Eļļas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

CuraLifelv, SIA

Silmaču 4, Rīga LV-1012
CuraLife, CuraLin, diabēts, cukura diabēts, 2 tipa cukua diabēts ,2 tipa diabētiķi, diabētiķis, uztura bagātinātājs , 100% augu izcelsmes uztura līdzeklis, uztura bagātinātājs sertificēts GMP, augsts cukura līmenis asinīs, augsts glikozes līmenis asinīs, veselīgs, sabalansēts cukura līmenis, cukura diabēta ārstēšana kontrolēt cukura līmeni

Autodok.lv

Rīga
Eļļas kartera remonts. Autoserviss Pārdaugavā, Rīgā, Latvijā., Disku, izpūtēju, eļļas , filtru maiņa.

Elien SPA, salons

Kaļķu 7-3.st., Rīga LV-1050
Masāža Rīgā, masāža Rīga, Rīgas masāža, spa Rīga, Rīgas spa, spa Rīgā, labākā ziņa Rīga, Rīgas labākā masāža, Rīgas top masāža, top ziņa Rīgā, top masāža Rīga, top spa Rīga, top spa Rīgā, Rīgas Top spa, spa centrs Rīgā, top spa centrs Rīga, top spa centrs Rīgā, labākais spa centrs Rīgā, labākais spa centrs Rīga, labākais spa centrs Rīgā, labākā masāža

Aromterapeite Inga Nemše, Latvian Aroma-Essence

Vecā Biķernieku 35-1, Rīga LV-1079
Dabīgie aromterapijas produkti:

Aromterapeite Inga Nemše piedāvā no dabīgām izejvielām gatavotus aromterapijas produktus un dabīgu kosmētiku. Sev piemērotākās ēteriskās eļļas varat noteikt individuālas konsultācijas-aromdiagnostikas testa laikā. Savukārt Ingas Nemšes vadītā meistarklasē varat izgatavot savas dabīgās smaržas vai skrubi, kā arī apgūt aromterapijas pamatus.

Ātrums Serviss Pluss, SIA, Auto gāzes iekārtas

Auto gāzes iekārtas DIGITRONIC dīleris Baltijā🚘🤝
Lubānas 86, Rīga LV-1073
Apraksts:

Autogāzes iekārtu tirdzniecība. Auto rezerves daļas visu marku automašīnām. Gāzes aprīkojuma ražotāja "KING” oficiālais pārstāvis Baltijas valstīs.

Kalifeks24, SIA

Malnavas 15, Rīga LV-1057
Apraksts:

"Kalifeks" veiksmīgi darbojas tirgū kopš 1993. gada. Piedāvājam vairumtirdzniecībā un mazumtirdzniecībā mākslinieku preces un piederumus - pamatnes, otas, molberti, lakas, atšķaidītāji, grunts, pasteļi, albumi un vairākas citas preces. Preces skolai un birojam, rotaļlietas un attīstošās spēles bērniem, suvenīri. Konsultējam un pieņemam pasūtījumus pa telefonu. Pasūtījumu saņemšana pakomātā "Omniva”.

P.K.Moto, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Daugavpils 23a, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Klientu ērtībām SIA "P.K.Moto" teritorijā atrodas:: ✓ autoserviss, kur piedāvājam automašīnu, moto tehnikas un dārza tehnikas remonta pakalpojumus; ✓ SIA "Elme Messer" visa veida gāzes maiņas/nomas punkts; ✓ SIA "Ogres Torņu Serviss" pacēlāju nomas punkts; ✓ OGRENT dažādu instrumentu noma.

RITO R, riepu centrs un lauksaimniecības tehnikas laukums Madonā

Rūpniecības 45, Madona, Madonas nov. LV-4801
Savācējpiekabes, eļļas filtri, gaisa filtri, Lietotas WELGER siena ruļlu preses., Riepu serviss, konsultācijas, lauksaimniecība tehnika, motoreļļas, industriālās, hidrauliskās, eļļas ,

Jaunpuntuži, Kazas siers

"Jaunpuntuži" , Alsviķu pagasts, Alūksnes nov. LV-4333
Apraksts:

Bioloģiskā lauksaimniecība "Jaunpuntuži" nodarbojas ar kazas siera ražošanu no Anglo-Nūbijas kazu piena.

