Iepērk cirsmas

Drukāt
Banner 1050x80

Meždaris, SIA

Dukuri, "Meždaris" , Priekuļu pagasts, Cēsu nov. LV-4126
Meždaris, mežizstrāde, cirsmu pirkšana , cirsmu izstrāde, mežizstrādes tehnikas, mežizstrādes pakalpojumi

Artavs.lv, SIA

"Maigas 6" , Amatas pagasts, Cēsu nov. LV-4141
Pērk kokmateriālus, cirsmu pirkšana Vidzemē, cirsmu uzpirkšana, pērk cirsmas Vidzemē, pērk cirsmas Cēsīs, , cirsmas, mežs, meži, mežu pirkšana , meža īpašumu pirkšana , apaļkoku pirkšana . apaļkoki, meža vērtēšana

L WOODS, SIA

Vidzeme, Rīgas 64-3, Brantu pagasts, Smiltenes nov. LV-4729
uzņēmumi, mežizstrāde Smiltene, mežizstrāde Vidzeme, perk cirsmas Vidzemē, perk cirsmas, cirsmu , iepirksana, cirsmas, perk mežus, mežu pirkšana , mežs, meža īpašumu pirkšana , meža īpašumu

Ligzdiņas AJ, SIA

"Ligzdiņas" , Apes pagasts, Smiltenes nov. LV-4337
Apraksts:

Mežizstrādes pakalpojumi Vidzemē: zāģēšana, pievešana, kokmateriālu realizācija. Mežu kopšana, stādīšana. Mežu, cirsmu pirkšana.

Edmeka, SIA

Lielgabalu 35, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Apraksts: SIA "EDMEKA" iepērk visā Latvijas teritorijā nekustamos īpašumus - mežus, lauksaimniecības zemes ar ēkām, ar apgrūtinājumiem. Meža īpašumus - gan izstrādātu, gan daļēji izstrādātu, gan kailcirtes. Sniedz mežizstrādes pakalpojumus: forvardera, kniebējgalvas, šķeldošanas pakalpojumi. Apauguma attīrīšana. Meža novērtēšanas pakalpojumi.

Latvijas lauku atbalsta aģentūra, SIA

Krasta 5-6, Cesvaine, Madonas nov. LV-4871
Apraksts:

SIA Latvijas lauku atbalsta aģentūra ir nesen dibināts, strauji augošs uzņēmums, kurš radies ar finanšu sabiedrības ALTUM atbalstu un šobrīd ir izaudzis līdz nopietnam konkurentam visiem, kas nodarbojas ar mežizstrādi, apauguma novākšanu, meža stādīšanu un kopšanu. Uzņēmums ir iegādājies un vairāk nekā divus gadus pieslīpējis darbinieku pieredzi darbam ar harvesteru, ekskavatoru ar kniebējgalvu un meža izvedējtehniku. Mūsu panākumu atslēga ir spēja novērtēt mūsu darbiniekus un sadarbības partnerus, kā arī spēja ieklausīties un izprast mūsu klientu vēlmes, un ieteikt visizdevīgākos risinājumus.

Paulwood, SIA

"Kalnieši 3" , Liezēres pagasts, Madonas nov., LV-4884
Piedāvājam:: ✓ Koku zāģēšanu ✓ Koku pievešanu un izvešanu ✓ Apauguma novākšanu ✓ Šķeldas un malkas ražošanu ✓ Treilera (ar vinču) pakalpojumus ✓ Minerālmaisījumu piegādi (smiltis, šķembas, grants, melnzeme). Par uzņēmumu:

Mēs, SIA "Paulwood" sniedzam mežizstrādes pakalpojumus Vidzemē. Pērkam cirsmas un meža īpašumus visā Latvijā.

ALra, SIA

Peldu 19, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Apraksts:

SIA "Alra"- mežsaimniecības uzņēmums, kurš dibināts 2001. gadā un jau vairāk nekā 21 gadu nodrošina pilnu meža apsaimniekošanas ciklu. Mūsu darbības pamatvirzieni ir: garo koku marķēšana, zāģēšana. Nepieciešami stabiem, guļbūvēm, guļbaļķiem.  Garo koku transportēšana no meža līdz nozīmētai vietai. Ir specializēts transports - varam transportēt līdz 20 metrus garus kokus. Nodrošinām pilnu meža apsaimniekošanas ciklu. Zāģējam un izvedam kokus no meža līdz ceļa malai. Iepērkam visa veida apaļkokus. Stabu apaļkokus no 9 līdz 16 metriem, guļbaļķus no 7 līdz 9 metriem, finiera klučus un citus. Pērkam meža īpašumus. Treileru pakalpojumi. Pārvadājam smago tehniku, meža traktorus, ekskavatorus. Strādājam Kurzemes reģionā.

