Grāmatvedības uzņēmums, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Last Hope, SIA

Īslīces 1-244, Rīga LV-1058
Apraksts:

Mūsdienīgs grāmatvedības uzņēmums ar daudzu gadu pieredzi grāmatvedībā. Garantējam individuālu pieeju katram klientam, nodrošinot ar savlacīgu, kvalitatīvu un atbildīgu mūsu darba veikšanu, saskaņā ar spēkā esošo LR likumdošanu. Izmantojot mūsdienīgus risinājumus un atbilstošu grāmatvedības datorprogrammu, līgumi ar klientiem var tik slēgti visā Latvijas teritorijā.

Confidentum, SIA

Audēju 15-4, Rīga LV-1050
Confidentum grāmatvedības risinājumi:

Uzticami grāmatvedības pakalpojumi Latvijā. Mēs strādājam kopā ar klientu, pielietojot inovatīvas stratēģijas izmaksu samazināšanai, kvalitātes uzlabošanai un potenciālo grāmatvedības risku novēršanai. Mūsu primārais mērķis ir ilgtermiņa attiecību veidošana, kas ir balstītas savstarpējā cieņā un uzticībā. Sazinieties ar mums, lai uzzinātu, kā Confidentum grāmatvedības risinājumi var palīdzēt uzlabot Jūsu uzņēmuma ikdienu!

Censuva, SIA, Augmentum

L.Paegles 3-3.st., Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts:

SIA "Censuva" piedāvā grāmatvedības pakalpojumus, konsultācijas grāmatvedībā un finansēs. Gada pārskati.

SI Cipari, SIA

Sesku 10 k.1-68, Rīga LV-1035
Pakalpojumi: ✓ Grāmatvedības ārpakalpojumi ✓ Konsultācijas grāmatvedībā ✓ Uzņēmumu dibināšana ✓ Pilns grāmatvedības cikls ✓ Gada ienākumu deklarācija ✓ Pārskatu un atskaišu iesniegšana VID SI CIPARI grāmatvedība:

SIA "SI CIPARI" sniedz pakalpojumus un konsultācijas grāmatvedībā.

EG Saldo, SIA

Bauskas 33 k.1, Rīga LV-1004
Pakalpojumi: ✓ Grāmatvedības, audita un revīzijas pakalpojumi ✓ Algu aprēķini ✓ Nodokļu konsultācijas ✓ Izmaiņu veikšana Komercreģistrā ✓ Budžeta plānošana, analīze un kontrole ✓ Informācijas sistēmu izstrāde ✓ Datu apstrāde, analīze un vizualizācija

IGS BIROJS, grāmatvedības pakalpojumi Salaspilī

"Vaiņagu ceļš 1" , Salaspils pagasts, Salaspils nov. LV-2118
Apraksts: IGS veic grāmatvedības apkalpošanu uzņēmumiem un pašnodarbinātām personām. Garantējam savlaicīgu pārskatu iesniegšanu, atsaucību, kvalitatīvu padomu sniegšanu nodokļu jautājumos un optimizāciju jūsu izdevumiem.

Ciparu dārzs, SIA

Bauskas 58a-6, Rīga, LV-1004
Par uzņēmumu:

SIA "Ciparu Dārzs" kopš 2005. gada lolo, aprūpē un palīdz augt dažādu nozaru uzņēmumiem, biedrībām, nodibinājumiem, saimnieciskās darbības veicējiem. Ar rūpīgu darbu, pieredzi un zināšanām grāmatvedes palīdz sakārtot grāmatvedības dokumentus, aprēķināt nodokļus un izprast finanšu rādītājus.

ILBU, SIA, Grāmatvedība

Rīgas 36 k.1-31, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Pakalpojumi: ✓ Ikmēneša atskaites VID; ✓ Statistikas atskaites; ✓ Grāmatvedības metodikas izstrāde; ✓ Operatīvā bilance; ✓ Gada pārskats; ✓ Finanšu atskaites vadībai; ✓ Lietvedība; ✓ Nodokļu konsultācijas; ✓ Darba aizsardzības dokumentācija

GFN, SIA

Duntes 10, Rīga, LV-1013
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "GFN" nodrošina grāmatvedības pakalpojumus klientiem, kas darbojas dažādās uzņēmējdarbības nozarēs. Grāmatvedības pakalpojumi tiek sniegti gan juridiskām, gan fiziskām personām.

