IT, adresē Centrs

Drukāt

AVER Brokerage, SIA

Baznīcas 5, Rīga LV-1010
Nekustamā īpašuma vērtēšana. Nekustamā īpašuma tirdzniecība. Telpu noma. Izīrē telpas. Biroju noma. Dzīvokļu īre. Pārdod dzīvokļus. Ražošanas telpas. Pārdod dzīvokli, pārdod māju, pārdod zemi, nekustamais īpašums, nekustamo īpašumu aģenti, nekustamo īpašumu aģentūra, nekustamo īpašumu filiāle Daugavpilī, nekustamo īpašumu filiāle

Akvilona, SIA, Dziedniecības centrs

Tērbatas 49/51-1, Rīga LV-1011
Apraksts:

Starptautiskajā dziedniecības akadēmijā "Akvilona" ir iespējams apgūt dziedniecību, medicīnas pamatzināšanas (anatomija, psihiatrija, fizioloģija un patoloģija), pirmās palīdzības sniegšanu, psiholoģiju, psihoterapiju, holistiku, enioloģiju, homeopātiju, kosmohumānismu, fitodziedniecību u.c. mācību priekšmetus, sīkāk www.akvilona.lv.

Raed Lock, SIA, Veikals

Aleksandra Čaka 65, Rīga, LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Atslēgu izgatavošana; ✓ Durvju aizvērēji; ✓ Piekaramās slēdzenes, aksesuāri; ✓ Pretplāksnes; ✓ Durvju rokturi; ✓ Mēbeļu slēdzenes u.c. Projektējam: Projektējam daudzpakāpju slēgšanas sistēmas. Izstrādājam durvju furnitūras projektus pēc durvju tipa un pielietojamības prasībām. Tas ir: ✓ aizsardzības pakāpes, ✓ piekļuves kontroles sistēmas, ✓ ēku evakuācijas izejas, ✓ Master Key sistēmas, ✓ iestrādāšana nestandarta variantos; Darbojamies ar nestandarta risinājumiem, nodrošinot profesionālu montāžu.

Karāls Plus, SIA, Apbedīšanas birojs un kremācijas pakalpojumi

Šarlotes 1-, Rīga LV-1001
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Bēres; ✓ Kremācija; ✓ Bēru mielasti; ✓ Transportēšana no/uz Eiropu. Apbedīšanas cenu piedāvājumi:

Apbedīšanas birojs "Karāls" piedāvā plašu cenu diapazonu, kas atbildīs jebkuram budžetam un vēlmēm. Aizgājušā tuvinieki var izvēlēties apbedīšanas servisu un apbedīšanas piederumus no vispārējās cenu lapas vai izvēlēties kādu no piedāvātajām paketēm, kas būs ērti un ļaus arī ietaupīt.

Amnis, SIA, veikals Kristīgā literatūra un dāvanas

Lāčplēša 37, Rīga LV-1011
Preces:: ✓ Bībeles ✓ Audio Bībeles ✓ Grāmatas ✓ Grāmatzīmes un kartītes ✓ Dāvanas ✓ Sveces un svečturi ✓ Mūzika, filmas un zvani ✓ Kalendāri Uzņēmuma galvenie darbības virzieni:: Uzņēmuma darbībā galvenie uzsvari tiek likti uz radošas pieejas veicināšanu kristīgām vērtībām, kā arī Kristīgās literatūras, aksesuāru un sakrālo priekšmetu realizācija mazumtirdzniecībā un vairumtirdzniecībā. Svarīga ir arī kontaktu veidošana ar esošiem un potenciāliem preču piegādātājiem un realizētājiem Eiropā un Amerikā. Iespēju robežās atbalstām un nodrošinām draudzes nozaru sekmīgu attīstību.

Zobu feja, specializēta zobārstniecības klīnika bērniem

Marijas 16-3, Rīga LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Bērnu zobārstniecība ✓ Ortodontija ✓ Zobu ārstēšana ✓ Zobu balināšana ✓ Protezēšana ✓ Zobu implantācija Par zobārstniecību:

Stomatoloģijas klīnika "Zobu feja" ir zobārstniecība visai ģimenei. Jebkurš mūsu klīnikas ārsts no citiem ārstiem atšķiras ar ļoti sirsnīgu un īpaši draudzīgu attieksmi pret bērniem, līdz ar to "Zobu Feja" ir ideāla vieta, lai veidotu bērna pozitīvu attieksmi pret ārstu-stomatologu.

Ir ļoti svarīgi, lai jūs mums uzticētos. Pirms ārstēšanas uzsākšanas ārsts veiks diagnosticējošo izmeklēšanu, lai sniegtu jums visaptverošu informāciju par visiem iespējamajiem ārstēšanas veidiem, kā arī prognozes par katra ārstēšanas veida izmaksām. Pēc tam tiks izveidoti vairāki ārstēšanas plāni – jums vienmēr būs iespēja patstāvīgi (vai arī kopā ar ārstu) izvēlēties to ārstēšanas variantu, kas atbilst jūsu finansēm.

