Frizētava, visā Latvijā

Drukāt

Vivasan Baltija, SIA

Elizabetes 51-12c, 6.st., Rīga LV-1010
VIVASAN produkcija. Ēteriskās eļļas no Šveices. Dabiskā kosmētika uz ēterisko eļļu bāzes. Bāzes kosmētiskās eļļas. Dabiskās matu krāsas. Dabīgie vitamīni. Augu valsts kosmētikas sērija kāju kopšanas līdzekļi. Šampūni problemātiskiem matiem. Eko mazgājamie līdzekļi. Dabiskā kosmētika no Šveices. Dabas līdzekļi ķermeņa kopšanai uz Argan eļļas

Mārtiņielas pirts

LŪGUMS IEPRIEKŠ PIERAKSTĪTIES 💛💚💜
Mārtiņa 12, Rīga LV-1048
Mārtiņielas pirts vieta tavai relaksācijai:: ✓ PIRTS – EKO malkas pirts – pērc biļeti kasē 12 eiro. Nāc atpūsties un atjaunoties! ✓ KAFEJNĪCA – maltīte un uzkodas par draudzīgām cenām. ✓ TRENAŽIERU ZĀLE – 1 apmeklējums TIKAI 5 eiro. ✓ FRIZĒTAVA - ierobežojumu dēļ šobrīd nestrādā

Libelle, skaistumkopšanas salons

Rīgas 22a-2.st., Ķekava, Ķekavas nov., LV-2123
Apraksts: ✓ Sieviešu, vīriešu, bērnu matu griezums; ✓ Matu balināšana, krāsošana, frizūras; ✓ Keratīna procedūras; ✓ Mikropigmentācija jeb permanentais grims; ✓ Manikīrs, pedikīrs; ✓ Vaksācija sievietēm un vīriešiem; ✓ Skropstu krāsošana, laminēšana; ✓ Uzacu korekcija, krāsošana, laminēšana; ✓ Mehāniskā limfodrenāža; ✓ Ausu caurduršana.

Laba Stīga, SIA, Skaistumkopšanas salons

Turpinām strādāt klātienē!
K.Valdemāra 33, Rīga LV-1010
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Vīriešu griezumi, ✓ Vīriešu matu tonēšana, ✓ Sieviešu matu griezums, ✓ Sieviešu matu veidošana, ✓ Sieviešu matu krāsošana, ✓ Sakņu krāsošana, ✓ Šķipsnas, ✓ Ilgviļņi, ✓ Vakara frizūras, ✓ Matu maska, ✓ Manikīrs, ✓ Pedikīrs, ✓ Skropstu krāsošana, ✓ Uzacu krāsošana, ✓ Uzacu korekcija.

Studija Orhideja

Saules 19, Daugavpils LV-5401
Apraksts:

Mēs priecājamies informēt klientus, ka esam atvērti Saules ielā 37, pie mums var nokļūt ejot blakus Gulbju laboratorijai arkā un tieši arkā labajā pusē ir mūsu durvis.  Kā vienmēr, mums ir daudz ATLAIDES un gardumu... Ieeja 1 personai. 10.00-16.00

Studija "Orhideja" Daugavpilī piedāvā dažādus kursus: nagu kopšana, dažādi nagu dizaini, nagu modelēšana, pieaudzēšana, manikīrs (klasiskais, Eiropas, vīriešu, bērnu, spa), pedikīrs (klasiskais, aparāta, spa). Studija piedāvā arī dažādus skaistumkopšanas pakalpojumus: nagu kopšana, nagu pieaudzēšana, manikīrs, pedikīrs, solārijs.

Medicine.lv, Latvijas veselības portāls

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Medicīnas nozares vadošais interneta medijs www.medicine.lv:

Vērtīgi padomi par veselību, uzturu, rehabilitāciju, skaistumkopšanu, farmāciju, veselīgu dzīvesveidu kā iedzīvotājiem, tā profesionāļiem. Portālā ir iespēja uzdot sev interesējošo jautājumu ārstiem-speciālistiem, piedalīties foruma diskusijās, kā arī atrast vajadzīgo preci vai pakalpojumu - pieejama informācija par vairāk nekā 12 000 nozares uzņēmumu. Ja tev ir medicīnas jomas uzņēmums vai esi nozares profesionālis - tava mērķauditorija ir portālā medicine.lv! Pastāsti par savu pakalpojumu vai preci, uzlabo atrodamību, stiprini reputāciju un iegūsti jaunus klientus, izvietojot portālā biznesa profilu, rakstus un banerus, kā arī izmantojot citus digitālā mārketinga risinājumus!

