Frizētava, visā Latvijā

Drukāt

Dārza ABC, SIA

Braslas 29a, Rīga LV-1084
Instrumenti. Darbarīki. Būvmateriāli, rūpniecības preces, saimniecības preces, dārza preces, apģērbi, apavi, galantērija, kancelejas preces, rotaļlietas, elektropreces, dāvanas, ziedi, sporta preces Telpaugi, sēklas, stādi, mākslīgie ziedi, konfešu pušķi, stikla izstrādājumi, vāzes, puķu podi, keramika, sveces, auto, apsveikuma

AAZOO, SIA

K.Baumaņa 9-42, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Veterinārās ambulances pakalpojumi, medikamentu tirdzniecība, aprūpes priekšmeti, barība, dekoratīvie dzīvnieki, akvāriji, terapija, ķirurģija, laboratorijas izmeklējumi, rentgenoloģiskie izmeklējumi, dokumentu noformēšana dzīvnieku izvešanai uz ārzemēm, konsultācijas mājdzīvnieku turēšanā un kopšanā, kinologa - zoopshihologa

AMI'S, SIA, Veterinārā klīnika

Tvaika 34, Rīga, LV-1005
Veterinārā klīnika. Veterinārs. Vet. Veterinārā aprūpe, palīdzība. Veterinārārsta (vetārsta) palīdzība. Sterilizācija. Dienas stacionārs, mājas vizītes, Veterinārsta pakalpojumi ārpus darba laika. Ķirurģija, ķeizargrieziens u.c. terapija, oftalmoloģija, stomatoloģija, rentgens, licencēta rentgena diagnostika, diagnostika,

Fizioterapijas-rehabilitācijas kabinets lolojumdzīvniekiem

Brīvības 39, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Mājdzīvnieku, suņu, kaķu, lolojumdzīvnieku rehabilitācija, fizioterapija, masāža, akupunktūra, elektroterapija, lāzerterapija. Mājdzīvnieku, lolojumdzīvnieku atlabšana, atveseļošanās pēc traumām, slimībām. Atveseļošanās programmas. Rehabilitācija speciālists, fizioterapijas speciālists, masāžas speciālists, akupunktūras

”ĶEPA RAW FOOD” svaigbarības koncepta veikals Mežciemā

Hipokrāta 28, Rīga, LV-1079
Sabalansēta, porcionēta svaigbarība, dehidrēti, kaltēti zivju, mājlopu izstrādājumi, beziepakojuma sveramā barība, veselīgi gardumi suņiem, kaķiem, piegāde uz mājām, sūtījumi ar pakomātu, gardumi suņiem, graužamsiers suņiem, svaigbarības piedevas, (mencu gaļas milti, dārzeņu pulveris ar nātrēm, ar pienenēm) dehidrēti zivju produkti,

”ĶEPA RAW FOOD” svaigbarības koncepta veikals Ogrē

Brīvības 39, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Sabalansēta, porcionēta svaigbarība, dehidrēti, kaltēti zivju, mājlopu izstrādājumi, beziepakojuma sveramā barība, veselīgi gardumi suņiem, kaķiem, piegāde uz mājām, sūtījumi ar pakomātu, gardumi suņiem, graužamsiers suņiem, svaigbarības piedevas, (mencu gaļas milti, dārzeņu pulveris ar nātrēm, ar pienenēm) dehidrēti zivju produkti,
ZL.LV iesaka

Endijas veterinārā klīnika

M.Ķempes 10, Liepāja LV-3407
Piedāvā veternārmedicīniskos pakalpojumus. Mājas vizītes. Slimības diagnostika un terapijas nozīmēšana. Vakcinācija (suņiem, kaķiem, seskiem, trušiem). Mikročipēšana. Dermatoloģija. Ķirurģija, (sterilizācija, kastrācija, mīksto audu ķirurģija). Mutes dobuma higiēna. Laboratoriskie izmeklējumi. USG izmeklējumi. Iespējams

Birma PETS Daugavpils, suņu un kaķu frizētava

Viestura 70, Daugavpils LV-5401
Dzīvnieku barība, Suņu frizētavas, kaķu frizētava , suņu apģērbi, Lolojumdzīvnieku kopšana, Mājdzīvnieku, dzīvnieku guļvietas, pārnēsājamās somas, aksesuāri grūmingam, gruming, suņu, kaķu aksesuāri, salons- frizētava

