Izglītība, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

LoDe, izglītības un inovāciju centrs

Atbrīvošanas aleja 130, Rēzekne, LV-4601
Apraksts: Izglītības un inovāciju centrs “LoDe” ir pieaugušo neformālās izglītības iestāde (izglītības iestādes reģistrācijas numurs 4380802330) Latgalē, atrodas Rēzeknē, bet nodrošina programmu īstenošanu klātienē visā Latgalē, un attālināti – visā Latvijā.

Izglītības un inovāciju centrs “LoDe”  piedāvā attālinātās programmas un apmācības klātienē: 

* vairāk nekā 20 programmas skaistumkopšanā * lietvedības, grāmatvedības, valodu apmācības * floristikas meistarklases * radošās darbnīcas

Izglītības un inovāciju centrs “LoDe” galvenā vērtība ir profesionāli, radoši, atsaucīgi pedagogi un apmierināti, iedvesmoti kursanti.

Kursi tiek piedāvāti dažādām sabiedrības mērķu grupām: strādājošiem, bezdarbniekiem un darba meklētājiem (ar NVA kuponiem), visiem, kas vēlas apgūt jaunas iemaņas vai pilnveidot savas prasmes.

Vairāk kā 40 dažādas programmas – skaistumkopšanā, valodu apguvē, floristikā, lietvedībā, grāmatvedībā, ļauj izvēlēties savām interesēm un vēlmēm atbilstošāko. Radošās darbnīcas, meistarklases, semināri un paraugdemonstrējumi palīdzēs atklāt dažādu materiālu izmantošanas iespējas un sniegs idejas sava biznesa attīstīšanai.

Mans lācis, SIA, Privātais bērnudārzs Grīziņkalnā

Vārnu 11, Rīga LV-1009
Katru dienu tiek ievērots noteikts dienas ritms:: ✓ 7:30-8:20 Ierašanās ✓ 8:30-9:00 Brokastis ✓ 9:00-10:00 Rotaļnodarbības ✓ 10:00-11:30 Pastaiga, rotaļas un vērojumi ārā ✓ 11:30-12:00 Pusdienlaiks ✓ 12:00-15:00 Saldo sapnīšu laiks ✓ 15:00-15:30 Ceļamies, klājam gultas un ģērbjamies ✓ 15:30-16:00 Launags ✓ 16:00-17:00 Rotaļnodarbības ✓ 17:30-19:00 Pastaiga, rotaļas un vērojumi ārā

Mans lācis, SIA, Privātais bērnudārzs Teikā

Raunas 64, Rīga LV-1039
vasarā, vasara, bērnu radoša attīstība, attīstošas spēles, attīstošas rotaļas, bērnu dārzs, pirmsskolas izglītība

Fizioterapijas-rehabilitācijas kabinets lolojumdzīvniekiem

Brīvības 39, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Pakalpojumu veidi:: ✓ masāža - tās mērķis pareizi ietekmēt muskuļus, asins piegādi un limfas cirkulāciju, lai saglabātu locītavu un mīksto audu elastību un novērstu turpmāko funkciju zaudēšanu; ✓ akupunktūra - ārstēšanā tiek izmantota iedarbība uz dzīvnieka virsmas bioloģiski aktīvajiem punktiem ar speciālām adatām; ✓ elektroterapija - pie augstām frekvencēm aktivizē sāpju nomācošo nervu sistēmas mehānismu, bloķējot sāpju signālu; ✓ lāzers - ārstē specifiskas kaites, kā sāpes un diskomfortu pēc operācijas, neiroloģiskas problēmas, hroniskas ādas slimības, artrītu, grūtu brūču dzīšanu.

WSP, SIA, Noliktavu, metāla plaukti Rīgā

Mežāres, "Alejas" , Babītes pagasts, Mārupes nov. LV-2101
Noliktavai:: ✓ Sīkpreču metāla plaukti ✓ Plastmasas kastes, konteineri ✓ Gara laiduma plaukti ✓ Konsoļu plaukti ✓ Daudzstāvu noliktavas palešu plaukti ✓ Transportēšnas aprīkojums ✓ Speciālie risinājumi ✓ Norobežojošie žogi un sieti ✓ Instrumentu paneļi un āķi ✓ Plastmasa paletes

KasTe, tradicionālās kultūras iniciatīvu centrs

Āraiši , Drabešu pagasts, Cēsu nov. LV-4101
Pakalpojumi:: ✓ Meistarklases ✓ Meistari ✓ Pulciņi Pulciņi:: ✓ aušana ✓ keramika ✓ rotu gatavošana ✓ Mūzikas instrumentu un koka darbnīca ✓ Pastalu darināšanas darbnīca ✓ Stikla apgleznošanas darbnīca Apraksts:

Biedrība “Tradicionālās kultūras iniciatīvu centrs “KasTe”” ir ar mērķi izzināt un pētīt latviešu tautas tradīcijas, materiālo un nemateriālo latviešu kultūras mantojumu, kā arī popularizēt to gan Latvijā, gan tālu aiz tās robežām.

