Grīdas segumu ieklāšana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

JGM, SIA

L.Paegles 2d-52, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
kanalizācija, elektromontāža, flīzēšana, logu montāža, demontāža, durvju montāža, reģipša darbi, jumtu segumu , ieklāšana , betonēšanas darbi, bruģēšana, grīdu ieklāšana .

Limen, SIA, būvniecība, remontdarbi

"Vairodziņi" , Jaunlutriņu pagasts, Saldus nov., LV-3876
betonēšanas darbi, grīdu betonēšana, pamatu betonēšana, visu veidu betonēšanas darbi - pamati, pārsegumi, grīdas

RIVA Būve, SIA

Rīdzene, Nākotnes 4-18, Vaives pagasts, Cēsu nov. LV-4136
Jumta seguma maiņa, nomaiņa, renovācija, ieklāšana . Siltumizolācijas darbi. Siltumizolācija., Reģipša darbi, ģipškartona darbi, grīdas seguma ieklāšana , grīdas segumi, flīzēšana, kokas grīdas , koka
ZL.LV iesaka

Brickwood, SIA

Kārķi, "Vizbuļi" , Kārķu pagasts, Valkas nov. LV-4716
celtniecība, Rūpniecisko objektu celtniecība, Tāmēšana, Projektu tāmēšana, jumts, jumtu klāšana, jumtu ieklāšana , , jumiķis, Jumiķa darbi, jumtu likšana, jumtu uzlikšana, jumtu segumu ieklāšana , jumtu renovācija, jumtu

KR & IR, SIA

Pļavu 6-22, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Veicam šādus darbus:: ✓ Ģipškartona darbi (sienas, griesti); ✓ Grīdas un sienu hidroizolācija; ✓ Sienu un griestu apdare (krāsošana, špaktelēšana, flīzēšana, tapešu līmēšana u.c.); ✓ Grīdas betonēšana, izlīdzināšana; ✓ Dažādu grīdas segumu ieklāšana, flīzēšana, koka grīdu un pārsegumu atjaunošana un labošana; ✓ Parketa ieklāšana, slīpēšana un lakošana; ✓ Santehnikas darbi; ✓ Būvgružu savākšana; ✓ Materiālu piegāde.

DD.OK., SIA

Ūdens 2b-6, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts:

Pieredzējuši būvnieki ar vairāk kā 20 gadu pieredzi savā jomā, veic kvalitatīvus, pilna cikla celtniecības darbus. Ievērojam noteiktos termiņus, sniedzam padomus labākajiem projektu risinājumiem. Individuāla, labvēlīga attieksme katram mūsu klientam. Ar mums viss būs O.K.!

Vmir, SIA

A.Deglava 164-52, Rīga, LV-1021
Par uzņēmumu:

Pieredzējuši meistari (strādājam kopš 2001. gada) veiks kvalitatīvus apdares darbus un telpu iekšdarbus. Paveicam vissarežģītākos darbus, dodam garantiju, pieņemamas cenas. Aicinām sadarbībai! 

Būvelements, SIA

Jūrkalnes 1, Rīga LV-1046
Mūsu komandas paveikto ir novērtējuši mūsu sadarbības partneri. Mūsu sniegtie pakalpojumi:: ✓ Iekārto griestu montāžas darbi ✓ Griestu apdares darbi ✓ Akustisko griestu montāžas darbi ✓ Sienu apdares darbi ✓ Akustisko sienu montāžas darbi ✓ Stikla un modulējamo starpsienu montāža

Sporta halle, SIA

Vietalvas 1, Rīga LV-1009
Par uzņēmumu:

SIA "Sporta halle" izveidotājs un dibinātājs ir ilggadējais Latvijas basketbola valstsvienības dalībnieks un kapteinis – Edgars Šneps. Kopš izveidošanas 1997. gadā viņš kopā ar partneriem pārveidojis uzņēmumu no vienkārša tirdzniecības uzņēmuma par uzņēmumu, kas būvē, renovē un aprīko sporta objektus. Pēdējos gados stabili aug uzņēmuma eksporta sadaļa, piedaloties arvien jaunu sporta objektu būvniecībā ārpus Latvijas. Kopš 2005. gada esam vadījuši vai piedalījušies vairāk nekā 500 sporta objektu būvniecībā, renovācijā un aprīkošanā pārsvarā Latvijā, Igaunijā un Lietuvā. Tomēr mūsu portfolio atradīsiet arī objektus, kas realizēti Ukrainā, Kazahstānā, Krievijā un citur. Veicam sporta spēļu zāļu un stadionu pilnu aprīkošanu ar segumiem, tribīnēm, tablo un inventāru. Kopš 2020. gada spējam nodrošināt arī ekonomisku augstākās kvalitātes apgaismojuma uzstādīšanu vai nomaiņu par saviem līdzekļiem. Ja nepieciešams, veicam telpu remontu.

Diavers, SIA

Mazā Nometņu 59a, Rīga LV-1002
Pakalpojumi: ✓ Jumta remonts ✓ Jumta seguma maiņa un ieklāšana ✓ Jumta apkope un uzturēšana ✓ Jumta seguma krāsošana ✓ Ēku jumtu apsaimniekošana ✓ Materiālu pasūtīšana un piegādāšana jūsu jumtam ✓ Lietu ūdens noteku sistēmas montāža un remonts ✓ Skursteņa pieslēgumu montāža un remonts ✓ Skursteņa un ventilācijas izvada pieslēguma remonts ✓ Skursteņa cepurīšu uzstādīšana un nomaiņa ✓ Šuvju hidroizolācija, jumta logu un lūku montāža, iestrāde, izolācija ✓ Parapetu izgatavošana un uzstādīšana

Upīša projekti, SIA

Pils 2, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Par mums:

Mēs esam arhitektūras kompānija, kas sadarbībā ar profesionālu būvnieku komandu piedāvājam saviem klientiem realizēt sapni par savu māju. Līdz ar to, saviem klientiem spējam nodrošināt visu izpildes procesu, sākot no skices līdz mājas atslēgai!​

Mūsu pieredzes bagāžā ir ļoti daudz realizētu arhitektūras un būvniecības projektu, kā rezultātā spējam saviem klientiem nodrošināt profesionālu attieksmi un kvalitatīvu izpildes rezultātu.

