uzstādīšana un montāža.

CityOffice biroja mēbeles, SIA Omega Ekspress

Attālinātas konsultācijas!
Lāčplēša 125, Rīga, LV-1003
Par uzņēmumu:

Mēs strādājam, lai veidotu funkcionālas un ērtas biroja telpas jūsu darbu procesiem. Maksimāla efektivitāte no jūsu investīcijām. Mūsu motto – kompetence un profesionālisms biroju, darba telpu un sabiedriskās zonas plānošanas, mēbelēšanas un iekārtošanas jautājumos ar mērķi nodrošināt ērtību, drošību, funkcionalitāti un estētiskumu darba un ar to saistīto procesu laikā. Mēs piedāvājam arī dažādus mēbeļu risinājumus publisko apmeklējumu vietām ar cilvēku masveida plūsmu: izglītības, medicīnas, kultūras, sporta, reliģiskas iestādes, kā arī termināļiem, t.i., ostas, stacijas, teātriem, koncertzālēm un citām līdzīgām vietām.

Airsoft Events, SIA

Dzērvju 8, Rīga LV-1019
Kā Airsofts tiek spēlēts?:

Spēles dalībnieki tiek sadalīti divās vai vairākās komandās. Katrai komandai tiek izstāstīts viņu mērķis un uzdevums. Spēles dalībniekiem, izmantojot komandas darbu vai savas induviduālās spējas, jānonāk pie komandas kopējā mērķa. Trāpot pretiniekam ar bumbiņu, pretinieks tiek neitralizēts un viņam jāatgriežas uz savu bāzes punktu. Spēlē uzvar komanda, kura noteiktajā laikā izpildījusi visus savus uzdevumus.

TAMIAR, SIA

Lubānas 8-72, Rīga LV-1019
Žalūzijas:

Žalūzijas plastmasas logiem – gaismu aizturošu izstrādājumu kopums, ko var piestiprināt tieši pie loga rāmja. Šādas žalūzijas stiprinās dažādi: uz skoča, uz kronšteiniem, uz skrūvēm. Plastmasas logiem var uzstādīt horizontālas žalūzijas un rullo aizkarus; kā kasešu tipa, tā arī brīvi krītošus izstrādājumus. Izmantojot kasešu tipa rullējamos aizkarus (mini kasetes Uni1 un Uni2), audums pa malām tiek nostiprināts, tādējādi, izmantojot gaismas necaurlaidīgo audumu Blekaut, telpā var panākt simtprocentīgu gaismas izolāciju. Pilnīga vai daļēja gaismas izolācija nepieciešama kinoteātros, kā arī guļamistabās un bērnistabās. Izmantojot blīvus izteiksmīgu toņu audumus, žalūzijas kļūst par gaismas filtriem logos un piepilda istabu ar krāsām.

ALANDEKO, veikals, T/C Mols, žalūzijas, aizkari, markīzes

Krasta 46, TC "Mols", Rīga, LV-1003
Apraksts: Veikali stila entuziastiem, kuros var atrast visu mājokļa iekārtošanai nepieciešamo vienuviet. Aizkari, žalūzijas, lampas, mājas tekstils, trauki, virtuves piederumi, interjera lietas.

AVK Tīkli, SIA, apkure, ventilācija, kondicionēšana

Latgales 227, Rīga LV-1019
Apkures sistēmu montāža. Radiatoru nomaiņa. Siltummezglu montāža. Katlu māju montāža, apkope, serviss. Siltumapgāde, siltumtīklu izbūve. Ūdensvada un iekšējas kanalizācijas sistēmu izbūve. Santehniskie darbi. Kondicionēšanas sistēmu izbūve, siltās grīdas, silto grīdu ierīkošana, ieklāšana.

