Finanšu konsultācijas, adresē Rīga

Drukāt

KEYSMENT, SIA

Lāčplēša 14-13, Rīga LV-1011
Grāmatvedības pakalpojumi, Grāmatvedība, Audits, Grāmatvedības apkalpošana, Finansu konsultācijas , Finansiālās, ( finanšu ) darbības analīze, Uzņēmuma novērtēšana, Grāmatvedības pakalpojumi.

Visa Vērte Auditorsabiedrība, SIA

Ģertrūdes 19/21-18a, Rīga, LV-1011
pakalpojumi, gada pārskatu audits, revīzija, gada pārskats, vērtēšana, vērtēšanas pakalpojumi, nodokļu konsultācijas , , finanšu pakalpojumi, gada pārskatu sagatavošana, finanšu pārskatu sagatavošana, deklarāciju sagatavošana

Eilas Rancānes konsultāciju birojs, SIA

Turaidas 46, Jūrmala LV-2015
Apraksts: Grāmatvedības pakalpojumi un finanšu konsultācijas klientiem visā Latvijā.
ZL.LV iesaka

Zvērinātu advokātu birojs Centrs, Ulmanis Valdis, zvērināts advokāts

Lāčplēša 43-4b, Rīga LV-1011
Juridiskie pakalpojumi:: Sniedzam labas juridiskās konsultācijas klientiem, fiziskām un juridiskām personām, pārstāvam klienta intereses tiesās, sagatavojam juridiskos dokumentus. ✓ Komerctiesības ✓ Civiltiesības ✓ Maksātnespējas procesi (fiziskās un juridiskās personas, TAP, ĀTAP) ✓ Sūdzības iepirkumu uzraudzības birojam ✓ Patērētāju aizsardzības tiesības ✓ Dzīvokļu tiesības. Dzīvojamo telpu īres tiesības ✓ Administratīvo pārkāpumu tiesības ✓ Administratīvās tiesības un administratīvais process ✓ Krimināltiesības un kriminālprocess ✓ Konstitucionālās tiesības un cilvēktiesības ✓ Darba tiesības ✓ Banku tiesības

Last Hope, SIA

Īslīces 1-244, Rīga LV-1058
Apraksts:

Mūsdienīgs grāmatvedības uzņēmums ar daudzu gadu pieredzi grāmatvedībā. Garantējam individuālu pieeju katram klientam, nodrošinot ar savlacīgu, kvalitatīvu un atbildīgu mūsu darba veikšanu, saskaņā ar spēkā esošo LR likumdošanu. Izmantojot mūsdienīgus risinājumus un atbilstošu grāmatvedības datorprogrammu, līgumi ar klientiem var tik slēgti visā Latvijas teritorijā.

R.L.M., SIA, Veikals un autoserviss

Patversmes 8, Rīga LV-1005
Pakalpojumi: ✓ Kartera aizsarga profesionālā uzstādīšana ✓ Betona virsmu laminēšana ✓ Dažādu tilpņu remonts un atjaunošana ✓ Baseinu un citu hidrotehnisko būvju atjaunošana Par uzņēmumu:

Ražojam un uzstādām vieglo automašīnu motoru nodalījuma triecienizturīgos aizsargus no kompozītmateriāla, kas pasargā arī no dubļiem, sniega, sāls, mitruma nokļūšanas dzinēja nodalījumā. Izstrādājam pēc individuāla pasūtījuma. Konstruējam un ražojam arī dažādu izmēru un formu tilpnes, cisternas, rezervuārus, notekūdeņu attīrīšanas sistēmas un to sastāvdaļas, ekopagrabus, nestandarta būviekārtas, kā arī veicam dažādu tilpņu, baseinu un hidrotehnisko būvju remontu un atjaunošanu. 

