Eļļas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Dampis, serviss

Vaiņodes 15, Liepāja LV-3407
maiņa, automašīnas sagatavošana TA CSDD, pirms pārdošanas automašīnas sagatavošana, sajūga remonts, eļļas

Dāvana Tev, SIA

Ganību dambis 22d, Rīga LV-1045
dāvanu komplekti, vannas puķes, pušķi, galda dekori, dabīgās akmens rotas, sojas sveces, ēteriskās eļļas

Oriflame sadarbības partnere, direktore Inguna Girvaite

Viesnīcas 1-3.st., Saldus, Saldus nov. LV-3801
vīriešiem, multivitamīni bērniem, uztura bagātinātāji, serums matu galiem, Eleo, HairX, pienmedus, matu eļļas

S 47 veidņi betonam, SIA

Miera 12, Jūrmala, LV-2015
Veidņu noma betonēšanai, Hidroizolācijas remonts, Profesionālu materiālu tirdzniecība, Adhēzijas tilts, Aizbāžņi, Armatūra, Attīrīšanas iekārtas, Audums, Balkoni un terases, Betonēšanas tehnika, Blīvējuma viela, BORNIT, BPA, Caurules, Ceļu remonts, Distanceri, Epoksīda sveķi, Eļļa, Grunts, Hidroizolācija, Injekcijas, Gruntij,

Trans-Art serviss, SIA

Katlakalna 9, Rīga, LV-1073
Transmisijas eļļas : Motul, WOLF, DEXTRON, CVT. DSG eļļas . SMT, Hi-gear eļļu piedevas.

Balauto, SIA, auto rezerves daļu veikals Balvos

Tirgus 5, Balvi, Balvu nov. LV-4501
daļas, bremžu uzliku, ķēdes, zobratu, filtri, sveces, riepas, ķiveres, kaskas, akumulatori, cimdi, eļļas , Eļļa, eļļas , CASTROL, SKF. Kabi. RTS. TRW. LEMFORDER. MANN. FAG. KYB. OAYCO. FILTRON.

RG Auto, SIA - riepas, auto serviss, autoevakuācija

Turpinām strādāt klātienē!
Latgales 44, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Autoserviss Jēkabpilī: ✓ Riepu, disku maiņa un remonts ✓ Motoreļļas un smērvielu maiņa ✓ Ritošās daļas remonts ✓ Dzinēja remonts un maiņa ✓ Automātiskās kārbas remonts ✓ Turbīnu remonts ✓ Sprauslu remonts ✓ Savirzes regulēšana

AUTOTRANSPORTA PAKALPOJUMI LATVIJĀ

✓ Kravu pārvadājumi ✓ Būvmateriālu pārvadājumi ✓ Beramās kravas ✓ Lauksaimniecības tehnikas transportēšana ✓ Būvtehnikas transportēšana ✓ Negabarīta kravas ✓ Kravu iekraušana un izkraušana ar manipulatoru

Oriflame sadarbības partnere, direktore Inguna Girvaite

Liepājas 9, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts: Oriflame klientu apkalpošanas centrā tiek laipni gaidīti ne tikai jau esošie klienti, bet jebkurš interesents, kurš vēlas vairāk uzzināt par Zviedrijā radītiem produktiem skaistumkopšanā un dzīves kvalitātes uzlabošanai. Izmantojot modernas tehnoloģijas, iespējams katram klientam saņemt individuālas konsultācijas sejas kopšanā, veicot pilna spektra ādas analīzi ar API ādas testēšanas aparāta palīdzību, un veselības un pašsajūtas uzlabošanā, veicot Wellness testu un ķermeņa analīzi ar TANITA svariem. Ieteiktos produktus iespējams uz vietas izmēģināt. Klientu centrā iespējams uzzināt par Oriflame piedāvātajām iespējām lojālajiem klientiem, kā gūt papildus ienākumus vai veidot personīgo biznesu. Jaunajiem klientiem tiek nodrošinātas bezmaksas pamatapmācības. Ir iespējams apmeklēt sejas kopšanas meistarklases ar NOVAGE kolekciju produktiem.

