Fizioterapija, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitātes Veterinārā klīnika

K.Helmaņa 8, Jelgava LV-3004
audu ķirurģija, abdominālā ķirurģija, krūšukurvja ķirurģija, ortopēdiskās operācijas, osteosintēze, fizioterapija

Timuša L., sertificēta biorezonanses speciāliste

E.Birznieka-Upīša 20a-305, Rīga LV-1050
andulācijas gulta, diagnostika, individuāla ārstēšana, preperātu testēšana un rekomendācijas, onkoloģija, fizioterapija

MK prakse, SIA

Pļavas 3a-9.kabinets, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Fizioterapeita konsultācijas (pirmreizējās, atkārtotas muguras sāpju, locītavu sāpju, muskuļu sāpju gadījumos); ✓ pēctraumu un pēcoperāciju fizioterapija; ✓ ārstnieciskā vingrošana individuāli vai mazā grupā; ✓ mājas vingrojumu programmas sastādīšana; ✓ stājas koriģējošā vingrošana bērniem; ✓ K. Šrotas 3D skoliozes terapija; ✓ Bobota terapija, Hendligs zīdaiņiem; ✓ ārstnieciskā vingrošana grūtniecēm un pēcdzemdību periodā; ✓ kinezioloģiskā teipošana.
ZL.LV iesaka

Volkswagen ledus halle, Brocēnu sporta centrs, SIA

Ezera 1, Brocēni, Saldus nov. LV-3851
Apraksts:

"Brocēnu sporta centrs" ir sporta bāze Brocēnos, kas ir piemērota dažādiem sporta veidiem un sportistiem. Pie mums atrodama ledus halle, kvalitatīvs futbola laukums, trenažieru zāle, kā arī sporta-basketbola zāle. Pie mums ir iespējams gardi paēst Ledus halles kafejnīcā un iegādāties sporta inventāru veikalā Hokeja pasaule.

Biroja fitness, TIDIDI, SIA

Biķernieku 77, Rīga LV-1039
Apraksts:

"Biroja Fitness" nodrošina uzņēmumiem vingrošanu darba vietā. Izstrādājam un realizējam dažādus veselības veicināšanas pasākumus un seminārus par veselīgu darba vidi.

Fizioterapijas centrs Jēkabpilī

Rīgas 129, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Apraksts:

Krūmiņa Aleksandra-fizioterapeita prakse Pļaviņās kopš 2019. gada sniedz  profesionālus fizioterapeita konsultācijas un nodarbības, bobata terapijas un Handling apmācības, ārstnieciskās masāžas, teipošanas un TENS terapijas, HIVAMAT un FOHOW bioenergomasāžas pakalpojumus. Fizioterapijas centra komanda seko līdzi mūsdienīgām metodēm fizioterapijas jomā, pastāvīgi apmeklē kvalifikācijas celšanas kursus, lai sniegtu labāku ārstēšanu. Mūsu iestādē ir nodrošināta vides pieejamība cilvēkiem ar kustību traucējumiem.

Life Harmony, SIA

Gustava Zemgala gatve 71a-4, 2.st., Rīga LV-1039
Par mums:

"Life Harmony" darbojas speciālisti ar ilggadēju pieredzi un zināšanām par cilvēka ķermeni un tā atveseļošanu. Rehabilitācijas centra procedūrās tiek apvienotas dažādas medicīnas un dziedināšanas metodes no visas pasaules, piemēram, senās latviešu fitoterapijas zināšanas, Tibetas medicīna, Ajūrvēda, kā arī tiek ņemti vērā jaunākie pētījumi tradicionālās medicīnas jomā. Tas veido šī centra unikalitāti un daudzpusīgo pieeju ikkatram klientam. Mēs piedāvājam ārstnieciskās masāžas, aromamasāžas, fitoterapijas, kā arī citas spa un masāžu procedūras. Tiek sniegti profesionāli apmācību kursi, lai interesenti kļūtu par pieprasītiem meistariem!

Nuga Baltija, SIA

Anniņmuižas bulvāris 80, Rīga LV-1069
Apraksts:

"Nuga Medical Co., Ltd" ir pasaules līderis veselības profilakses, rehabilitācijas un aizsardzības aprīkojuma un aksesuāru Nuga Best ražošanā un izplatīšanā. Nuga Best produkcija pieejama kā profesionāļiem, tā klientiem, kuri rūpējas par savu veselību un labsajūtu. Tas ir efektīvs veids un līdzekļi, kā mājas apstākļos mazināt spriedzi , muskuļu sāpes un veicinātu atveseļošanos. Nuga Best masāžas gultas ir ideāls līdzeklis, lai noņemtu nervu stresu un pārslodzes, kā arī osteohondrozes profilaksei, imunitātes uzlabošanai un zarnu trakta slimību ārstēšanai. Masāžas jostas mazina muguras sāpes un spriedzi, sildošie Nuga Best paklāji ar turmāniju uzlabo asins cirkulāciju. Piedāvājam arī sildierīces locītavām, kuras mazina locītavu stīvumu un locītavu sāpes, kā arī aksesuārus, kuri ne vien ārstēs Jūs visas dienas garumā, bet arī izskatīsies pievilcīgi.

