Eļļas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Ed & Ko, SIA, Veikals

Kūdras 8, Daugavpils LV-5404
Apkure. Apkures iekārtas. ATMOS (Čehija) ATTACK (Slovākija) BUDERUS (Vācija) DAKON (Čehija) HARVIA (Somija) MORA, (Čehija) SKLADOVA TECHNIKA (Bulgārija) THORMA (Slovākija) VIADRUS (Čehija). Ūdens sildītāji: ACV (Beļģija) AEG (Vācija) ARISTON (Itālija) GALMET (Polija) GORENJE (Slovākija) TATRAMAT (Čehija) THERMEKS (Krievija). Izplešanās

ReCar X, SIA, autoserviss Pļavnieki

Piedrujas 28, Rīga LV-1073
Autoserviss piedāvā šādus pakalpojumus:: ✓ Automašīnu remonts ✓ Automobiļu sagatavošana tehniskajai apskatei ✓ Riepu maiņa ✓ Eļļas maiņa ✓ Kondicionieru uzpilde ✓ Virsbūves remonts ✓ Dzinēja remonts ✓ Mikroautobusu remonts Pļavniekos ✓ BMW, WV, AUDI, TOYOTA, VOLVO tehniskā apkope Pļavnieki

Diesel Systems, SIA, Dīzeļu autoserviss

Bruņinieku 139, Rīga LV-1009
Apraksts: Dīzeļu automašīnu diagnostika. Sprauslu un sūkņu remonts, adaptācija. Sprauslu kodēšana. Turbīnu remonts. Sprauslu, augstspiediena sūkņu un turbīnu demontāža un montāža. BOSCH, DELPHI, DENSO, SIEMENS, PIEZO. Ritošās daļas remonts un pārbaude. GRM komplektu maiņa. DPF filtru un EGR programmatiskā atslēgšana.

MD wood, SIA

Suntaži , Suntažu pagasts, Ogres nov. LV-5060

SIA "MD wood" ražotās pirtis tiek veidotas ar īpašu pieeju katrai detaļai, augstas kvalitātes materiāls, kas tiek apstrādāts ar ilgmūžīgiem apdares līdzekļiem no ārpuses, ar saunas eļļu no iekšpuses, jumta segums ar apakšklājumu, pakešu logi, protams, atverami. Drošs elektrības slēgums, jautāsiet: “Kur vadi?” Vadi ir, tik dizainā tie neiederas, tie tiek nomaskēti sienās vai zem dēļu apdares. Mūsdienīgi apgaismes elementi, kā piemēram: LED apgaismojums zem lāvām vai visā garumā pie griestiem atpūtas telpā, JĀ, tas arī ir iespējams un realizēts mūsu produktos.

Viss mēbelēm, veikals

Čiekurkalna 1.līnija 11, Rīga, LV-1026
Piedāvājumā:: ✓ Rokturi ✓ Pacelšanas mehānismi ✓ LED Lampas ✓ Furnitūra birojam ✓ Viras ✓ Vadotnes ✓ Kājas un riteņi mēbelēm ✓ Plauktu turētāji ✓ Atslēgas ✓ Savilces ✓ Skrūves ✓ Bīdāmās sistēmas ✓ Furnitūra gultām un galdiem ✓ Furnitūra duškabīnēm

Autolietas PRO

Ganību 107, Liepāja LV-3411
Apraksts: "Autolietas PRO" - vairāk kā 27 gadu pieredze auto remontā un auto rezerves daļu tirdzniecībā.
ZL.LV iesaka

NL Truck Serviss, SIA, Kravas autoserviss

Uriekstes 1c, Rīga LV-1005
Apraksts:

Kravas automašīnu serviss piedāvā dažādus remonta pakalpojumus - iespējama ritošās daļas un bremžu sistēmas diagnostika uz Beissbarth stenda, riepu montāža un balansēšana, eļļas maiņa dzinējā un transmisijā, bremžu sistēmu apkope un remonts, kā arī citi auto remonta darbi. Lielākai efektivitātei un ērtībām mēs būsim priecīgi izstrādāt detalizētas, individuālas programmas Jūsu transporta apkopei.