Acrulat, SIA, Mākslīgā akmens darba virsmu ražotne

Rāmuļu 1 k.1, Rīga LV-1005
Piedāvājam: ✓ HANEX mākslīgais akmens; ✓ STARON mākslīgais akmens; ✓ HI-MACS mākslīgais akmens; ✓ AVONITE mākslīgais akmens Mākslīgais akmens: Mākslīgā akmens izmantošanas spektrs ir ļoti plašs. Galvenokārt pircēji šo materiālu izvēlas virtuves galda virsmām, vannas istabas virsmām, palodzēm un sienas paneļiem. Virtuves galda virsmas var būt gan ar iebūvētu izlietni no tā paša materiāla, gan ar cita veida izlietni. Uz galda virsmas ir iespēja izgatavoti noteces, un citus noderīgus papildinājumus. No mākslīgā akmens darba virsmas viegli attīrās mērces, vīna, kafijas un tējas traipus.

Industriālās tehnoloģijas, SIA

Brīvības gatve 224b, Rīga LV-1039
Apraksts:

Uzņēmums SIA „Industriālās tehnoloģijas” ir dibināts 2001. gadā. Mūsu darbības pamatā ir dažādu medicīniskas nozīmes tehnisko iekārtu piegāde, uzstādīšana un apkalpošana. Uzņēmuma klientu lokā ir gan Latvijas, gan Eiropas valstu medicīniskās nozares uzņēmumi. Katru gadu mēs cenšamies pilnveidot piedāvāto produktu klāstu, meklējam jaunus sadarbības partnerus un ražotājus dažādās pasaules valstīs. Pateicoties daudzajiem noslēgtajiem līgumiem ar ražotājfirmām, mēs iekārtas saņemam tieši no rūpnīcām, tas nodrošina ātru un kvalitatīvu iekārtu piegādi, uzstādīšanu un apkalpošanu. Mēs piegādājam dažādas iekārtas oftalmologiem, LOR-iem, ginekologiem, fizikālajiem terapeitiem un rehabilitologiem, kā arī mūsu piedāvājumā ir SPA centru aprīkojums (ūdensdziedniecības iekārtas, sejas un ķermeņa kopšanas iekārtas, limfodrenāža, terapijas galdi u.t.t.)

GS Furnitūra, SIA, Mēbeļu, furnitūras veikals

Klaipēdas 19/21, Liepāja, LV-3401
Metāla konstrukciju, mēbeļu un elementu izgatavošana pēc pasūtījuma:

Mēbeles un konstrukcijas biznesam - noliktavām, veikaliem, saloniem, frizētavām, trenažieru zālēm, autoservisiem, birojiem un lauksaimniecībai un citiem. Mēbeles un konstrukcijas mājai - interjeram, virtuves iekārtām, atdalošas starpsienas, veramas un bīdāmas, stiklotas sienas, durvis, žogi, vārti, sētas, bīdāmi un verami vārti, auto nojumes, nojumes, margas, terašu konstrukcījas un pamatnes. dārza mēbeles, šupoles, taciņu atdalošas metāla malas, dārza laistīšanas statīvi, personalizēti grilli, dizaina uzgunskura vieta.

Zooķepas

K.Barona 78a, Rīga, LV-1001
Kvalitatīva barība no zīmoliem: GranataPet, Virbac, Buddy:

Mūsu veikalā Jūs atradīsiet preces kaķiem, suņiem, grauzējiem un putniem. Augstas kvalitātes kaķu un suņu barība no GranataPet (Vācija), Virbac (Francija), Buddy (Zviedrija) un no citiem kvalitatīviem  zīmoliem. Daudzveidīga konservu izvēle, papildbarība, veselīgi gardi našķi. Ārstnieciskā barība dažādos atveseļošanās periodos. 

Pasūti savam mīlulim labākos produktus un saņem tos norādītajā adresē!

OSI serviss, SIA, Veterinārā klīnika

Avotu 66, Rīga LV-1009
Veterinārā klīnika aptieka: ✓ Dzīvnieku terapija ✓ Ķirurģija dzīvniekiem ✓ Dzīvnieku vakcinācija ✓ Laboratoriskie izmeklējumi ✓ Dzīvnieku frizieris ✓ Veterinārā aptieka ✓ Zobakmens noņemšana ar ultraskaņu Par veterināro klīniku:

SIA „OSI serviss” veterinārā klīnika sniegs Jums un Jūsu mīlulim savlaicīgu un kvalitatīvu veterināro palīdzību dzīvnieku slimību ārstēšanas un profilakses jomā. Veterinārā klīnika ir uzsākusi savu darbību 2001. gada 28. aprīlī. Mēs cenšamies īstenot individuālu pieeju dzīvnieku ārstēšanā un vēlamies, lai mūsu klienti ir pieejama pilna pakalpojumu pakete, lai apmierinātu visas savas vēlmes. Tikai profesionāla veterināra klīnika ir spējīga savlaicīgi un precīzi noteikt saslimšanas iemeslu, uzstādīt precīzu diagnozi, kā arī izstrādāt efektīvu ārstēšanas taktiku, kas nodrošina dzīvnieka veiksmīgu ārstēšanu un atveseļošanos. Veterinārā palīdzība var būt vajadzīga jebkurā dzīves mirklī, pat ja dzīvnieks uz doto brīdi izskatās pilnīgi vesels. Kvalitatīva veterinārā palīdzība un profilakse nozīmē savlaicīgu un precīzu saslimšanu diagnostiku, kā arī atbilstošas ārstēšanas stratēģijas izveidi, kas palīdz sasniegt maksimālo ārstniecisko efektu katram dzīvniekam.

Vilords GM, SIA, Stikla studija, darbnīca

Annas Brigaderes 5, Rīga LV-1082
Stikla Studija piedāvā šādus pakalpojumus stikla apstrādes jomā:: ✓ Stikla un spoguļu taisnā un figurālā griešana. Griešana pēc šablona; ✓ Taisnas un liektas stikla malas slīpēšana, pulēšana; ✓ Taisnas un liektas stikla malas fasete; ✓ Stikla urbšana; ✓ Stikla frēzēšana, izgriezumu veikšana; ✓ Stikla un spoguļu matēšana - apstrāde ar smilšu strūklu, tajā skaitā mākslinieciskā apstrāde; ✓ Stikla gravēšana; ✓ Stikla krāsošana; ✓ Stikla rūdīšana; ✓ Dekoratīvo un aizsargplēvju līmēšana; ✓ Stikla konstrukciju UV-līmēšana; ✓ Stiklu laminēšana - divu vai vairāku stiklu savienošana ar polimēra plēves vai sveķu palīdzību.

Sabiedriskā krievu pirts Vizlas pirts

Strādājam!
Vizlas 11, Rīga LV-1057
Apraksts: Sabiedriskā krievu pirts „Vizlas pirts” atrodas Rīgā, Ķengaragā. Mēs piedāvājam publisko pirti ar sieviešu un vīriešu apmeklējuma dienām. Mūsdienīga ēka ar skaistu interjeru un mājīgu gaisotni Jums palīdzēs atslābināties, mūsu pirtī 20 tonnu smaga krāsns palīdzēs sasildīties, saņemt masu pirts priekus, pēc kuriem varēsiet atvēsināties aukstā baseinā vai dušā. SPA HAMAN - turku pirts. Asu izjūtu cienītājiem ir pieejams speciāli iekārtots laukums svaigā gaisā, kur var pasēdēt ērtos krēslos vai atgulties zviļņos. Jūsu rīcībā kvalificēts klasiskās masāžas speciālists, masāžas ilgums viena stunda.

Tedijs, veterinārā klīnika, zooveikals, SIA Janas veterinārā prakse

Uzvaras bulvāris 30, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Pakalpojumi:: ✓ dzīvnieku terapija ✓ ķirurģija ✓ sterilizācija ✓ kastrācija ✓ vakcinācija ✓ čipošana ✓ profilakse ✓ konsultācija ✓ dzīvnieku barība, aksesuāri, kopšanas līdzekļi ✓ laboratoriskie izmeklējumi Par klīniku:

"Tedijs", veterinārā klīnika, zooveikals, SIA "Janas veterinārā prakse", veterinārārsts, vetārsts, veterinārā klīnika, laboratoriskie izmeklējumi dzīvniekiem, veterinārārsti Cēsīs. Dzīvnieku klīnika. Veterinārija, mikročipi, dzīvnieku ķirurģija Cēsīs. Zoo veikals, dzīvnieku barība, zoopreces, mājdzīvnieki Cēsīs, Uzvaras bulvāris, Cēsu novads, Priekuļi, Limbaži, Vidzeme, Valmiera.

Bišu dārzs, SIA, Veterinārā klīnika

P.Lejiņa 5, Rīga LV-1029
Pakalpojumi: ✓ Dzīvnieku slimību diagnostika ✓ Ultrasonogrāfiskā izmeklēšana ✓ Ārstēšana ✓ Vakcinācija ✓ Mikročipēšana ✓ Ķirurģija ✓ Stomatoloģija ✓ Neatliekamā palīdzība ✓ Laboratoriskie izmeklējumi ✓ Lāzerterapija ✓ Trakumsērgas tests ✓ Izziņu, žetonu, pasu izsniegšana ✓ Konsultācijas ✓ Konsultācijas bišu audzēšanā ✓ Mājas vizītes ✓ Zooveikals ✓ Eitanāzija ✓ Morgs