Ieroči, SIA, Ieroču veikals Rīgā

Turpinām strādāt klātienē!
Dzirnavu 83, Rīga, LV-1011
Preces un pakalpojumi:: ✓ Makšķerēšanas piederumi ✓ Medību piederumi ✓ Apģērbi medībām ✓ Apavi medībām ✓ Pirotehnika ✓ Tūrisma inventārs ✓ Ieroču aksesuāri Medību un makšķerēšanas veikals:

SIA „Ieroči” nodarbojas ar medībām, makšķerēšanai un tūrismam nepieciešamo preču tirdzniecību Talsos, Limbažos, Kuldīgā, Dobelē, Balvos, Liepājā, Ventspilī, Rīgā un Daugavpilī. Papildus tam, uzņēmuma veikalos iespējams iegādāties arī pašaizsardzības līdzekļus un svētku uguņošanas piederumus. Darbojas arī interneta veikals.

Liri Massage, SIA

Matīsa 33, Rīga LV-1001
Pakalpojumi: ✓ Čakru attīrīšana un harmonizēšana ar kristāliem ✓ Reiki enerģētiski dziedinošais seanss ✓ Reiki distancētais seanss ✓ Mugurkaula enerģētiskā dziedināšana ✓ ANTI-Migrēnas masāža Reiki skola:

Aicinu Jūs apgūt jaunas zināšanas un iemaņas Reiki dziedināšanā. Par Reiki dziednieku var kļūt jebkurš, taču tam ir nepieciešamas zināšanas un instrumenti, ar kuriem Jūs varēsiet dziedināt sevi un savus tuvākos. Jūs iemācīsieties ne tikai izārstēt saasinājušās un hroniskas kaites, bet arī dziedināt mentālā, emocionālā un garīgā līmenī.

Rezultātā Jūs atgūstat dzīvesprieku, paaugstinās darbaspējas, atgūsiet iekšējo mieru un pašpārliecinātību, atbrīvosieties no bailēm, no spriedzes, fobijām, panikas. Varēsiet palīdzēt dzīvniekiem, augiem, dziedināt no attāluma, uzlabojas savstarpējās attiecības ģimenē un darbā, nekļūdīga jaunas darba vietas atrašana, karjeras izvēle, jaunas mašīnas, mājas iegāde, lai varētu dzīvot pilnvērtīgu un mierpilnu dzīvi. To visu Jūs apgūsiet Līgas Brencsones Reiki skolā. Apmācības notiek klātienē, online, individuāli un nelielās grupās. Sniedzu arī individuālus Reiki seansus attālināti un klātienē. Konsultācijas ar rūnu izlikumiem par dažādām Jums interesējošām tēmām. Vairāk info ligareiki.site. Pieteikties varat pa tālruni 26784588 vai rakstiet PM.

Latvijas Biznesa gada pārskats

Pērses 9/11-5.st., Rīga, LV-1011
Apraksts: Izdevumā Latvijas biznesa gada pārskats ir apkopota informācija par Latvijas „Top uzņēmumiem” un to apgrozījumu. Veiksmīgāko uzņēmēju un nozaru ekspertu atziņas, sniedzot pārskatu par esošo uzņēmējdarbības situāciju, iezīmējot nākotnes tirgus tendences.

Ski-Box, veikals

Tallinas 32, Rīga LV-1001
Piedāvājam, neizejot no mājas, jebkurā diennakts laikā iegādāties preces sportam un aktīvai atpūtai gan vasarā, gan ziemā, tostarp:: ✓ Skrituļslidas ✓ Skrituļošanas aizsargus ✓ Skrituļslidas bērniem ✓ Golfa nūjas ✓ Golfa inventāru ✓ Golfa apģērbu ✓ Golfa apavus ✓ Kalnu slēpes ✓ Slēpošanas ķiveres ✓ Slēpošanas apģērbs

Cenueksperts.lv

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Apraksts:

"Cenueksperts.lv" ir jaunākā un modernākā cenu salīdzināšanas platforma Latvijā, piedāvājot izcilas priekšrocības kā pircējiem, tā uzņēmumiem. Šī platforma ir ieguvusi plašu atpazīstamību Vācijā, kur tā darbojas jau kopš 1999. gada un šobrīd uzskatāma par populārāko cenu salīdzināšanas vietni šajā valstī. Tagad tā ir pieejama arī Latvijā. Cenueksperts.lv atšķiras no citām cenu salīdzināšanas platformām Latvijā, izmantojot mūsdienīgu un efektīvu algoritmu. Tā piedāvā pircējiem iespēju vispirms izvēlēties konkrētu preci un modeli, pēc tam sniedzot sarakstu ar pārdevējiem un internetveikaliem, kur šo preci var iegādāties jau šodien. Šī vienkāršā un ērta sistēma ļauj pircējiem salīdzināt cenas, piegādes izmaksas un atsauksmes vienuviet, tādējādi palīdzot pieņemt informētu un pārdomātu lēmumu par pirkumu.

