Grants, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80
ZL.LV iesaka

IR auto, SIA

Draudzības 15b, Bauska, Bauskas nov.
Beramo kravu pārvadājumi, Transports, Kūdras, šķembu, smilšu, grants pārvadājumi Bauskā, Bauskas rajonā, , Smilts, smilšu piegāde, pārvadājumi, Grants piegāde, pārvadājumi, Šķeldu, šķeldas, šķembu, šķembas

MG riepu serviss

K.Valdemāra 73, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Pakalpojumi:: ✓ Riepu tirdzniecība ✓ Lietotu riepu tirdzniecība ✓ Disku tirdzniecība ✓ Disku remonts ✓ Disku krāsošana ✓ Tērauda diski (montāža - balansēšana - skrūvēšana) ✓ Vieglmetāla diski (montāža - balansēšana - skrūvēšana) ✓ Grants tīrīšana ✓ Malu tīrīšana ✓ Ventiļa maiņa ✓ Diega vēršana ✓ Ielāpa līmēšana ✓ Sēnes vēršana ✓ Diska valcēšana ✓ Diska metināšana ✓ Riepu spiediena sensoru programmēšana ✓ Klonēšana ✓ Uzstādīšana ✓ Disku remonts un to aksesuāri ✓ Riepu glabāšana (sezonā) ✓ Nolietoto riepu atstāšana

Akmeņkaļu darbnīca

Kapu pieminekļi. Kapu labiekārtošana.
Miera 11, Aloja, Limbažu nov. LV-4064
Veicam:: ✓ Sakārto kapu vietu pirms un pēc bērēm ✓ Kapu sakopšana pirms kapu svētkiem, svecīšu vakara ✓ Veicam kapu labiekārtošanu un apzaļumošanu ✓ Kapu sakopšana ikdienā visu sezonu Piedāvājam:: ✓ Kopiņu presēšana ✓ Smilts vai grants ✓ Melnzeme ✓ Akmens šķembas ✓ Oļi ✓ Apstādījumi ✓ Pieminekļi ✓ Apmales ✓ Kapu soliņi

Kravauto, SIA

Skaistkalnes 1a, Rīga, LV-1004
Apraksts:

SIA "Kravauto" piedāvā pakalpojumus ar savu tehniku, ko iespējams arī iznomāt. Tie ir traktori, ekskavatori, autokrāni, universālie pašizgāzēji beramo un konteinera kravu pārvadāšanai celtniecības un labiekārtošanas darbu veikšanai. Kravu pārvadājumi Rīgā, Rīgas rajonā un visā Latvijā.

Būvtehnikas serviss, SIA

Ropaži, "Saulītes" , Ropažu pagasts, Ropažu nov.
Tehnikas noma: Lai klientiem būtu iespēja pārliecināties par mūsu piedāvātās tehnikas piemērotību veicamajam darbam, atsevišķām karjeru tehnikas vienībām (pārvietojamie drupinātāji, sijātāji) varam piedāvāt ilgtermiņa nomu vai nomu ar izpirkumu. Varam vienoties arī par citu tehnikas vienību (ekskavatori, iekrāvēji) ilgtermiņa nomu (bez operatora) vai nomu ar izpirkumu.Nomas nosacījumi un noteikumi tiek pārrunāti ar katru pircēju individuāli.

Dārza un meža tehnikas veikals-serviss, SIA Vasara.lv

Zaļā 22, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Apraksts:

Mūsu dārza un meža tehnikas veikali "VASARA" piedāvā pasaules vadošo zīmolu motorzāģus, zāles pļāvējus, krūmgriežus un trimmerus, dzīvžoga šķēres, dārza traktorus un raiderus, robotizētos zāles pļāvējus, zaru smalcinātājus, augstspiediena mazgātājus, lapu pūtējus, sniega pūtējus, uzkopšanas tehniku mājai, celtniecības tehniku, darba un brīvā laika apģērbu, dažādus piederumus un aksesuārus meža un dārza tehnikai. Dinamiski ritošajā laikmetā milzīga daļa visdažādāko lietu tiek atrisinātas internetā. Tādēļ, lai taupītu mūsu visaizņemtāko klientu laiku, piedāvājam iepazīties ar preci un iegādāties to mūsu specializētāja interneta veikala www.vasara.lv. Šeit mēs nodrošinām tikpat profesionālu apkalpošanu kā mūsu veikalos. Turklāt arī internetā pirktā tehnika tiks sagatavota ekspluatācijai un pārbaudīta mūsu servisā. Mēs garantējam, ka pie mums pirktajai tehnikai būs pieejamas oriģinālās rezerves daļas, kā arī garantijas un pēcgarantijas serviss.

