Gravēšana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Aivars-K, SIA, Akmeņkaļu darbnīca

Saulrītu 13, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
pieminekļu restaurācija, kapu apmales, akmens skulptūras, Aivars-K, kapu soliņi, metāla kalšana, portretu gravēšana

WMT Baltic, SIA

A.Deglava 166b, Rīga LV-1021
laka, lakas, lāzer iekārtas, iekārtras lāzergriešanai, lāzergriezšana, lāzeriekārtas, Lāzeru iekārtas, gravēšana

Apbedīšanas birojs-krematorija PARADISUS, apbedīšanas birojs Pārdaugavā

Turpinām strādāt klātienē!
Katoļu 5, Rīga LV-1003
transporta pakalpojumi, izvadīšana kapos, kapu rakšana, kapu racēji, kapa rakšana, granīta kapu apmales, gravēšana , no laukakmens, piemineklis, pieminekļi, pieminekļi Latgalē, pilns apbedīšanas pakalpojumu, portretu gravēšana

Bendzulis, akmeņkalis Balvos

Sporta 13a, Balvi, Balvu nov. LV-4501
izstrādājumi, granīts, granīta pieminekļi, ansambļi, monument, apdares materiāli, Kapakmeņu iegravēšana, gravēšana , Gravēšana stiklā.

VELIS-A, diennakts apbedīšanas birojs

Sakņudārza 5a, Jelgava, LV-3001
Apbedīšanas pakalpojumi Jelgavā un Jelgavas rajonā, dokumentu noformēšana, transporta pakalpojumi, sēru ceremoniju vadīšana, liela zārku izvēle, gravēšanas darbnīca, pieminekļi, apmales, futrāļi, dizains un konsultēšana, kapu apzaļumošana. bēru pasūtīšana, kapa rakšana, Laicīgā izvadīšana, Izvadītājs, Reliģisko konfesiju mācītāji

Vigorius, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Alekša 12, Rīga LV-1005
gredzeni, zelts, aproces, laulību gredzeni, kāzu gredzeni, Zelts, zelta, sudrabs, gravieris, gravējumi, gravēšana

A & B, SIA

Āne, Celtnieku 32, Cenu pagasts, Jelgavas nov. LV-3043
Pakalpojumi: ✓ Ceļu, ielu būvdarbi; ✓ Ārējo ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu būvdarbi; ✓ Sociālo un rūpniecības objektu būvdarbi; ✓ Siltumapgādes sistēmu izbūve; ✓ Tehnikas noma; Tehnikas noma: Piedāvājam transporta pakalpojumus un nomu. Mūsu rīcībā ir: pašizgāzēji, ekskavatori, buldozers, manipulators un cita tehnika.

Šarnas, SIA, Pieņemšanas punkts

Slimnīcas 8, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts: Annas juvelierprakse Sharnas piedāvā specializētu juvelierizstrādājumu izgatavpšanu pēc Jūsu pasūtījuma. Izgatavojam gredzenus, ķēdes, auskarus, kulonus, rokassprādzes un citus speciālus izstrādājumus.

Granīts V, IK, kapu pieminekļi Liepājā

Vaiņodes 15, Liepāja LV-3407
Apraksts: Kapakmeņi, kapu pieminekļi, plāksnes, apmales, akmens apstrāde. Kapakmeņu, kapu pieminekļu izgatavošana no granīta, laukakmens, betona Liepājā, Liepājas rajonā, Kurzemē.

Šarnas, SIA, Darbnīca

Svētes 27, Jelgava LV-3001
Juveliera pakalpojumi. Mūsu piedāvājumā:: ✓ Gredzeni ✓ Ķēdes ✓ Auskari ✓ Kuloni ✓ Rokassprādzes Apraksts: Annas juvelierprakse Sharnas piedāvā specializētu juvelierizstrādājumu izgatavpšanu pēc Jūsu pasūtījuma. Izgatavojam gredzenus, ķēdes, auskarus, kulonus, rokassprādzes un citus speciālus izstrādājumus.