LORDS by Birma PETS, suņu un kaķu frizētava

Ilūkstes 109, Rīga, LV-1082
Dzīvnieku barība, Suņu frizētavas, kaķu frizētava, suņu apģērbi, Lolojumdzīvnieku kopšana, Mājdzīvnieku skaistumkopšanas speciālists, Gruminga skola, gruminga salons BIRMA pets, Suņu frizēšana, kaķu frizēšana, profesionālā suņu un kaķu kosmētika, premium klases barība, suņiem un kaķiem, sausā barība, konservi, kopšanas līdzekļi,

Birma PETS Sarkandaugava, suņu un kaķu frizētava

Tilta 11 k.1, Rīga LV-1005
Pakalpojumi suņiem:: ✓ higiēnas procedūras, ✓ mazgāšana un žāvēšana, ✓ frizēšana un trimmēšana, ✓ pinku izķemmēšana.  Pakalpojumi kaķiem:: ✓ higiēnas procedūras, ✓ mazgāšana un žāvēšana, ✓ korpusa dzīšana bez narkozes, ✓ pinku izķemmēšana, ✓ izstāžu grumings.

Ikaross, veterinārā klīnika

Gobas 10a, Rīga, LV-1016
Pakalpojumi:: ✓ Vispārējā dzīvnieku veselības pārbaude; ✓ Vakcinācija, mikročipošana, kā arī mājdzīvnieku reģistrācija Lauksaimniecības datu centrā (LDC); ✓ Higiēnas procedūras dzīvniekiem – cirpšana, nagu griešana, peri-anālo dziedzeru tīrīšana; ✓ Mājas vizītes Rīgā un Rīgas rajonā; ✓ Pilna klīniskā izmeklēšana un nepieciešamās terapijas nozīmēšana un veikšana; ✓ Eksotisko dzīvnieku izmeklēšana, konsultācija un dažādas terapeitiskās un ķirurģiskās manipulācijas; ✓ Dienas stacionārs – pastiprinātai dzīvnieku novērošanai, terapijas koriģēšanai, ilgstošu šķīduma terapijas veikšanai. Pieejama arī intravenozā barošana.

Ikaross, veterinārā klīnika

Lilijas 28, Rīga, LV-1055
Pakalpojumi:: ✓ Vispārējā dzīvnieku veselības pārbaude; ✓ Vakcinācija, mikročipošana, mājdzīvnieku reģistrācija Lauksaimniecības datu centrā (LDC); ✓ Higiēnas procedūras dzīvniekiem – cirpšana, nagu griešana, peri-anālo dziedzeru tīrīšana, zobu tīrīšana, raušana; ✓ Mājas vizītes Rīgā, Rīgas rajonā; ✓ Pilna klīniskā izmeklēšana, terapijas nozīmēšana un veikšana; IDEXX asins laboratorija (asins izmeklēšana uz vietas), ķirurģiskās operācijas, ortopēdijas operācijas; ✓ klīnika aprīkota ar augstas klases aparatūru FILLIPS 15, USG, rentgens, inhalācijas aparāts, monitors ar elpošanas, sirds un spieduma kontroli, skābekļa aparāts; ✓ Eksotisko dzīvnieku izmeklēšana, konsultācija, terapeitiskās un ķirurģiskās manipulācijas; ✓ aktīva sadarbība ar LABOKLIN, ARTUVETRIN, BIOR laboratorijām ✓ konsultācija ar vadošiem speciālistiem Austrijā, Vācijā, Nīderlandē, Krievijā ✓ Dienas stacionārs – pastiprinātai dzīvnieku novērošanai, terapijas koriģēšanai, ilgstošu šķīduma terapijas veikšanai.

Ladunja, frizētava

Saules 73-2, Daugavpils, LV-5401
Vakara frizūras Daugavpilī, vīriešu matu griezumi, sieviešu matu griezumi, make up Daugavpilī, frizētava , Daugavpilī, friziere Daugavpilī, friziera pakalpojumi, make up Daugavpils, frizētava Ladunja.

Guno M, SIA, Birojs

Striķu 9, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Mūsu pamatdarbības virzieni:: ✓ Veterinārija ✓ Grāmatvedības un finanšu vadības datorprogrammas ✓ Grodu ražošana un piegāde Par uzņēmumu:

SIA “Guno M” uzņēmums ir dibināts 2001. gadā. Šo gadu laikā esam sevi pierādījuši kā veiksmīgu, darbīgu un konkurētspējīgu uzņēmumu. Laikā gaitā esam uzkrājuši vērtīgu pieredzi un zināšanas, attīstījušies un paplašinājuši savu darbību.

