Graudi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

MetalProjekts, SIA, metāla konstrukcijas

Vecumnieki, Rīgas 96, Vecumnieku pagasts, Bauskas nov., LV-3933
Metināšana, metināšanas darbi. Lauksaimniecības ēku būvniecība. Reklāmas stendu izgatavošana. Tehnikas nojumes.& Inženiertīklu konstrukcijas. Tilti. Pārvadi. Metāla būvkonstrukcijas ražošana pēc individuālā pasūtījuma. Nestandarta metālkonstrukcijas. Telekomunikāciju torņi, masti un antenu stiprināšana un montāža. Inženiertīklu

T.T.R., SIA, Dezinfekcijas, deratizācijas, dezinsekcijas serviss

Tīraine, Pakalniņu 4, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Sanitārie dienesti,  dezinfekcija,  deratizācija,  dezinsekcija,  dezinfekcija,  profesionāla grauzēju,  (žurku,  peļu,  grauzēju,  žurkas,  peles,  grauzēji) insektu,  (prusaku,  prusaki,  tarakānu,  tarakāni,  skudru,  skudras,

Rumeks NNZ, SIA

Ganību 78, Jelgava, LV-3007
attaisāmā un aiztaisāmā, celtniecības tīkls, džuta, Džutas maisi, auduma maisi, pp, pe, pp audums, graudi

Falkors Building Industry, SIA

Ropažu 140, Rīga LV-1006
celtniecības darbi, montāžas darbi, remonta darbi, augstkāpēju praktiskā apmācība, augstkāpēju sertifikācija, industriālais alpīnisms, augstumdarbi, darbi augstumā, ēku renovācija, ēku remontdarbi, ēku šuvju hermetizācijas ar atvēršanu un attīrīšanu, jumtu remonts, jumtu krāsošana, jumtu seguma maiņa, ēku fasādes remontdarbi, logu

Smaidas, ZS

Snēpele, "Smaidas" , Snēpeles pagasts, Kuldīgas nov. LV-3328
Kautuve, cūku kaušana. Liellopu eksports, transports, realizācija, iepirkšana, kaušana, konsultācijas. Kautuve, gaļas pārstrāde, lopkopība, kravu pārvadājumi, autotransports, lauksaimniecības produkti, uzpirkšana, realizācija, kaušanas pakalpojumi, transporta pakalpojumi, lauksaimniecības konsultācijas, zemnieku saimniecība.
ZL.LV iesaka

Hanzas Maiznīcas, AS

Brīvības 155a, Rīga
Maizes un miltu izstrādājumu tirdzniecība,  Maize, Maizes izstrādājumi, "Vizbulīte" tumšā sēklu maize, "Saulespuķe" saulespuķu sēklu maize, "Rudzupuķe" rudzu sēklu maize, "Pļavas" 4 sēklu tostermaize, "Toste" tostermaize Klasiskā, "Toste" sēklu sendviču maize, "Toste" pilngraudu ar D vitamīnu, "Toste" gaišā pilngraudu tostermaize,

Elektro Vilks, SIA, Rūpniecisko iekārtu automatizācija

Priekuļi, Dārza 13, Priekuļu pagasts, Cēsu nov., LV-4126
Rūpnieciskās iekārtas automatizācija, Iekārtu automatizācija, Rūpniecisko elektro iekārtu un ietaišu automātika, automātikas uzstādīšana, robotu programmēšana, industriālo iekārtu un elektro iekārtu: montāža, pārbūve, apkalpošana; Elektroiekārtas, sadales, vadības sadales: projekta izstrāde, montāža, industriālā programmēšana,

Agro Partner, SIA

Rīgas 8-2N, Liepāja, LV-3401
Graudi . Graudu tirdzniecība., Kvieši, mieži, auzas, rudzi, tritikāle, pupas, zirņi, rapsis, kukurūzas graudi , sojas spraukumi, biograudi

Rats, SIA, Metālapstrādes darbnīca Sauleskalnā

Sauleskalns, Kārļa 3, Bērzaunes pagasts, Madonas nov. LV-4853
Metālapstrāde, Metālizstrādājumu ražošana. Metināšanas darbi. Lauksaimniecības tehnikas remonts, rezerves daļu atjaunošana, izgatavošana. Rats darbnīcās Sauleskalnā. Traktortehnikas remonts. Dārza inventārs, dārza inventāra izgatavošana, mājai un dārzam. Dārzkopības inventārs. Dārza darbarīki zemes apstrādei. Dārza darbarīku