Kazas dzīvo brīvā dabā ekoloģiski tīrā vidē, un piens ir slavens ar garšīgo krēmīgo garšu, jo tajā ir 5-9% tauku saturs, kā arī augstvērtīgas olbaltumvielas. Sieram piemīt pretalerģijas īpašības.

Ļoti garšīgs smērējamais mocarella siers, siera bumbas ar trifelēm, pipariem, dažādām garšām un garšvielām. Ekoloģisks produkts. Roku darbs. Stiprina imunitāti. Pasterizēts mīkstais kazas siers.

Dilex, SIA

Senču 5, Rīga LV-1012
automašīnu rezerves daļas, Dilex, dzinēja daļas, motora daļas, bremžu daļas, motora siksnas, zobsiksnas, eļļas

Kitt, SIA

18.novembra 6, Rēzekne LV-4601
Apraksts: Makšķerēšanas piederumu centrs. Piedāvājam plašu spiningošanas aprīkojumu. Tirdzniecībā arī makšķerēšanas un jūras makšķerēšanas piederumi. Plašs klāsts pludiņmakšķerēšanai un upes makšķerēšanai.

Clariwell, SIA

Ķengaraga 1a, Rīga LV-1063
Produkti: ✓ STROKEX – uzlabo asins cirkulāciju, sekmē asinsvadu veselību, veicina vielmaiņu, stimulē smadzeņu darbību, palīdz saglabāt atmiņas procesus, samazina sirds un asinsvadu slimību risku. Sastāvs: gotu kola (Centella asiatica L.), folijskābe (B9 vitamīns) un citokolīns (t.sk. holīns). Mērķauditorija: pieaugušie ar kaitīgiem ieradumiem (smēķēšana, neveselīgs uzturs, mazkustīgums), asinsrites traucējumiem, insulta risku, augstu holesterīna līmeni, lieko svaru. ✓ MIGRAKLER – efektīvs risinājums nervu sistēmas normālai funkcionēšanai galvassāpju un migrēnas gadījumos. Sastāvs: buferēts magnija citrāts, meiteņu zeltpīpenīte (Tanacetum parthenium L.), koenzīms Q10 un riboflavīns (B2 vitamīns). Auditorija: pieaugušie ar galvassāpēm un migrēnu. ✓ THYROKLER – 100 % dabīgs un efektīvs risinājums normālai vairogdziedzera darbībai, kā arī nepietiekamas vairogdziedzera funkcijas jeb hipotireozes gadījumos. Sastāvs: brūnaļģe (Fucus Vesiculosus L.), selēns, cinks un L-tirozīns. Auditorija: pieaugušie ar nepietiekamu vairogdziedzera funkciju jeb hipotireozi. ✓ DEPREKLER – produkts ar unikālu formulu, efektīvs risinājums depresīviem, nomāktiem stāvokļiem, iedarbīgs kognitīvo funkciju veicināšanai. Sastāvs: GABA (gamma-aminosviestskābe), Safrāna krokuss (Crocus Sativus L.), cinks un selēns. Auditorija: personas ar depresijas simptomiem, nomāktību. ✓ NERVOKLER – 100 % dabīgs un efektīvs uztura bagātinātājs nervu sistēmas darbībai paaugstinātas spriedzes apstākļos, normālai psiholoģiskai funkcijai un nespēka un noguruma mazināšanai. Sastāvs: pasiflora (Passiflora incarnata L.), L-teanīns, magnijs un B6 vitamīns. Auditorija: pieaugušie ar neirozi, neirastēniju, nemieru, hronisku nogurumu, nervu sistēmas traucējumiem, kā arī pieaugušie, kas pakļauti ilgstošām stresa situācijām. ✓ SOMNUX – 100 % dabīgs un efektīvs uztura bagātinātājs miega veicināšanai, miega kvalitātes uzlabošanai un diennakts ritma regulēšanai. Sastāvs: lavanda (Lavandula angustifolia Mill.), Kalifornijas magone (Eschscholzia californica L.), L-triptofāns, kalcijs un D vitamīns. Auditorija: pieaugušie ar grūtībām iemigt, ar trauslu un saraustītu miegu, ar stresa izsauktu bezmiegu, kā arī ar izjauktu miega ritmu (piemēram, ceļojot).