Apse KL, SIA

Ieriķu 67a, Rīga LV-1084
Par augstām cenām pērkam meža īpašumus, cirsmas, izstrādes tiesības: Cirsmu izstrāde Kokvedēja pakalpojumi Meža zāģēšana ar harvesteru Harvestera, forvardera pakalpojumi Nozāģēto koku treilēšana Apaļkoku pārvadājumi Pameža tīrīšana Dastošana Cirsmu iestigošana Projekta izveide Īpašuma novērtēšana Dokumentu novērtēšana Nodokļu konsultācijas

Winterstyle, SIA

"Viduslīdumnieki" , Tīnūžu pagasts, Ogres nov. LV-5015
Apraksts:

Mežizstrāde ir SIA “WINTERSTYLE” pamatdarbība, ar kuru nodarbojamies jau vairāk nekā 10 gadus. 

Veicam pilna cikla mežizstrādes un mežsaimniecības pakalpojumus, kā arī, dažāda veida rakšanas darbus.

Piedāvājam bezmaksas zemes attīrīšanu – aizaugušo platību attīrīšanu no kokiem un krūmājiem, paturot nozāģēto materiālu samaksas vietā. Attīrot zemi no kokiem un krūmiem, iespējams iegūt kvalitatīvu šķeldu (pie kvalitatīvas šķeldas iegūšanas, klients iegūst papildus samaksu)

Atmežošana – vaicam celmu izraušanu, utilizāciju, teritorijas sakopšanu kā arī novešanu

Kokmateriālu izvešanu no sausām, mitrām, un arī purvainām vietām.

Ekskavatora pakalpojumi – dīķu, grāvju u.c. rakšana

Piedāvājam iegādāties skaldītu malku ar piegādi

Canis, SIA

Kolberģis , Jaunalūksnes pagasts, Alūksnes nov. LV-4350
Apraksts:

Mežizstrādes uzņēmums Alūksnē, Gulbenē, Balvos. SIA "Canis" galvenais darbības virziens ir mežizstrāde: koku zāģēšana, griešana, apauguma novākšana, celmu plēšana, apaļkoku, kokmateriālu pārvadājumi, ekskavatora pakalpojumi, zemes darbi. Cirsmu pirkšana. Mežu, meža pirkšana. Iepērkam mežus, cirsmas. Kokvedēja pakalpojumi. Kokvedēji. Kokvedējs. Hārvestera, forvardera pakalpojumi. Cirsmu izvešana. Mežizstrādes tehnika.

Priedes AG, SIA

Talsciems, "Ilzītes" , Ģibuļu pagasts, Talsu nov. LV-3251
Apraksts:

Mēs esam Latvijā dibināts mežizstrādes uzņēmums, kura galvenie darbības veidi ir pilna cikla mežizstrāde un apaļo kokmateriālu iepirkšana mežā pie ceļa visā Latvijas teritorijā! Mūsu pieredze mežizstrādes jomā un strauji augošā attīstība kalpo kā garantija ikvienam no mūsu klientiem.

Serval, Mežizstrāde un mežsaimniecība

Struktoru 14, Rīga LV-1039
Pakalpojumi: ✓ Pilns mežizstrādes cikls – no cirsmu ierīkošanas līdz iegūto materiālu realizācijai; ✓ Meža taksācija Vidzemē; ✓ Meža zemes augsnes sagatavošana – pacilu rakšanu ar ekskavatoru, ar speciālu pacilu rakšanas kausu; ✓ Apauguma (koku, krūmu) novākšana no lauksaimniecības zemēm, lauku īpašumiem, mežmalām, ceļmalām, grāvmalām, kā arī pilsētvidē (t. sk. attīrām zemi no apauguma, to sagatavojot būvniecības darbiem); ✓ Celmu un sakņu raušana, frēzēšana un novešana; ✓ Grāvju rakšana ar specializētu trapeces kausu, grāvju padziļināšana un attīrīšana no piesērējuma; ✓ Dīķu rakšana, aizaugušu dīķu atjaunošana, padziļināšana un krastu nostiprināšana.

Pērkam – mežus, cirsmas, ražīgus apaugumus, apaļkokus, energokoksni un aizaugušus lauku īpašumus.