Valdo, Firmas veikals

Skaistkalnes 1a, Rīga, LV-1004
Apraksts: Vairāk nekā 25 gadus SIA „VOLDEMĀRS” piedāvā saviem klientiem tikai augstvērtīgākos un veselīgākos pārtikas produktus. Darbības laikā izveidotas Latvijā un ārpus tās atpazīstamas un novērtētas preču zīmes VALDO, TAUTAS, DRAUGU, PEPI. Mūsu firmas veikalā iespējams iegādāties mūsu firmas produktus. Augstā kvalitātē nodrošinām Latvijā un ārvalstīs audzētu graudaugu pārstrādāšanu un fasēšanu, izmantojot tirgū pieejamās jaunākās tehnoloģijas. Mēnesī piedāvājam patērētājiem līdz pat 1000 t graudaugu produkcijas ar mūsu preču zīmēm.

Voldemārs, SIA, Biroju telpu noma

Skaistkalnes 3, Rīga LV-1004
Apraksts:

SIA "Voldemārs" ir dibināta 1992. gadā Rīgā, Latvijā. Uzņēmuma 25 gadu pastāvēšanas vēsturē esam kļuvuši un attīstījušies par inovatīvu, uzticamu, visus partnerības sadarbības posmus augstā kvalitātē nodrošinošu uzņēmumu ar pieredzējušu profesionāļu komandu. Uzņēmums darbojas šādās sfērās: pārtikas un rūpniecības preču vairumtirdzniecība, pārtikas preču imports un eksports, graudu pārstrāde, distribūcija, biroju noma, noliktavu noma, konferenču telpu noma, loģistikas un ekspedīcijas pakalpojumi.

Rindas skola, laivu noma-viesu nams

Rinda, "Rindas skola" , Ances pagasts, Ventspils nov. LV-3601
Apraksts:

Mēs - Laine un Jānis sevi saucam par ģimenes uzņēmumu. Mūsu ģimene dzīvo Ventspils novadā mežu ieskautajā Ances pagasta Rindas ciemā, tieši blakus nelielajai Rindas upītei. Mūsu sirdīm tik mīļā un skaistā apkārtējā daba radīja vēlmi to parādīt arī citiem un likumsakarīgi domas pievērsās lauku tūrismam. Tā no 2003.g. oficiāli nodarbojamies ar laivu iznomāšanu un transportēšanu galvenokārt Rindas, Stendes, Irbes un Engures upēs. Sākot savu darbību ar 3 makšķernieku laivām, šobrīd piedāvājam un apkalpojam vairākus desmitus laivu. Tūristu ērtībai ir pieejamas vairākas ugunskura  vietas, ap kurām celt teltis, nojumīte, pirtiņa "Pie bebra" un istabiņas "Rindas skolas" ēkā. Ik gadu, ieklausoties tūristu ieteikumos un vēlmēs, cenšamies attīstīt un pilnveidot piedāvātos pakalpojumus. Vadoties no gados gūtās pieredzes, iesakām labākos variantus kā atsevišķiem  laivotājiem, tā ģimenēm vai lielākām kompānijām. Vislielāko gandarījumu un enerģijas lādiņu sniedz tūrista pateikts: "mēs jau pērn braucām ar jūsu laivām, gribējās šogad atkal…" vai "pie jums gan te ir mierīgi un labi…" . Prieks sastapt laivotājus, kas savulaik laivā sēdušies kā bērni, bet tagad laivotpriekam nododas kopā ar saviem bērniem. Tāpēc- atbrauciet, izbaudiet lielisku atpūtu, gūstiet neaizmirstamus iespaidus, bet mēs gādāsim par jūsu atpūtas servisu.

EZ1 AUTOSERVISS

Dzirnavu 10, Ludza, Ludzas nov. LV-5701
Motoru eļļas , smērvielas. Ritošās daļas remonts. Eļļas maiņa. Filtru maiņa.

Dzinča, SIA

Priekuļi, Dārza 11a, Priekuļu pagasts, Cēsu nov. LV-4126
Apraksts:

"Dzinča", Autoserviss Priekuļos piedāvā visu veidu auto apkopes un remontu. Citroenu, peugeot aizmugurējo tiltu remontu. Stiklu līmēšanu un ātrumkārbu remontu. 

