Eļļas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

AirCenter Latvia, SIA

Dzelzavas 131c, Rīga LV-1021
Kompresors/kompresori, gaisa kompresors/kompresori: virzuļu, skrūvju, spirālveida, turbo, rotora, bez eļļas

Anija, SIA, Veikals

Rencēnu 10a, Rīga, LV-1073
"ANIJA" piedāvā:

BLACK SEA STARS, SOLILUG, SEA STARS, ANCHIALO – kosmētiskie līdzekļi, balstīti uz Melnās jūras sārmiem (LUGA) un Pomorie un Burgas sāls ezeru terapeitiskajiem dūņām. REFAN – smaržas un kosmētika bez parabēniem. MILANA@ –  lielisks kosmētikas piedāvājums mājām un profesionāliem. CARBONAX@ – mēs esam par tīrām un labi uzturētām automašīnām. LUSTRO@– apavu kopšanas līdzeklis. KAFIJA un TĒJA – aromatizētā kafija un brīnišķīgas tējas.

D&A Secrets, SIA

Tīraine, Pakalniņu 4, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts:

"D&A Secrets" ir interneta veikals, kas atver Jums paslēptas baudas pasauli. Mēs palīdzēsim Jums izpētīt sevi un izveidot Jūsu visintīmākos noslēpumus.

Brīvais Vilnis, AS

Ostas 1, Salacgrīva, Limbažu nov. LV-4033
Augstas kvalitātes zivju konservu ražotājs:

AS "BRĪVAIS VILNIS" ražo gardākos zivju konservus pasaulē, izmantojot labāko, ko jūra un okeāns var sniegt. Pastāvīgi pilnveido ražošanas procesus atbilstoši jaunākajiem sasniegumiem pārtikas ražošanas tehnoloģijā, lai nodrošinātu augstāko kvalitāti un izcilu produkta garšu. "BRĪVAIS VILNIS" galvenais mērķis ir izveidot stiprāko zīmolu starp zivju pārstrādes uzņēmumiem Baltijā un NVS valstīs, piedāvāt ekskluzīvu Latvijā ražotu produkciju vietējā un ārvalstu tirgū. Ilggadējā pieredze, uzlabotā tehniskā bāze, kā arī izglītotie un kvalificētie darbinieki nodrošina produkta izcilu vērtību.

Genarts, SIA, Autoserviss un automazgātava

Gunāra Astras 2B, Rīga, LV-1084
Pakalpojumi:: ✓ Auto mazgāšana ar rokām ✓ Automātiskā mazgātava ✓ Autoserviss (auto remonta darbi, riepu un disku remonts, montāža, balansēšana, disku valcēšana, ritošās daļas, dzinēju, sajūga, bremžu sistēmas, izpūtēju remonts) ✓ Akumulatoru tirdzniecība Par mums: „Genarts” autoserviss, automazgātava, riepu serviss Purvciemā, Rīgā.

Tehnikas pasaule Mežam un dārzam, veikals-serviss

Brīvības 12, Preiļi, Preiļu nov., LV-5301
Apraksts: Mūsu veikalos atradīsiet visdažādākās mājas, piemājas, dārza un meža saimniecībā noderīgās preces: visu veidu tehniku meža un dārza darbiem: zālienu pļāvējus, skarifikatorus, krūmgriežus, motorzāģus, malkas skaldītājus, kultivatorus, raiderus, minitraktorus, akumulatorus, instrumentus; apkures un ventilācijas preces, santehnikas un kanalizācijas piederumus, elektroinstrumentus un rokas instrumentus, elektroinstalācijas preces. Tehnikas garantijas un pēcgarantijas remonts un tehnikas noma. Laipni gaidīti mūsu veikalos Preiļos un Krāslavā!

