Iekšējais audits uzņēmumā, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80
1

MG Alliance, SIA, Grāmatvedības pakalpojumi, Autsorsinga kompānija

Licencēts grāmatvedības uzņēmums AGL0000450
Hospitāļu 8-8a, Rīga LV-1013
Grāmatvedības pakalpojumi, auditors, starptautiskie grāmatvedības standarti, iekšējais audits , starptautiskais, audits , auditora pakalpojumi, iekšējais audits un kontrole, revīzija, juridiskie pakalpojumi, Grāmatvedis
  • 1 Grāmatvedības pakalpojumi
2

ARI Accounting Service, SIA, Grāmatvedības pakalpojumi

Licencēts grāmatvedības uzņēmums AGL000200 ©
Lāčplēša 27-6, Rīga LV-1011
Vispirms cilvēki pēc tam cipari.:

SIA "Ari accounting service" ir uz klientu orientēts uzņēmums, kam ir svarīgi izveidot un saglabāt labas attiecības ar klientu jebkurā situācijā. Uzņēmums garantē individuālu pieeju ikvienam klientam. Precīza grāmatvedība ir būtiska. Uzturiet detalizētu uzskaiti par izdevumiem, ienākumiem un citiem nodokļu aspektiem. Tas palīdzēs izvairīties no nepamatotiem nodokļiem un optimizēt izmaksas. Esam grāmatvedības eksperti! Grāmatvedība ir mūsu sirds darbs! 

3

Euro Finances, SIA

Slāvu 25-15, Rīga LV-1073
Galvenās prioritātes:: ✓ Grāmatvedības ārpakalpojumi no EuroFinances. ✓ Jūsu prioritāte ir uzņēmuma vadība - un mēs parūpēsimies par uzņēmuma dokumentiem. ✓ Pilns grāmatvedības atbalsts no A līdz Z no sertificēta grāmatveža-auditora. ✓ Sertificēts grāmatvedis savlaicīgi sagatavos gada pārskatu iesniegšanai VID un operatīvo pārskatu bankām (piemēram, līzingam), sakārtos lietas aktuālajos jautājumos un uzturēs veselas jūsu nervu šūnas. ✓ Grāmatvedības atskaites nav tikai likuma prasība - tas ir rīks, kas parāda reālo situāciju uzņēmumā, uztur kārtību saimnieciskajā darbībā un biznesā. Ar to palīdzību uzņēmuma vadītājs var pieņemt apzinātus lēmumus un tādējādi ietaupīt naudu un laiku. ✓ Mūsu speciālisti ir lietas kursā par jaunākajām izmaiņām likumdošanā, regulāri papildina un atjauno savas zināšanas. EuroFinances nodrošinās uzņēmuma gatavību visām pārbaudēm, jo jums vairs nebūs jāsavāc trūkstošie dokumenti ārkartas režīmā. Mēs palīdzēsim jūsu uzņēmumam nopelnīt, augt un attīstīties. ✓ Finanšu pārskati ir sagatavoti, pamatojoties uz Latvijas Republikas likumiem, normatīvo aktu prasībām un Starptautiskajiem grāmatvedības standartiem.
  • 3 Grāmatvedības pakalpojumi
4

Grāmatvedības birojs IRIS, SIA

Dignājas 3-7a, Rīga LV-1004
Pakalpojumi:: ✓ Grāmatvedības pakalpojumi ✓ Uzņēmuma pārstāvēšana VID ✓ Dokumentu sagatavošana un iesniegšana uzņēmumu reģistrā ✓ Lietvedības pakalpojumi ✓ Nodokļu konsultācijas ✓ Finanšu atskaites Par mums::

Piedāvājam GALVENĀ GRĀMATVEŽA pakalpojumus. Konsultācijas, kā uzsākt organizēt grāmatvedības uzskaiti atbilstoši LR likumdošanai. Mūsu ieteikumi un padomi veiksmīgai biznesa attīstībai.

  • 4 Grāmatvedības pakalpojumi

Interneta bilance, SIA

Pulkveža Brieža 6-1a, Rīga LV-1010
Pakalpojumi: ✓ Grāmatvedības apkalpošana ✓ Komunikācija ar valsts institūcijām ✓ Finanšu plānošana ✓ Statistika ✓ Audits ✓ Personāla uzskaite Par uzņēmumu:

Nodrošinām klientiem savlaicīgu, precīzu un efektīvu grāmatvedības uzskaites kārtošanu atbilstoši LR normatīvo aktu prasībām un starptautiskajiem standartiem.

KLIENTIEM MĒS PIEDĀVĀJAM:

Grāmatvedības uzskaites kārtošanu,

Pieeju grāmatvedības un finanšu informācijai on-line režīmā,

Iespējas pieņemt vadības lēmumus, kas balstīti uz uzticamu informāciju,

Atbalstu NILLTPFN iekšējās kontroles sistēmu izveidošanā un aktualizēšanā.