ENR Group Plus, SIA

Dzeņu 8-76, Rīga LV-1021
Apraksts:

Uzņēmums nodarbojas ar zoopreču tirdzniecību internetā. Pamatdarbība ir pārdot dažādus dzīvnieku barības, aprūpes un citus produktus, kas nepieciešami mājdzīvnieku īpašniekiem tiešsaistē.

Uzņēmums specializējas šajā nozarē un piedāvā plašu produktu klāstu dažādu dzīvnieku aprūpei. Tas var ietvert pārtiku, lelles, rotaļlietas, gultiņas, ķermeņa kopšanas produktus, dzīvnieku izklaides iekārtas un daudz ko citu. Uzņēmuma sortiments tiek pastāvīgi atjaunināts, lai nodrošinātu klientiem jaunāko un labāko produktu piedāvājumu.

Mūsu mērķis ir nodrošināt klientiem ērtu veidu, kā iegādāties dzīvnieku preces. Tādēļ tā tiek veikta tiešsaistē, kur klienti var apskatīt un salīdzināt produktu piedāvājumu, veikt pasūtījumu un saņemt to piegādi uz norādīto adresi. Uzņēmums piedāvā arī dažādus maksājuma veidus.

Uzņēmuma misija ir nodrošināt augstas kvalitātes preces, kas atbilst dzīvnieku aprūpes prasībām.  

ZL.LV iesaka

Astin, suņu un kaķu frizētava

M.Ķempes 8, Liepāja LV-3407
Par mums:

Laipni lūdzam visus pūkainos mīluļus Suņu un Kaķu frizētavā "Astin". Frizētava "Astin" ir domāta lieliem, vidējiem un maziem suņiem, kā arī kaķiem. Jums tiks nodrošināta patīkama atmosfēra, kvalitatīvs darbs un laba attieksme pret jūsu mīluli. Frizētava ir profesionāli aprīkota, lai Jūsu mīlulis un viņa saimnieks justos komfortabli. Meistars ar 9 gadu darba pieredzi izglītību ir ieguvis Sanktpēterburgā, Viļņā, Baltijas valstīs. Suņu, kaķu, dzīvnieku frizētava Liepājā. Dzīvnieku, suņu, kaķu frizētava Liepājā.

ZL.LV iesaka

Torņkalna veterinārā klīnika un aptieka, Veosa, SIA

Vienības gatve 66, Rīga LV-1004
Apraksts:

"Torņkalna Veterinārā klīnika un aptieka" Vienības gatvē 66, Rīgā, Torņakalnā kopš 2002. gada piedāvā izcilu dzīvnieku ārstēšanu un aprūpi un citus veterināros pakalpojumus. Mūsu Veterinārā klīnika Pārdaugavā piedāvā vispārējo profilaktisko, terapeitisko un plānveida ķirurģisko palīdzību mājdzīvniekiem.  

Mūsu mērķtiecīgā un gādīgā veterinārārstu komanda ir ar plašu pieredzes un zināšanu klāstu veterinārijā. Gaidīsim Jūs un Jūsu mājdzīvnieku mūsu ģimenē.

Dr.Beinerts, SIA, Veterinārā klīnika

Ģertrūdes 101, Rīga LV-1009
Veterinārās klīnikas pakalpojumi:: ✓ Laboratoriskie izmeklējumi ✓ Rentgenoloģiskie izmeklējumi ✓ Ultrasonogrāfija ✓ Stomatoloģija ✓ Ķirurģija ✓ Stacionārs Par mums::

"Dr. Beinerts" uzņēmums aug un attīstās gan fiziski - struktūrvienību daudzumā, zinošu darbinieku skaitā, telpu un iekārtu apjomā -, gan atvērtībā - pret sabiedrības uzskatiem un vajadzībām, pret inovācijām un tehnoloģijām. Mēs sekojam nozares aktualitātēm, lai tajās dalītos ar savu klientu.

LatAcrylam, SIA, Mākslīgā akmens virsmas

Rāmuļu 21-6, Rīga LV-1005
Priekšrocības: LATACRULAM sniedz dizaineriem, mēbeļu ražotājiem, celtniekiem, celtniecības kompānijām, apdares darbu speciālistiem iespēju paplašināt savu izmantojamo seguma materiālu sortimentu ar īpaši augstas klases moderniem materiāliem. Par uzņēmumu: LATACRULAM - pamatdarbība ir SAMSUNG STARON® virsmas materiālu vairumtirdzniecība, mazumtirdzniecība. Mākslīgā akmens LG HI-MACs un Corian tirdzniecība, vairumtirdzniecība. RESOPAL, TEMPEST, HANEX, HI-MACS. Kvalitatīvi virsmas seguma materiāli, mākslīgā akmens virsmu segumi.