Green Garage, SIA, autoserviss

Ozolnieki, Saules 2, Ozolnieku pagasts, Jelgavas nov., LV-3018
Apraksts: Autoserviss Ozolniekos.

Spiediens, SIA, Rūpnieciskā augstspiediena mazgāšana

Turaidas 2, Rīga LV-1039
Pakalpojumi: ✓ Ietvju un ceļu tīrīšana ✓ Jumtu un noteku tīrīšana ✓ Fasādes tīrīšana ✓ Industriālu objektu tīrīšana ✓ Cauruļvadu tīrīšana ✓ Grafiti tīrīšana un aizsardzība ✓ Cauruļvadu tīrīšana ✓ Grafiti tīrīšana un aizsardzība ✓ Rūpnieciskais alpīnisms ✓ Industriālais alpīnisms ✓ Demarķēšanas darbi uz ceļiem/ceļu līnijas, ceļu marķējumi

RBI, SIA

Margrietas 7, Rīga LV-1046
Apraksts: “RBI” ir ilggadējs pārtikas rūpniecībā izmantojamo augu taukvielu (sarkanā palmu eļļa, palmu eļļa, palmu kodolu eļļa, kokosriekstu eļļa), kā arī kakao importētājs. “RBI” ir oficiālais “Carotino” tirdzniecības pārstāvis Baltijas valstīs. Uzņēmums turpina pasaulē sen zināmas un augstu novērtētas, sarkanās palmu eļļas “Carotino” piedāvājumu mazumtirdzniecībai.

HCT Automotive, SIA

Vienības gatve 181, Rīga LV-1058
Apraksts: Autoservisu aprīkojums, autoceltņi, personāla pacēlāji, piekabes.

Greta, SIA, sveču veikals

Braslas 24b, Rīga, LV-1035
Apraksts: Viena no lielākajām sveču vairumtirdzniecības firmām Latvijas tirgū. Tirdzniecībā aptuveni 500 dažādu krāsu, formas, smaržu sveces. SIA ”Greta” preču izvēles pamatā ir kvalitāte, jaunākās tendences, praktiskums. Pateicoties vairāku gadu laikā iekrātai pieredzei, ir rūpīgi atlasīts kvalitatīvs sortiments. www.greta.lv

Land Rover Group, SIA

Ulbroka, Dauguļu 9a, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Apraksts:

Specializējamies angļu markas automašīnās - Land Rover un Jaguar. Veicam auto diagnostiku, regulāro apkopi, balstiekārtas remontu, motoru maiņu/remontu. Papildaprīkojuma tirdzniecība un uzstādīšana. Auto pārbaude un diagnostika pirms tā iegādes. Automašīnas sagatavošana valsts tehniskajai apskatei. 

Rēzeknes autobusu parks filiāle Autoosta Kārsava, AS

Vienības 40, Kārsava, Ludzas nov., LV-5717
Pakalpojumi:: ✓ Pasažieru pārvadājumi ✓ Autobusu noma ✓ Autoserviss ✓ Transports personām ar kustību traucējumiem ✓ Autobuss ekskursijām ✓ Autobusi pārvadājumiem Eiropā. Rēzeknes autobusu parks:

Akciju sabiedrība "Rēzeknes autobusu parks" piedāvā autobusu nomu ar šoferi, bez nobraukuma ierobežojuma, par ļoti pieejamu cenu, ar dažādu vietu skaitu, servisa un komforta līmeni atbilstoši jūsu prasībām. Mūsu komfortablie autobusi paredzēti braucieniem pa Latviju un Eiropu tūrisma ceļojumiem, lietišķiem braucieniem, kultūras pasākumu apmeklējumiem vai vienkārši izklaides braucieniem, kā arī darbinieku un skolēnu pārvadāšanai.

SIA SELECT, interneta veikals NETPRICE.LV

Ventspils 63b, Rīga LV-1046
Apraksts: Interneta veikals www.netprice.lv piedāvā saviem klientiem  plašu saimniecības preču, sadzīves tīrīšanas līdzekļu un higiēnas preču  izvēli, kā arī izcilu kafijas sortimentu. Atsaucīgi darbinieki vienmēr  pakonsultēs un palīdzēs veikt pareizo izvēli. Nodrošinām ērtu pasūtījumu piegādi visā Eiropas teritorijā. Uzticami ražotāji un izdevīgas cenas.