Eļļas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Beautyfor Express, SIA, Veikals

Marijas 14, Rīga, LV-1011
Profesionālā matu kosmētika. Matu krāsas. Skropstu un uzaču krāsas. Matu balinātāji. Matu lakas. Matu putas. Matu želejas. Matu kopšanas līdzekļi. Matu veidošanas līdzekļi, matu laka, krāsainas matu lakas, putas, matu maska, (maskas) matu šampūns, matu kondicionieris, matu serums, eļļa matiem, keratīns. Juliette Armand, Starpil, BAEHR, Doll,

AS Grīdas, SIA

Čiekurkalna 1. līnija 84-224, Rīga LV-1026
Apraksts: Mūsu pamatnodarbošanās ir masīvkoka grīdu ieklāšana, restaurācija un tālāka apstrāde (slīpēšana, pulēšana, lakošana, eļļošana un vaskošana). Strādājam ar augstas kvalitātes materiāliem. Piedāvājam koka aizsardzības materiālus Vācija ražotās SAICOS eļļas pārklājuma sistēma. Paredzētas iekšdarbiem gan āra darbiem visu veida kokiem, kā arī kopšanas līdzekļi. Mūsu mērķis ir kvalitatīvas grīdas un apmierināti klienti!

Brokāne A. psihologa prakse

Brāļu Skrindu 9-3.st., Rēzekne LV-4601
Pakalpojumi:: ✓ Konsultēšana ✓ Sociālo, emocionālo un kognitīvo prasmju apgūšana, ✓ ABA terapija ✓ Aromapsiholoģija- olfaktoterapija ✓ Psiholoģiskā izpēte bērniem vecumā no 6-16 gadiem, psihologa atzinuma sagatavošana pedagoģiski medicīniskai komisijai.

Psihologs bērniem

Psihologs vecākiem

Psihologs pieaugušajiem

Autogars, SIA,

Saulrītu 9, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Pakalpojumi: ✓ Noregulēt auto savirzi; ✓ Auto antikorozija; ✓ Riepu maiņa un balansēšana; ✓ Auto diagnostika Pārbūve:

Veicam standarta 4x4 auto pārbūvi palielinātai caurbraucamībai. Liekot lietā ilggadējo pieredzi bezceļu braukšanā, spēsim jums palīdzēt uzlabot un pilnveidot jūsu 4x4 automobili, jūsu priekam un nepieciešamībai.

Kanclers, SIA, Filiāle

Pasta 51 k-7, Jelgava LV-3001
Piedāvājumā:: ✓ mēbeles ✓ kancelejas preces ✓ hobijlietas ✓ attīstošās rotaļlietas ✓ grāmatas ✓ skolas piederumi un somas ✓ saimniecības preces ✓ mazā sadzīves tehnika Par mums: SIA "Kanclers" Jelgavā ir trīs tirdzniecības vietas un interneta veikals (www.kanclers.lv), kur tiek piedāvāts ļoti plašs preču klāsts.

VIDZEMES PAPĪRS, SIA, Veikals

Lielā Ezera 1-3, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Piedāvājam:: ✓ Biroja papīrs ✓ Papīra preces ✓ Skolas preces ✓ Rakstāmlietas ✓ Darba vietas piederumi ✓ Biroja tehnika un piederumi ✓ Dokumentu arhivēšana un uzglabāšana ✓ Dokumentu laminēšana ✓ Datoru piederumi un aksesuāri ✓ Preces bērniem ✓ Dāvanu iesaiņošana ✓ Grāmatu apvākošana ✓ Foto preces ✓ Piekariņi un suvenīri ✓ Iepakojuma materiāli ✓ Uzlīmes un to izgatavošana ✓ Sveces ✓ Kalendāri

Stenders, veikals

Slimnīcas 8, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts:

Latvijā ražota kosmētika. Izbaudi prieku – palutini sevi ar karstu vannu vai jebko tīksmīgāku par ātru ielekšanu dušā – ir laiks savam laikam!

Dolcetta, SIA, Kaņepju Sēklas

Kaņepes. Kaņepju produktu eksports
"Āpji" , Strazdes pagasts, Talsu nov., LV-3291
Svarīgi! Kaņepju sēklas:: ✓ stiprina imunitāti ✓ palīdz attīrīt organismu no toksīniem ✓ mazina stresu ✓ atbrīvo no bezmiega ✓ palielina piena daudzumu jaunajām māmiņām ✓ bērniem veicina augšanu, jo rada apetīti, dod vitalitāti un spēku Apraksts:

SIA DOLCETTA dibināts 2008. gadā un kopš 2013. gada nodarbojas ar kaņepju audzēšanu, atrodas Latvijā Talsu novada, Strazdes pagasta "Āpjos". SIA DOLCETTA ir saņēmusi bioloģiskos atbilstības sertifikātus, gan kaņepju audzēšanas procesam, gan kaņepju produktu ražošanai (LV-BIO-01).

ZL.LV iesaka

Piespēle, SIA, veikals

Cēsu 19, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Par uzņēmumu:

SIA "Piespēle" piedāvā dažādu automašīnu rezerves daļas. 

Pils Baltā 2 aptieka Sadarbībā ar Apotheka

Kaņiera 13, Rīga LV-1063
Apraksts: Plašs medikamentu, uztura bagātinātāju un aptiekas kosmētikas klāsts. Zāļu izgatavošana. Dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālie piedāvājumi dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana. Apotheka franšīze.

