Izglītība, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Madonas novada pašvaldība, Dzelzavas pagasta pārvalde

Dzelzava, Kļavu 4, Dzelzavas pagasts, Madonas nov., LV-4873
Dzelzava, Dzelzavas pagasts. Dzelzavas muižas pils un parks. Izglītības iestādes: Dzelzavas pamatskola Dzelzavas pilī, pirmsskolas izglītības iestāde "Rūķis" Aizpurvē, Bērzu ielā 25; Dzelzavas speciālā internātpamatskola Dzelzavā, Kļavu ielā 2. Veselības aprūpes iestādes: ģimenes ārstes Ilgas KREICUMAS privātprakse Dzelzavā, Kļavu ielā

Madonas novada pašvaldība, Ļaudonas pagasta pārvalde

Ļaudona, Dzirnavu 2, Ļaudonas pagasts, Madonas nov., LV-4862
Pašvaldība, pašvaldības, Madonas novads, Ļaudona, Ļaudonas pagasts, Latgale dabas parks "Driksnas sils", Andreja Eglīša Ļaudonas vidusskola. Ļaudonas pagasta pirmsskolas izglītības iestāde "Brīnumdārzs" izglītojamajiem ar valodas traucējumiem. Ļaudonas kultūras nams. Senioru paaudzes deju kolektīvs "Divi krasti". Jauktais koris "Lai

Madonas novada pašvaldība, Bērzaunes pagasta pārvalde

Sauleskalns, Aronas 1, Bērzaunes pagasts, Madonas nov. LV-4853
Bērzaunes pagasta iestādes:: ✓ Bērzaunes pamatskola ✓ Pirmsskolas izglītības iestāde "Vārpiņa" ✓ Sauleskalna tautas nams ✓ Pašvaldības uzņēmums SIA "Bērzaunes komunālais uzņēmums" ✓ Informatīvais izdevums "Bērzaunes Rīts" ✓ Bērzaunes kapi ✓ Bērzaunes feldšerpunkts

Madonas novada pašvaldība, Vestienas pagasta pārvalde

Vestiena, "Pagastmāja" , Vestienas pagasts, Madonas nov., LV-4855
Vestienas pagasta pārvaldes iestādes:: ✓ Vestienas bibliotēka ✓ Vestienas pamatskola ✓ Vestienas pamatskolas pirmsskolas izglītības iestāde ✓ Vestienas tautas nams ✓ Vestienas feldšerpunkts Apraksts:

Vestienas pagasts ir viena no Madonas novada administratīvajām teritorijām tā rietumos. Robežojas ar sava novada Bērzaunes, Aronas un Liezēres pagastiem, Ērgļu novada Sausnējas, Ērgļu un Jumurdas pagastiem, kā arī Pļaviņu novada Vietalvas pagastu. Mūsu pagastā atrodas arī Natura 2000 teritorija (ietilpst dabas parks Gaiziņkalns, dabas liegums Ilziņa ezers un Kāla ezera salas, ģeoloģiskais veidojums Bolēnu Acu avots un Vestienas muižas aleja). Vestienas pagasts ir viena no Madonas novada administratīvajām teritorijām tā rietumos. Robežojas ar sava novada Bērzaunes, Aronas un Liezēres pagastiem, Ērgļu novada Sausnējas, Ērgļu un Jumurdas pagastiem, kā arī Pļaviņu novada Vietalvas pagastu. Vestienas pagasts organizē arī Muzikālo pasākumu "Kāla ezera skaņas". Augļu un ogu dārzs – z/s "Jāņkalni" ar iespēju sezonas laikā lasīt, degustēt un iegādāties šo produkciju.