Svaru remonts, SIA, Svaru verifikācija

Svaru verificēšana. Kvalitāte garantēta👌
Lastādijas 42-1, Rīga LV-1050
Precīzi svari – obligāta prasība vairākās nozarēs:: Lai arī šķiet, ka pāris gramu neko daudz nenozīmē, tomēr ir nozares, kurās ir jāievēro rūpīga precizitāte. Pāris gramu neprecizitāte varētu šķist tāds sīkums, bet iedomājieties, ja, pērkot recepšu medikamentus, jums pateiktu, ka aktīvās vielas daudzums kapsulā nav precīzi zināms? Ministru kabineta noteikumi Nr. 210 "Neautomātisko svaru atbilstības novērtēšanas noteikumi" nosaka nozares, kurās ir obligāti jāizmanto tikai verificēti svari. Tirdzniecībā un ražošanā verificēti svari ir obligāti jāizmanto masas noteikšanai komercdarījumos un maksas aprēķinam tirdzniecībā un preču fasēšanā. Medicīnā un farmācijā kalibrēti svari ir jāizmanto masas noteikšanai, lai pagatavotu zāles pēc receptes, medicīnisko izmeklējumu un farmācijas laboratorijās, kā arī ķermeņa masas noteikšanai ārstniecībā, lai novērtētu un novērotu pacientu fizisko attīstību, diagnosticētu slimību un noteiktu ārstēšanu.

Riana, SIA, metināšanas iekārtas, Veikals

Gāzes metināšanas griezēji, kompresori
F.Sadovņikova 9, Rīga, LV-1003
WWW.RIANA.LV: ✓ Abrazīvie materiāli ✓ Kompresori un sūkņi ✓ Akumulatora lādētāji ✓ Gāzes griezēji un degļi ✓ Šļūtenes un to savienojumi ✓ Pneimo- un rokas instrumenti ✓ Darba cimdi, brilles, aizsargmaskas ✓ Metināšanas materiāli un iekārtas

Vak-Ba, SIA, Instrumentu veikali Rīgā

F.Sadovņikova 13, Rīga LV-1003
Apraksts: SIA „VAK-BA” dibināta 1993. gadā ar mērķi veidot uzņēmumu, kas nodarbosies ar patērētāju apgādi ar metālapstrādes un citiem tehniskajiem instrumentiem. Šis uzdevums tiek veiksmīgi realizēts. Uzņēmums jau daudzus gadus nodarbojas ar metālapstrādes instrumentu u.c. darbarīku un instrumentu mazumtirdzniecību. Mēs piedāvājam instrumentus un darba rīkus gan profesionāļiem, gan amatieriem un iesācējiem. Uzņēmuma piedāvātajā sortimentā ir rokas instrumenti atslēdzniekiem, frēzētājiem un virpotājiem, abrazīvie un dimanta instrumenti, kā arī mērinstrumenti, elektroinstrumenti, kokapstrādes un celtniecības instrumenti.

STA Grupa, AS

Latgales 227, Rīga LV-1019
Pakalpojumi: ✓ Drošības sistēmu risinājumi dažādiem objektiem ✓ Tāmju aprēķins un piedāvājuma sagatavošana ✓ Projektēšana ✓ Montāža un instalācija ✓ Programmēšana un objektu sagatavošana ekspluatācijai ✓ Drošības sistēmu apkalpošana ✓ Garantija un remonts ✓ Autoruzraudzība un tehniskās konsultācijas ✓ Vājstrāvu tīklu un datortīklu mērījumu izpilde, atzinumu sagatavošana

Master Glass, SIA, Stiklinieku darbnīca

Latgales 116, Rīga LV-1003
Stiklinieku darbi:

Spoguļu un stikla izgatavošana pēc pasūtījuma.

