Dzīvnieku barība, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

AMI'S, SIA, Veterinārā klīnika

Tvaika 34, Rīga, LV-1005
Zoo preces, barība , visa veida veterinārā aprūpe mājas seskiem un fretkām. Zooveikals., Eitanāzija, (iemidzināšana) pataloganatomiskās sekcijas, dzīvnieku morgs.

ENR Group Plus, SIA

Dzeņu 8-76, Rīga LV-1021
Apraksts:

Uzņēmums nodarbojas ar zoopreču tirdzniecību internetā. Pamatdarbība ir pārdot dažādus dzīvnieku barības, aprūpes un citus produktus, kas nepieciešami mājdzīvnieku īpašniekiem tiešsaistē.

Uzņēmums specializējas šajā nozarē un piedāvā plašu produktu klāstu dažādu dzīvnieku aprūpei. Tas var ietvert pārtiku, lelles, rotaļlietas, gultiņas, ķermeņa kopšanas produktus, dzīvnieku izklaides iekārtas un daudz ko citu. Uzņēmuma sortiments tiek pastāvīgi atjaunināts, lai nodrošinātu klientiem jaunāko un labāko produktu piedāvājumu.

Mūsu mērķis ir nodrošināt klientiem ērtu veidu, kā iegādāties dzīvnieku preces. Tādēļ tā tiek veikta tiešsaistē, kur klienti var apskatīt un salīdzināt produktu piedāvājumu, veikt pasūtījumu un saņemt to piegādi uz norādīto adresi. Uzņēmums piedāvā arī dažādus maksājuma veidus.

Uzņēmuma misija ir nodrošināt augstas kvalitātes preces, kas atbilst dzīvnieku aprūpes prasībām.  

fon REKE vet, SIA

Raiņa 104, Jūrmala, LV-2016
Apraksts:

Veterinārā klīnika "fon REKE vet" Jūrmalā ir Reķu veterinārā prakse. Piedāvājam katram pacientam atrast zinošu, iejūtīgu, ieinteresētu ģimenes ārstu. Piedāvājam terapijas, ķirurģijas pakalpojumu. Sniedzam konsultācijas par dzīvnieka ēdināšanu, sastādām fizioloģiski piemērotu ēdienkarti. Nāc un iepazīsties. Lai dzīvnieki veseli un saimnieki laimīgi.

Dr.Beinerts, SIA, Veterinārā klīnika

Ģertrūdes 101, Rīga LV-1009
Veterinārās klīnikas pakalpojumi:: ✓ Laboratoriskie izmeklējumi ✓ Rentgenoloģiskie izmeklējumi ✓ Ultrasonogrāfija ✓ Stomatoloģija ✓ Ķirurģija ✓ Stacionārs Par mums::

"Dr. Beinerts" uzņēmums aug un attīstās gan fiziski - struktūrvienību daudzumā, zinošu darbinieku skaitā, telpu un iekārtu apjomā -, gan atvērtībā - pret sabiedrības uzskatiem un vajadzībām, pret inovācijām un tehnoloģijām. Mēs sekojam nozares aktualitātēm, lai tajās dalītos ar savu klientu.

ZL.LV iesaka

Hīrons, SIA, Purvciema veterinārā aptieka

Zvaigznāja gatve 2, Rīga LV-1082
Apraksts:

Lai pēc veterinārārsta apmeklējuma Jūs varētu pagūt nopirkt visu dzīvniekam nepieciešamo, veterinārās aptiekas darba laiks ir garāks nekā veterinārajai klīnikai. Darba dienās aptieka strādā no plkst. 9.00 līdz plkst.19.00, savukārt sestdienās un svētdienās no plkst.10.00 līdz plkst.16.00.

ZL.LV iesaka

Hīrons, SIA, Purvciema veterinārā klīnika

Zvaigznāja gatve 2, Rīga LV-1082
Kolektīvs:

Mūsu darba kvalitāti pierāda 29 gadu pieredze mazo dzīvnieku veterināro pakalpojumu tirgū. SIA "Hīrons" strādā pieredzējuši sertificēti veterinārārsti, veterinārfeldšeri un veterinārārstu asistenti. Kopējais darbinieku skaits firmā šobrīd ir 12 cilvēki. Jaunie speciālisti, ienākot kolektīvā, tikuši ilgstoši apmācīti un kontrolēti, pirms uzsākuši patstāvīgu darbu ar klientu dzīvniekiem. Tas nodrošina, ka katrs mūsu klīnikas speciālists ir apmācīts veikt ārstēšanai nepieciešamo procedūru kopumu, pieņemt lēmumus un strādāt patstāvīgi. Klīnikas darbības principi nosaka, ka arī laikā, kad veterinārārsti nav darbā, viņi saņem informāciju par savu pacientu un piedalās lēmumu pieņemšanā gadījumos, kad pacienta veselības stāvoklis ir nopietns.