APU Genesis, SIA

Ganību dambis 24d-715, Rīga LV-1005
Produkti pārtikas un vides drošības kontrolei: Ātrie testi pārtikas drošībai. Ātrie virsmu tīrības testi. Testi pārtikas preču ražošanas HACCAP sistēmai. Mikrobioloģiskās barotnes. Gatavās mikrobioloģiskās barotnes. Virsmu tīrības testi. Antibiotiku testi. Ātrie antibiotiku testi pienam. Mikotoksīnu testi graudiem. Inhibitoru testi. Piena analizatori. Piena skābuma testi. ATP testi. Virsmu tīrības testi. Ūdens tīrības testi. Ātrie ūdens tīrības testi. ATP testi. Laboratorijas iekārtas. Inhibitoru testi. Piena analizatori. Luminometri. Krioskopi.

Veterinārais centrs ZuZu.land

Jūras 1a, Ventspils LV-3601
Mūsu sniegtie pakalpojumi ietver::

Ikdienas Mājdzīvnieku Barība, Gardumi, Aksesuāri un Apģērbs: Mēs piedāvājam augstas kvalitātes barību, gardumus, aksesuārus un apģērbu jūsu mājdzīvniekiem, lai nodrošinātu viņiem laimīgu un pilnvērtīgu dzīvi.

Veterinārā Aptieka un Veselīgus pārtikas produktus: Mūsu aptiekā jūs atradīsiet plašu izvēli medikamentu, vitamīnu, un uztura piedevu, lai jūsu mājdzīvnieks būtu vesels un vitāls.

Veterinārārstu konsultācijas: Mūsu pieredzējušie veterinārārsti ir šeit, lai sniegtu jums vislabāko padomu un sirsnīgi rūpīgu aprūpi jūsu mājdzīvniekam.

Vakcinācijas un laboratoriskie izmeklējumi: Mēs nodrošinām vakcinācijas un veicam laboratoriskos izmeklējumus, lai saglabātu jūsu mājdzīvnieka veselību un novērstu slimības. Medicīniskās procedūras un ķirurģija: Mēs piedāvājam medicīniskās procedūras un ķirurģijas pakalpojumus, lai ārstētu un atveseļotu jūsu mājdzīvnieku.

 

Labā Virtuve, SIA

Bieķensalas 2, Rīga, LV-1004
Pakalpojumi: ✓ Bērnu ēdināšana Konditorejas izstrādājumi: Mums garšo saldumi! Tas ir mūsu vaļasprieks, iepriecinām sevi un citus! Nevēlamies par tiem aizmirst ātrajā un saspringtajā dzīves tempā! Cepam cepumus, kūkas, tortes un citus saldus brīnumus! Jautāsiet, kur rodas iedvesma receptēm? Esam sapratuši, ka viss labais ir sen aizmirsts vecais. Receptes tiešā vārda nozīmē tiek uzietas senās pierakstu kladēs, tiekoties ar vecmeistariem, pielāgotas mūsdienu modes tendencēm konditorejas mākslā! Konditorejas izstrādājumi tiek gatavoti pēc iepriekšēja pasūtījuma!

Birzes, ZS

"Birzes" , Vadakstes pagasts, Saldus nov. LV-3895
Par mums:

Saimniecības pamatnodarbošanās ir lauksaimnieciskā ražošana: lopkopība un graudkopība, bez tam tā nodarbojas ar mežizstrādi un šķeldas materiāla sagatavošanu. JCB traktors, universāls iekrāvējs.

Rero serviss, SIA, kravas auto serviss

Liepājas šoseja 29, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Apraksts: Rero Serviss ir automašīnu servisa un apkopes uzņēmums, kas specializējas kravas automašīnās. Labojam visu sākot no virsbūves defektiem līdz pat dzinējam. Pie mums iespējams arī iegādāties rezerves daļas no dažādiem ražotājiem, kā arī hidrauliskās ierīces.