Kristīgā literatūra un dāvanas, veikals

Siena 10, Liepāja LV-3401
Preces:: ✓ Bībeles ✓ Audio Bībeles ✓ Grāmatas ✓ Grāmatzīmes un kartītes ✓ Dāvanas ✓ Sveces un svečturi ✓ Mūzika, filmas un zvani ✓ Kalendāri Uzņēmuma galvenie darbības virzieni:: Uzņēmuma darbībā galvenie uzsvari tiek likti uz radošas pieejas veicināšanu kristīgām vērtībām, kā arī Kristīgās literatūras, aksesuāru un sakrālo priekšmetu realizācija mazumtirdzniecībā un vairumtirdzniecībā. Svarīga ir arī kontaktu veidošana ar esošiem un potenciāliem preču piegādātājiem un realizētājiem Eiropā un Amerikā. Iespēju robežās atbalstām un nodrošinām draudzes nozaru sekmīgu attīstību.

Amnis, SIA, veikals Kristīgā literatūra un dāvanas

Lāčplēša 37, Rīga LV-1011
Kristīgā grāmata, kristīgā literatūra, kristīgā grāmatnīca, bībeles, bībele, (arī vairumtirdzniecība) garīgā literatūra, oblātes, komunikanti, hostias, svētais vakarēdiens, svētā vakarēdiena trauki, komūnija. Dāvanas, kristīgā mūzika, apsveikuma kartītes, rotas, piederumi baznīcām, sakrāli priekšmeti. Biķeri. Sveces, auto,

Latvijas Neredzīgo bibliotēka, Balvu filiāle

Tirgus 7, Balvi, Balvu nov., LV-4501
Kam var tikt izsniegtas pielāgotās audiogrāmatas?: Latvijas Neredzīgo bibliotēka apkalpo ikvienu, kuram ir grūti vai nespēj lasīt parasto drukāto tekstu. Mūsu lasītāji ir neredzīgas un vājredzīgas personas, kā arī personas ar citādām lasīšanas grūtībām (t.sk. seniori, cilvēki ar disleksiju u.c) un ar fiziskiem traucējumiem, kas minētas Autortiesību likuma 22(1). pantā.

Latvijas Neredzīgo bibliotēka, Cēsu filiāle

K.Valdemāra 13, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Bibliotēka. Abonements, lasītava. Filiālbibliotēka. Grāmatas. Audiogrāmatas. Grāmatas un informācija Braila rakstā. Literatūra, uzziņu literatūra, periodika. Letonika. Laikrakstu bibliotēka. Starpbibliotēku abonements. Datori ar specializētu aprīkojumu vājredzīgajiem un neredzīgajiem. Palielināšanas ierīces. Skenēšanas,

Latvijas Neredzīgo bibliotēka

Turpinām strādāt klātienē!
Strazdumuižas 80, Rīga LV-1024
Bibliotēka. Abonements, lasītava. Filiālbibliotēka. Skaņu ierakstu studija. Grāmatas. Audiogrāmatas. Grāmatas un informācija Braila rakstā. Literatūra, uzziņu literatūra, periodika. Mūzika. Letonika. Laikrakstu bibliotēka. Starpbibliotēku abonements. Datori ar specializētu aprīkojumu vājredzīgajiem un neredzīgajiem.

Veterinārā klīnika BarberDog

Latgales 250 k-4, Rīga LV-1063
Mūsu zooveikalā:: ✓ Sausā un konservētā barība dzīvniekiem ✓ Saldēta naturālā produkcija ✓ Spēles ✓ Kārumi ✓ Profesionālā kosmētika ✓ Mājiņas, guļvietas un tualetes Mūsu salonos:: ✓ Diplomēti meistari ✓ Individuālā pieeja katram klientam un viņa dzīvniekam ✓ Individuāli izvēlēta profesionālā kosmētika ✓ Ērtas profesionālas iekārtas (galdi un vannas ar elektropacēlājiem) ✓ Sterili instrumenti, tīrība telpās

Marusha Nord Ecosmetic

Garkalne, Nākotnes 30, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-2137
Par mums:

"MARUSHA" ir Latvijas dabīgās kosmētikas zīmols, kura produkti ir cilvēka veselībai un apkārtējai videi draudzīgi. Produktus rada, testē zīmola dibinātāja un vadītāja Marita Āboltiņa, kura ieguvusi izglītību dabīgās kosmētikas izstrādē. Produktu sastāvā ir pašu vākti Latvijas savvaļas augi, pašizgatavoti augu macerāti. Produkti ir radīti Latvijā un ir pilnīgs roku darbs. Sortimentā ir matu kopjošā kosmētika - cietie šampūni, kondicionieri un matu eļļa ar Latvijas kadiķi, kas samazina matu izkrišanu, veicina matu augšanu, dod matiem spīdumu, veselīgu izskatu. Ādas kopšanai tiek piedāvāts atjaunojošs pretgrumbu sejas serums ar augstvērtīgām eļļām un Q10, ādu barojoši un mīkstinoši ķermeņa cietie losjoni un lūpu balzami ar kliņģerīti un burkānu eļļu, kuri īpaši ieteicami sausai ādai. Piedāvājam arī ādu barojošas dabīgas ziepes ar Latvijas medu, kadiķi, smiltsērkšķi, kakao sviestu, kā arī skūšanās ziepes sausai ādai un sejas attīrošās ziepes taukainai ādai. Praktiskas un ekonomiskas ir trauku jeb saimniecības ziepes, kuras ir pilnīgi nekaitīgas un mazgā, spodrina visu – izlietnes, traukus, mēbeles, apģērbu. Jaunums ir dabīgi lina aksesuāri asins cirkulācijas uzlabošanai – tamborēti lina dušas un masāžas cimdi, sejas masāžas drāna, kā arī lina grozi. Katrs no mums ir īpašs un skaists dabas brīnums. Un tādi ir arī "MARUSHA" produkti, ko radām jums!

 

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža, Rēzeknes filiāle

N.Rancāna 23a, Rēzekne LV-4601
1. līmeņa profesionālā augstākā izglītība . Studiju ilgums – 3 gadi., Izglītība profesionālā. Izglītība augstākā.

Daugavpils Tehnoloģiju un tūrisma tehnikums

Strādnieku 16, Daugavpils LV-5404
Izglītības programmas: ✓ atjaunojamās enerģijas tehniķis ✓ automehāniķis ✓ datorsistēmu tehniķis ✓ konditors ✓ frizieris ✓ elektrotehniķis ✓ viesmīlības pakalpojumu speciālists ✓ klientu apkalpošanas speciālists ✓ lokomotīvju saimniecības tehniķis ✓ loģistikas darbinieks ✓ mazumtirdzniecības komercdarbinieks ✓ programmēšanas tehniķis ✓ pavārs, telekomunikāciju tehniķis

Med Alfa, SIA, Hemodialīzes centrs

Bruņinieku 5 k.17, Rīga, LV-1001
Hemodialīzes centrs:

"Med Alfa" Hemodialīzes centra pamatuzdevums ir nodrošināt mūsdienīgu, kvalitatīvu un Eiropas dialīzes un transplantācijas asociācijas standartiem atbilstošu nieru aizstājterapiju dienas stacionārā.

Hemodialīzes centra personāls spēj radīt mājīgu un labvēlīgu atmosfēru pacientu labsajūtai un kā vienota komanda nodrošināt profesionālu palīdzību katrā ārstēšanas posmā.

AKTIS, SIA, Deratizācija, dezinsekcija Rīgā, Vidzeme

Latgales 65-49, Rīga LV-1003
Pakalpojumi: Deratizācija ✓ Peļu, žurku un grauzēju iznīcināšana. Deratizācijas līdzekļi. Kaitēkļu kontrole un apkarošana. Rīgā, Ogrē, Siguldā, Valmierā, Jelgavā, Jūrmalā. Dezinsekcija ✓ Skudru, blakšu, prusaku, tarakānu, lapseņu, mušu, pārtikas kožu apkarošana Rīgā, Ogrē, Siguldā, Valmierā, Jelgavā, Jūrmalā.