Pie mums ir iespējams apgūt kokļu spēli, jostu aušanas pamatus, pastalu izgatavošanu, stikla apgleznošanu, rotu kalšanu, kokļu izgatavošanu un citas noderīgas prasmes. Apmeklētājiem tiek piedāvāta ekskursija seno mūzikas instrumentu pasaulē, kā arī iepazīstinām ar vilnas pārstrādi – no aitas līdz audumam.

Fiziski darbojamies gan Cēsīs, gan Amatas novada Drabešos – Drabešu muižas Amatu mājā – muzicējam, organizējam izstādes, koncertus un festivālus, izglītojam citus pasākumos, semināros, pulciņos un meistarklasēs, kā arī dibinām kultūras sakarus ar citām valstīm.

Aktis, SIA, Valmieras filiāle

. , Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Pakalpojumi: Deratizācija ✓ Deratizācijas līdzekļi. Kaitēkļu kontrole un apkarošana, grauzēju, peļu, žurku iznīcināšana. Dezinsekcija ✓ Apkarojam skudras, blaktis, prusakus, tarakānus, lapsenes, mušas, pārtikas kodes Apraksts: Deratizācija, dezinsekcija, sanitārie dienesti. Deratizācijas līdzekļi.

Heliks A, SIA, Autoskola

Skolas 10, Madona, Madonas nov. LV-4801
Pakalpojumi:

A, B, C, BE, CE kategorijas vadītāju sagatavošanas kursi.

Par autoskolu:

Autoskola "Heliks A" piedāvā profesionālu apmācību visiem topošajiem autovadītājiem.

WMT Baltic, SIA

A.Deglava 166b, Rīga LV-1021
Profesionāls pašlīmējošo ruļļu materiālu piedāvājums:: ✓ ruļļu materiāli un pašlīmējošās plēves dažādām nozarēm: reklāma, dekors, dizains, interjers, biroja telpas, izglītības iestādes, valsts aģentūras, tirdzniecības vietas, izstāžu zāles, pasākumi ✓ specializētās pašlīmējošās plēves: iekšējā apdare, mēbeles, arhitektūras risinājumi.  ✓ materiāli virsmas aizsardzībai, auto aizsardzībai  ✓ pašlīmējošie materiāli auto aplīmēšanai, auto aizsardzībai, auto reklāmai  ✓ magnētiskās plēves un materiāli ātrai informācijas maiņai, izglītības iestādēm, tirdzniecības centriem u.c. ✓ termopārneses tehnoloģija: termoplēves tekstilizstrādājumiem, termopreses, griešanas ploteri

Gaisma, suvenīri, grāmatnīca Ventspilī

Jūras 10, Ventspils, LV-3601
Apraksts: Grāmatas, grāmatu, kancelejas preču tirdzniecība Ventspilī. Suvenīri, lina izstrādājumi.

Mobilizing, SIA, Nedzirdīgo autoskola

Graudu 68, Rīga LV-1058
4 soļi līdz braukšanas apliecībai: ✓ Piesakies apmācībā ✓ Apmeklē nodarbības ✓ Nokārto eksāmenu ✓ Tiesības kabatā Apmācību laiki:

Apmācības notiek darba dienu vakaros no 18:00-22:05. Sestdienās no 9:00-13:05. Autoskola Mobilizing nāk pretī saviem kursantiem un nepieciešamības gadījumā piedāvā arī jauktu apmācību grafiku, nodrošinot maksimālu apmācības laiku pieejamību.

Valmieras rajona Brīvprātīgo ugunsdzēsēju biedrība

Stacijas 30, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: Valmieras BUB Vidzemes reģionā sniedz visu veidu ugunsdrošības pakalpojumus iedzīvotājiem un juridiskām personām. Mēs strādājam ar mērķi – kvalitatīvi ugunsdrošības pakalpojumi, tā ir drošības garantija.

R Saltus, SIA

"Lieplejas" , Vārves pagasts, Ventspils nov. LV-3623
Apraksts: SIA "R Saltus" ir Latvijas uzņēmums no Ventspils novada ar 100% vietējo kapitālu. Veicam pilnu mežsaimniecības ciklu - sākot ar mežizstrādi un koksnes realizāciju līdz pat meža atjaunošanai. Mūsu darbinieku daudzgadējā pieredze mežsaimniecībā un mežizstrādē, kā arī atbilstoša izglītība ļauj mums būt par konkurētspējīgu un strauji augošu uzņēmumu savā nozarē. Sadarbojamies ar visiem lielākajiem mežsaimniecības nozares uzņēmumiem Latvijā. Smilts un grants tirdzniecība. Pārdodam smilti un granti no karjera „Irškalni”, Ugāles pagastā, Ventspils nov.