TEDS, SIA

Atbrīvošanas aleja 104, Rēzekne LV-4601
Apraksts:

SIA Teds logi, durvis, vārti, žalūzijas, jumti, dūmvadi, apkure, metāla un tenta garāžas, aromadifuzori, siltumnīcas, katli, kazani un citas preces mājai un dārzam, kā arī piedāvājam to montāžu, piegādi un ar tiem saistītos darbus. Mūsu piedāvājumā ir PVC durvis, pvc logi, alumīnija durvis, alumīnija logi, visu veidu žalūzijas, moskītu tīkli, iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ekofinierētas iekšdurvis, laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokļiem, ārdurvis mājai, metāla durvis, garāžu vārti, teritoriju vārti, jumtu segumi, jumta papildelementi, ūdens noteksistēmas, skārdnieku darbi, skārda izstrādājumi, metāla garāžas un nojumes, tenta garāžas un nojumes, pirts logi, pirts durvis, apkures katli, apkures krāsnis, pirts krāsnis, pirts elektriskās krāsnis, dūmvadi. SIA "TEDS" nodarbojas arī ar dārza piederumu tirdzniecību, polikarbonāta siltumnīcas, lapenes, dārza duškabīnes, polikarbonāts, dārza mēbeles, dārza inventārs, čuguna trauki, čuguna pannas, čuguna katli, kazani, kazana krāsnis. Mūsu piedāvājumā ir arī aroma gaisa mitrinātāji, difuzori, aroma eļļas, pomanderis automašīnai un citas preces mājai un preces dārzam.

TEDS, SIA, filiāle

Pasta 21, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Apraksts:

SIA Teds logi, durvis, vārti, žalūzijas, jumti, dūmvadi, apkure, metālaun tenta garāžas, aromadifuzori, siltumnīcas, katli, kazani un citas preces mājai un dāŗzam, kā arī piedāvājam to montāžu, piegādi un ar tiem saistītos darbus. Mūsu piedāvājumā ir PVC durvis, pvc logi, alumīnija durvis, alumīnija logi, visu veidu žalūzijas, moskītu tīkli, iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ekofinierētas iekšdurvis, laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokļiem, ārdurvis mājai, metāla durvis, garāžu vārti, teritoriju vārti, jumtu segumi, jumta papildelementi, ūdens noteksistēmas, skārdnieku darbi, skārda izstrādājumi, metāla garāžas un nojumes, tenta garāžas un nojumes, pirts logi, pirts durvis, apkures katli, apkures krāsnis, pirts krāsnis, pirts elektriskās krāsnis, dūmvadi.SIA "TEDS" nodarbojas arī ar dārza piederumu tirdzniecību, polikarbonātasiltumnīcas, lapenes, dārza duškabīnes, polikarbonāts, dārza mēbeles, dārza inventārs, čuguna trauki, čuguna pannas, čuguna katli, kazani, kazana krāsnis. Mūsu piedāvājumā ir arī aroma gaisa mitrinātāji, difuzori, aroma eļļas, pomanderis automašīnai un citas preces mājai un preces dārzam.

Dārza un meža tehnikas veikals-serviss, SIA Vasara.lv

Loku 4, Liepāja LV-3401
Apraksts: Mūsu dārza un meža tehnikas veikali „VASARA” piedāvā pasaules vadošo zīmolu motorzāģus, zāles pļāvējus, krūmgriežus un trimmerus, dzīvžoga šķēres, dārza traktorus un raiderus, robotizētos zāles pļāvējus, zaru smalcinātājus, augstspiediena mazgātājus, lapu pūtējus, sniega pūtējus, uzkopšanas tehniku mājai, celtniecības tehniku, darba un brīvā laika apģērbu, dažādus piederumus un aksesuārus meža un dārza tehnikai. Dinamiski ritošajā laikmetā milzīga daļa visdažādāko lietu tiek atrisinātas internetā. Tādēļ lai taupītu mūsu visaizņemtāko klientu laiku piedāvājam iepazīties ar preci un iegādāties to mūsu specializētāja interneta veikala www.vasara.lv. Šeit mēs nodrošinām tikpat profesionālu apkalpošanu kā mūsu veikalos. Turklāt arī internetā pirktā tehnika tiks sagatavota ekspluatācijai un pārbaudīta musu servisa. Mēs garantējam, ka pie mums pirktajai tehnikai būs pieejamas oriģinālās rezerves daļas, kā arī garantijas un pēc garantijas serviss