Ekvilibro, SIA

Licenzēts grāmatvedības uzņēmums AGL0000716
Briņģu 2, Rīga LV-1058
Pakalpojumi: ✓ Grāmatvedības pakalpojumi ✓ Grāmatvedības un nodokļu konsultācijas ✓ Juridiskie pakalpojumi ✓ Mājaslapu izstrāde uzņēmumiem Par uzņēmumu:

Pakalpojumu piedāvā augsti kvalificēti grāmatvedības speciālisti ar vairāk kā 15 gadus profesionālo pieredzi. Atbildības, godprātības, konfidencialitātes un drošības principu ievērošana ir galvenās vērtības sadarbībā ar klientiem. Mēs uzņemamies pilnu atbildību par savu veikto darbu. Grāmatvedības sniegtie pakalpojumi ir civiltiesiski apdrošināti. SIA “Ekvilibro” līdz ar uzņēmēju biedrības „Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera” (LTRK) valdes 2021. gada 11. oktobra lēmumu ir kļuvusi par LTRK biedru.

PKF Latvia, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 119, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts:

SIA "PKF Latvia" ir licencēta zvērinātu revidentu komercsabiedrība, kura sniedz revīzijas, grāmatvedības, uzņēmumu padziļinātas finanšu izpētes (due diligence), kā arī citus konsultatīvus pakalpojumus komersantiem, kuri darbojas vai vēlas uzsākt darbību Latvijā. SIA PKF Latvia ir Latvijas zvērinātiem revidentiem piederoša kapitālsabiedrība. 

Flexidea, SIA

Bauskas 58A - 320, Rīga, LV-1004
Pakalpojumi: ✓ Rēķinu finansēšana, ✓ Faktorings ✓ Pēcapmaksas darījumu finansēšana Par mums: FLEXIDEA ir finanšu tehnoloģiju kompānija, kas nodrošina uzņēmumiem rēķinu finansēšanas pakalpojumu tiešsaistes režīmā. Jebkurš uzņēmums var pieteikties finansēšanai attālināti un dažu stundu laikā saņemt rēķina samaksu. Rēķinu finansēšanu izmanto mazie un vidēji uzņēmumi kuri ražo, pārdod vai sniedz pakalpojumus Latvijā vai eksportē uz ES ar atlikto apmaksas termiņu. FLEXIDEA nepiemēro komisiju par limitu noteikšanu, par līguma noslēgšanu, par partneru izvērtēšanu un tml. Tikai augšupielādējiet pavadzīmi un dažu stundu laikā saņemiet piedāvājumu finansēšanai!

S. Vilcānes audits

Lībagu 14, Rīga, LV-1002
Apraksts:

S. Vilcānes birojs piedāvā zvērinātu revidentu pakalpojumus. Grāmatvedības un finanšu konsultācijas pie speciālista. Piedāvājumā auditu veikšana, finanšu plānošana, grāmatvedības pakalpojumi.

Confidentum, SIA

Audēju 15-4, Rīga LV-1050
Confidentum grāmatvedības risinājumi:

Uzticami grāmatvedības pakalpojumi Latvijā. Mēs strādājam kopā ar klientu, pielietojot inovatīvas stratēģijas izmaksu samazināšanai, kvalitātes uzlabošanai un potenciālo grāmatvedības risku novēršanai. Mūsu primārais mērķis ir ilgtermiņa attiecību veidošana, kas ir balstītas savstarpējā cieņā un uzticībā. Sazinieties ar mums, lai uzzinātu, kā Confidentum grāmatvedības risinājumi var palīdzēt uzlabot Jūsu uzņēmuma ikdienu!

IGK Credit Management, SIA

Lokomotīves 34, Rīga LV-1057
Apraksts:

"IGK Credit Management" piedāvā pilnu kredītriska pārvaldības pakalpojumu portfeli.

Silenta, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 182A, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Apraksts:

Savu tiesību zināšana un aizstāvība, savu pienākumu apzināšanās un izpilde – nosacījumi, kas būtiski ikvienam – gan fiziskām, gan juridiskām personām. Uzņēmuma juristi sniegs kvalificētu juridisko palīdzību – informāciju un normatīvo aktu skaidrojumu, kā arī palīdzību problēmu risināšanā. Pieejami arī grāmatvedības un tulkošanas pakalpojumi.