K&D Būve, SIA

Sesile, Kārļa 7, Novadnieku pagasts, Saldus nov. LV-3880
Par mums:

Būvnieki ar plašu un ilgu pieredzi savā specialitātē veic pilna cikla ēku un dzīvokļu iekšdarbus. Laicīgi ievēroti izpildes termiņi, kvalitatīvs darbs, sadarbībai atvērti. 

Krāsošanas iekārtas, LDE LINING, tirdzniecība, noma, remonts

Krasta 103, Rīga LV-1019
Pakalpojumi:: ✓ Destilēšanas iekārtas ✓ Industriālās iekārtas ✓ Industriālā ventilācija ✓ Poliuretāna putas un poliurea Specializācija:: Industriālo iekārtu Graco un citu krāsošanas iekārtu tirdzniecība un serviss. Jau 7 gadus esam Latvijas tirgū, kompānijā strādā pieredzējuši speciālisti ar vairāk kā 12 gadu pieredzi. Krāsošanas iekārtas SIA ir viens no līderiem savā nozarē. Speciālisti arī piedāvā sniegt apmacības un konsultācijas.

Dagnis Purviņš, IDV

Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Apraksts:

3 pieredzējušu meistaru brigāde piedāvā iekšdarbu remontus gan mājām, gan dzīvokļiem. Liekam reģipsi, špaktelējam, krāsojam, flīzējam, velkam elektroinstalācijas, uzstādam santehniku, radiatorus un veicam pilna cikla iekšdarbus. Strādājam visā Latvijā!

Norberts Komutis, individuālā darba veicējs

Jelgava LV-3007
Apraksts:

Pieredzējis meistars veic plaša spektra celtniecības un apdares darbus. Pieņemamas cenas, kvalitāte un iekļaušanās noteiktajos termiņos. Aicinu sadarbībai!

Oļegs Smirnovs, IDV

Tērbatas 88, Rīga LV-1001
Apraksts:

Pieredzējis būvnieks ar vairāk kā 10 gadu praksi ārpus valsts, paveiks kvalitatīvus būvniecības un remonta darbus. Kvalitāte un termiņu ievērošana. Aicinām sadarbībai!

Iekšdarbu meistars Briedis Edijs

Jelgava LV-3007
Par mums:

Piedāvājam pilna cikla iekšdarbus par pieņemamām cenām. Kvalitāti garantējam, iekļaujamies noteiktos termiņos, informējam klientu par izpildi gan tiešsaistē, gan klātienē. Sniedzam bezmaksas konsultācijas, palīdzēsim izvēlēties atbilstošus būvmateriālus ar piegādi objektā. 

Style & Design, SIA, Dizaina mēbeles

Turpinām strādāt klātienē!
Mūkusalas 72f, Rīga LV-1004
Produkcija:: ✓ Virtuves mēbeles ✓ Bērnu mēbeles ✓ Korpusa mēbeles ✓ Veikalu tirdzniecības iekārtas ✓ Mēbeles viesnīcām ✓ Kāpnes Apraksts:

"Style & Design" rada atmiņā paliekošus un harmoniskus interjera risinājumus, ņemot vērā jūsu personiskās vēlmes un redzējumu. Mūsu profesionālā komanda piedāvā projektu no idejas līdz atslēgai. Mēbeles, dizains, dizaina elementi, mēbeļu tirdzniecība, karkasa mājas, projektēšana, durvis, kāpnes, interjers Rīgā, dizains Rīgā.

Poly Systems, SIA, Hidroizolācijas vairumtirdzniecība

Ulbrokas 44a, Rīga, LV-1021
Priekšrocības:

Saviem klientiem piedāvājam veikt hidroizolācijas darbu izpildi, sniedzam konsultācijas HYPERDESMO sistēmas ieklāšanā, piegādājam materiālus un apmācām tehnoloģiski pareizi veikt hidroizolācijas darbus, veicam tehnoloģijas uzraudzību.

✓ Hidroizolācijas sistēmas ✓ Hidroizolācijas konsultācijas ✓ Hidroizolācijas darbi ✓ Hyperdesmo ✓ Industriālās grīdas ✓ Terases un balkoni ✓ Stadioni un sporta laukumi ✓ Rezervuāri un baseini ✓ Deformācijas šuves ✓ Tilti un ceļi ✓ Pamatu hidroizolācija ✓ Jumtu hidroizolācija

Parketa sala, grīdas segumu veikals

Latgales 250, Rīga LV-1063
Mēs piedāvājam:: ✓ koka grīdas ✓ lamināta grīdas ✓ korķa grīdas ✓ vinila grīdas ✓ terases dēļi ✓ materiāli sienu un griestu apdarei ✓ PVC, Vinila grīdas ✓ piederumi grīdas segumu ieklāšanai ✓ koka fasādes, koka sienas paneļi ✓ koka jumti, koka sienas ✓ koka šindelis ✓ dekoratīvās koka sienas ✓ parkets ✓ koka dekoratīvās sienas