SINTIJA AUTO, SIA, Autoserviss

Pretrūsas auto apstrāde!
Jaunciema gatve 320b, Rīga LV-1015
Par autoservisu: Auto serviss “Sintija auto” specializējas automašīnu pretrūsas apstrādes veikšanā ar ekskluzīvo “Mercasol” un rūsas noņemšanā ar pēdējās paaudzes īpaši saudzīgo smilšu strūklošanu, visa veidu automašīnu virsbūvju remontā un krāsošanā. Uzņēmums sadarbojas ar visām Latvijas lielākajām apdrošināšanas kompānijām.

Oriflame sadarbības partnere, direktore Inguna Girvaite

Liepājas 45-1, Skrunda, Kuldīgas nov., LV-3326
Oriflame klientu apkalpošanas centrs Saldus, Oriflame klientu apkalpošanas centrs Kuldīga, Oriflame klientu apkalpošanas centrs Skrunda. Kosmētika, parfimērija, dabiskā kosmētika, Oriflame produkcija, Oriflame Sweden, dekoratīvā kosmētika, losjoni, spreji, ķermeņa kopšanas līdzekļi, sievietēm, vīriešiem, pārtikas piedevas,

Rando, autocentrs

Piebalgas 1, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Auto remonts:: ✓ Škoda, ✓ VW, ✓ Audi, ✓ BMW, ✓ Opel, ✓ Chrysler, ✓ Citroen, ✓ Fiat, ✓ Ford, ✓ Honda, ✓ Hyundai, ✓ Lexus, ✓ Mazda, ✓ Mercedes, ✓ Mitsubishi, ✓ Toyota, ✓ Pegeout, ✓ Renault, ✓ SAAB, ✓ SEAT, ✓ Subaru, ✓ Volvo.

MM Service, SIA

"Jaunkubas 1" , Baldones pagasts, Ķekavas nov. LV-2125
Pakalpojumi:: ✓ Datordiagnostika ✓ Ritošās daļas remonts ✓ Riteņu savirzes pārbaude ✓ Bremžu remonts ✓ Auto sagatavošana tehniskajai apskatei ✓ Riepu maiņa Autoserviss:

"MM Service" veiks pilnu auto kompjūterdiagnostiku. Dzinēja un transmisijas remonts. Ritošās daļas remonts. Riteņu savirzes pārbaude un regulēšana. Riepu maiņa un remonts. Bremžu remonts. Elektroiekārtu diagnostika un remonts. Noregulēs lukturus. Uzpildīs kondicionieri. Sagatavos auto tehniskajai apskatei. Veiks auto diagnostiku pirms pirkšanas.

Veikals Balzamiko, SVEDA3, SIA

Kuršu laukums 13, Liepāja, LV-3401
Apraksts: Veikals Balzamiko ir ģimenes uzņēmums, kas nodarbojas ar augstākās kvalitātes, īpaši atlasītas un unikālas preču kategorijas tirdzniecību un izplatīšanu Latvijā.

Veikals “Balzamiko” piedāvā ap 150 dažādas tējas un 70 kafijas šķirnes, vairāk kā 100 garšvielu maisījumu un tīro garšvielu, kvalitatīvus našķus un izcilas garšas šokolādes īstiem gardēžiem, kā arī BIO pārtikas preces un ikdienā lietojamus produktus. Veikalā pieejamas preces arī veģetāriešiem un vegāniem, kā arī tiem, kam vienkārši interesē sava veselība un veselīgs dzīvesveids. Piedāvājumā austrumu ēdienu izejvielas, produkti veselībai, kā arī skaistus un retus aksesuārus - tējas un kafijas traukus. Mūsu veikalos Jūs varat iegādāties arī kosmētikas līdzekļus - ēteriskās, aromātiskās un smaržu eļļas, kā arī ķermeņa kopšanas eļļas.

Labiprodukti.lv

Ragana, Tirgus 1, Krimuldas pagasts, Siguldas nov., LV-2144
Apraksts:

"Labiprodukti.lv" interneta veikalā ir iespēja iegādāties augstvērtīgus, olbaltumvielām bagātus, šķiedrvielām saistītus, pārsvarā bez glutēna produktus, katrai gaumei piemērotus.

Mūsu misija ir nodrošināt Jūs (klientus) ar labākajiem pārtikas un nākotnē arī nepārtikas produktiem, kuru atlasa mūsu ekspertu komanda (pārtikas tehnologi, ražotāji, produktu izstrādātāji, uztura speciālisti un veselīgā dzīves veida fanāti) izvēlas labākos no pieejamākiem produktiem tieši Jūsu labsajūatai, kas atrodami mūsu mājas lapā.