Censuva, SIA, Augmentum

Leona Paegles 3-3.st., Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts:

SIA "Censuva" piedāvā grāmatvedības pakalpojumus, konsultācijas grāmatvedībā un finansēs. Gada pārskati.

Rode un partneri, PS, Zvērinātu advokātu birojs

Miera 2-4.st., Rīga LV-1001
Pakalpojumi juridiskām un fiziskām personām:: ✓ Aizstāvība un juridiskās palīdzības sniegšana kriminālprocesos ✓ Pārstāvība Eiropas cilvēktiesību tiesā ✓ Pārstāvība civilprocesos tiesās un šķīrējtiesās ✓ Pārstāvība administratīvajos procesos iestādēs un tiesās ✓ Visa veida darījumu ar nekustamo īpašumu juridiskā apkalpošana ✓ Parādu piedziņa ✓ Ģimenes tiesības ✓ Mantojuma tiesības ✓ Darba tiesības
ZL.LV iesaka

EiroVest, SIA

Hanzas 16, Rīga LV-1045
Apraksts: Semināru un kursu apmācības uzņēmumu un organizāciju vadītājiem, grāmatvedības, finanšu nodaļu, personāldaļu un lietvedības darbiniekiem Latvijas lielākajās pilsētās. Seminārus vada praktizējoši speciālisti, nodokļu konsultanti, VID speciālisti, zvērināti revidenti un citi profesionāli lektori.

Zvērinātu advokātu birojs CersJurkāns, SIA

Strēlnieku 9-4, Rīga LV-1010
СersJurkāns juridiskie pakalpojumi:: ✓ Apdrošināšana un finanses: Konsultācijas par apdrošināšanas līgumiem un banku darījumiem. ✓ Darba un ģimenes tiesības: Padomi darba līgumiem, ģimenes strīdu risināšanā. ✓ Komerctiesības: Atbalsts uzņēmējdarbībā, M&A. ✓ Nekustamais īpašums: Konsultācijas par īpašuma darījumiem, būvprojektiem. ✓ Tiesvedība: Pārstāvība tiesās un šķīrējtiesās. ✓ Starptautiskās tiesības: Padomi par ES un starptautiskajām tiesībām. ✓ Juridisko atzinumu sagatavošana: Sagatavošana juridiskus atzinumus. ✓ Konkurences tiesības: Konsultācijas par konkurences jautājumiem. ✓ Publiskie iepirkumi: Atbalsts un konsultācijas publisko iepirkumu procesā.

Latio, SIA, Valmieras nodaļa

Rīgas 9, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

Pilna servisa nekustamo īpašumu aģentūra Latvijā. Mājokļu, komercīpašuma, meža un lauksaimniecības zemes vērtēšana. Starpniecība nekustamo īpašumu pārdošanā, pirkšanā un izīrēšanā. Tirgus analīze, individuāli pakalpojumi investoriem. Darbojamies visā Latvijas teritorijā.

LVKV, SIA

Rīgas 39, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

Vidzemes tirgū aktīvi darbojamies kopš 1992. gada, esam lielākais nekustamā īpašuma uzņēmums Vidzemes reģionā, kas piedāvā visus ar nekustamo īpašumu saistītus pakalpojumus. Mūsu speciālisti piemeklēs izdevīgāko un veiksmīgāko atrisinājumu Jūsu īpašuma iegādē vai realizācijā, kā arī sniegs profesionālas konsultācijas finanšu vai juridiskos jautājumos saistībā ar nekustamiem īpašumiem.

LVKV, SIA, Valkas birojs

Rīgas 11, Valka, Valkas nov. LV-4701
Nekustamais īpašums, vērtēšana, telpu noma, noma, īre, pirkšana, pārdošana, konsultācijas , Vidzeme,, Jauno projektu tirdzniecība, juridiskās konsultācijas par nekustamiem īpašumiem, lauksaimniecības zeme