Eļļas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Kamil Pluss, SIA, Būvmateriālu-santehnikas veikals Varakļānos

Daugavpils 2, Varakļāni, Varakļānu nov. LV-4838
, eļļa grīdai, eļļa grīdām, eļļas grīdai, eļļas grīdām, lineļļa, lineļļa kokam, koka eļļa, antipirēns, Hidrauliskās eļļas , dīzeļeļļa, smērvielas. ERESIT. BOSCH elektroinstrumenti.
ZL.LV iesaka

Valdo, Firmas veikals

Skaistkalnes 1A, Rīga, LV-1004
Pārtika. Pārtikas preces. Pārtikas preču tirdzniecība un vairumtirdzniecība. Eļļa, konditoreja, cepumi, konfektes, saldējums, margarīns, milti, putraimi, siers. Rīsi, griķi. Valdo. Tautas. Draugu. Alus. Tualetes papīrs. Salvetes. Ķermeņa kopšanas līdzekļi. Tīrīšanas līdzekļi. Piena produkti, piena produktu tirdzniecība, piena produktu
ZL.LV iesaka

Voldemārs, SIA, Biroju telpu noma

Skaistkalnes 3, Rīga, LV-1004
noliktavas, Termo produkcija, Atdzesēta un saldēta produkcija, Temperatūras režīms +2 C, +6 C, -18 C, -25 C, Eļļas

Gusto, SIA

Dārza 12A, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Kosmētika, kosmētikas ražošana, kosmētikas tirdzniecība, kosmētikas internetveikals, dabiskā kosmētika, ražots Latvijā, krēmi, smaržas, putas, serums, dāvanu kartes, dāvanu komplekti, kosmētika sievietēm, kosmētika vīriešiem, pēdu krēms, matu serums, putas sejai, roku krēms, sejas krēms, acu krēms, ķermeņa sviests, ādas eļļa, mitrinošā

JJStudio, SIA

Šmerļa 3, Rīga LV-1006
Liellopu kolagēna peptīdi, vitamīni C, vitamīni E, vitamīni B1, vitamīni B2, vitamīni B6, vitamīni B9, vitamīni D3, kolagēns, proteīns, proteīns cilvēka organismā, kolagēna zudums, ādas novecošana, uztura bagātinātāji.

Husqvarna, veikals, SIA Bērzkalni

Zaļā 7, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Eļļas tirdzniecība dārza tehnikai, motorzāģiem.
ZL.LV iesaka

Scooters.lv, SIA

Emīlijas Benjamiņas 14, Rīga LV-1050
Rezerves daļu tirdzniecība motorolleriem Rīgā. Viss motorolleriem, Rezerves daļas motorolleriem, skuteriem. skuters.lv, skuters lv, motorolleri, skuteri, 50cc, 125cc, 2t, 4t, detaļas, detaļu tirdzniecība, tūnings, cilindrs, variators, blīve, izpūtējs, siksna, aizdedzes svece, karburators, dīze, ruļļi, bremžu kluči, gāzes trose,

OpenMity, SIA

Ūbeļu 13, Ādaži, Ādažu nov., LV-2164
Piedāvājums: ✓ Romantiskas galdas spēles; ✓ Masāžas sveces; ✓ Dāvanas; ✓ Uzglabāšanas kastes. Par mums: Latvijā ražotas galda spēles un romantiskas dāvanas pārim, tai skaitā masāžas sveces, pikantas apsveikuma kartītes. Par stiprām un kaislīgām attiecībām, jo dzīve ir pārāk īsa, lai ļautu rutīnai iezagties guļamistabā. OpenMity ir radījis vairākas romantiskas pāru spēles: TITāniks, Pikanto Kaislību Spēle, Sex Memory Game un vēl citas. Spēles pieejamas vairākās valodās: latviešu valodā, angļu valodā un arī krievu valodā. Romantiskiem un kaislīgiem mirkļiem kopā - masāžas eļļas sveces, kura degot izkūst un kļūst par maigi siltu masāžas eļļu. Romantiska dāvana pārim kāzu gadadienā. Par kvalitatīvi pavadītu laiku kopā!

