Izglītība, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Nafta LV, SIA

Lubānas 66-317, Rīga LV-1073
Marķētā degviela, dīzeļdegviela, apkures degviela, naftas produktu eksports, naftas produktu eksportēšana, naftas produkti, benzīna eksports, dīzeļdegvielas eksports, marķētās apkures degvielas vairumtirdzniecība, degvielas vairumtirdzniecība, naftas produktu transportēšana, degviela apkurei, benzīns, degviela lauksaimniekiem,

Latvijas Kinoloģiskā federācija

Elijas 21, Rīga LV-1050
Latvijas kinoloģiskā federācija nodarbojas ar:: ✓ šķirnes suņu audzēšanu ✓ izstāžu, sporta sacensību organizāciju ✓ suņu apmācību ✓ ar darbības profilu saistītu kursu organizāciju Par mums:

Latvijas Kinoloģiskā federācija (LKF) ir dibināta 1974. gadā kā Rīgas suņu audzētāju biedrība. Tagadējo nosaukumu iegūst 1993. gadā. LKF ir lielākā kinoloģijas organizācija Latvijas Republikā, apvieno 36 suņu audzētāju klubus, 2004. gadā reģistrēta arī kā izglītības iestāde. Latvijas Kinoloģijas federācija kopš 1996. gada darbojas Starptautiskās Kinoloģijas federācijas (FCI) sastāvā, 2005. gadā kļuvusi par tās pilntiesīgu biedru, ir arī Amerikāņu Kennel Kluba (AKC) sadarbības partneris.

Madonas novada pašvaldība

Saieta laukums 1, Madona, Madonas nov. LV-4801
Par Madonas novada pašvaldību:

Madonas novada pašvaldība rūpējas par Madonas novada un pilsētas sociālo un ekonomisko labklājību šīs Latvijas daļas iedzīvotājiem un aizstāv novada iemītnieku intereses. Madonas novads sastāv no Madonas pilsētas un 14 citiem pagastiem, kuros novada dome veic dažādus projektus un pārvalda visas pašvaldības iestādes, kas ir daļa no Madonas novada - izglītības iestādes, novada būvvalde, izpildvaras iestādes, jauniešu centri un citas iestādes.

SD-Serviss, SIA

Ceļu drošības aprīkojums un palīglīdzekļi !
Avotu 67, Rīga LV-1009
Pakalpojumi:: ✓ Ceļu drošības aprīkojums un palīglīdzekļi; ✓ Ceļa horizontālie apzīmējumi; ✓ Norobežojošo barjeru sistēmas; ✓ Mobilie luksofori. Apraksts:

Uzņēmums ir dibināts 1993. gada aprīlī un Latvijas tirgū darbojas kā profesionāls specializēto ceļu marķēšanas krāsu un ceļa aprīkojuma pārdevējs. SIA "SD-Serviss" izveidojis stabilu sadarbību ar ražotājiem Slovēnijā, Dānijā, Anglijā, Čehijā u.c. Šajā laikā uzkrāta liela pieredze un izveidojies stabils klientu loks.

LZRA Izglītības centrs, SIA

Pulkveža Brieža 15-7, Rīga LV-1010

Izmanto mācību iespēju LZRA izglītības centrā! Visplašākais E-semināru piedāvājums. E-semināru ieraksti. Mācības klātienē un neklātienē tiešsaistē:

✓ grāmatvedībā; ✓ nodokļu jautājumos; ✓ revīzijā; ✓ biznesa vadībā; ✓ tiesībās. ✓ datorprogrammas JUMIS kursi ✓ digitālā grāmatvedība ✓ mācības pieaugušajiem

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža

Vidus prospekts 38, Jūrmala LV-2010
Studiju programmas: ✓ Ārstniecība ✓ Estētiskā kosmetoloģija ✓ Ārstnieciskā masāža ✓ Biomedicīnas laborants ✓ Radiologa asistents ✓ Sociālā aprūpe ✓ Sociālā rehabilitācija ✓ Podoloģija Darbības apraksts:

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža piedāvā apgūtpieprasītas profesijas veselības aprūpes un sociālās labklājības nozarē akreditētās 1. līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmās: "Ārstniecība" ( kvalifikācija – "Ārsta palīgs"), "Estētiskā kosmetoloģija" ("Skaistumkopšanas speciālists kosmetoloģijā"; studijaspilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Ārstnieciskā masāža" ("Masieris"; studijas pilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Biomedicīnas laborants" ("Biomedicīnas laborants"), "Radiologa asistents" ("Radiologa asistents"), "Podoloģija" ("Podologs"; studijas pilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Sociālā aprūpe" ("Sociālais aprūpētājs"), "Sociālā rehabilitācija" ("Sociālais rehabilitētājs"). Studijas koledžā tiek realizētas gan par valsts budžeta līdzekļiem, gan parstudējošo personīgo finansējumu.

First Fly, SIA

Eimuri, "Lidlauki" , Ādažu pagasts, Ādažu nov., LV-2164
Apraksts: Pilotu skola "First Fly" savu darbību uzsāka 2006. gadā. Tās dibinātājs Anatolijs Perekriostovs ir profesionāls un pieredzējis pilots-instruktors jau kopš 1986. gada, kā arī ir viens no "Baltic Bees Jet Team" – pirmās civilās aviācijas augstākās pilotāžas grupas Baltijā – dalībniekiem. Vēloties dalīties savās zināšanās, prasmēs un pieredzē, viņš nolēma atvērt savu skolu, lai sniegtu iespēju ikvienam, kurš vēlas iepazīt pasauli no putna lidojuma, piepildīt savu sapni un iemācīties patstāvīgi vadīt lidmašīnu. Pilotu skolā "First Fly" pieredzējušu pilotu-instruktoru vadībā tu apgūsi pamata zināšanas par aviāciju un praktiskās iemaņas pašam vadīt lidaparātu. Izejot pilnu apmācību kursu, saņemsi ultravieglās lidmašīnas pilota licenci, kas ļaus tev brīvi ceļot pa visu Eiropas Savienību un gūt jaunus, neaizmirstamus iespaidus un pozitīvas emocijas.

Maziņš kā jūra, privātais bērnudārzs, SIA Skolmeistars

Lielirbes 13, Rīga LV-1046
Misija: ✓ nodrošināt katram bērnam kvalitatīvas pirmsskolas izglītības ieguves iespējas pozitīvā, labvēlīgā mācību vidē; ✓ nodrošināt katram bērnam viņa individuālo spēju un potenciāla pilnvērtīgai attīstībai piemērotu mācību veidu un metodes; ✓ radīt priekšnosacījumus bērna sociālo iemaņu attīstībai, veidojoties par aktīvu, patstāvīgu, pašpietiekamu, radošu, atvērtu un cieņpilnu sabiedrības locekli, kas prot sadarboties ar citiem; ✓ veicināt bērnu, viņu vecāku un pirmsskolas darbinieku sadarbību kopīgu mērķu sasniegšanai, stabila pamata veidošanai mūžizglītībai un bērna dzīvei mūsdienu pasaulē.

Universitātes Vetfonds, SIA, Veterinārā aptieka

K.Helmaņa 8, Jelgava, LV-3004
Šo gadu laikā esam organizējuši:: ✓ Izglītojošas lekcijas un seminārus veterinārārstiem un studentiem. ✓ Veterinārārstu kvalifikācijas paaugstināšanu ārzemēs. ✓ ASV diagnostikas speciālistu konsultācijas par sarežģītiem gadījumiem un diagnostikas metožu izmantošanu. ✓ Veterinārmedicīnas studentu apmācības. ✓ Kopā ar LLU VMF vairākas VMF zinātniskās konferences, seminārus un izglītības pasākumus.

