Graudi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Zeltābele, logopēdijas un attīstības centrs

Murjāņu 1a, Rīga LV-1024
Piedāvājam pakalpojumus::

1. Individuālās logopēda nodarbības pie:

✓ logopēda – skolotāja, ✓ audiologopēda nodarbības

2. Grupu logoritmikas nodarbības

3. Nodarbības lasīt un rakstīt prasmju uzlabošanai

4. Vispārēju sagatavošanu skolai

5. Nodarbības SILTAJOS GRAUDOS (siltie graudi)

6. Audiologopēda nodarbības

Baltic Agro Machinery, SIA, Latgales reģionālais tirdzniecības un servisa centrs Rēzeknē

"Pirmās upmalas" , Lejas Ančupāni, Rēzeknes nov.
Apraksts:

SIA "Baltic Agro Machinery" nodarbojas ar lauksaimniecības, celtniecības, komunālās un mežizstrādes tehnikas tirdzniecību, nodrošinot pilnu servisu visos Latvijas reģionos. Rēzeknes servisa centrs ir atvērts 2018. gada sākumā. Laipni lūdzam!

Baltic Agro Machinery, SIA, Vidzemes reģionālais tirdzniecības un servisa centrs Valmierā

Mūrmuižas 5, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

SIA "Baltic Agro Machinery" nodarbojas ar lauksaimniecības, celtniecības, komunālās un mežizstrādes tehnikas tirdzniecību, nodrošinot pilnu servisu visos Latvijas reģionos.

Baltic Agro Machinery, SIA, Reģionālais tirdzniecības un servisa centrs Jēkabpilī

"Asniņi" , Krustpils pagasts, Jēkabpils nov. LV-5204
Lauksaimniecības tehnika. Lauksaimniecības tehnikas tirdzniecība. Lauksaimniecības tehnikas rezerves daļu tirdzniecība. Lauksaimniecība: Traktori: Claas, Graudu kombaini: Claas. Arkli: Lemken. Sējmašīnas. Pļaujmašīnas. Rituļu preses, rulonu ietinēji. Minerālmēslu izkliedētājs, (izkliedētāji). SIA Baltic Agro Machinery

Baltic Agro Machinery, SIA, Kurzemes reģionālais tirdzniecības un servisa centrs Kuldīgā

"Tornīši" , Rumbas pagasts, Kuldīgas nov. LV-3301
Apraksts:

SIA "Baltic Agro Machinery" nodarbojas ar lauksaimniecības, celtniecības, komunālās un mežizstrādes tehnikas tirdzniecību, nodrošinot pilnu servisu visos Latvijas reģionos.

Baltic Agro Machinery, SIA, Tehnikas tirdzniecības un servisa centrs Rīgā

Tīraines 15, Rīga LV-1058
Apraksts:

SIA "Baltic Agro Machinery" nodarbojas ar lauksaimniecības, celtniecības, komunālās, mežizstrādes un lauksaimniecības tehnikas tirdzniecību, nodrošinot pilnu servisu visos Latvijas reģionos. Mūsu speciālisti ir pieredzējuši un palīdzēs atrast vislabāko risinājumu!

DIGNE, SIA

"Kramiņi" , Valles pagasts, Bauskas nov. LV-5106
Kokmateriālu ražošana: ✓ Brusas; ✓ Jumta spāres; ✓ Latas; ✓ Grīdas dēļi; ✓ Apdares dēļi; ✓ Koka sētas dēļi; ✓ Pirts apdares dēļi no liepas, apses, baltalkšņa; ✓ Lāvas dēļi; ✓ Terases dēļi; ✓ Koka būvkonstrukcijas.

Deksme, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Pakalpojumi:: ✓ labiekārtošana; ✓ ceļu būve; ✓ beramkravu piegāde; ✓ starptautiskie un iekšzemes pārvadājumi. Apraksts:

Kopš 2012. gada SIA "Deksme" specialitāte ir labiekārtošanas darbi, bruģēšana un ceļu būve. Mūsu darba stils ir mūsu vizītkarte. Strādājam ar aizrautību un esam iepriecinājuši ļoti daudz klientu šo gadu laikā. Mūsu autoparkā ir dažāda izmēra kravas pašizgāzēji beramkravu pārvadājumiem, lai katram klientam piemeklētu optimālāko risinājumu kravas piegādei. Beramkravu materiāls (šķembas, smilts, melnzeme u.c.). Uzņēmumam attīstoties tiek piedāvāti arī starptautiskie un iekšzemes kravu pārvadājumi ar tenta kravas automašīnām.