''BLINX'', juvelierdarbnīca - salons

Atbrīvošanas aleja 98-8, Rēzekne LV-4601
Apraksts:

Juvelieris Arnis Brēdiks-Roku darba juvelierizstrādājumu izgatavošana ar mūža garantiju kā arī remonts , tīrīšana, atjaunošana.

Aurakmens, IK

Babīte, "Mazāres" , Babītes pagasts, Mārupes nov. LV-2101

Uzņēmums nodarbojas ar kapu labiekārtošanu, pieminekļu un kapu norobežojuma tizdzniecību, apzaļumošanu, restaurācijas darbiem. Darbus veicam visā Latvijas teritorijā. Uzņēmumam ir ļoti liela pieredze Latvijas laukakmens un Skandināvijas granīta apstrādē. Kā arī uzņēmums piedāvā iegādāties itāļu marmora skulptūras gan kapiem, gan arī dārza interjeram.

GRANITI, SIA

Tirgus 4, Iecava, Bauskas nov. LV-3913
Par uzņēmumu:

Izgatavojam kapu pieminekļus, piemiņas plāksnītes, kapu pieminekļus no laukakmens, dubultos kapu pieminekļus, granīta kapu apmalītes, slēgtās un daļēji slēgtās apmalītes, kapu sētiņas, kapu soliņus, akmens galdus un citus granīta izstrādājumus no augstvērtīga dažādu krāsu vietējā un Zviedrijas granīta. Pie mums var iegādāties betona apmalītes un sētiņas, bronzas krustiņus, keramiskās bildes, kapu soliņus, granīta vāzes, svečturus. Gravēšana - ornamenti, portreti, ainavas, ziedi, lapiņas u.c. Realizējam individuālus pasūtījumus. Strādājam, veicam pieminekļu uzstādīšanas un kapavietu labiekārtošanas darbus visā Latvijā.

Debesiss, SIA

Gaujas 12, Rīga LV-1026
Par granītu:

Granīta bloki tiek ievesti no Zviedrijas, Karēlijas vai Somijas, kur tie tiek iegūti no klinšaino apvidu karjerām. Šo valstu klimats ir līdzīgs mūsu klimatam, kā rezultātā akmens ir spējīgs dzīvot mūsu klimata apstākļos. Sīkāk par pašu granītu: tas ir kristālisks iezis, kas sastāv no laukšpatiem (40-50%), kvarca (25-30%) un krāsainiem minerāliem (līdz 15%), ir viens no izplatītākajiem akmens veidiem. Paveidi: kālija laukšpatu granīts (normālgranīts), plagioklazu granīts 9plagiogranīts) un sārmainais granīts. Piemīt masīva tekstūra. Izšķir magmatiskos granītus, kas radušies magmai kristalizējoties, un metamorfos granītus, kas radušies metamorfo iežu granitizācijas procesā. Granītam raksturīga augsta salizturība, maza ūdensuzsūce, liela izturība pret dēdēšanu un to var labi apdarināt, slīpēt un pulēt. Granīta krāsojums ir bagātīgs no tumši melniem, sarkanie, zaļganiem, raibiem, pelēkiem līdz pat ļoti gaišiem un pat kristāliskiem. Melnā granīta pieminekļi būs vispiemērotākie gravēšanai, jo uz tiem vislabāk var redzēt gravējumu, kas ļoti kontrastē: Tumši melns granīta kapakmens un gaiši pelēcīgs gravējums.

Autospoguli.lv, autospoguļu darbnīca un serviss Ladars

Visvalža 1, Rīga, LV-1050
Mēs piedāvājam::

Auto spoguļu darbnīca un serviss Rīgā. Autospoguļu stiklu izgatavošana, maiņa un uzstādīšana motocikliem, vieglajam un kravas auto transportam. Auto spoguļu apsildes elementi un auto spoguļu apsildes elementu maiņa. Autospoguļu eksperts. Auto spoguļu un auto stiklu marķēšana. Auto lukturu marķēšana.