Pļavnieki, veterinārā klīnika, SIA Anivet

Darba laiks Lieldienās- 14.04.- 8.00-18.00. 15.04.-18.04.- brīvdienas!
J.Vācieša 1c, Rīga LV-1021
Pakalpojumi:: ✓ izziņu izsniegšana ✓ vakcinācija ✓ dažādas procedūras ✓ medikamentu ievadīšana ✓ brūču apkope ✓ ķirurģiskās operācijas ✓ periālo dziedzeru tīrīšana ✓ citas procedūras ✓ analīzes, diagnostika ✓ eitanāzija ✓ stacionārs ✓ mājas vizītes u.c.

Juglas ezers, veterinārā klīnika, SIA Anivet

14.04.2022 no 8:00 līdz 18.00, bet 15.04 ,16.04, 17.04,18.04 būs brīvdienas
Juglas 51, Rīga LV-1064
barība , kaķu, suņu barība , Hill’s, Royal Canin, putnu ārstēšana, eksotisko dzīvnieku ārstēšana, ādas slimības, ārstnieciskā, profesionālā dzīvnieku barība , bišu medikamenti, kaķu vitamīni, suņu vitamīni

PetPlanet.lv ZOOVEIKALS Bolderājā, Daugavgrīvā

Turpinām strādāt klātienē!
Parādes 5b, Rīga, LV-1016
Apraksts: Dzīvnieku barība, zoo preces, dzīvnieku rotaļlietas, zivtiņu barība, grauzēju barība, papagaiļu barība, barības piedevas, zoo piederumi, konsultācijas. Radio sētas, pretriešanas kakla siksna, tālvadības dresūras sistēmas, medniekiem suņu izsekošanas ierīces, Šujam ādas dresūras mantas suņu dresēšanai. Izgatavojam izstāžu stājas trenažierus. Strādājam arī pēc individuāliem klienta pasūtījumiem.

Veterinārā klīnika BarberDog

Latgales 250 k-4, Rīga LV-1063
Mūsu zooveikalā:: ✓ Sausā un konservētā barība dzīvniekiem ✓ Saldēta naturālā produkcija ✓ Spēles ✓ Kārumi ✓ Profesionālā kosmētika ✓ Mājiņas, guļvietas un tualetes Mūsu salonos:: ✓ Diplomēti meistari ✓ Individuālā pieeja katram klientam un viņa dzīvniekam ✓ Individuāli izvēlēta profesionālā kosmētika ✓ Ērtas profesionālas iekārtas (galdi un vannas ar elektropacēlājiem) ✓ Sterili instrumenti, tīrība telpās

Viatek 1, SIA

F.Sadovņikova 39-4.st., Rīga, LV-1003
Produkti:: ✓ Tehniskā sāls ✓ Kalcija hlorīds ✓ Regenit tabletes ✓ Laizāmais sāls lopiem ✓ Atkritumu smalcināšana Par mums::

SIA VIATEK 1 nodarbojas ar tehniskās sāls piegādēm ceļu uzturētājiem un pašvaldībām jau kopš 1995. gada 28. novembra, kad tas bija vienīgais uzņēmums Latvijā, kas nodrošināja šādu pakalpojumu. Jau kopš uzņēmuma darbības pirmsākumiem SIA VIATEK 1 uztur ciešu sadarbību ar valsts akciju sabiedrību „Latvijas autoceļu uzturētājs”, VSIA „Latvijas valsts ceļi” un Latvijas Republikas pašvaldību uzņēmumiem, ziemas sezonā piegādājot augstas kvalitātes tehnisko sāli autoceļu apstrādei pret apledojuma veidošanos.

DEPO DIY, SIA, birojs

Dreiliņi, Noliktavu 7, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Apraksts:

Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces, dzīvnieku barība. Veikalos pieejamas preces: Dārzam; Dari pats; Mājai; Remontam; Zoo.

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals - noliktava

Kurzemes prospekts 3b, Rīga LV-1067
barība ., dzīvnieku kopšanas līdzekļi, kaķu smiltiņas.