Birma PETS Services, SIA

Matīsa 64, Rīga LV-1009
Apraksts:

"Birma PETS" ir profesionāla frizētava mazo un lielo šķirņu suņiem un kaķiem, kas atrodas Rīgas centrā. Sniedzam profesionālus skaistumkopšanas pakalpojumus un higiēnas procedūras visiem mājas mīluļiem, sākot no nagu griešanas līdz pilnai kopšanas procedūrai. Mājdzīvnieku ādas un apmatojuma kopšanai izmantojam tikai profesionālo kosmētiku (Groomer`s Goop, Iv San Bernard, Hydra Professional u.c.).

Ikvienam klientam ir iespēja apmeklēt arī tādu papildus procedūru kā hidromasāža ar ozonu. Šāda veida SPA procedūras atslābina muskuļus, samazina tonusu, neitralizē sēnītes un baktērijas, kā arī palīdz cīnīties ar ādas slimībām un alopēciju un normalizē hormonālo fonu.

Birma PETS meistari parūpēsies par tava mīluļa skaistumu un labsajūtu, kamēr tu pildi savas ikdienas pienākumus. Esam vairāku pasaulē pazīstamo zoopreču ražotāju zīmolu izplatītāji Latvijā, līdz ar to mūsu salonā un arī mūsu e-veikalā var iegādāties augstākās kvalitātes sauso barību, konservus suņiem un kaķiem, kā arī profesionālo kosmētiku, ķemmes un citus aksesuārus apmatojuma kopšanai, instrumentus nagu griešanai, gruminga galdus, vannas un citu profesionālo aprīkojumu grumeriem un suņu un kaķu frizētavām.

Gulbenes Auto-moto, SIA, Jaunpiebalgas filiāle

Jaunpiebalga, Rūpniecības 2a, Jaunpiebalgas pagasts, Cēsu nov. LV-4125
Apraksts:

SIA "Gulbenes Auto-moto" autoskola veic jauno autovadītāju apmācību un sagatavošanu dažādām transportlīdzekļu kategorijām - motocikli A1, motocikli A2, motocikli A, vieglie auto B, vieglie auto ar piekabi BE, kravas auto B C1, kravas auto C, kravas auto ar piekabi CE, autobusi D1, 95.kods, kā arī traktortehnikai. Jaunos autovadītājus apmāca tikai profesionāli un kvalificēti instruktori.

Gulbenes Auto-moto, SIA, Madonas filiāle

Saules 63b, Madona, Madonas nov., LV-4801
Autovadītāju apmācība, kursi, autoskola. Auto, moto, auto kursi, moto kursi, moto apmācība, vieglo auto, kravas autovadītāju apmācība. Profesionālo vadītāju apmācība, 95 kods; kategorijas: A; B; C; C1; BE; CE. Autorallijs, autosports, rallijs, auto-moto autoskola. Motokursi. Braukšanas autoapmācība, CSDD eksāmens, šoferu mācības, braucēju

Gulbenes Auto-moto, SIA, Balvu filiāle

Brīvības 55, Balvi, Balvu nov., LV-4501
Apmācība: autovadītāju, autoskolas

Gulbenes Auto-moto, SIA, Gulbene

Rīgas 36a, Gulbene, Gulbenes nov., LV-4401
Apraksts:

SIA "Gulbenes Auto-moto" autoskola veic jauno autovadītāju apmācību un sagatavošanu dažādām transportlīdzekļu kategorijām - motocikli A1, motocikli A2, motocikli A, vieglie auto B, vieglie auto ar piekabi BE, kravas auto B C1, kravas auto C, kravas auto ar piekabi CE, autobusi D1, 95.kods, kā arī traktortehnikai. Jaunos autovadītājus apmāca tikai profesionāli un kvalificēti instruktori.