✓ Izgatavošana, piegāde, uzstādīšana, montāža ✓ Griešana, pulēšana, slīpēšana, urbšana, metināšana ✓ Facete, plēvju, aizsargplēvju līmēšana, rāmēšana ✓ Zīmējumi uz spoguļa vai stikla ar smilšu strūklu ✓ Stikla paketes

Dmitrija darbnīca, IK, Apavu - somu, atslēgu darbnīca

Rītupes 2, Rīga LV-1019
Apraksts:

Ātrs apavu remonts. Atslēgu izgatavošana. Instrumentu asināšana (naži, šķēres, asmeņi)

Vidzemīte V.L., SIA

Latgales 73, Rīga LV-1003
Apraksts:

NANOTER produkti ir virsmas pārklājuma materiāli, kuru fizikālās īpašības pārsniedz zināmos analogus. Produktu klāstā ir trīs virzieni: siltuma, hidroizolācijas un pretrūsas virsmas pārklājums.

Latvijas namu pārvalde, SIA

Latgales 116, Rīga LV-1003
Apraksts: SIA "Latvijas namu pārvalde" ir jauns un progresīvs uzņēmums, kas savus darbības principus balsta uz klientiem vērstā atklātā sadarbībā, piedāvajot caurskatāmu lēmumu pieņemšanas procedūru un kvalitatīvu pakalpojumu nodrošināšanu. Mūsu pamatmērķis ir sniegt Jums augstas kvalitātes pilnu īpašuma apsaimniekošanu. Tieši ekonomiskums, drošība, augsta kvalitāte ir pamatvērtības, ko nodrošinām mūsu klientiem. Uzticot sava namīpašuma apsaimniekošanu mums, Jūs varēsiet pilnvērtīgi baudīt tās priekšrocības, ko sniedz uzturēšanās sakoptā un patīkamā dzīves vidē - savās mājās.

Viatek 1, SIA

F.Sadovņikova 39-4.st., Rīga, LV-1003
Produkti:: ✓ Tehniskā sāls ✓ Kalcija hlorīds ✓ Regenit tabletes ✓ Laizāmais sāls lopiem ✓ Atkritumu smalcināšana Par mums::

SIA VIATEK 1 nodarbojas ar tehniskās sāls piegādēm ceļu uzturētājiem un pašvaldībām jau kopš 1995. gada 28. novembra, kad tas bija vienīgais uzņēmums Latvijā, kas nodrošināja šādu pakalpojumu. Jau kopš uzņēmuma darbības pirmsākumiem SIA VIATEK 1 uztur ciešu sadarbību ar valsts akciju sabiedrību „Latvijas autoceļu uzturētājs”, VSIA „Latvijas valsts ceļi” un Latvijas Republikas pašvaldību uzņēmumiem, ziemas sezonā piegādājot augstas kvalitātes tehnisko sāli autoceļu apstrādei pret apledojuma veidošanos.

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals - noliktava

Krasta 36, Rīga LV-1003
Apraksts:

Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces, dzīvnieku barība. Veikalos pieejamas preces: Dārzam; Dari pats; Mājai; Remontam; Zoo.

Stokker, SIA

Krasta 42, Rīga LV-1003
Preces: ✓ Celtniecības tehnika ✓ Darba apģērbs ✓ Dārza tehnika ✓ Elektroinstrumenti ✓ Lauksaimniecības un komunālā tehnika ✓ Metināšanas piederumi ✓ Servisa aprīkojums ✓ Smērvielas ✓ Tīrīšanas iekārtas Instrumentu un tehnikas tirdzniecība:

Stokker ir vairāk nekā 30 gadus ilga pieredze profesionālo instrumentu un tehnikas tirdzniecības un servisa pakalpojumu sniegšanā. Pie mums strādā profesionāļi, kas specializējušies būvniecības, lauksaimniecības, kokapstrādes, metālapstrādes, uzkopšanas, smērvielu, garāžas iekārtu, kā arī dārza un meža tehnikas jomās. Uzņēmumā ir vairāk nekā 500 speciālistu visā Baltijā. Pateicoties 11 Stokker centriem, mūsu profesionālā komanda, preces un pakalpojumi ir ērti sasniedzami klientiem visā Latvijā – Rīgā, Valmierā, Jelgavā, Jēkabpilī, Rēzeknē, Daugavpilī, Liepājā, Saldū, Talsos un Ventspilī.