Leroko, SIA

Turpinām strādāt!
Ēdoles 54a, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts: „Leroko” – Lauksaimniecības tehnikas un rezerves daļu tirdzniecība. Automašīnu un rezerves daļu tirdzniecība. Piegādes, garantijas, konsultācijas. Celtniecības un būvniecības pakalpojumi. Uz vietas plašā klāstā traktori, kombaini, meža tehnika, arkli, augsnes apstrādes tehnika, piekabes, riepas u.c. Plašā klāstā lietotas rezerves daļas traktoriem.

Svaru remonts, SIA, Svaru verifikācija

Svaru verificēšana. Kvalitāte garantēta👌
Lastādijas 42-1, Rīga LV-1050
Precīzi svari – obligāta prasība vairākās nozarēs:: Lai arī šķiet, ka pāris gramu neko daudz nenozīmē, tomēr ir nozares, kurās ir jāievēro rūpīga precizitāte. Pāris gramu neprecizitāte varētu šķist tāds sīkums, bet iedomājieties, ja, pērkot recepšu medikamentus, jums pateiktu, ka aktīvās vielas daudzums kapsulā nav precīzi zināms? Ministru kabineta noteikumi Nr. 210 "Neautomātisko svaru atbilstības novērtēšanas noteikumi" nosaka nozares, kurās ir obligāti jāizmanto tikai verificēti svari. Tirdzniecībā un ražošanā verificēti svari ir obligāti jāizmanto masas noteikšanai komercdarījumos un maksas aprēķinam tirdzniecībā un preču fasēšanā. Medicīnā un farmācijā kalibrēti svari ir jāizmanto masas noteikšanai, lai pagatavotu zāles pēc receptes, medicīnisko izmeklējumu un farmācijas laboratorijās, kā arī ķermeņa masas noteikšanai ārstniecībā, lai novērtētu un novērotu pacientu fizisko attīstību, diagnosticētu slimību un noteiktu ārstēšanu.

Baltic Pork, SIA

"Krastmalas" , Allažu pagasts, Siguldas nov., LV-2154
Pakalpojumi:: ✓ Cūkkopība ✓ Sivēnu un cūku tirdzniecība ✓ Nobarojamo cūku vairumtirdzniecība ✓ Graudu iepirkšana ✓ Organiskais mēslojums ✓ Biogāzes ražošana Cukkopības uzņēmums:

SIA BALTIC PORK ir dibināts 2000. gadā un 2001. gadā uzsāka savu darbību cūkkopības nozarē, kad padomju laiku cūku fermā “Krastmalas”, Siguldas novada Allažu pagastā sākās pirmo SIA BALTIC PORK cūku audzēšana.

Cūku audzēšanas komplekss “Krastmalas” ir kļuvis par vienu no modernākajiem cūku audzēšanas kompleksiem Latvijā, kas nodrošina pilnu cūku audzēšanas ciklu no sivēna dzimšanas līdz nobarošanai, un kurā vienlaikus var uzturēties 20 tūkstoši cūku. Savukārt 2012. gadā darbību uzsāka SIA BALTIC PORK no jauna uzbūvētais cūku audzēšanas komplekss “Rukši”, Ogres novada Lauberes pagastā, kur komplekss “Rukši”, Ogres novada Lauberes pagastā, kur modernā un jaunā fermā tiek audzētas 12 tūkstoši nobarojamās cūkas.

RITO R, riepu centrs un lauksaimniecības tehnikas laukums Madonā

Rūpniecības 45, Madona, Madonas nov. LV-4801
Riepu tirdzniecība Madonā. Vieglo auto riepas, vieglo automašīnu riepas, vieglo auto riepas. Riepu radžošana. Riepu radzes. Motociklu riepas. Moto riepas. Vasaras riepas. Ziemas riepas. Industriālās riepas. Riepu vulkanizācija. Motociklu riepas. Balansēšana motoriepu. Riepu remonts. Moto riepu balansēšana. Traktoru riepas.

Res-Met, SIA

Esam atvērti un strādājam.
Krautuves 7, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

"Res-Met", mūsdienīgi materiālu otrreizējās izmantošanas pakalpojumi uzņēmumiem, metāli, rūpniecības izejvielas, demontāžas pakalpojumi, būvgružu otrreizēja izmantošana, elektroiekārtu un elektronikas otrreizējā izmantošana, materiālu otrreizējas izmantošanas pakalpojumi (RE-USE) konteineri un transporta, treileru pakalpojumi. Privātpersonām nojaukšanas un izjaukšanas pakalpojumi, transportlīdzekļi, akumulatori un baterijas.