4 MĪĻAS ĶEPAS, SIA, Veselības māja dzīvniekiem

Loku 21, Valmiera, Valmieras nov., LV-4202
Pakalpojumi:: ✓ Veselīga dzīvnieku pārtika (ikdienai un atveseļošanās periodam), īpaši izmeklēta prece, kārumu daudzveidība un kvalitatīvi aksesuāri dzīvniekiem ✓ Veterinārā klīnika, veterinārie pakalpojumi, medikamenti ✓ Dzīvnieku apkopes procedūras (ausu tīrīšana, nagu griešana, ķepu vaskošana) ✓ Vakcinācijas ✓ Identifikācija ar mikročipiem ✓ Dzīvnieku reģistrēšana LDC datubāzē ✓ Dokumentu sakārtošana ikdienai un ceļošanai ar dzīvniekiem ✓ Dzīvnieku ārstēšana un ķirurģija ✓ Analīžu noņemšana (asins, urīna, ādas nokasījumu, citoloģijas u.c.) diagnozes precizēšanai ✓ Mīksto audu ķirurģija ✓ Ortopēdiskā ķirurģija ✓ Dzīvnieku kastrācija, sterilizācija ✓ Onkoloģiskā ķirurģija ✓ Pēcoperācijas novērošana operācijas dienā ✓ USG izmeklējumi (Ultrasonogrāfija) - šobrīd šis pakalpojums nav pieejams. ✓ Zobu higiēna, zobakmens noņemšana ar ultraskaņu, zobu tīrīšana un pulēšana ar ultraskaņu, zobu ekstirpācija (izņemšana) ✓ Lāzerterapija (grūti dzīstošām brūcēm un sarežģītu kaulu lūzumu ārstēšanas papildināšanai) ✓ Konsultācijas un nosūtījumi pie labākajiem specializētajiem ārstiem specifisku veselības problēmu gadījumos ✓ Dzīvnieku friziera pakalpojumi (t.sk. "dusmīgo" kaķu frizēšana narkozē). SKAISTUMA KLĪNIKA LIELIEM, MAZIEM, MĪĻIEM UN VALDONĪGIEM!

BarberDog, suņu un kaķu frizētava

Valdeķu 62a, Rīga LV-1058
Veterinārie pakalpojumi:: ✓ Dzīvnieku vakcinācija ✓ Terapija, ✓ Dermatoloģija, ✓ Ķirurģija, ✓ Mikročipēšana ✓ Analīžu nodošana un diagnostika ✓ Stomatoloģija https://vetdoctor.lv/service/stomatologija/analīžu nodošana un diagnostika.

BarberDog, suņu un kaķu frizētava

Latgales 250 k-4, Rīga LV-1063
Veterinārie pakalpojumi:: ✓ Dzīvnieku vakcinācija ✓ Terapija, ✓ Dermatoloģija, ✓ Ķirurģija, ✓ Mikročipēšana ✓ Analīžu nodošana un diagnostika ✓ Stomatoloģija https://vetdoctor.lv/service/stomatologija/analīžu nodošana un diagnostika. Mūsu salonos:: ✓ Diplomēti meistari ✓ Individuālā pieeja katram klientam un viņa dzīvniekam ✓ Individuāli izvēlēta profesionālā kosmētika ✓ Ērtas profesionālas iekārtas (galdi un vannas ar elektropacēlājiem) ✓ Sterili instrumenti, tīrība telpās

GROBIŅAS VETERINĀRĀ KLĪNIKA

Alejas 24, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov., LV-3430
Grobiņas veterinārās klīnikas pakalpojumi: ✓ Neatliekamā palīdzība dzīvniekiem, diennakts veterinārā klīnika ✓ Dzīvnieku vakcinācija, transpondera (mikročipa) ievade un reģistrācija  ✓ Dokumentu noformēšana dzīvnieku izvešanai uz ārzemēm  ✓ Profesionālā ārstnieciskā dzīvnieku barība ✓ Laboratoriskie izmeklējumi ✓ Rentgendiagnostika ✓ Ultrasonogrāfija ✓ Stomatoloģija ✓ Ortopēdija ✓ Mājas vizītes pēc iepriekšēja pieraksta ✓ Stacionārs

Ogres veterinārā ambulance, SIA

Strādājam pēc pieraksta.
Brīvības 39, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Apraksts:

"Ogres Veterinārā Ambulance" mazo dzīvnieku prakse - piedāvājam visplašāko veterinārās medicīnas pakalpojumu klāstu: vakcinācijas, sterilizācijas, terapiju, mīksto audu un kaulu ķirurģiju, datorrentgenogrāfiju, mutes dobumu higiēnu u.c.