ZL.LV iesaka

Alda Apsīša akmeņkaļa darbnīca

Ziemeļu 10a, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Pakalpojumi:: ✓ Kapu pieminekļu sagataves ✓ Kapu pieminekļi gravēti ar smilšu strūklu ✓ Kapu pieminekļi gravēti ar roku ✓ Kapu kopiņu norobežojošās apmales un sētiņas Apraksts:: Akmens apstrāde, granīta zāģēšana, pulēšana, kalšana un plēšana - pieredze no 1988. gada. Pieminekļu, apmaļu, sētiņu izgatavošana no laukakmens un ārzemju granīta. Kvalitatīva gravēšana ar roku vai smilšu strūklu. Pēc pasūtījuma tiek izgatavotas apdares plāksnes (sākot no 2,5cm biezuma), virtuves galda virsmas, kamīna apdares plāksnes, palodzes u.c. apdares materiāli no granīta. Mājas nosaukumu gravēšana akmenī. Darbu veikšana visā Latvijas teritorijā par pieņemamām cenām. Prezentācijas vieta - Saldus, Kuldīgas iela 55b.

Tehnisko materiālu sagāde, SIA

Rāmuļu 23, Rīga LV-1005
Apraksts: Rezerves daļu ražošanas uzņēmums Latvijā. Plastmasas griešana, zāģēšana. Augstas precizitātes CNC virpošana un frēzēšana. Cinkošana, oksidēšana. Slīpēšana, pulēšana. Lentzāģēšana. Metināšana TIG, MIG, MAG. Melnie metāli, nerūsējošais tērauds, alumīnijs. CAM CAD 2D un 3D projektēšana. Blīvju un blīvējuma izgatavošana no gumijas, parafīna, grafīta, PTFE, plastmasas, auduma, filtra materiāla, termokartona, vermikulīta, keramiskas šķiedru plātnes, papīra, kartona, tehniskā filca. Materiālu griešana ar ploteri. Lāzergriešana un gravēšana. Eksports Krievija, Baltkrievija, Ukraina, Eiropa.

AKV-V, SIA, Kapu pieminekļu izgatavošana Daugavpilī

Patversmes 9a, Daugavpils LV-5404
Apraksts: Granīta pieminekļa individualitāti var panākt ar māksliniecisku gravējumu un bronzas rotājumiem. Uz pieminekļa var būt iegravēts ne tikai uzraksts, bet arī attēls – portrets, grafika, simbolika. Plaša izvēle, daudzveidīgs produkcijas klāsts (dažādi krāsu toņi melnais, zaļais, sarkanais, zilais), pilns pakalpojumu spektrs mākslinieciskajā gravīrā. Jebkuras sarežģītības pieminekļu izgatavošana un uzstādīšana. Zīmēt skices pēc nepieciešamības. Ražošana žogi, soliņi. Izbraukšana pie klientiem. Individuāla pieeja katram klientam. Kvalitātes nodrošināšana. Izpilde paredzētajos termiņos kārtībā. Gravēšana – roku darbs!
ZL.LV iesaka

Sand, SIA

Meža prospekts 37, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Par uzņēmumu:

ZEMES IZAUKLĒTAS VĒRTĪBAS TAVĀ PASAULĒ. Akmeņkaļu darbnīca izgatavo kapu pieminekļus, soliņus, apmales, betona un granīta futlārus. Veicam kapavietu labiekārtošanu un kapavietu apzaļumošanu. Akmeņkalis ar lielu darba pieredzi veic arī kapu pieminekļu restaurāciju. Granīta galda virsmas, palodzes, kāpnes un strūklakas Akmens apstrāde mājai, dārzam, kapiem. Individuāla pieeja katram klientam.

Livo Art, SIA

Lapmežciems, Jaunā 11, Lapmežciema pagasts, Tukuma nov. LV-3118
Apraksts: Mūsu darbinieki ieguvuši ilggadēju pieredzi akmens apstrādē un ir sava aroda profesionāļi. Un, izmantojot mūsu tehniskās iespējas, varam piedāvāt daudzveidīgus akmens izstrādājumus. Kapu pieminekļi, apmales, kapakmeņi, pieminekļu, apmaļu, granīta, kapakmeņu izgatavošana, tirdzniecība, pasūtīšana Rīgā, Siguldā, Lapmežciemā.