Veikals - serviss HD 4

Kandavas 19, Daugavpils, LV-5401
Meža un dārza tehnika: Pie mums ir vairāku pasaulslavenu zīmolu meža un dārza tehnika – tāda, kura izpelnījusies klientu uzticību vairāku gadu desmitu garumā, tāda, par kuru ražotāji ir pa īstam atbildīgi! ✓ Cenas – norādītas katalogos, bet nav akmenī kaltas ! ✓ Atlaides – skatieties sadaļā JAUNUMI UN AKCIJAS! Ja tur nav aktuālo atlaižu – vienkārši zvaniet mums… ✓ Rezerves daļas piedāvātajai tehnikai – IR! ✓ Serviss strādā cītīgi – bez garām rindām!

Veikals - serviss 4TEXX Rēzeknē

Latgales 27, Rēzekne, LV-4601
Meža un dārza tehnika:

TEHNIKA UN PIEDERUMI DARBAM MEŽĀ

✓ Motorzāģi, to piederumi un rezerves daļas ✓ Meža tīrīšanas zāģi, to piederumi un rezerves daļas ✓ Aizsargapģērbi un aizsargapavi, cimdi, ķiveres ✓ Darbarīki meža darbiem: cirvji mačetes, āķi, mērlentes

TEHNIKA UN PIEDERUMI DĀRZA DARBIEM

✓ Trimmeri, to piederumi un rezerves daļas ✓ Zāles pļāvēji un to rezerves daļas ✓ Dzīvžogu šķēres un zaru smalcinātāji ✓ Zāliena pļaušanas minitraktori un raideri ✓ Kultivatori, skarifikatori un to piederumi ✓ Robotizētie zāles pļāvēji: pārdošana, uzstādīšana, serviss.

MEŽA UN DĀRZA TEHNIKAS GARANTIJAS UN PĒCGARANTIJAS REMONTS, APKOPE

Dobeles komunālie pakalpojumi, SIA

Spodrības 2, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
SIA "Dobeles komunālie pakalpojumi" sniedz šādus pakalpojumus::

Atkritumu apsaimniekošanas nozare:

✓ sauso sadzīves atkritumu savākšana un pārvadāšana; ✓ būvgružu konteineru noma un izvešana; ✓ šķiroto atkritumu savākšana (pet pudeles, polietilēns, kartons, papīrs, stikla pudeles un burkas); ✓ bīstamo atkritumu pieņemšana (elektrisko un elektronisko atkritumu savākšana, dienas gaismas lampas, svina akumulatori, auto riepas); ✓ pārvietojamo tualešu noma.

Ceļu nozare:

✓ asfaltbetona seguma remonts; ✓ ielu un ceļu ar grants segumu planēšana; ✓ ielu un ceļu tīrīšana no sniega; ✓ ielu mehāniskā kaisīšana; ✓ bruģa seguma izbūve; ✓ mehanizēta zāles pļaušana; ✓ transporta pakalpojumi (beramo kravu pārvadājumi, buldozera, ekskavatora un  frontālā iekrāvēja pakalpojumi).

Zaļumsaimniecības nozare:

✓ zāliena pļaušana; ✓ apstādījumu ierīkošana un kopšana; ✓ puķu stādījumu ierīkošana un kopšana; ✓ koku un zaru zāģēšana; ✓ zemes frēzēšana.

Sētnieku nozare:

✓ mehāniskā ielu un laukumu slaucīšana; ✓ ietvju un brauktuvju tīrīšana; ✓ zāliena tīrīšana.

Kapu saimniecība:

✓ kapsētu apsaimniekošana; ✓ sēru zāles noma.

Šķiroto atkritumu savākšana.

Prestons, SIA

Lielā 9A-2, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Pakalpojumi:: ✓ Bruģēšanas darbi ✓ Tāmēšana, uzmērīšana ✓ Teritorijas labiekārtošana, apzaļumošana Par uzņēmumu:

"Prestons", SIA piedāvā bruģēšanas darbus - bruģa ieklāšana gan privātmājām, gan ietvēm un celiņiem. Izbruģējam arī laukumus un piedāvājam vispārēju teritorijas labiekārtošanu pēc jūsu vēlmēm. Teritorijas labiekārtošanu piedāvājam dažāda izmēra teritorijām, dizains un izkārtojums tiks saskaņots ar jums. Bruģēšana Kurzemē, Latvijā, Talsos. 

