Dūmvadu tīrīšana, adresē Rīga

Drukāt

Skursteņmeistars, SIA

Stūnīši, Gaismas 11, Olaines pagasts, Olaines nov. LV-2127
Skursteņslauķis, skursteņu, (skursteņi) dūmvadu , (dūmvadi) tīrīšana , mehānisko ventilācijas sistēmu un, apkures ierīču tīrīšana , remonts, aktu izsniegšana.

BMI Latvija, SIA

Tīraines 1, Rīga, LV-1058
SCHIEDEL dūmvadu sistēmas, SCHIEDEL dūmvadu , Schiedel skursteņi, dūmvadu tirdzniecība.

Barona jumti, SIA

K.Barona 119, Rīga, LV-1012
Jumtu, jumta remonts, tīrīšana no sniega un lāstekām, lūku tīrīšana , jumtu apkope ziemā pēc vētras postījumiem, Sniega tīrīšana no jumtiem ar izvešanu. Jumtu montāža, siltināšana.

AVR Baltija, SIA

Jaunmārupe, Mazcenu aleja 43, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2166
žalūzijas, saulessargs, jumta laipa, laipas, jumta tilti, jumta tilts, sienu profili, skursteņu cepures, dūmvadu , Sniega tīrīšana no jumtiem, Lāsteku tīrīšana no jumtiem. Valcprofila velmēšana. Jumtu remonts.

malkaspiegade.eu

Ganību dambis 27, Rīga, LV-1005
Malka kamīnam pirtij, pirtīm, grilam, grilam, apkures krāsnij, Apkure, apkurei. Krāsns. Bērza malkas enerģētiskā vērtība uz 1 kg kurināmā ir 3750 kcal, kas ir tikai nedaudz mazāk, kā ozola malkai. Alkšņa malka dedzināšanai apkures nolūkā. Malka ar augstu siltuma atdeves līmeni. Malka ar zemu siltuma atdeves līmeni, Malka kamīnam, kamīnmalka, Malka

Jūrmalas nams, SIA

Jūrkalnes 7, Jūrmala, LV-2011
Kokmateriāli. Ķieģeļi. Jumta seguma materiāli. Sausie maisījumi. Būvķīmija. Armatūra. Ģipškartona plāksnes, (reģipsis). Kokskaidu plāksnes. Celtniecības plēves. Dvieļu sildītāji. Elektriskie ūdens sildītāji, (boileri). Apkures radiatori. Eļļas radiatori un sildītāji. Pirts krāsnis. Apkures krāsnis. Apkure un ventilācija. Apkures