LEAnD, SIA, Grāmatvedības birojs

Lāčplēša 88 k.1, Rīga LV-1003
Grāmatvedības birojs:

Mūsu draudzīgais kolektīvs sniedz kvalitatīvus grāmatvedības pakalpojumus un palīdz atrisināt dažāda veida jautājumus. Pieredze grāmatvedības jomā 10-35 gadi, katru gadu uzņēmuma darbinieki paaugstina savas prasmes un zināšanas, jo likumdošana ļoti bieži mainās. Mums ir ļoti svarīga mūsu uzņēmuma reputācija, tieši tāpēc mēs sekojam līdzi visām izmaiņām nodokļu likumdošanā; mūsu darbinieki regulāri piedalās dažādos semināros par izmaiņām likumos, nodokļos un grāmatvedības uzskaitē, lai mūsu klients saņemtu viņam izdevīgāko grāmatvedības risinājumu.

Latvian Tax Advice, SIA

Lielirbes 1-A208, Rīga LV-1046
Konsultācijas nodokļu jautājumos, iedzīvotāju ienākuma nodoklis, kapitāla ienākumu nodoklis, dividendes, mikrouzņēmums nodoklis, patentmaksas, PVN, (pievienotās vērtības nodoklis) uzņēmuma ienākumu nodoklis, uzņēmumu vieglo transportlīdzekļu nodoklis, pašnodarbināto maksājamie nodokļi, jūrnieku deklarācijas, biedrību un

LZRA Izglītības centrs, SIA

Pulkveža Brieža 15-7, Rīga LV-1010

Izmanto mācību iespēju LZRA izglītības centrā! Visplašākais E-semināru piedāvājums. E-semināru ieraksti. Mācības klātienē un neklātienē tiešsaistē:

✓ grāmatvedībā; ✓ nodokļu jautājumos; ✓ revīzijā; ✓ biznesa vadībā; ✓ tiesībās. ✓ datorprogrammas JUMIS kursi ✓ digitālā grāmatvedība ✓ mācības pieaugušajiem

AT grāmatvedība un audits, SIA

Latgales 450B, Rīga LV-1063
Pakalpojumi:: ✓ Grāmatvedības pakalpojumi ✓ Finanšu konsultācijas ✓ Zvērinātu revidentu pārbaudes ✓ Auditorpakalpojumi ✓ Saimnieciski - finansiālās darbības analīze ✓ Gada pārskatu sagatavošana Grāmatvedība un audits:

SIA “AT Grāmatvedība un audits” ir 100% Latvijas kapitāla audita un grāmatvedības pakalpojumu uzņēmums ar ilggadēju darba pieredzi. Uzņēmums galvenokārt pievērsies auditoru pakalpojumu sniegšanai dažādiem uzņēmumiem - gan vietējiem nelieliem uzņēmumiem, gan lielajiem un kopuzņēmumiem, kuriem nepieciešami Zvērinātu revidentu pakalpojumi, gan mātes uzņēmumiem, kuriem pieder saistītie un meitas uzņēmumi gan Latvijā, gan citās valstīs. Uzņēmums sniedz konsultācijas gan finanšu, gan nodokļu jautājumos, gan konsultē grāmatvedības programnodrošinājumā.

Auditorfirma Grāmatvedis, SIA

Skolas 27-3, Rīga, LV-1010
Pakalpojumi:: ✓ Zvērinātu revidentu pakalpojumi ✓ Grāmatvedības pakalpojumi ✓ Grāmatvedības programmatūras Grāmatvedības programmatūra un pakalpojumi:

SIA "Auditorfirma Grāmatvedis"" ir audita, grāmatvedības un uzskaites pakalpojumu, grāmatvedības datorprogrammu izplatīšanas, ieviešanas un apkalpošanas sabiedrība, kurā strādā speciālisti ar augstāko ekonomisko, matemātikas un tehnisko izglītību un ievērojamu praktiskā darba pieredzi šajā jomā (vairāk par 17 gadiem).

PKF Latvia, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 119, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts:

SIA "PKF Latvia" ir licencēta zvērinātu revidentu komercsabiedrība, kura sniedz revīzijas, grāmatvedības, uzņēmumu padziļinātas finanšu izpētes (due diligence), kā arī citus konsultatīvus pakalpojumus komersantiem, kuri darbojas vai vēlas uzsākt darbību Latvijā. SIA PKF Latvia ir Latvijas zvērinātiem revidentiem piederoša kapitālsabiedrība. 