GUNMARKET EU, SIA, Mednieku un makšķernieku veikals Rīgā

Latgales 243, Rīga LV-1019
Piedāvājam: Preces MEDĪBĀM, medniekiem ✓ ieroči ✓ patronas ✓ aksesuāri ✓ apģērbs un apavi ✓ ekipējums, komplekti Preces MAKŠĶERĒŠANAI, makšķerniekiem ✓ makšķeres un spiningi ✓ spoles ✓ vizuļi un vobleri ✓ auklas ✓ apģērbs un apavi

Senlejas, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Ķeipene, Melderu 1, Ķeipenes pagasts, Ogres nov. LV-5062
Apraksts: Sertificēts uzņēmums SIA “Senlejas” ražo un piegādā pircējiem Latvijā un Eiropā svaigas gaļas produkciju: svaigu, atdzesētu liellopu, jaunlopu, teļu, aitu un jēru gaļu liemeņos un sadalītā veidā (atkaulotu gaļu), pārtikas subproduktus (aknas, nieres, sirdis u.c.). Uzņēmums ražo arī bioloģisko produkciju un “Zaļās karotītes” produkciju. Kvalitātes vadības sistēma sertificēta atbilstoši BRC (British Retail Consortium Global Standarts for Food Safety ) standarta prasībām, kas atbilst jaunākajām pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas prasībām, risku analīzei un uzraudzībai. Sertifikācija atbilstoši šim standartam apliecina uzņēmuma atbilstību kvalitātes drošības un tiesiskuma vadības sistēmām; tajā skaitā HACCP (riska analīze kritiskajos kontroles punktos), labas ražošanas praksei, labas higiēnas praksei, labai laboratoriskai praksei.
ZL.LV iesaka

Dāmnieki, kooperatīvā sabiedrība

Zelmeņi, "Dāmnieki" , Tērvetes pagasts, Dobeles nov. LV-3730
Apraksts:

"Dāmnieki" - lauksaimniecības pakalpojumi Tērvetes novadā. Kombainu un citas lauksaimniecības tehnikas pakalpojumi. Zemes apstrāde, graudu kaltes pakalpojumi. Sabiedrība apsaimnieko vairāk kā 1200ha zemes un specializējas graudaugu un rapša audzēšanā.

Med. Elena Priedeslaipa. Kosmetoloģija, nutricioloģija, preventīva un anti-age pieeja

Lāčplēša 59, Rīga LV-1011
Apraksts:

Profesionāls mediķis, kas uzklausa un palīdz izzināt savu ķermeni, veselību, nutrientus. Individuāla kompleksa un holistiska pieeja katram, kas izvēlas būt vesels, nevis ārstēt slimības. 3D pieeja veselībai. Ar komplekso pieeju cilvēkam, kā vienotam veselumam bez dalīšanas pa orgāniem un sistēmām. Konsultācijas par ādas kopšanu un kosmētisko līdzekļu sastāviem, uztura un nutrientu lomu cilvēka ķermenī notiekošo procesu regulēšanā. Eng, Lat, Rus. Pieejams brīvdienās.

PAMPĀĻI AS

Pampāļi, Rūpniecības 1a, Pampāļu pagasts, Saldus nov. LV-3882
Apraksts:

Pampāļi AS ir viens no vadošajiem lauksaimniecības uzņēmumiem Latvijā. Noslēgta cikla saimiecība nodarbojas ar piena lopkopību, graudkopību, mežsaimniecību un biogāzes ražošanu Pampāļos, Saldus novadā. Mērķtiecīgi attīstot uzņēmumu ilgtermiņā, sakārtojot ražošanas procesus un ceļot efektivitāti, sešu gadu laikā izdevies uzņēmuma apgrozījumu palielināt divarpus reizes.

NMS ELPA, SIA

Grebenščikova 1-335, Rīga, LV-1003
Apraksts: Medicīnas iekārtu noma. Nomā tiek piedāvātas iekārtas, kuras izmantojamas mājas apstākļu ārstniecībai un rehabilitācijai, funkcionālās gultas ar izpirkšanas tiesībām. Kā pasaules pieredze rāda, ārstniecības laiks mājas apstākļos ir daudz efektīvāks, iedarbīgāks nekā slimnīcās vai ārstniecības iestādēs pavadītais.