AELITAS SUIPES GRĀMATVEDĪBAS BIROJS

A.Kronvalda 32, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Pakalpojumi:: ✓ Grāmatvedības pakalpojumi fiziskām personām ✓ Grāmatvedības pakalpojumi juridiskām personām ✓ Gada pārskati ✓ Algu aprēķins ✓ Nodokļu deklarācija ✓ Konsultācijas ✓ VID atskaišu sagatavošana ✓ Audita pakalpojumi Par mums::

Aelitas Suipes grāmatvedības birojs un juridiskie pakalpojumi Cēsīs. Piedāvājam konsultācijas latviešu, angļu un krievu valodā. Nodrošinām arī izbraukšanu pie klienta. Pakalpojumi iekļauj gada pārskatu sagatavošanu firmām, privātpersonu grāmatvedības pakalpojumus un citus.

Grāmatvedības pakalpojumi IK, SIA, ZS, AS, pašnodarbinātajiem, biedrībām. Iekšējais audits, ārējais audits, atskaišu sagatavošana VID.

Palīdzēsim sakārtot jūsu uzņēmumu grāmatvedību.

Gebauers, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Tirgus 7, Ventspils, LV-3601
Pilna grāmatvedības apkalpošana ietver:: ✓ Uzņēmuma grāmatvedības politikas izstrādi ✓ Pirmsdokumetu pārbaudi, sakārtošanu un iegrāmatošanu ✓ Nodokļu atskaišu sagatavošanu un iesniegšanu VID ✓ Operatīvo finanšu pārskatu sagatavošanu līzingiem, bankām u.c. ✓ Statistikas atskaišu sagatavošanu un iesniegšanu pēc vajadzības ✓ Gada pārskata sagatavošanu un iesniegšanu VID ✓ Konsultācijas grāmatvedības un nodokļu jautājumos ✓ Dokumentus mūsu birojā varat iesniegt personīgi vai arī pēc tiem ieradīsies mūsu apmaksāts kurjerpasts ✓ Pakalpojuma cena – sākot no 30.00 EUR mēnesī ✓ Daļēja grāmatvedības apkalpošana ✓ Grāmatvedības reģistru atjaunošana no pirmdokumentiem ✓ Cenas

Ogres grāmatvedība, SIA

Skolas 18, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Uzņēmumu reģistrācija:

Veicam uzņēmuma reģistrāciju, pārreģistrāciju, izmaiņas komercreģistrā un ar dažāda veida formalitātēm saistītas dokumentācijas kārtošanu.

Grāmatvedības pakalpojumi Ogrē:

Piedāvājam grāmatvedības pakalpojumus sabiedrībām ar ierobežotu atbildību, mikrouzņēmumiem, individuālajiem komersantiem un pašnodarbinātām personām. Jūsu komfortam pilns grāmatvedības pakalpojumu klāsts – no individuālām konsultācijām līdz gada pārskatu sastādīšanai un jūsu uzņēmuma grāmatvedības sistēmu sakārtošanai.

KEYSMENT, SIA

Lāčplēša 14-13, Rīga LV-1011
Apraksts:

Kompleksā apkalpošana grāmatvedības un juridisko pakalpojumu jomā ir pakalpojums, kurā ietverts viss saimniecisko un finanšu operāciju klāsts, ārpakalpojuma sniedzējam uzņemoties garantētu, apdrošinātu atbildību un kārtojot visas konkrētā uzņēmuma tieši vai netieši ar grāmatvedību, lietvedību un juridiskajiem jautājumiem saistītās lietas.

ZL.LV iesaka

Kipu, SIA

Antonijas 8-9a, Rīga LV-1010
Kas mēs esam?:

Jauni, drosmīgi, uzņēmīgi un atvērti, bet arī profesionāli, pieredzējuši un inovatīvi – mēs noteikti neesam iesācēji! Nodrošinot nepieciešamos speciālistus vienuviet, mēs varam sasniegt un piedāvāt vairāk. Tāpēc klienti uztic mums savus biznesa procesus jau vairāk nekā desmit gadus. Pieredze, kompetence un kvalitāte ir mūsu ieguldījums jūsu biznesā, bet aizrautība un radošums – mūsu pakalpojuma pievienotā vērtība.

 

Agande finanses, SIA

Eiropas projektu izstrāde
Tūristu 1-2.st., Saldus, Saldus nov., LV-3801
Iekšējais audits . Uzņēmumu reģistrācija un pārreģistrācija.

Confidentum, SIA

Audēju 15-4, Rīga LV-1050
Confidentum grāmatvedības risinājumi:

Uzticami grāmatvedības pakalpojumi Latvijā. Mēs strādājam kopā ar klientu, pielietojot inovatīvas stratēģijas izmaksu samazināšanai, kvalitātes uzlabošanai un potenciālo grāmatvedības risku novēršanai. Mūsu primārais mērķis ir ilgtermiņa attiecību veidošana, kas ir balstītas savstarpējā cieņā un uzticībā. Sazinieties ar mums, lai uzzinātu, kā Confidentum grāmatvedības risinājumi var palīdzēt uzlabot Jūsu uzņēmuma ikdienu!