D.Z. Mežs, SIA

"Lieplejas" , Lēdurgas pagasts, Siguldas nov. LV-4012
Apraksts:

SIA "D.Z. Mežs" dibināta 2012. gadā ar mērķi palīdzēt mežu izstrādāšanā un apkalpošanas servisa nodrošināšanā. Darbus veic galvenokārt Vidzemē, bet klienti ir visā Latvijas teritorijā. Uzņēmums nodarbojas ar mežizstrādi, ražo un tirgo zāģmateriālus un malku.

EP Forest, SIA

Garā 7, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Pakalpojumi: ✓ Mežizstrāde, ✓ Harvestera un forvardera pakalpojumi Vidzemē un Latgalē, ✓ Mežsaimniecība, ✓ Mežu un cirsmu pirkšana. Par uzņēmumu:

Mežsaimniecība un mežizstrāde. Palīdzam sagatavot nepieciešamos dokumentos ciršanas tiesībām. Pērkam nekustamos īpašumus Vidzemē un Latgalē. Mūsu moto - "Godīgums ir labākā politika". 

Privātbūve, SIA

Baznīcas laukums 16-2.st., Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Par uzņēmumu:

SIA "Privātbūve" pērk cirsmas īpašumus. Pērkam arī zāģbaļķus, finierklučus, papīrmalku u.c. apaļkokus. Veicam mežizstrādes kokmateriālu transportēšanas pakalpojumus.

TK, SIA

"Lejasvītoli" , Trapenes pagasts, Smiltenes nov., LV-4348
Pakalpojumi:

Mežizstrādes pakalpojumi:

Koku zāģēšanas/zāģeru pakalpojumi

Koku pievešanas pakalpojumi

Mežsaimniecības pakalpojumi:

Jaunaudžu un agrotehniskās kopšanas pakalpojumi

Platību attīrīšana no apauguma

Pameža tīrīšanas pakalpojumi

Koku stādīšanas pakalpojumi

 

JJK Grupa, SIA

Daugavas 21, Madona, Madonas nov., LV-4801
Par uzņēmumu:

SIA "JJK Grupa" veic siltināšanas un bruģēšanas darbus, kā arī sniedz kanalizācijas izbūves pakalpojumus. Veicam darbus visā Latvijā!

Mana meža vērtība

Brenguļi, "Brenguļi" -2, Brenguļu pagasts, Valmieras nov., LV-4245
Par mums:

"Mana meža vērtība" ir cirsmu un mežu cenu salīdzināšanas platforma, kas ir paredzēta mežu īpašniekiem un pircējiem. Mežu īpašnieki ar bezmaksas sludinājuma palīdzību var iegūt sava meža novērtējumu summas izteiksmē no vairāk nekā 200+ potenciālajiem pircējiem, kas ir gan fiziskas, gan juridiskas personas. Savukārt mežu pircējiem nodrošinot jaunāko informāciju par meža īpašumiem tiem interesējošos apgabalos, piedāvājot izteikt vienreizēju cenas piedāvājumu. Meža vai cirsmas īpašuma vērtība tiek iegūta, potenciālajam pircējam iegūstot informāciju par īpašumu, izsakot citiem neredzamu cenas piedāvājumu, tā veidojot godīgu vērtējumu par konkrēto īpašumu. Informācija par meža vai cirsmas īpašnieku ir konfidenciāla! Mana meža vērtība darbojas kā atbalsts mežu pārdevējiem, sniedzot bezmaksas konsultācijas, dokumentu paraugus un informējot par aktualitātēm mežu nozarē. Mmv.lv nenodarbojas ar īpašumu iegādi vai īpašumu izsolēm!  

Vērsītis, SIA, Veikals

Atmodas 26, Aizpute, Dienvidkurzemes nov. LV-3456
Apraksts:

SIA "Vērsītis" jau vairāk nekā 14 gadus ir viens no lielākajiem tirdzniecības un transporta pakalpojumu sniedzējiem Aizputē un Aizputes novadā. Nodrošinām ar mežizstrādes, lauksaimniecības un zivju audzētavas pakalpojumiem. Kazdangā ir mūsu kravas un vieglo auto serviss. Ar prieku sniedzam palīdzību gan privātām, gan juridiskām personām.

Ja vēlaties pārdot sev piederošu mežu, uzņēmēji ir gatavi to iegādāties kā izstrādātu, daļēji izstrādātu vai neizstrādātu meža īpašumu. Vajadzības gadījumā var tikt piedāvāta cirsmas taksācija, inventarizācija, novērtējums, kā arī - iestigošana.