Silenta, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 182a, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Apraksts:

Savu tiesību zināšana un aizstāvība, savu pienākumu apzināšanās un izpilde – nosacījumi, kas būtiski ikvienam – gan fiziskām, gan juridiskām personām. Uzņēmuma juristi sniegs kvalificētu juridisko palīdzību – informāciju un normatīvo aktu skaidrojumu, kā arī palīdzību problēmu risināšanā. Pieejami arī grāmatvedības un tulkošanas pakalpojumi.

Baltic Finance, SIA

BRĪVAIS DARBA LAIKS - IEPRIEKŠ ZVANOT!
Latgales 322, Rīga LV-1063
Par mums:

SIA "Baltic Finance" – ārpakalpojuma finanšu nodaļa uzņēmumiem Baltijas valstīs. Sniedzam profesionālus finanšu un vadības grāmatvedības pakalpojumus, gatavojam visas nepieciešamās finanšu, grāmatvedības un nodokļu atskaites, kontrolējam un uzraugām finanšu plūsmu, jo grāmatvedība neaprobežojas vien ar finanšu datu iegrāmatošanu un analīzi, tā ietver arī datu reālu izmantošanu uzņēmuma interesēs!

Grant Thornton Baltic, SIA

Blaumaņa 22, Rīga LV-1011
Mūsu sniegtie pakalpojumi:: ✓ Revīzijas (audita) pakalpojumi; ✓ Grāmatvedības pakalpojumi; ✓ Juridiskie pakalpojumi; ✓ Nodokļu pakalpojumi; ✓ Finanšu un biznesa konsultācijas; ✓ Vērtēšanas pakalpojumi. Apraksts:

"Grant Thornton Baltic" ir dibināts 1992.gadā un ir revīzijas, grāmatvedības nodokļu, juridisko un finanšu konsultāciju sniedzējs Baltijas valstīs, un tā īpašnieki ir vietējie partneri. Pašlaik 16 partneri, vairāk nekā 200 pieredzējuši speciālisti sniedz pilnu pakalpojumu klāstu vairāk nekā 2600 klientiem.

LiiR Latvia, SIA, uzkopšanas, tīrīšanas serviss

Uzkopšanas, tīrīšanas serviss Latvijā N.1
Latgales 322, Rīga LV-1063
UZKOPŠANAS pakalpojuma veidi:: ✓ Ikdienas uzkopšana ✓ Vienreizējā tīrīšana ✓ Ģenerālā tīrīšana ✓ Biroju uzkopšana ✓ Lielveikalu uzkopšana ✓ Ražotņu uzkopšana ✓ Teritoriju uzkopšana Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "LiiR Latvia" ir profesionāla teritorijas, ražotņu un telpu uzkopšanas kompānija. Uzkopšanas kompānija "LiiR Latvia" piedāvā jums plašu piedāvājumu spektru profesionālās tīrīšanas jomā – birojos, tirdzniecības centros, ražotnēs, darba telpās, tajā skaitā arī dzīvokļu uzkopšanu un māju uzkopšanu. Laiks uzkopt! Mēs lepojamies ar pieredzējušiem un profesionāliem mūsu kompānijas darbiniekiem, kuri garantē perfektu uzkopšanas kvalitāti! Mūsu telpu, teritorijas, ražotņu un dzīvokļu uzkopšanas kompānija ir lieliska izvēle jūsu tīrīšanas servisa nodrošināšanai!

Airsoft Events, SIA

Dzērvju 8, Rīga LV-1019
Kā Airsofts tiek spēlēts?:

Spēles dalībnieki tiek sadalīti divās vai vairākās komandās. Katrai komandai tiek izstāstīts viņu mērķis un uzdevums. Spēles dalībniekiem, izmantojot komandas darbu vai savas induviduālās spējas, jānonāk pie komandas kopējā mērķa. Trāpot pretiniekam ar bumbiņu, pretinieks tiek neitralizēts un viņam jāatgriežas uz savu bāzes punktu. Spēlē uzvar komanda, kura noteiktajā laikā izpildījusi visus savus uzdevumus.