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals - noliktava

Krasta 36, Rīga LV-1003
Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces, dzīvnieku barība. Dārzam: Dārza tehnika, dārza instrumenti, traktori, motorzāģi, zāles pļāvēji, žogi, sētas, bruģis, dārza lampas, telpaugi, puķes un stādi, augsnes, mēslojumi, kūdra, puķu podi, kastes, laistīšanas sistēmas, zālāji, puķu

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals-noliktava

Lubānas 150, Rīga LV-1021
Būvmateriālu, būvkonstrukciju tirdzniecība

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals - noliktava

Berģi, "Rīgas-Siguldas šoseja 6" , Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces, dzīvnieku barība. Dārzam : Dārza tehnika, dārza instrumenti, traktori, motorzāģi, zāles pļāvēji, žogi, sētas, bruģis, dārza lampas, telpaugi, puķes un stādi, augsnes, mēslojumi, kūdra, puķu podi, kastes, laistīšanas sistēmas, zālāji, puķu

Kalnakrogs, SIA, Lauksaimniecības, komunālā tehnika

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 107, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Tehnika: ✓ Lauksaimniecības tehnika ✓ Dārzkopības tehnika ✓ Komunālā tehnika ✓ Vides kopšanas tehnika ✓ Piemājas dārza tehnika ✓ Celtniecības tehnika ✓ Kardāni ✓ Jauna tehnika noliktavā ✓ Lietota tehnika ✓ Rezerves daļas ✓ Tehnika mežam

Vollers-Rīga, SIA, noliktavas pakalpojumi

Turpinām strādāt klātienē!
"Lindes" , Salaspils pagasts, Salaspils nov., LV-2118
Piedāvājam:: ✓ muitas noliktavas pakalpojumus, tajā skaitā importa, eksporta un tranzīta procedūras ✓ noliktavas ES precēm pakalpojumus ✓ saldētavu pakalpojumus ✓ dažādu fasēto preču uzglabāšanu ✓ zaļās kafijas pupiņu uzglabāšanu ✓ zaļās kakao pupiņu uzglabāšanu ✓ fasēto saldēto preču uzglabāšanu ✓ kokvilnas un vilnas ķīpu uzglabāšanu ✓ fasētā piena pulvera uzglabāšanu ✓ preču transportēšanas organizēšanu ar jūras, dzelzceļa, auto un avio transportu ✓ loģistikas pakalpojumus

Nafta LV, SIA

Lubānas 66-317, Rīga LV-1073
Tirdzniecībā piedāvātās degvielas sortimentā ir:: ✓ ziemas un vasaras marku dīzeļdegviela ✓ marķētā dīzeļdegviela lauksaimniekiem ✓ marķētā dīzeļdegviela apkures vajadzībām un kuģu uzpildīšanai ✓ 95 un 98 markas bezsvina benzīns Transports: SIA Nafta LV degvielas transportēšanas pakalpojumus sniedz ar savu transportu. Uzņēmuma rīcībā ir vairāki degvielas vedēji ar maksimālo kalibrāciju 31000 ltr un mazāki ar kalibrāciju 19000 ltr. Visas automašīnas atbilst bīstamo kravu pārvadāšanas noteikumiem ADR un ir aprīkotas ar degvielas sūkņiem un kalibrētiem skaitītājiem. Tas dod iespēju veikt degvielas piegādes gan lieliem, gan maziem degvielas vairumpatērētājiem un precīzi izsniegt pasūtīto degvielas apjomu.

JUNKORS FILTRI, SIA, Eirofiltri

Filtri💎kārtridži pieejama veikalos💯 tīrs ūdens👌
Vestienas 2, Rīga LV-1035
Apraksts:

Ūdens filtri, kas ražoti ar preču zīmi JUNKORS FILTRI, ir SIA “Eirofiltri” produkcija. Jau vairāk nekā 20 gadus šie filtri tiek ražoti Latvijā. Mūsu ūdens filtri ir pārbaudīti Reģionālās Vides Pārvaldes Ekoloģiskajā laboratorijā un testēti Nacionālajā Vides un Veselības aizsardzības centrā. Ūdens filtri ir ekonomisks un dabai draudzīgs risinājums ūdens attīrīšanas jomā, to efekts - nenoliedzams, uzstādīšana - vienkārša. No piemaisījumiem attīrītais ūdens sniegs pozitīvus ieguvumus ne tikai tavai veselībai, bet pasaudzēs no priekšlaicīgas novecošanās arī sadzīves tehniku, kuras darbību var ietekmēt kaļķains vai rūsains ūdens. JUNKORS ŪDENS FILTRUS iespējams pasūtīt mūsu mājaslapā vai iegādāties pie kāda no mūsu sadarbības partneriem visā Latvijā. Sazinies ar mums, un mūsu konsultanti labprāt ieteiks tavām vajadzībām vispiemērotākos risinājumus.