Heidelberg Materials Latvija Betons, SIA

Kroņu 5, Rīga LV-1035
Apraksts:

"Heidelberg Materials Latvija Betons" piegādā gatavu betonu ēkām un infrastruktūrai, kas veido modernas, ilgtspējīgas sabiedrības pamatu. Mēs esam pieredzējuši speciālisti betona transportēšanas un sūknēšanas jomā. Piegādājam lieliem un maziem uzņēmumiem, kā arī privātpersonām.

Latta, SIA

Tārgale, "Liepzari" , Tārgales pagasts, Ventspils nov. LV-3621
Apraksts: SIA "Latta" piedāvā transporta pakalpojumus kravu pārvadāšanā pa Latvijas teritoriju (mēbeles nepārvadājam), sniedzam ekskavatora pakalpojumus. Kā arī nodarbojamies ar grants ceļu remontiem, sagatavojam būvobjekta 0 ciklu, darba pieredze vairāk nekā 10 gadus. Sniedzam greiderēšanas pakalpojumus un sniega tīrīšanu, pieredze šo pakalpojumu sniegšanā Ventspils novadā vairāk nekā 20 gadus. Smilts, grants piegāde.

Paulwood, SIA

"Kalnieši 3" , Liezēres pagasts, Madonas nov., LV-4884
Piedāvājam:: ✓ Koku zāģēšanu ✓ Koku pievešanu un izvešanu ✓ Apauguma novākšanu ✓ Šķeldas un malkas ražošanu ✓ Treilera (ar vinču) pakalpojumus ✓ Minerālmaisījumu piegādi (smiltis, šķembas, grants, melnzeme). Par uzņēmumu:

Mēs, SIA "Paulwood" sniedzam mežizstrādes pakalpojumus Vidzemē. Pērkam cirsmas un meža īpašumus visā Latvijā.

Vides un Ģeo projekti, SIA

Skulte, Skultes 15-18, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2108
Apraksts: SIA "Vides un Ģeo projekti" ir uzņēmums, kas nodarbojas ar ģeotehniskās, ģeoloģiskās un vides izpētes pakalpojumu un konsultāciju sniegšanu visā Latvijas teritorijā.

Winterstyle, SIA

"Viduslīdumnieki" , Tīnūžu pagasts, Ogres nov. LV-5015
Apraksts:

Mežizstrāde ir SIA “WINTERSTYLE” pamatdarbība, ar kuru nodarbojamies jau vairāk nekā 10 gadus. 

Veicam pilna cikla mežizstrādes un mežsaimniecības pakalpojumus, kā arī, dažāda veida rakšanas darbus.

Piedāvājam bezmaksas zemes attīrīšanu – aizaugušo platību attīrīšanu no kokiem un krūmājiem, paturot nozāģēto materiālu samaksas vietā. Attīrot zemi no kokiem un krūmiem, iespējams iegūt kvalitatīvu šķeldu (pie kvalitatīvas šķeldas iegūšanas, klients iegūst papildus samaksu)

Atmežošana – vaicam celmu izraušanu, utilizāciju, teritorijas sakopšanu kā arī novešanu

Kokmateriālu izvešanu no sausām, mitrām, un arī purvainām vietām.

Ekskavatora pakalpojumi – dīķu, grāvju u.c. rakšana

Piedāvājam iegādāties skaldītu malku ar piegādi

ZL.LV iesaka

Āres EG, SIA

Kurmene, "Māliņi" , Kurmenes pagasts, Bauskas nov. LV-5115
Apraksts:

Meliorācijas darbi. Grāvju rakšana un tīrīšana. Ceļu un laukumu būve. Pašizgāzēja, dampera, ekskavatora pakalpojumi.

ZL.LV iesaka

Sand, SIA

Meža prospekts 37, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Par uzņēmumu:

ZEMES IZAUKLĒTAS VĒRTĪBAS TAVĀ PASAULĒ. Akmeņkaļu darbnīca izgatavo kapu pieminekļus, soliņus, apmales, betona un granīta futlārus. Veicam kapavietu labiekārtošanu un kapavietu apzaļumošanu. Akmeņkalis ar lielu darba pieredzi veic arī kapu pieminekļu restaurāciju. Granīta galda virsmas, palodzes, kāpnes un strūklakas Akmens apstrāde mājai, dārzam, kapiem. Individuāla pieeja katram klientam.

Komunāltehnika Z, SIA

Alejas 2, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov. LV-3430
Apraksts:

SIA "KOMUNĀLTEHNIKA Z" - transporta pakalpojumi un kravu pārvadājumi: 

✓ puspiekabes ar tentu (13,62 m); ✓ vaļējās platformas (13,62 m); ✓ pašizgāzēji MB un IVECO; ✓ Iveco, MAN ar manipulatoru; ✓ dažāda lieluma racēji, ✓ frontālie iekrāvēji: buldozers, ķēžu ekskavators, treilera pakalpojumi, autopacēlājs ar grozu 34m augstumā; ✓ negabarīta kravu pārvadājumi Baltijas valstu robežās (mazgabarīta kravas, beramās kravas).