SOLLO LV, SIA, finanšu pakalpojumi

Dārzniecības 7, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Uzņēmums piedāvā: ✓ Lētākā komisijas maksa Latvijā par viena rēķina apmaksu ✓ Klientiem iespēja norēķināties gan ar bankas maksājumu kartēm, gan skaidrā naudā ✓ Par rēķiniem klienti var ērti samaksāt ikdienas iepirkšanās laikā, tiem nav jādodas uz maksājumu pieņemšanas vietu ✓ Plašs veikalu tīkls visā Latvijā (vairāk nekā 700 tirdzniecības vietas) un ērts veikalu darba laiks ir priekšrocība klientiem, nemainot savus ikdienas paradumus, tostarp veicot pirkumus arī brīvdienās ✓ Nauda un informācija par pieņemtajiem maksājumiem tiks nosūtīta jūsu uzņēmumam jau nākamajā darba dienā pēc informācijas saņemšanas ✓ Veikalu tīkls informēs lielu daļu jūsu esošos un potenciālos klientus par iespēju norēķināties par jūsu pakalpojumiem veikalu tīklā ✓ Operatīva jautājumu risināšana, kas saistīta ar maksājumiem caur veikalu tīkliem

BarberDog, suņu un kaķu frizētava

Latgales 250 k-4, Rīga LV-1063
Veterinārie pakalpojumi:: ✓ Dzīvnieku vakcinācija ✓ Terapija, ✓ Dermatoloģija, ✓ Ķirurģija, ✓ Mikročipēšana ✓ Analīžu nodošana un diagnostika ✓ Stomatoloģija https://vetdoctor.lv/service/stomatologija/analīžu nodošana un diagnostika. Mūsu salonos:: ✓ Diplomēti meistari ✓ Individuālā pieeja katram klientam un viņa dzīvniekam ✓ Individuāli izvēlēta profesionālā kosmētika ✓ Ērtas profesionālas iekārtas (galdi un vannas ar elektropacēlājiem) ✓ Sterili instrumenti, tīrība telpās

BarberDog, suņu un kaķu frizētava

Valdeķu 62a, Rīga LV-1058
Veterinārie pakalpojumi:: ✓ Dzīvnieku vakcinācija ✓ Terapija, ✓ Dermatoloģija, ✓ Ķirurģija, ✓ Mikročipēšana ✓ Analīžu nodošana un diagnostika ✓ Stomatoloģija https://vetdoctor.lv/service/stomatologija/analīžu nodošana un diagnostika.

Liepiņi, SIA

Carnikava, Plūmju 3, Carnikavas pagasts, Ādažu nov., LV-2163
Sadarbojamies ar sekojošām veselības apdrošināšanas kompānijām:: ✓ If... ✓ BTA ✓ Gjensidige ✓ Balta ✓ Seesam ✓ Baltijas Apdrošināšanas nams ✓ Compensa ✓ Ergo

Ja Jums ir citu apdrošināšanas kompāniju veselības apdrošināšana, tad: saņemiet pakalpojumus pie mums -> iesniedziet savam apdrošinātājam prasības pieteikumu, pievienojot čeka kopiju -> saņemiet atlīdzību ar pārskaitījumu uz savu kontu.

 

Līnas grāmatvedība, SIA, pilna grāmatvedības apkalpošana Rīgā, Cēsīs, Siguldā, Limbažos

Ulbrokas 44a, Rīga LV-1021
Pakalpojumi:: ✓ Operatīvo finanšu pārskatu sagatavošana līzingiem, bankām u.c. ✓ Statistikas atskaišu sgatavošana un iesniegšana ✓ Gada pārskata sagatavošana un iesniegšana VID ✓ Konsultācijas grāmatvedības un nodokļu jautājumos ✓ Daļēja grāmatvedības apkalpošana ✓ Grāmatvedības reģistru atjaunošana no pirmsdokumentiem

Fiziocentrs, SIA

Bruņinieku 49 k.2, Rīga, LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Fizioterapeita konsultācija ✓ Fizioterapija bērniem ✓ Teipošana ✓ Masāža ✓ Ārstnieciskā vingrošana ✓ Ultraskaņas terapija ✓ Funkcionālais treniņš TRX ✓ Triecienviļņa terapija Par mums:

Fiziocentrs – mūsdienīga, profesionāla un ērti pieejama fizioterapijas klīnika, kas jau kopš 2010. gada saviem klientiem piedāvā plaša spektra pakalpojumus, lai uzlabotu fizisko veselību, attīstību un sasniegumus kā ikdienas darbos, tā arī sportiskās gaitās. Fiziocentrs komandā darbojas labākie nozares speciālisti, kas katram klientam sniedz individuālu un augstas kvalitātes pieeju, lai kopā sasniegtu labāko rezultātu. Mūsu fizioterapeiti regulāri papildina zināšanas un seko līdzi nozares jaunumiem, lai spētu sniegt rezultatīvāko pieeju skeletomuskulārās sistēmas darbības uzlabošanā, kā arī problēmu mazināšanā un novēršanā.