Censuva, SIA, Augmentum

L.Paegles 3-3.st., Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts:

SIA "Censuva" piedāvā grāmatvedības pakalpojumus, konsultācijas grāmatvedībā un finansēs. Gada pārskati.

VK Birojs, SIA

Draudzības aleja 24-72, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Par uzņēmumu:

SIA "VK birojs" sniedz grāmatvedības pakalpojumus un juridiskās konsultācijas Jēkabpilī. 

Aktīvs GIS, SIA, grāmatvedības birojs

A.Pormaļa 15, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201
, gada ienākumu deklarācija, VID atskaites, nodokļi, nodokļu konsultācijas, juridiskie pakalpojumi, iekšējais , audits un kontrole, revīzija, juridiskie pakalpojumi.

Greywolf Accounting, SIA

Kuģinieku 5, Liepāja LV-3401
Apraksts: Grāmatvedības uzņēmums ar vairāku gadu pieredzi sniedz grāmatvedības pakalpojumu maziem un vidējiem uzņēmumiem. Pieredze darbā ar bāriem, restorāniem, celtniecības uzņēmumiem, veikaliem. Uzņēmumā ir kvalitatīvi izstrādāti iekšējās kārtības noteikumi NILLF un sankciju likumu jomā, darbība apdrošināta. Pakalpojuma cena tiek aprēķināta individuāli, vadoties pēc klienta pamatojumu dokumentu apjoma, EKA un darbinieku skaita, skaidras naudas darījumu apjoma u.c.

GFN, SIA

Duntes 10, Rīga, LV-1013
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "GFN" nodrošina grāmatvedības pakalpojumus klientiem, kas darbojas dažādās uzņēmējdarbības nozarēs. Grāmatvedības pakalpojumi tiek sniegti gan juridiskām, gan fiziskām personām.

BHC Consulting, SIA

Kungu 21, Liepāja, LV-3401
Pakalpojumi:: ✓ Grāmatvedības pakalpojumi ✓ Audits ✓ Finanšu atskaites un konsultācijas ✓ Tulkojumi no/uz 70 valodām ✓ Tulkojuma notariālā apliecināšana Par mums::

Mūsdienu sabiedrība un uzņēmējdarbība ir kļuvusi transkontinentāla, un uzņēmēji lielākoties ir piesaistījuši savam biznesam ārzemju investorus vai sadarbības partnerus.

Pāris simtu kilometru attālumā no Latvijas runā lietuviski, igauniski, krieviski, mazliet tālāk skan somu, norvēģu, ukraiņu, baltkrievu, vācu u.c. valodas, un arī tur bizness „iet no rokas”!

Mēs palīdzēsim saprasties!

Devīze - panākumus gūst tie, kas vienmēr palīdz citiem... Mēs palīdzēsim un nodrošināsim ar uzticamu grāmatvedi, audita un tulkojuma pakalpojumiem no/uz 70 valodām. Laipni gaidīti! 

Regul DD, SIA

Uzvaras 10b, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Pakalpojumi: ✓ Darba aizsardzības pakalpojumi ✓ Ugunsdrošības pakalpojumi ✓ Ugunsdrošības audits ✓ Obligātas veselības pārbaudes ✓ Apmācība darba aizsardzībā ✓ Apmācība ugunsdrošībā ✓ Ugunsdzēsības aparātu tirdzniecība un apkope ✓ Ugunsdrošības inventāra tirdzniecība ✓ Grāmatvedības pakalpojumus uzņēmumiem: dokumentācijas sagatavošana, pilna grāmatvedības uzskaite, darba samaksas uzskaite, atskaites un deklarācijas sagatavošana. ✓ Darba samaksas uzskaite: algas aprēķināšana, atvaļinājumu un slimību lapu uzskaite, lietvedības dokumentācija. ✓ Atskaišu sagatavošana: uzņēmuma vajadzībām, nodokļu deklarācijas sagatavošana un iesniegšana, statistikas atskaites, gada pārskata sagatavošana un iesniegšana. ✓ Noliktavas uzskaites sakārtošana uzņēmumiem. ✓ Grāmatvedības organizācijas politikas sagatavošana.

Baltic Finance, SIA

BRĪVAIS DARBA LAIKS - IEPRIEKŠ ZVANOT!
Latgales 322, Rīga LV-1063
Par mums:

SIA "Baltic Finance" – ārpakalpojuma finanšu nodaļa uzņēmumiem Baltijas valstīs. Sniedzam profesionālus finanšu un vadības grāmatvedības pakalpojumus, gatavojam visas nepieciešamās finanšu, grāmatvedības un nodokļu atskaites, kontrolējam un uzraugām finanšu plūsmu, jo grāmatvedība neaprobežojas vien ar finanšu datu iegrāmatošanu un analīzi, tā ietver arī datu reālu izmantošanu uzņēmuma interesēs!