Grants, smilts, melnzemes piegāde. Smago automašīnu remonts.

Stendes akmens, SIA

Stacijas 25, Stende, Talsu nov. LV-3257
Pakalpojumi:

Kapu pieminekļu un piemiņas plākšņu izgatavošana, uzstādīšana. Izmantojam Zviedrijas, Somijas, Norvēģijas un Karēlijas granītu.

 

– Kapu pieminekļu izgatavošana no granīta un Latvijas laukakmens.

– Granīta kapu apmaļu un sētiņu izgatavošana un uzstādīšana.

– Betona kapu apmaļu un sētiņu izgatavošana, uzstādīšana.

– Kapu pieminekļu, apmaļu un sētiņu atjaunošana, kapu labiekārtošana, seguma maiņa (grants, šķembas, mulča).

– Kapu soliņu izgatavošana.

Dobeles komunālie pakalpojumi, SIA

Spodrības 2, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
SIA "Dobeles komunālie pakalpojumi" sniedz šādus pakalpojumus::

Atkritumu apsaimniekošanas nozare:

✓ sauso sadzīves atkritumu savākšana un pārvadāšana; ✓ būvgružu konteineru noma un izvešana; ✓ šķiroto atkritumu savākšana (pet pudeles, polietilēns, kartons, papīrs, stikla pudeles un burkas); ✓ bīstamo atkritumu pieņemšana (elektrisko un elektronisko atkritumu savākšana, dienas gaismas lampas, svina akumulatori, auto riepas); ✓ pārvietojamo tualešu noma.

Ceļu nozare:

✓ asfaltbetona seguma remonts; ✓ ielu un ceļu ar grants segumu planēšana; ✓ ielu un ceļu tīrīšana no sniega; ✓ ielu mehāniskā kaisīšana; ✓ bruģa seguma izbūve; ✓ mehanizēta zāles pļaušana; ✓ transporta pakalpojumi (beramo kravu pārvadājumi, buldozera, ekskavatora un  frontālā iekrāvēja pakalpojumi).

Zaļumsaimniecības nozare:

✓ zāliena pļaušana; ✓ apstādījumu ierīkošana un kopšana; ✓ puķu stādījumu ierīkošana un kopšana; ✓ koku un zaru zāģēšana; ✓ zemes frēzēšana.

Sētnieku nozare:

✓ mehāniskā ielu un laukumu slaucīšana; ✓ ietvju un brauktuvju tīrīšana; ✓ zāliena tīrīšana.

Kapu saimniecība:

✓ kapsētu apsaimniekošana; ✓ sēru zāles noma.

Šķiroto atkritumu savākšana.

Šurfs, SIA

Valkas 3-109, Daugavpils LV-5417
Apraksts:

Mēs esam neliels ģeoloģiskās izpētes uzņēmums, kas dibināts 2008. gada 18. aprīlī. SIA „Šurfs” specializācija ir ģeotehniskā, ģeoloģiskā, hidroģeoloģiskā izpēte, ūdens apgādes urbumi, derīgo izrakteņu atradņu (karjeru) tehniskās dokumentācijas sagatavošana no A līdz Z, ietekmes uz vidi novērtējumu izstrāde.

Ir pieredze ar 0. kategorijas būvēm, hidroelektrostacijām un hidroakumulējošām elektrostacijām Latvijā, Lietuvā, Krievijā. Mūsu uzņēmumā strādā sertificēti speciālisti un periodiski Valsts Vides dienestā tiek izņemtas dažādas licences nepieciešamo darbu veikšanai.

Kompānija Parnas Pro, SIA

Ēveles 12 k.2, Rīga LV-1013
Apraksts:

Kompānija "Parnas Pro" piedāvā dažāda apjoma un sarežģītības inženierģeodēziskos, topogrāfiskos, kadastrālās uzmērīšanas, zemes ierīcības darbus. Informācija www.parnas.lv vai 67339911

Jureckis un Ko, SIA

Kapsētas 9/15, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Auto rezerves daļu tirdzniecība Liepajā.

Uzņēmums "Jureckis un Ko" nodarbojas ar auto rezerves daļu tirdzniecību Liepājā. Uzņēmumam ir trīs veikali Liepājā, lai katram būtu pa ceļam. Laipni gaidīti!

Jureckis un Ko, SIA, Autoserviss un veikals

Kapsētas 9/15, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Auto remonts, serviss Liepājā, diagnostika. Auto rezerves daļu tirdzniecība. Liepājā.