Fitosan Plus, SIA

Pērnavas 4-4F, Jelgava LV-3004
Pakalpojumi:: ✓ Rehabilitācija ✓ Fizioterapija ✓ Fizikālā terapija ✓ Audiologopēdija ✓ Uztura speciālists ✓ Ergoterapija Medicīnas centrs:

Medicīnas centrs Jelgavā "Fitosan Plus" dibināts 1995. gadā. Laika gaitā esam izveidojuši dienas stacionāru un rehabilitācijas centru, kur fizioterapeiti, ergoterapeiti, uztura speciālists un masieri veic dažādas ārstnieciskās procedūras un profilakses pasākumus bērniem un pieaugušajiem. Labākie speciālisti Jelgavā piedāvā mākslas un mūzikas terapiju, lai mazinātu autisma radītos traucējumus, hiperaktivitāti, uzvedības traucējumus, veicinātu runas attīstību un atmiņas uzlabošanu. Piedāvājam arī audiologopēdu un mākslas terapeitu. Zīdaiņiem izveidotas terapijas zāles, kur kvalificēti fizioterapeiti veic zīdaiņu masāžu un bobata terapiju. Veselības centrs ērti pieejams pacientiem ar funkcionāliem traucējumiem un invalīdiem. Sertificēti ārsti un speciālisti sniegs rehabilitācijas pakalpojumus visiem, kas vēlas uzlabot un saglabāt savu veselību. Ārstniecības iestādes kods 090065207.

ONRO, SIA

Sitas 2, Rīga, LV-1073
Medicīnas preču veikals:: ✓ Medicīnas preču vairumtirdzniecība ✓ Medicīnas preces un instrumenti ✓ Laboratorijas preces un iekārtas ✓ Tehniskie palīglīdzekļi ✓ Militārās preces ✓ Ķirurģijas preces ✓ Medicīnas apģērbs ✓ Rehabilitācijas preces ✓ Fizioterapijas preces ✓ Ergoterapijas preces ✓ Ginekoloģijas preces ✓ Zobārstniecības materiāli, preces un iekārtas ✓ Kosmētisko salonu aprīkojums un preces ✓ Medicīnas mēbeles ✓ Svari un mērinstrumenti ✓ Papīrs un papīra izstrādājumi ✓ Mazgāšanas un tīrīšanas līdzekļi

Fiziofit, SIA, Fizioterapijas un veselības sporta prakse

Muitas 3e, Daugavpils, LV-5401
Piedāvājumā:: ✓ Fizioterapijas pakalpojumi ✓ Fitnesa pakalpojumi ✓ Veselības sporta pakalpojumi Par mums: Rehabilitācijas un veselības aprūpes profilakses pasākumi – ārstnieciskā vingrošana, manuālā terapija, otropēdija, ārstnieciskā masāža. Veselības sports. Veselības profilakses pasākumi un rehabilitācijas pakalpojumi, nodarbības veselības sporta grupās, optimālās stājas skola, Neurac metode ir aktīvo vingrojumu sistēma.

Svikle Marija, sertificēta fizioterapeite

Jomas 28 k.2, Jūrmala, LV-2015
Apraksts: Fizioterapija (pirms/pēc locītavu endoprotezēšanas, pēctraumu periodā, elpošanas un sirds-asinsvadu sistēmas saslimšanas gadījumos), individuāla vingrošana pieaugušajiem un bērniem, grūtnieču vingrošana, pēcdzemdību vingrošana, Bobata vingrošana zīdaiņiem, koriģējošā vingrošana bērniem, fizioterapeita konsultācijas un vingrojumu kompleksa sastādīšana, kinezioloğiskā teipošana, ārstnieciskā masāža. Darba laiks: pēc pieraksta.
ZL.LV iesaka

REBUS veselības studija

Atbrīvošanas aleja 128, Rēzekne LV-4601
Liels pakalpojumu klāsts:

REBUS piedāvā vairāk nekā 85 pakalpojumus. No veselības līdz saldumam, no siltuma līdz miera sajūtām.

Atmosfēra, komforts un dizains:

Mēs pārdomājam katru dizaina elementu. Gaidīšanas laiku var izmantot lietderīgi, piemēram, lasot grāmatas no Rebus bibliotēkas vai baudot tasi tējas.

Fizioterapija, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

Slokas iela 130D – 34, Rīga, LV-1067
Informācija no uzņēmumu reģistra

LP fizioterapija, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

Jūrmalas gatve 82 k-2 – 211, Rīga, LV-1029
Informācija no uzņēmumu reģistra

Āgenskalna fizioterapijas centrs

Mārupes 4-50, Rīga, LV-1002
Fizioterapija Pārdaugavā, ārstnieciskā vingrošana Āgenskalnā. Fizioterapija Āgenskalnā., Fizioterapija pie pleca sāpēm, pleca sāpes, fizioterapeita mājas vizītes, fizioterapija un vingrošana

Latgales fizioterapija-D, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

Smilšu iela 107, Daugavpils, LV-5410
Informācija no uzņēmumu reģistra

MI Fizioterapija, SIA

Cēsu 19, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Skaistumkopšana

AC fizioterapija, SIA

Satiksmes 17-36, Jelgava, LV-3007
Sporta un tūrisma preču tirdzniecība

Baltijas Fizioterapija, SIA

Kantora 128, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Medicīniskā palīdzība: ambulatorā