Progmeistars, SIA

Pulkveža Brieža 6-1, Rīga LV-1010
Apraksts:

Progmeistars piedāvā: datoru kursi skolēniem, datoru kursi, datorkursi skolēniem, datorkursi, programmēšanas kursi skolēniem, programmēšanas kursi, programmēšanas valodas Go, Python, C, C++, C#, Java, Unity.

Ventspils Dzīvnieku audzētāju biedrība

Andreja 7/9, Ventspils LV-3601
Apraksts: Kopš 1997. gada VDzAB ir Latvijas Kinoloģiskās Federācijas sastāvā un caur to FCI sistēmā, kas ir pasaules lielākā un cienījamākā kinoloģiskā organizācija. VDzAB biedri ir suņu audzētāji un entuziasti no visas Latvijas, ne tikai no Ventspils un apkārtnes. Lai izstāžu ringos izietu labi sagatavoti suņi, darbs tiek sākts jau ar maziem kucēniem. Biedrībā darbojas “Mazā suņu skola".

Latvijas Samariešu apvienība

Katoļu 22, Rīga, LV-1003
Apraksts:

"Latvijas Samariešu apvienība" ir neatkarīga un brīvprātīga sabiedriskā labuma organizācija, kuras misija ir palīdzēt cilvēkiem. Samarieši īsteno vai līdzdarbojas daudzos labdarības un sociālā atbalsta projektos, kā arī nodrošina izglītības, sociālos un medicīnas aprūpes pakalpojumus Latvijā.

AMV, autoskola

Parka 18, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Pakalpojumi: ✓ A1 Kategorija ✓ A2 Kategorija ✓ A Kategorija ✓ B Kategorija ✓ BE Kategorija ✓ C Kategorija ✓ CE Kategorija ✓ D Kategorija ✓ 95. kods Apraksts:

Esam autoskola, kas profesionāli veic auto-moto apmācību. AMV Autoskola Limbažos kategorijas: A1, A2, A, B, BE, C, CE, D, 95 KODS. Apmācību nodrošina profesionāli, ilggadēji pasniedzēji un instruktori ar vairāk nekā 16 gadu pieredzi. Praktiskās nodarbības autoskola nodrošina ar mācību transportu, kas ir identisks CSDD eksāmenu transportam. Mēs piedāvājam profesionālu apmācību par atbilstošu cenu. Izvēlies sev ērtāko apmācību laiku darbadienu vakaros vai brīvdienu rītos un piesakies apmācībām AMV autoskolā. NĀC! MĀCIES! BRAUC!

Aktis, SIA, Tukuma filiāle

Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Sanitārie dienesti. Deratizācijas līdzekļi. Dezinsekcijas līdzekļi. Dezinfekcijas līdzekļi. Deratizācijas pakalpojumi. Dezinsekcijas pakalpojumi. Dezinfekcijas pakalpojumi. Deratizācija, dezinsekcija, dezinfekcija visā Latvijā. Telpu un autotransporta dezinfekcija. Profesionāla grauzēju, (žurku, peļu) putnu kontrole, insektu,

Prince A., individuālā darba veicēja

Liepziedi, "Pērkoni" , Auru pagasts, Dobeles nov., LV-3701
Apraksts:

Gleznotāja, mākslas pedagoģe un ainavu arhitekte Aija Prince dzīvo Dobelē. Ir izveidojusi divas gleznošanas studijas - vienu Dobelē, otru Jaunpilī.

Daizpon, SIA, Apsardzes mācību centrs

Čiekurkalna 1.līnija 84-33, Rīga LV-1026
Apraksts: MĀCĪBU CENTRA PAMATMĒRĶIS: Sagatavot kvalificētus apsardzes jomas speciālistus, kuru teorētiskā un praktiskā sagatavotība dod iespēju novērst iespējamos riskus uzņēmuma mantiskām vērtībām, intelektuālam īpašumam, uzņēmumā nodarbinātajam personālam, apmeklētājiem, klientiem, kā arī apkārtējai videi. Izglītības iestādes darbības panākumu pamatā kvalitatīvi organizēta un īstenota apmācība, kā arī pozitīva un radoša izglītības vide. Rezultāts – profesionāls, konkurētspējīgs darbinieks un apmierināts darba devējs. Darba laiks: Dokumentu pieņemšana apsardzes kursiem: darba dienās no pulkst. 10:00 – 14:00