Grāmatvedības pakalpojumi

Drukāt
Banner 1050x80

PRO invest.lv, SIA

Raiņa 10, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Apraksts:

SIA "PRO invest.lv" sniedz grāmatvedības ārpakalpojumus, uzņēmējdarbības konsultācijas, sagatavo ES projektus un biznesa plānus. Mūsu biroji atrodas: Talsos, Raiņa ielā 10, 2. stāvā, un Rīgā, Miera ielā 86, 1. stāvā – iepriekš piesakoties pa tālruni 29136710. Apkalpojam visā Kurzemē, Zemgalē, Rīgā, Rīgas rajonā. 20 gadu pieredze šādās nozarēs – tirdzniecība, mežizstrāde, kokapstrāde, ražošana, būvniecība, viesnīcas, lauksaimniecība u.c. Mēs esam unikāli ar to, ka finanšu, ekonomikas, juridisko un vadības augstākā līmeņa zināšanu apkopojums dod 4D pakalpojumu kvalitāti klientu vajadzību risināšanā! Mēs esam radoši savā nozarē, kas mūs padara konkurēt spējīgus un klientam daudz interesantākus. Mūsu klienti saredz tās iespējas, ka, pērkot savu pakalpojumu pie mums, viņš saņem pilnīgāku pakalpojumu kvalitāti un labākos, radošākos risinājumus jebkurā no piedāvātajiem pakalpojumiem! Pie mums jūs saņemsiet bagātīgu garšu buķeti pavisam klasiskā nozarē - finanšu pārvaldībā!

Quattro Pluss, SIA

Valmieras 20a, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Grāmatvedības pakalpojumi

Risinājums I, SIA

Annas 37, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts: Grāmatvedības pakalpojumi visā Latvijā juridiskām un fiziskām personām. Konsultācijas grāmatvedības un nodokļu jautājumos. Atskaišu nodošana VID. Grāmatvedības pakalpojumi angliski runājošiem klientiem, grāmatvedības pakalpojumi krieviski runājošiem klientiem.

Sagessa, SIA

J.Vītola 4-9, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201

Saldo Plus, SIA

Cempu 8a, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201

Statistika, SIA

Meža 7-213, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201

Unda V, SIA

Rīgas 1-17, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201

VDS audits un grāmatvedība, SIA

Krūmu 5-11.kabinets, Liepāja, LV-3405
"VDS audits un grāmatvedība" Liepājā sniedz šādus pakalpojumus:: ✓ Grāmatvedības un auditora pakalpojumi ✓ Grāmatvedības un finanšu konsultācijas ✓ Grāmatvedības ārpakalpojumi ✓ Juridiskās un biznesa konsultācijas ✓ Audits ✓ Dokumentu sagatavošana ✓ Uzņēmumu atvēršana, reģistrēšana, likvidēšana ✓ Profesionāla civiltiesiskā apdrošināšana

Vidzemes Contus, SIA

Meža 7-211, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Pakalpojumi:: ✓ Grāmatvedības politikas izstrādi un pilnveidošanu;  ✓ Grāmatvedības pirmdokumentu apstrādi;  ✓ Darba samaksas un ar to saistīto izmaksu un nodokļu aprēķinus; ✓ Bankas, kases un avansa norēķinus; ✓ Krājumu un pamatlīdzekļu uzskaiti; ✓ Preču un pakalpojumu uzskaiti; ✓ Debitoru un kreditoru parādu uzskaiti; ✓ Grāmatvedības atjaunošanu no pirmdokumentiem; ✓ Operatīvās bilances, peļņas vai zaudējuma aprēķina un naudas plūsmas sagatavošanu; ✓ Nodokļu aprēķinus un deklarāciju sagatavošanu un iesniegšanu VID; ✓ Gada pārskata sastādīšanu un deklarēšanu; ✓ Iedzīvotāju un pašnodarbināto deklarāciju sastādīšanu; ✓ Citu atskaišu sagatavošanu Valsts institūcijām un uzņēmuma vadībai; ✓ Finanšu un saimnieciskās darbības analīze; ✓ Lietvedības un personāla dokumentu sagatavošana.
Tiek piedāvāti grāmatvedības pakalpojumi: mēneša un gada atskaites, finanšu pārskati, bilances, algu grāmatvedība un auditēšana. Uzņēmumi sniedz finanšu konsultācijas, veic nodokļu deklarāciju sastādīšanu vai pilna cikla grāmatvedības apkalpošanu atbilstoši vietējiem un starptautiskiem standartam. Grāmatvedības outsorsings sniedz iespēju rūpes par finansēm pilnībā nodot kvalificētiem ekonomistiem, grāmatvežiem, finansistiem un auditoriem.