Celtniecība un remonts

Drukāt
Banner 1050x80

Lāde, SIA

Airītes 8, Liepāja LV-3407
Lukturu remonts un maiņa, izpūtēju remonts, metināšanas darbi , metināšana, kondicionieru uzpilde., Nestandarta darbi . Stūres hidrosistēmas diagnostika. Savirzes un savērsuma regulēšana.

Lādēni, SIA, Apkures katli Liepājā

K.Ukstiņa 25-2, Liepāja, LV-3411
un remonta darbi , Būvniecība, celtniecība, remonta darbi , apdares darbi , celtniecības un remonta darbi , , celtniecība, rekonstrukcija, remonts, jumtu darbi , remonta darbi , apdares darbi , ēku siltināšana, fasādes

MABOX, SIA

1905.gada 27, Liepāja LV-3401
Celtniecības un remonta darbi . Santehnikas uzstādīšana un remonts. Ūdensapgāde un kanalizācija., Apdares darbi . Siltumizolācijas darbi . Jumiķu darbi .

MDG, SIA

Klaipēdas 5-1b, Liepāja LV-3401
Celtniecības uzņēmumi Kurzemē. Celtniecības un remonta darbi Liepājā. Liepāja būvēt. Celt., Galdnieku darbi , apdares darbi . Lapenes.

MK Būvniecība, SIA

Lauku 31/35, Liepāja LV-3411
Celtniecības un remonta darbi
ZL.LV iesaka

MONO L, SIA

F.Brīvzemnieka 28-1, Liepāja LV-3401
Celtniecības darbi , būvniecība, celtniecība, pilna cikla būvdarbi, remonta darbi , māju remonts, dzīvokļu, , tāmēšana, bezmaksas konsultācijas būvniecībā, konsultācijas nekustamā īpašuma iegādē un pārdošanā,
1

MVLbūve, SIA

Jersikas 45-5, Rīga, LV-1003
, celtniecības , un remonta darbi , celtniecības uzņēmums, dzīvokļa remonts, cik maksā, dzīvokļa remonts, Kurzeme, Vidzeme, Latgale, Celtniecības un remonta darbi   visā Latvija.
  • 1 Celtniecības un remonta darbi
ZL.LV iesaka

Manfreds pluss, SIA

Lauku 31/35, Liepāja LV-3411
, skūteri - tirdzniecība un remonts, Firmu Husqvarna, Jonsored, Partner, STIHL, Oregon mežizstrādes un , ūdenskrātuvju rakšana, neregulējamo ūdenskrātuvju rakšana, Universālā ekskavatora pakalpojumi, Mežizstrādes darbi

Mija AR, SIA

M.Ķempes 8-29, Liepāja, LV-3407
Koka un alumīnija logi. PVC, alumīnija, metāla ārdurvis un ugunsdrošas metāla durvis., domofoni privātmājām, Demontāžas, montāžas darbi .

NMHOUSE PLUS, SIA

Liepājas 37b, Rīga LV-1002
Tāmēšana, demontāža, rekonstrukcija, renovācija, celtniecība, celtniecības darbi , būvniecības darbi ,, , hidroizolācijas darbi , siltumizolācijas darbi , fasādes darbi , siltināšanas darbi , labiekārtošanas darbi

New Comfort Bygg, SIA

Ventas 36, Liepāja LV-3407
celtniecība, industrālā celtniecība, moduļmāju celtniecība, flīzēšana, iekšdarbi, celtnieki Latvijā, celtniecības

Olmars Grup, SIA

Kungu 21, Liepāja, LV-3401
ierīkošana, metāla durvju atslēgšana, koka durvis, metāla durvis, logu pasūtīšana, logu izgatavošana, celtniecības , un remontu darbi , koka logi, ugunsdrošas durvis, logu montāža, durvju montāža, margas, trepes.

Pārklājums, SIA, LDE LINING

Krasta 103, Rīga LV-1019
Pakalpojumi: ✓ Hidroizolācija ✓ Grīdu pārklājumi ✓ Graco industriālās iekārtas ✓ Siltumizolācijas materiāli Apraksts:

SIA ''Pārklājums'' jau vairāk nekā 10 gadus ir Latvijas tirgū un nodarbojas ar poliuretāna, hidroizolācijas membrānu un pārklājumu tirdzniecību, materiālu uzklāšanu un poliuretāna, akrila, epoksīda grīdas pārklājumu materiālu piegādi, kā arī minēto materiālu ieklāšanu. Izmantojam augstas kvalitātes hidroizolācijas un siltumizolācijas materiālus. Uzņēmumā strādā pieredzējuši speciālisti ar pieredzi Graco, Airblast, Contracor, Donaldson, OSU Hessler iekārtu servisā, to apkalpošanā un tirdzniecībā. Izmantojam augstas kvalitātes hidroizolācijas un siltumizolācijas materiālus. Sniegsim Jums kvalificētu apmācību vai padomu darbam ar augstspiediena krāsošanas iekārtām vai padomu, kā novērst tekošu balkonu, ūdeni pagrabā vai grīdu, kas rada putekļus.

RL būves, SIA

"Prērija" , Kokneses pagasts, Aizkraukles nov., LV-5113
Apraksts:

Piedāvājam visa veida celtniecības pakalpojumus no pamatiem līdz jumtam. Santehnikas, ūdensvada, kanalizācijas, apkures uzstādīšana un ierīkošana. Galdniecības pakalpojumi. Skārdnieku darbi. Dekoratīvie metāla žogi, vārti, margas. Strādājam gan ar juridiskām, gan fiziskām personām.

Sarakstā pieejami civilās un rūpnieciskās celtniecības pakalpojumu sniedzēji, kuri piedāvā veikt projektēšanas, dokumentu saskaņošanas, būvlaukuma sagatavošanas, celtniecības, siltināšanas, apdares un remonta darbus gan pēc individuālā, gan - organizācijas pasūtījuma.