Parketa sala, grīdas segumu veikals

Latgales 250, Rīga LV-1063
Mēs piedāvājam:: ✓ koka grīdas ✓ lamināta grīdas ✓ korķa grīdas ✓ vinila grīdas ✓ terases dēļi ✓ materiāli sienu un griestu apdarei ✓ PVC, Vinila grīdas ✓ piederumi grīdas segumu ieklāšanai ✓ koka fasādes, koka sienas paneļi ✓ koka jumti, koka sienas ✓ koka šindelis ✓ dekoratīvās koka sienas ✓ parkets ✓ koka dekoratīvās sienas

Tehnikas pasaule, veikals-serviss

Miesnieku 1, Krāslava, Krāslavas nov., LV-5601
Apraksts: Mūsu veikalā atradīsiet daudzas noderīgas preces Jūsu mājas un piemājas saimniecībai, visu veidu tehniku meža un dārza darbiem: zālienu pļāvējus, skarifikatorus, krūmgriežus, motorzāģus, malkas skaldītājus, kultivatorus, minitraktorus, instrumentus, elektroinstrumentus un akumulatorinstrumentus.. Mūsu tehnikas remontdarbnīcā palīdzēs Jums sagatavot tehniku katrai sezonai. 23 gadu pieredze ļauj mums ar pārliecību piedāvāt mūsu klientiem tikai labāko! Uzticiet savu tehniku profesionāļiem!

NOVA Rent, SIA

Dravnieku 9, Lielvārde, Ogres nov. LV-5070
Tirgojam, nomājam, veicam remontu, apkopes lauksaimniecības tehnikai, celtniecības tehnikai, ceļu būves tehnikai:: ✓ Lauksaimniecības tehnika ✓ Graudaugu kulšanas tehnika ✓ Teleskopiskie iekrāvēji ✓ Komunālā tehnika ✓ Mežizstrādes tehnika ✓ Dārza tehnika ✓ Celtniecības tehnika ✓ Ceļabūves tehnika ✓ Mazlietota tehnika ✓ Lietota tehnika ✓ Rezerves daļas

Telpa deko, veikals

Flotes 16, Liepāja, LV-3405
Apraksts:

Būvmateriālu veikals "Telpa Deko" darbojas jau vairāk nekā 10 gadus, kuru laikā ir iegūta stabila vieta tirgū, pastāvīgs klientu loks. Veikalā ir iespējams iegādāties ne tikai materiālus remontam un būvniecībai, bet arī mājokļa iekārtošanai nepieciešamās preces un mājsaimniecības preces.

Prāna Ko, SIA

Spilves 4, Rīga, LV-1055
Mūsu sortimentā ir vairāk nekā 8000 dažādu preču: ✓ Prāna Ko ir ekskluzīvs medicīnas apģērba KOI (ASV) zīmola izplatītājs Baltijas valstīs. ✓ Paparnet (IT) zīmola izplatītājs Latvijā, kas ir pasaules līderis higiēnas papīra ražošanā. ✓ Abena (DK) zīmola izplatītājs Latvijā, kas ir EKO zīmols, kas ražo urīna nesaturēšanas produkciju un kopšanas kosmētiku.

Eļļas biedrība

Dzeņu iela 8 – 3, Rīga, LV-1021
Informācija no uzņēmumu reģistra

Kurzemes eļļas, SIA

"Kurzemes Eļļas" , Lažas pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3456
Motoru eļļas, smērvielas

Eļļas grupa, SIA

Ieriķu 3, TC "Domina", Rīga, LV-1084
Pārtikas vairumtirdzniecība

Vidzemes Eļļas Fabrika, SIA

"Vidzemes Eļļas Fabrika", Bērzkrogs, Veselavas pagasts, Cēsu nov., LV-4116
Pārtikas piedevas, garšvielas, uztura bagātinātāji

Jungent Latvia, AS

Antonijas 24-9, Rīga, LV-1010
Industriālās eļļas , rūpnieciskās eļļas , Hidraulikas eļļas , Redukroru eļļas , Transmisijas eļļas , Dīzeļdzinēju, tehnikas eļļas , spiedienliešanas iekārtu eļļas , bio- eļļas , bioloģiskās eļļas .

Vidzemes Eļļas, SIA

Jāņa Poruka 43, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Degvielas, naftas produktu tirdzniecība