Mēs izvēlamies augstvērtīgus, sabalansētus un ilgstspējīgus produktus organismam, kas ļaus tam produktīvi un pareizi funkcionēt.

Raksti sadaļā mēs atlasīsim jaunākos un svarīgākos rakstus par veselīgus dzīvesveidu un uztura zinātni, kam droši varēsiet sekot mūsu Facebook, Instegram kontos zem labiprodukti.lv  un protams mūsu mājas lapā.

Uzņēmuma galvenais uzsvars ir piedāvāt klientiem produktus par labāko cenu, un tas iespējams, pērkot vairāk par izdevīgāku cenu!

Mūsu darbības moto: Izvēlies labāko! Pērc vairāk, maksā mazāk!

ABS, veikals

Jelgavas 5, Daugavpils, LV-5404
Apraksts: Jauns auto rezerves daļu veikals Daugavpilī.

Motorss MB, SIA, autoserviss un rezerves daļas

Bērzkalnu 73, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts:

"Motorss MB" ir profesionāls autoserviss un rezerves daļu veikals, kas specializējas automobiļu apkopē, remontā un rezerves daļu tirdzniecībā. Mūsu uzņēmums nodrošinās augstas kvalitātes servisu un plašu rezerves daļu klāstu.

"Motores MB" rezerves daļu veikals piedāvā plašu un daudzveidīgu izvēli no oriģinālajām rezerves daļām automobiļiem. Mūsu eksperti palīdzēs jums atrast pareizo rezerves daļu jūsu automobilim pa pieņemamu cenu.

 

AiVi, SIA

K.Valdemāra 128 k.2, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Par uzņēmumu:

SIA "AiVi" ir uzņēmums, kas sekmīgi darbojas kopš 1991. gada. Uzņēmuma pamata darbības virzieni ir sadzīves tehnikas, meža, dārza un parku apkopes tehnikas mazumtirdzniecība, kā arī tehnikas servisa pakalpojumu sniegšana. Uzņēmumu labi raksturo vēlme sniegt klientiem vislabāko apkalpošanas profesionalitāti un kvalitāti. To labi pierāda jau 27 gadu veiksmīga darbības pieredze un neapstāšanās pie padarītā. No 2010. gada 11. oktobra uzņēmums ir atvēris jaunu tirdzniecības centru apvienojot tajā pazīstamākos zīmolus un kvalitatīvāko tehniku AEG, Electrolux, Zanussi, Philips un Husqvarna preces vienuviet, paplašinot šo preču sortimentu un pakalpojumu servisu. Tagad droši varam saukties par Kurzemē lielāko sadzīves, meža, dārza tehnikas tirdzniecības un servisa centru! Visi ceļi ved uz Talsiem, Kr.Valdemāra ielu 128. Tagad arī www.aivi.lv

Silavas Servisa Centrs, SIA, Autoserviss

Institūta 2, Salaspils, Salaspils nov., LV-2169
Darbības apraksts:

Silavas servisa centrā strādā kompetenti meistari, kuri atbild par sava darba kvalitāti. Lai izmaksas būtu paredzamas, sastādām remontdarbu tāmi. Mūsu devīze: “Rūpīgs darbs un godīgums!”

Auto servisa pakalpojumi: ✓ Auto remonts apkope ✓ Riepu montāža, balansēšana, remonts ✓ Ritošās daļas pārbaude, remonts ✓ Bremžu diagnostika, remonts ✓ Savirzes regulēšana ✓ Metināšanas darbi ✓ Motoru, dīzeļmotoru remonts ✓ Zobsiksnas maiņa ✓ Lukturu regulēšana ✓ Mikroautobusu remonts ✓ Nodrošina ar rezerves daļām ✓ Bremžu pārbaude uz stenda

Stacijas aptieka, SIA

Stacijas 22, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Apraksts:

Limbažu Stacijas aptieka

Agro Dialogs, SIA

Cēsu 29c, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Apraksts: Minerālmēsli, augu aizsardzības līdzekļi, lopbarība, sāls, kūdra, kurināmais. Traktoru rezerves daļas, eļļas. AUGU AIZSARDZIBAS LIDZEKĻI; LOPBARĪBA SĀLS; KŪDRA; KURINĀMAIS; TRAKTORU REZERVES DAĻAS, EĻĻAS