Dārza un meža tehnikas veikals-serviss, SIA Vasara.lv

Zaļā 22, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Apraksts:

Mūsu dārza un meža tehnikas veikali "VASARA" piedāvā pasaules vadošo zīmolu motorzāģus, zāles pļāvējus, krūmgriežus un trimmerus, dzīvžoga šķēres, dārza traktorus un raiderus, robotizētos zāles pļāvējus, zaru smalcinātājus, augstspiediena mazgātājus, lapu pūtējus, sniega pūtējus, uzkopšanas tehniku mājai, celtniecības tehniku, darba un brīvā laika apģērbu, dažādus piederumus un aksesuārus meža un dārza tehnikai. Dinamiski ritošajā laikmetā milzīga daļa visdažādāko lietu tiek atrisinātas internetā. Tādēļ, lai taupītu mūsu visaizņemtāko klientu laiku, piedāvājam iepazīties ar preci un iegādāties to mūsu specializētāja interneta veikala www.vasara.lv. Šeit mēs nodrošinām tikpat profesionālu apkalpošanu kā mūsu veikalos. Turklāt arī internetā pirktā tehnika tiks sagatavota ekspluatācijai un pārbaudīta mūsu servisā. Mēs garantējam, ka pie mums pirktajai tehnikai būs pieejamas oriģinālās rezerves daļas, kā arī garantijas un pēcgarantijas serviss.

BestBerry Skincare, SIA

Bērzu 3, Auce, Dobeles nov., LV-3708
Produkti:: ✓ Sejas krēmi ✓ Eļļas ✓ Skrubji ✓ Ādas kopšanas līdzekļi Dabīgās kosmētikas ražotājs:

Radot koncepciju kosmētikas sērijai "BestBerry Skincare", vēlējāmies vissaudzīgākajā veidā saglabāt irbenes auga spēku. Irbeņu daudzpusīgās veselības uzlabojošās īpašības jau sen pazīstamas cilvēcei, bet tagad mēs tās atklājam jaunā veidā - mūsu ādas labsajūtai, skaistumam un veselībai. Katra irbenes auga sastāvdaļa, kas iekļauta kosmētikā, ir izaudzēta, savākta un saudzīgi apstrādāta bioloģiskajā saimniecībā BestBerry, kurā irbenes audzē jau daudzus gadus vairāk nekā 9 hektāru platībā. Lai maksimāli efektīvi saglabātu visus auga aktīvos komponentus un saudzīgi tos pārnestu kosmētikā, tiek izmantotas mūsdienīgas pārstrādes tehnoloģijas - vakuuma žāvēšana, saldēšana un ekstrakcija ar ultraskaņu.

Savirze, SIA

Avotu 10, Limbaži, Limbažu nov., LV-4001
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Savirze"veic automašīnas savirzes regulēšanu, kā arī jūsu auto remontu un apkopi. 

 

 

Veselības studija, SIA

Pils 16, Ventspils, LV-3601
Apraksts:

"Veselības studija" sniedz dažādus skaistumkopšanas pakalpojumus un relaksējošas masāžas. Mūsu pakalpojumi iekļauj ķermeņa ietīšanas procedūras un aplikācijas, mezoterapiju, vaksācijas procedūras, masāžu grūtniecēm, šokolādes masāžu un citus. Klasiskās sejas un aparātprocedūras. Augsti sertificēta un profesionāla kosmetologa pakalpojumi. Kā arī medicīniskās rehabilitācijas procedūras.

Restavrator, SIA

Kārsavas 9, Rīga LV-1082
Apraksts: Autoserviss Pļavniekos SIA Restavrator piedāvā kvalitatīvus auto un moto remonta pakalpojumus, kā arī eļļas maiņas, riepu maiņas, riepu balansēšanas un citus auto remonta pakalpojumus.