Platformā tiek iekļauti tikai uzticami interneta veikali, ko mēs rūpīgi pārbaudām, lai nodrošinātu augstu kvalitāti un uzticamību.

Ar "Cenueksperts.lv" jūsu uzņēmums var gūt būtisku ieguvumu, piesaistot kvalitatīvus klientus un paaugstinot pārdošanas rezultātus. Šī platforma ir solis uz priekšu Latvijas e-komercijas tirgū, piedāvājot modernus un ērtus risinājumus gan pircējiem, gan uzņēmumiem.

FCR Digital, SIA

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Apraksts:

"FCR digital" esam mārketinga komanda, kas specializējusies darbā ar google digitālā mārketinga rīkiem - Google Ads, Google Analytics, Youtube, kā arī SEO. Klienti no mūsu darba iegūst: zinošu, pastāvīgu digitālā mārketinga konsultantu. Sakārtotu digitālo mārketingu ar skaidri definētiem mērķiem un nomērāmiem rezultātiem. Un stabilu attīstību biznesa mērķu sasniegšanā. Mūsu komanda ir neliela, taču tās spēks ir profesionalitātē, attieksmē un saliedētībā.

Skrivanek Baltic, SIA, Valodu skola

Lāčplēša 87C, Rīga LV-1011
Valodu mācības privātpersonām, bērniem un jauniešiem:: ✓ valodu kursi grupā ✓ valodu kursi grupā tiešsaistē ✓ individuālie svešvalodu kursi ✓ individuālie svešvalodu kursi tiešsaistē ✓ intensīvie valodu kursi vasarā ✓ specializētie kursi un semināri ✓ angļu valodas kursi bērniem ✓ angļu valodas kursi pusaudžiem ✓ individuālie sagatavošanās kursi angļu valodas eksāmenam ✓ runas skoliņa ar logopēdu 4 līdz 6 gadus veciem bērniem ✓ dienas nometnes bērniem un jauniešiem ar svešvalodu nodarbībām ✓ valodu darbnīcas pasākumos

Latvijas Tālrunis, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Digitālais mārketings:

Pilna servisa digitālais mārketings nelieliem un vidējiem uzņēmumiem. Palīdzam izstrādāt digitālā mārketinga stratēģiju un sasniegt biznesa mērķus jau vairāk nekā desmit tūkstošiem Latvijas uzņēmumu. Nodrošinām tādus digitālos pakalpojumus kā mājaslapu izstrāde un uzturēšana, E-komercija, SEO mājaslapu optimizēšana apmeklētājiem, biznesa profilu izstrāde un uzturēšana, biznesa profilu pārvaldība, Google Ads reklāmas, Google Business Profile reklāmas, Facebook reklāmas, Facebook satura veidošana, Instagram satura veidošana, Linkedin satura veidošana, video saturs, Firmas.lv segmentēto datu atlase un citus. Piedāvājam ne vien pakalpojumu izstrādi, bet arī efektīvu uzturēšanu, veicot nepieciešamos uzlabojumus un nodrošinot regulāras atskaites par paveikto. Latvijas Tālruņa pārvaldībā ir arī vairāki uzziņu un informatīvie mediji - informācijas portāli 31 Latvijas pilsētai Pilseta24.lv, biznesa uzziņu portāls ZL.lv, būvniecības nozares portāli ABC.lv un building.lv, veselības portāls Medicine.lv un eksporta nozares portāls balticexport.com.

JIK autoevakuators, IK, auto evakuācija, tehniskā palīdzība uz ceļa 00-24

Ausekļa 3, Rīga LV-1010
Apraksts: AUTOEVAKUATORS 24/7! Vietai nav nozīmes. Evakuēsim no jebkuras vietas, visos laikapstākļos, par draudzīgām cenām. LICENCĒTS auto evakuācijas pakalpojumu sniedzējs, auto evakuācijas APDROŠINĀŠANA, komerciālo kravu pārvadātājs. Sadarbojoties ar mums, varat aizmirst par stresu, kurš rodas, kad lai tiktu uz evakuatora ir jābrauc pa laipām ar risku, ka auto var nokrist, bamperis netiks sabojāts vai norauts, auto apakša tiek skrāpēta un bojāta, tam uzsēžoties uz evakuatora lafetes. Ar mūsu lafeti, šādi brīnumi nebūs jāpiedzīvo, viss notiks droši, ātri un saudzīgi.

Rigatta IT, SIA

Citadeles 2, Rīga, LV-1010
IT, Informācijas tehnoloģijas