Koraļļu klubs veikals, SIA

Miera 97, Rīga LV-1013
Par uzņēmumu:

Starptautiska kompānija Coral Club jau vairāk nekā 25 gadus piedāvā bioloģiski aktīvas piedevas jeb uztura bagātinātājus, kosmētiku un ekoloģisku sadzīves ķīmiju. Tie ražoti, izmantojot vismodernākās tehnoloģijas tikai no augstākās kvalitātes dabiskām izejvielām sertificētās ražotnēs, kas ievēro visstingrākos nozares regulējuma un produktu kvalitātes kontroles nosacījumus – GMP (Labas ražošanas prakses sistēmas sertifikāts).Coral Club produktus izstrādājuši tādi Nobela prēmijas laureāti kā Klintons Hovards (aloe īpašību atklājumi), Kristofers Hills (spirulīnas īpašību atklājumi), Alberts Zērs (uztura zinātnes doktors, visefektīvākās visa organisma dziļās attīrīšanas sistēmas “ColoVada Plus” un cilvēka veselības saglabāšanai veltītu atjaunojošu un šūnu uzturu papildinošu produktu autors.

ZL.LV iesaka

Manfreds pluss, SIA

Lauku 31/35, Liepāja LV-3411
Par uzņēmumu:

Mežizstrāde, mežizstrādes, šķeldošanas pakalpojumi. Ekskavatoru pakalpojumi, dīķu, grāvju rakšana. Šķeldas izejmateriālu iepirkšana. Iepērkam mežus, birzis un cirsmas. Velosipēdi, zāles pIāvēji Liepājā. Riteņi, bērnu, pieaugušo, pusaudžu, meiteņu, zēnu velosipēdu tirdzniecība Kurzemē. Motorzāģi, zāles pļāvēji, piekabes, piekabju tirdzniecība, piekabju noma. Bērnu ratiņi, ratiņu, gultiņas, krēsliņi, sēdekļi, auto krēsliņu tirdzniecība Liepājā, Kurzemē.

TEDS Logi, filiāle

Daugavpils LV-5401
Apraksts:

SIA "Teds logi" - durvis, vārti, žalūzijas, jumti, dūmvadi, apkure, metāla un tenta garāžas, aroma difuzori, siltumnīcas, katli, kazani un citas preces mājai un dārzam, kā arī piedāvājam to montāžu, piegādi un ar tiem saistītos darbus. Mūsu piedāvājumā ir PVC durvis, PVC logi, alumīnija durvis, alumīnija logi, visu veidu žalūzijas, moskītu tīkli, iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ekofinierētas iekšdurvis, laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokļiem, ārdurvis mājai, metāla durvis, garāžu vārti, teritoriju vārti, jumtu segumi, jumta papildelementi, ūdens noteksistēmas, skārdnieku darbi, skārda izstrādājumi, metāla garāžas un nojumes, tenta garāžas un nojumes, pirts logi, pirts durvis, apkures katli, apkures krāsnis, pirts krāsnis, pirts elektriskās krāsnis, dūmvadi.

SIA "TEDS" nodarbojas arī ar dārza piederumu tirdzniecību. Polikarbonāta siltumnīcas, lapenes, dārza duškabīnes, polikarbonāts, dārza mēbeles, dārza inventārs, čuguna trauki, čuguna pannas, čuguna katli, kazani, kazana krāsnis. Mūsu piedāvājumā ir arī aroma gaisa mitrinātāji, difuzori, aroma eļļas, pomanderis automašīnai un citas preces mājai un preces dārzam.

TEDS Logi, filiāle

Atbrīvošanas aleja 104, Rēzekne LV-4601
Apraksts:

SIA Teds logi, durvis, vārti, žalūzijas, jumti, dūmvadi, apkure, metālaun tenta garāžas, aromadifuzori, siltumnīcas, katli, kazani un citas preces mājai un dāŗzam, kā arī piedāvājam to montāžu, piegādi un ar tiem saistītos darbus. Mūsu piedāvājumā ir PVC durvis, pvc logi, alumīnija durvis, alumīnija logi, visu veidu žalūzijas, moskītu tīkli, iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ekofinierētas iekšdurvis, laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokļiem, ārdurvis mājai, metāla durvis, garāžu vārti, teritoriju vārti, jumtu segumi, jumta papildelementi, ūdens noteksistēmas, skārdnieku darbi, skārda izstrādājumi, metāla garāžas un nojumes, tenta garāžas un nojumes, pirts logi, pirts durvis, apkures katli, apkures krāsnis, pirts krāsnis, pirts elektriskās krāsnis, dūmvadi.SIA "TEDS" nodarbojas arī ar dārza piederumu tirdzniecību, polikarbonātasiltumnīcas, lapenes, dārza duškabīnes, polikarbonāts, dārza mēbeles, dārza inventārs, čuguna trauki, čuguna pannas, čuguna katli, kazani, kazana krāsnis. Mūsu piedāvājumā ir arī aroma gaisa mitrinātāji, difuzori, aroma eļļas, pomanderis automašīnai un citas preces mājai un preces dārzam.