Vicon, SIA

Atslēdznieku 29, Liepāja LV-3401
Par uzņēmumu:

Mūsu uzņēmumu nodibināja kvalificēti jūras eksperti ar iepriekšēju jūrniecības pieredzi un vairāk nekā 10 gadu pieredzi inspekcijas un pārbaudes jomās dažāda veida kravām, kas iegūta, strādājot pasaules vadošajās kontroles un sertifikācijas kompānijās. Mūsu uzņēmuma profesionalitāti apstiprina "Bureau Veritas Latvia" piešķirtais ISO 9001:2015 atbilstības sertifikāts jomā "QUALITY & QUANTITY INSPECTIONS, SAMPLING OF DIFFERENT COMMODITIES". Uzņēmuma profesionalitāte novērtēta pozitīvi, un mums ir tas gods tikt ievēlētiem par pilntiesīgu GAFTA (Graudu un Barības tirdzniecības asociācijas) locekli kategorijā "Superintendents and Surveyor Members". Mēs nodrošinām plašu pakalpojumu spektru un produktīvu pieeju kravu pārvadājumu procesam. Šāda pieeja ļauj nodrošināt uzticamus inspekcijas pakalpojumus un parūpēties par kuģu vai kravas sūtījumu inspekciju visaugstākajā līmenī.

Labiprodukti.lv

Ragana, Tirgus 1, Krimuldas pagasts, Siguldas nov., LV-2144
Apraksts:

"Labiprodukti.lv" interneta veikalā ir iespēja iegādāties augstvērtīgus, olbaltumvielām bagātus, šķiedrvielām saistītus, pārsvarā bez glutēna produktus, katrai gaumei piemērotus.

Mūsu misija ir nodrošināt Jūs (klientus) ar labākajiem pārtikas un nākotnē arī nepārtikas produktiem, kuru atlasa mūsu ekspertu komanda (pārtikas tehnologi, ražotāji, produktu izstrādātāji, uztura speciālisti un veselīgā dzīves veida fanāti) izvēlas labākos no pieejamākiem produktiem tieši Jūsu labsajūatai, kas atrodami mūsu mājas lapā.

Mēs izvēlamies augstvērtīgus, sabalansētus un ilgstspējīgus produktus organismam, kas ļaus tam produktīvi un pareizi funkcionēt.

Raksti sadaļā mēs atlasīsim jaunākos un svarīgākos rakstus par veselīgus dzīvesveidu un uztura zinātni, kam droši varēsiet sekot mūsu Facebook, Instegram kontos zem labiprodukti.lv  un protams mūsu mājas lapā.

Uzņēmuma galvenais uzsvars ir piedāvāt klientiem produktus par labāko cenu, un tas iespējams, pērkot vairāk par izdevīgāku cenu!

Mūsu darbības moto: Izvēlies labāko! Pērc vairāk, maksā mazāk!

Barkavas arodi, LPKS, graudu pirmapstrādes komplekss

Barkava, "Dzirnavas" , Barkavas pagasts, Madonas nov. LV-4834
Apraksts: GRAUDI, GRAUDU UZPIRKŠANA, MINERĀLMĒSLU TIRDZNIECĪBA

Agro Dialogs, SIA

Cēsu 29c, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Apraksts: Minerālmēsli, augu aizsardzības līdzekļi, lopbarība, sāls, kūdra, kurināmais. Traktoru rezerves daļas, eļļas. AUGU AIZSARDZIBAS LIDZEKĻI; LOPBARĪBA SĀLS; KŪDRA; KURINĀMAIS; TRAKTORU REZERVES DAĻAS, EĻĻAS

Voldemārs, SIA, Biroju telpu noma

Skaistkalnes 3, Rīga, LV-1004
Apraksts:

SIA "Voldemārs" ir dibināta 1992. gadā Rīgā, Latvijā. Uzņēmuma 25 gadu pastāvēšanas vēsturē esam kļuvuši un attīstījušies par inovatīvu, uzticamu, visus partnerības sadarbības posmus augstā kvalitātē nodrošinošu uzņēmumu ar pieredzējušu profesionāļu komandu. Uzņēmums darbojas šādās sfērās: pārtikas un rūpniecības preču vairumtirdzniecība, pārtikas preču imports un eksports, graudu pārstrāde, distribūcija, biroju noma, noliktavu noma, konferenču telpu noma, loģistikas un ekspedīcijas pakalpojumi.

Pārupes, ZS

Jauncodes 19, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts:

"Pārupes", ZS nodarbojas ar augkopības un lauksaimniecības pakalpojumiem.