Smaida līnija, SIA

Ropažu 96, Rīga, LV-1006
Apraksts: Klīnika „Smaida līnija” piedāvā visu veidu nepieciešamos zobārstniecības pakalpojumus par saprātīgām cenām no 2007. gada. 2015. gadā zobārstniecības klīnika tika renovēta, mainīts valdības un ārstu sastāvs. Klīnika „Smaida līnija” 2021. gadā aprīkota ar modernām iekārtām un materiāliem, tādējādi nodrošinot augstu aprūpes kvalitāti. Pie mums strādā mūsdienu zobārstniecības skolas speciālisti, kuri ir saņēmuši modernu medicīnisko izglītību un pārzina aktuālās ārstēšanas tehnoloģijas, pastāvīgi paaugstinot savu kvalifikāciju. Tas garantē pozitīvus ārstēšanas rezultātus. IR VIDES PIEEJAMĪBA PERSONĀM AR FUNKCIONĀLIEM TRAUCĒJUMIEM.

Autoskola Jana, SIA JK-UK

Rīgas 45, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apmācības: ✓ A kategorija ✓ B kategorija ✓ BE kategorija Autoskola "Jana" braukšanas apmācības:

Autoskola "Jana" ir jauna, inovatīvi augoša skola, kura veidota uz 10 gadu pieredzes kursantu apmācībā autovadīšanā. Teorētisko apmācību pasniedz jauni, zinoši un atraktīvi pasniedzēji. Braukšanas apmācībā students ir pats svarīgākais. Pie mums mācās paši labākie! 

Gulbenes Auto-moto, SIA

Kļavu 30, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
Apraksts:

SIA "Gulbenes Auto-moto" autoskola veic jauno autovadītāju apmācību un sagatavošanu dažādām transportlīdzekļu kategorijām - motocikli A1, motocikli A2, motocikli A, vieglie auto B, vieglie auto ar piekabi BE, kravas auto B C1, kravas auto C, kravas auto ar piekabi CE, autobusi D1, 95.kods, kā arī traktortehnikai. Jaunos autovadītājus apmāca tikai profesionāli un kvalificēti instruktori.

Profilakse, SIA, uzkopšanas serviss un sanitārais dienests

Brīvības gatve 223, Rīga LV-1039
Pakalpojumi: ✓ Dezinsekcija ✓ Deratizācija ✓ Dezinfekcija ✓ Lapseņu un sirseņu (iršu) iznīcināšana ✓ Pagrabu tīrīšana, uzkopšana un demontāža ✓ Telpu tīrīšana un dezinfekcija pēc mirušā ✓ Telpu tīrīšana, uzkopšana dzīvokļos un nelabvēlīgos dzīvokļos pēc miruša.

SIA ''Iespēja izaugsmei'' alternatīvā izglītības un sociālās attīstības sistēma

Pulkveža O.Kalpaka 16-114, Jelgava, LV-3001
Pakalpojumi: ✓ Alternatīvā izglītība ✓ Sociālie atbalsta pasākumi ✓ Medicīnas atbalsta pasākumi Par mums: SIA „Iespēja izaugsmei” īsteno Eiropas sociālā fonda projektu „Atbalsts sociālajai uzņēmējdarbībai”. Iespējams saņemt speciālistu pakalpojumus alternatīvajā izglītībā, uzvedības terapijā, logopēdijā, TOMATIS terapijas runas un valodas attīstības sekmēšanai, kā arī konsultācijas ģimenēm un speciālistiem par bērna attīstības veicināšanu.