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Latgales 257, Rīga LV-1019
Pieejamās preču kategorijas:: ✓ Rotaļlietas, bērnu preces ✓ TV un Sadzīves tehnika ✓ Mēbeles un interjers ✓ Sports, tūrisms un atpūta ✓ Smaržas, kosmētika ✓ Mājai un remontam ✓ Mobilie telefoni, planšetdatori, Foto ✓ Datortehnika ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apģērbi, apavi, aksesuāri ✓ Aizsardzības, dezinfekcijas, medicīnas preces ✓ Auto preces ✓ Dārza preces ✓ Zoo preces ✓ Dāvanas, svētku atribūti ✓ Grāmatas ✓ Gudrā māja ✓ Pārtikas preces ✓ Outlet veikals ✓ Preces birojam, skolai, radošiem darbiem

Galeri ierāmēšanas salons, SIA SPT dizains

Merķeļa 17/19, Rīga LV-1050
Pakalpojumi::

Vēlaties ierāmēt oriģināldarbu, fotogrāfiju vai zīmējumu, bet nezināt, kādu noformējumu tiem labāk izvēlēties? Vienmēr esam gatavi sniegt konsultācijas un ieteikumus, veltīt Jums nedalītu uzmanību un piedāvāt vislabākos risinājumus! Salonā “pielaikosim” Jūsu atnestajam darbam visdažādākos rāmjus, līdz atradīsim vispiemērotāko un Jums tīkamāko!

Eļļas, akrila oriģināldarbi ✓ Zīmējumi, grafikas, pasteļi, akvareļi ✓ Izšuvumi, pērlīšu darbi ✓ Oriģinālie darbi

Filtri, SIA

ELPO BRĪVĀK, nomaini gaisa filtrus savā ēkā!
Kalnciema 87 k-1, Rīga, LV-1046
Produkti:: ✓ Aktīvās ogles filtri ✓ Eļļas miglas un dūmu filtri ✓ Filtrējošie materiāli ✓ Virtuves filtri ✓ Elektrostatiskie filtri ✓ EPA-HEPA-ULPA filtri ✓ Paneļu filtri ✓ Kārtridžu filtri ✓ Piedurkņu filtri Pasūtījumu formas:: Klientiem interesējošos un nepieciešamos produktus ir iespējams pasūtīt interneta mājaslapā. Pasūtījumi iedalās divās formās. Pieejami ir filtrējošie materiāli un HEPA filtri, kā arī kabatu un paneļu filtri.

ARI-KO, SIA

Pērnavas 35, Rīga, LV-1009
Par uzņēmumu:

SIA "ARI-KO" saviem klientiem piegādā kvalitatīvas auto servisa iekārtas un nodrošina to uzstādīšanu un apkalpošanu. Firma "ARI-KO" partnerattiecības ar vadošajiem pasaules ražotājiem veido tā, lai varētu piedāvāt autoservisa aprīkojuma pilnu spektru. Tie ir auto pacēlāji, riteņu nomaiņas un balansēšanas iekārtas, riteņu ģeometrijas regulēšanas iekārtas, ritošās daļas diagnostikas iekārtas, profesionālie instrumenti un degvielas uzpildes staciju servisa iekārtas. SIA "ARI-KO" ir oficiālie pārstāvji daudziem vadošajiem ražotājiem: BEISSBARTH (Bosch grupa), Hofmann (Snapon), BlitzRotary (vadošais autopacēlāju ražotājs pasaulē), BUTLER (Itālija) , WERTHER (Itālija), FILCAR (Itālija), MECLUBE (Itālija), CATTINI (Itālija), COMPAC (Dānija), Chicago Pneumatic (ASV), HAWEKA (Vācija), AMI (Čehija), PIUSI (Itālija), DECA (Itālija), BRAINBEE (Itālija), SPIN (Itālija), AIGNEP (Itālija), Spiralflex (Itālija).