Elektromontāžas darbi, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Esko AA, SIA

Laimdotas 2A, Rīga, LV-1006
Apraksts:

Kompānija „ESKO AA” veiksmīgi darbojas Latvijā kopš 2005. gada. Mēs piedāvājam: elektrosadaļu montāžu līdz 2500A; automātikas un vadības sadaļu montāžu; reaktīvās jaudas kompensācijas iekārtu montāžu, piegādi, uzstādīšanu un apkopi. Elektrotīkla parametru un kvalitātes mērījumi. Elektro sadaļu termogrāfija. Zibens aizsardzība, zemējumu un potenciālu izlīdzināšana. Pārsprieguma aizsardzība. Elektromontāžas darbi.

Essve Latvia, SIA

Rēzeknes 5A, Rīga, LV-1073
jumta paplāksnes, montāžas, būvkonstrukciju, ar A vītni, skārda, skaidu plākšņu, enkurskrūves, grīdas, elektromontāžas , vairumtirdzniecība, darbarīku vairumtirdzniecība, instrumentu un darbarīku tirdzniecība, celtniecības un remonta darbi

FluxEnergo, SIA

Braslas 27-22, Rīga LV-1084
Elektromontāža, elektroinstalācija

Forest Products, SIA

Ganību dambis 26A, Rīga, LV-1005
Tāmēšana, demontāža, celtniecības darbi , gremota darbi , apdares darbi , ēku iekšējā un ārējā apdare,, darbi

Free Energy Solution, SIA

Murjāņu 7A, Rīga, LV-1024
Informācija no uzņēmumu reģistra

Fundaments O, SIA

Ropažu 14 k-1 - 72, Rīga, LV-1039
Apraksts:

Uzņēmums ar pieredzējušiem meistariem, kuru darba stāžs šajā jomā ir vairāk kā 20 gadus, veic pilna cikla remonta darbus. Strādājam ar pārbaudītiem, kvalitatīviem materiāliem, garantija ikvienam paveiktajam darbam. Ir pozitīva darba pieredze Norvēģijā.

GISAIL, SIA

Ruses 20-20, Rīga LV-1029
Elektromontāža, elektroinstalācija

Green it up | VIS VIVA fam, SIA

Bukulti, "Zariņi" , Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-1024
Galvenie produkti:: ✓ LONGI Saules paneļi ✓ JINKO Saules paneļi ✓ GROWATT invertori ✓ HUAWEI invertori ✓ K2 Systems Saules paneļu stiprinājumi ✓ GROWATT baterijas ✓ All Black saules paneļi ✓ Black Frame saules paneļi Pakalpojumi: ✓ Saules paneļu uzstādīšana, montāža ✓ Saules paneļu tīrīšana ✓ Saules parku projektēšana ✓ Saules paneļu sistēmu pieslēgšana AS Sadales Tīkls

Greenline Energy, SIA, saules enerģijas risinājumi

Čuguna 28, Rīga LV-1029
Apraksts:

"GreenLine Energy" ir pirmais saules enerģijas uzņēmums Baltijas valstīs, kas izveidojis pirmo ražotāja OUTLET veikalu ar plašu produktu klāstu. Neatkarīgi no tā, vai jums ir slīpais jumts, plakanais jumts vai zemes sistēma, "GreenLine Energy OUTLET" piedāvās klientiem vairāk nekā 50 dažādu garumu, izmēru, dizainu, profilu, savienojumus, invertorus, ārpus tīkla sistēmas, saules paneļus, hibrīdsistēmas un akumulatorus.

ZL.LV iesaka

IVAI, SIA, Elektromontāžas darbi

Silmaļu 17 - 18, Salaspils, Salaspils nov., LV-2121
Apraksts: Elektromontāžas darbi. Elektrisko tīklu projektēšana un uzstādīšana. Speciālisti ar 25 gadu pieredzi.  

Jelgavas būve-V, SIA

Ozolnieki, Rīgas 18, Ozolnieku pagasts, Jelgavas nov. LV-3018
Apraksts:

Izstrādājam projektus no idejas līdz realizācijai. Ir uzceltas vairāk kā 100 mājas, baznīca, 10 angāri, 15 lieliskas pirtis un vairākas vasarnīcas. Sadarbojamies ar lielajiem uzņēmumiem. Darbi tiek paveikti ātri un kvalitatīvi, norunātajā laikā, tiek meklēti risinājumi katra pasūtītāja vēlmēm. Aicinām sadarbībai!

Jumaka, SIA

Kalnciema 52, Rīga LV-1083
Apraksts:

No nulles līdz atslēgai jau kopš 2004.gada. Būvējam, remontējam gan privātmājas, gan komercobjektus. Aicinām sadarbībai, zvaniet un saņemiet cenu piedāvājumu. Individuāla pieeja katram klientam.

Jumis HB, SIA

Latgales 81-17, Rīga LV-1003
būvindustrija, būvniecības tehnoloģijas, būvmateriāli, inženierbūvju projektēšana, būvniecības vadības darbi , , flīzēšana, parketa ieklāšana, akmens virsmu uzstādīšana, santehnikas darbi , celtniecības darbi , remonta