 

Pils Baltā aptieka Sadarbībā ar Benu Aptieka

Sudrabu Edžus 10, Jelgava LV-3001
Apraksts: Plašs medikamentu, uztura bagātinātāju un citu aptiekas preču klāsts. Ortopēdiskās preces. Zāļu izgatavošana. Dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālie piedāvājumi dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana. Vakcīnas.

Pils Dzeltenā aptieka Sadarbībā ar Benu Aptieka

Rūpniecības 77A, Jelgava, LV-3008
Apraksts: Plašs medikamentu, uztura bagātinātāju un citu aptiekas preču klāsts. Zāļu izgatavošana. Dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālie piedāvājumi dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana. Vakcīnas.

Pils Oranžā aptieka Sadarbībā ar Apotheka

Krišjāņa Valdemāra 17A, Rīga, LV-1010
Apraksts:

Plašs medikamentu, uztura bagātinātāju un aptiekas kosmētikas klāsts. Zāļu izgatavošana. Dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālie piedāvājumi dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana. Apkalpošana latviešu, krievu un angļu valodā. Apotheka franšīze.

Galeri, salons

Merķeļa 17/19, Rīga LV-1050
Pakalpojumi:: Vēlaties ierāmēt oriģināldarbu, fotogrāfiju vai zīmējumu, bet neziniet kādu noformējumu tiem labāk izvēlēties? Vienmēr esam gatavi sniegt konsultācijas un ieteikumus, veltīt Jums nedalītu uzmanību un piedāvāt vislabākos risinājumus ! Salonā “pielaikosim” Jūsu atnestajam darbam visdažādākos rāmjus, līdz atradīsim vispiemērotāko un Jums tīkamāko! ✓ Eļļas, akrila oriģināldarbi ✓ Zīmējumi, grafikas, pasteļi, akvareļi ✓ Izšuvumi, pērlīšu darbi ✓ Oriģinālie darbi

Laja, SIA, Tirdzniecības laukums

Rūpniecības 49A, Madona, Madonas nov. LV-4801
Apraksts:

Lauksaimniecības tehnika Madonā. Jaunas un lietotas lauksaimniecības tehnikas tirdzniecība. Lauksaimniecības tehnikas un traktortehnikas rezerves daļas. Sējmašīnas, ecēšas, miglotāji. Traktoru piekabes, puspiekabes, mēslu ārdītāji. Siena sagatavošanas tehnika. Siena preses tirdzniecība, siena ruļļu ietinēji. Traktoru remonts, traktoru rezerves daļas. Sagatavojam piedāvājumus un piegādājam tehniku Eiropas Savienības Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) ietvaros.

Sigma Motors, SIA

Dīķa 44, Rīga LV-1004
Rezerves daļas: ✓ nepieciešamo rezerves daļu un materiālu sagāde; ✓ ziemas un vasaras riepu tirdzniecība; ✓ akumulatoru tirdzniecība; ✓ dažādu auto aksesuāru un piederumu tirdzniecība. Autoservisa pakalpojumi: ✓ regulāras tehniskās apkopes, ✓ ritošās iekārtas pārbaude un remonts, ✓ riteņu demontāža, montāža un balansēšana, ✓ riteņu ģeometrijas pārbaude un regulēšana, ✓ bremžu sistēmas pārbaude un remonts, ✓ a/m vadības sistēmu pārbaude un remonts, ✓ izplūdes atgāzu pārbaude un regulēšana, ✓ izplūdes sistēmu pārbaude un remonts, ✓ motoru remonts, ✓ starteru, ģeneratoru remonts, ✓ agregātu remonts, ✓ pretaizdzīšanas ierīču uzstādīšana un remonts, ✓ mehānisko un automātisko ātrumkārbu pārbaude un remonts, ✓ kondicionieru un klimata kontroles sistēmu pārbaude un remonts.

Favorīts J.Š., SIA, Japānas un Korejas auto rezerves daļu veikals

Strēlnieku 6, Rīga, LV-1010
Rezerves daļu tirdzniecība:

Vieglo automobiļu rezerves daļu tirdzniecības veikals, kas specializējas Japānas un Korejas automobiļu rezerves daļu tirdzniecībā.

BKL, SIA

Brīvības 2B, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Riepu serviss:

Pilns riepu serviss, sākot ar montāžu un beidzot ar balansēšanu, kā arī vulkanizāciju. Pieejams arī autoserviss. Eļļas maiņa, riepu remonts, balansēšana, riepu montāža. Jaunu un lietotu riepu tirdzniecība.

MCS serviss, SIA, autoveikals - autoserviss, auto noma

Kuldīgas 90, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts:

MCS autoserviss, autoveikals, auto noma, auto eļļas Saldū.

AirCenter Latvia, SIA

Dzelzavas 131C, Rīga, LV-1021
Apraksts:

Uzņēmums "AirCenter Latvia" jau vairāk nekā 10 gadus nodarbojas ar vītņu kompresoru un iekārtu piegādi un apkalpošanu. Pie mums jūs vienmēr varat atrast kompresorus, kompresoru stacijas un to rezerves daļas. Esam pasaulē vadošā kompresoru ražotāja Garden Denver oficiālais pārstāvis Latvijā.