Izglītība, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80
ZL.LV iesaka

Astin, suņu un kaķu frizētava

M.Ķempes 8, Liepāja LV-3407
Grūminga pakalpojumi, profesionāla kosmētika, Frizieru pakalpojumi suņiem un kaķiem, sagatavošana izstādēm, Mazgāšana, žāvēšana, higiēniskas procedūras, ausu tīrīšana, acu tīrīšana, zobu tīrīšana, nagu griešana, SPA pakalpojumi, Sertificēts meistars, profesionāls grūmeris Viktorija Markelova, Zobu tīrīšana dzīvniekiem, kaļķakmens

Akadēmiskās informācijas centrs, nodibinājums

Dzirnavu 16-3.st., Rīga LV-1010
Apraksts:

Akadēmiskās informācijas centrs kopš 1995. gada ir Latvijas pārstāvis Eiropas Padomes/UNESCO diplomatzīšanas tīklā ENIC un Eiropas Savienības diplomatzīšanas tīklā NARIC. Latvijas ENIC/NARIC īsteno šādas funkcijas:

✓ veic ārzemju diplomu ekspertīzi Latvijā (atbilstoši Izglītības likuma 11.1.pantam), ✓ sniedz informāciju par Latvijas izglītības sistēmu ENIC/NARIC tīklam, ārvalstu augstskolām, interesentiem Latvijā.

Daiga Sliņķe, kristīgais psihologs, izglītības psihologs

Pils 21-, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Pakalpojumi:: ✓ Garīgā līdzgaitniecība, ✓ Ignācisko rekolekciju vadība, ✓ Psihologa konsultācijas, tostarp pielietojot smilšu spēles terapijas metodi. Par Daigu Sliņķi:

Ignācisko rekolekciju vadītāja. Garīgā līdzgaitniece. Smilšu spēles terapijas metodes praktizētāja. Izglītība:

✓ 2018. - 2020. Latvijas evaņģēliski luteriskās baznīcas mācību centrs Mazirbē, kontemplatīvās līdzgaitniecības modeļa apguve; ✓ 2006. – 2009. Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības augstskola; psihologa kvalifikācija, profesionālā maģistra grāds psiholoģijā; ✓ 1999. – 2003. Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības augstskola, Sociālo zinātņu bakalaura grāds psiholoģijā.

Aktis, SIA, Kuldīgas filiāle

Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Pakalpojumi: Deratizācija ✓ Deratizācijas līdzekļi. Kaitēkļu kontrole un apkarošana. Kuldīgā, Ventspilī, Liepājā, Saldū, grauzēju, peļu, žurku iznīcināšana. Dezinsekcija ✓ Apkarojam skudras, blaktis, prusakus, tarakānus, lapsenes, mušas, pārtikas kodes Kuldīgā, Ventspilī, Liepājā, Saldū.

Svētā Jāņa palīdzības, mācību centrs Socio

Cēsu 8, Rīga, LV-1012
Mācību centrs:

Mācību centrs "Socio" nodrošina izglītības programmu īstenošanu sociālās palīdzības un veselības aprūpes jomā strādājošajiem. Tiek organizēti dažādi tematiskie semināri un konferences.

Fizioterapijas centrs Jēkabpilī

Rīgas 129, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Apraksts:

Krūmiņa Aleksandra-fizioterapeita prakse Pļaviņās kopš 2019. gada sniedz  profesionālus fizioterapeita konsultācijas un nodarbības, bobata terapijas un Handling apmācības, ārstnieciskās masāžas, teipošanas un TENS terapijas, HIVAMAT un FOHOW bioenergomasāžas pakalpojumus. Fizioterapijas centra komanda seko līdzi mūsdienīgām metodēm fizioterapijas jomā, pastāvīgi apmeklē kvalifikācijas celšanas kursus, lai sniegtu labāku ārstēšanu. Mūsu iestādē ir nodrošināta vides pieejamība cilvēkiem ar kustību traucējumiem.

security.lv, DARBA AIZSARDZĪBA

Tomsona 39 k.1-14, Rīga LV-1013

Darba aizsardzība:

✓ Riska novērtējums un drošības plānošana ✓ Darba drošības un veselības aizsardzības politikas izstrāde ✓ Darbinieku apmācība un izglītošana drošības jautājumos ✓ Darba aizsardzības pasākumu uzraudzība un ieviešana

Drošības pakalpojumi:

✓ Fiziskās drošības novērtējums un plānošana ✓ Objektu apsardze un monitoringa sistēmu uzstādīšana ✓ Drošības personāla apmācība un uzraudzība ✓ Notikumu reaģēšana un krīzes pārvaldība

Darba tiesības:

✓ Darba līgumu un dokumentu izstrāde un pārskatīšana ✓ Darba tiesību konsultācijas un atbalsts ✓ Strīdu risināšana un sarunu vadīšana ar darbiniekiem ✓ Darba tiesību pārkāpumu novēršana un novērtēšana

Datu aizsardzība:

✓ GDPR (Vispārējās datu aizsardzības regulas) ievērošanas audits ✓ Datu risku novērtējums un analīze ✓ Politiku un procedūru izstrāde datu aizsardzības jomā ✓ Personāla apmācība un izglītošana par datu aizsardzību

Šie pakalpojumi palīdz uzņēmumiem nodrošināt drošību, atbilstību tiesību aktiem un likumīgu darba vidi, veicinot ilgtermiņa uzņēmējdarbības stabilitāti un attīstību.

Autoskola Mācies Braukt

Andreja 7/9, Ventspils LV-3601
Apraksts:

AUTOSKOLA MĀCIES BRAUKT apmācību var apgūt dažādās kategorijās. Sākot no mopēdu vadītājiem un motociklistiem, un beidzot ar vieglo automašīnu vadītājiem (gan automātisko gan mehānisko pārnesumu kārbu) un to piekabēm.

Madonas novada bibliotēka

Skolas 12, Madona, Madonas nov. LV-4801
Par Madonas novada bibliotēku: Madonas novada bibliotēka ir Madonas novada domes kultūras, izglītības un informācijas iestāde, lielākā publiskā bibliotēka Madonas novadā. Madonas bibliotēka piedāvā dažādus pakalpojumus - literatūras iznomāšanu, dokumentu drukāšanu, kopēšanu un skenēšanu. Bibliotēkā piejams bezmaksas internets pilsētas iedzīvotājiem. Par Madonas rajona bibliotēkas dibināšanas gadu uzskatāms 1923. gads, kad Biržu skolotāju arodbiedrība saņēma Kultūras Fonda nokomplektētu 505 eksemplārus plašu krājumu. Galvenais bibliotēkas uzdevums ir nodrošināt visiem novada iedzīvotājiem brīvu, neierobežotu literatūras un nepieciešamās informācijas saņemšanu, sniedzot visiem pieejamus, bezmaksas un maksas bibliotekāros, bibliogrāfiskos un informacionālos pakalpojumus.

Madonas bērnu un jaunatnes sporta skola

Gaujas 13, Madona, Madonas nov., LV-4801
Apraksts:

Madonas BJSS apsaimnieko Madonas sporta centra telpas un Madonas "Smeceres sila slēpošanas un biatlona sporta bāzi", treniņiem joprojām, sadarbojoties ar vispārizglītojošām skolām, izmanto to skolu sporta bāzes, kurās tiek komplektētas treniņgrupas, Madonas pilsētas stadionu, kā arī atklātos basketbola, pludmales volejbola un citus sporta laukumus.

Madonas novada pašvaldība, Praulienas pagasta pārvalde

Prauliena, Kalna 2, Praulienas pagasts, Madonas nov., LV-4825
Par uzņēmējdarbību:

Ar uzņēmējdarbību Praulienas pagastā nodarbojas vairāki kokapstrādes uzņēmumi: SIA "NORTE-KOKAPSTRĀDE", SIA "Medene", zemnieku saimniecības "Silieši", "levlīči". Zemnieku saimniecības "Līdumnieki" un "Ataugas" nodarbojas ar ogulāju audzēšanu. Zemnieku saimniecība "Lejnieki" - ar biškopību, Z/s "Auziņas" darbojas graudu kalte, kur tiek sniegti pakalpojumi iedzīvotājiem graudu kaltēšanā un lopbarības sagatavošanā. Šautuve medniekiem "Palejas". Pašreiz ar tūristu uzņemšanu nodarbojas trīs viesu mājas - "Madaras", "Apiņu kalte" un "Palejas". "Palejas" ir izveidojušas šautuvi, kur tiek rīkotas sacensības dažādās šaušanas disciplīnās. Pašvaldības sniegto pakalpojumu pieejamību pašvaldības teritoriālajās vienībās nodrošina šādas pagasta pārvaldes pārraudzībā esošās iestādes: Praulienas pamatskola, pirmsskolas izglītības iestāde "Pasaciņa", Praulienas bibliotēka, Saikavas bibliotēka, Saikavas tautas nams, Sociālās aprūpes centrs "Vecsaikava".

Atštaukas, Liepājas aktrišu folkloras apvienība

Bāriņu 32, Liepāja LV-3401
Apraksts: 1995. gada jūnijā mēs, Liepājas teātra aktrises, nolēmām iepriecināt kolēģus sezonas slēgšanas koncertā ar Līgo dziesmām. Šajā brīdī tad arī dzima doma par "Atštaukām". Mēs nākam no visiem Latvijas novadiem, tāpēc arī dziedam dažādu novadu dziesmas. Protams, pārsvarā tās ir Kurzemes puses dziesmas, jo mūsu priekšdziedātāja bija Austra Pumpure - īsta rucavniece. Viņas dziesmu pūru izmantojam joprojām. Tā kā bieži iznāk dziedāt dažādos godos, kā jau aktrises, savas programmas veidojam kā nelielus uzvedumus, atbilstošus gadskārtu svētkiem un dažādiem godiem - kāzām, kristībām utt. Uzņem "NAMĪNĀ" viesus, sagaida ar zupu, cienastu, koncertu. Aicinām bērnus piedalīties tradicionālo svētku folkloras skoliņās. 2017. gadā Lauku Ceļotājs piešķīra folkloras grupai "Atštaukas" kultūras zīmi "Latviskais mantojums". Laipni gaidām tūristus un Liepājas viesus folkloras centrā "Namīns".

Jumping Fitness, SIA

Stadiona 1, Daugavpils LV-5401
Apraksts:

"Jumping Fitness" studija Daugavpilī. Jumping - efektīvs solis ceļā uz ideālu ķermeni!

Darmaway® Akadēmija

K.Barona 88-127c.kab., Rīga LV-1001
Apraksts:

"Darmaway® Akadēmija" - Tu esi šeit, lai dzīvotu, lai mīlētu, lai mācītos, lai radītu un baudītu. Akmeoloģija. Jaunās enerģijas. Karmas mācība. Enerģētikas balansēšana. Naudas mācība. Zemapziņa un DNS struktūra. Radošuma aktivizācija.

Life Harmony, SIA

Gustava Zemgala gatve 71a-4, 2.st., Rīga LV-1039
Par mums:

"Life Harmony" darbojas speciālisti ar ilggadēju pieredzi un zināšanām par cilvēka ķermeni un tā atveseļošanu. Rehabilitācijas centra procedūrās tiek apvienotas dažādas medicīnas un dziedināšanas metodes no visas pasaules, piemēram, senās latviešu fitoterapijas zināšanas, Tibetas medicīna, Ajūrvēda, kā arī tiek ņemti vērā jaunākie pētījumi tradicionālās medicīnas jomā. Tas veido šī centra unikalitāti un daudzpusīgo pieeju ikkatram klientam. Mēs piedāvājam ārstnieciskās masāžas, aromamasāžas, fitoterapijas, kā arī citas spa un masāžu procedūras. Tiek sniegti profesionāli apmācību kursi, lai interesenti kļūtu par pieprasītiem meistariem!

Artsportstudio, SIA

Citadeles 2, Rīga LV-1010
Pakalpojumi: ✓ Funkcionālais fitness ✓ Austrumu cīņas - Karate ✓ Pašaizsardzības treniņi - Sambo, Marab ✓ Cigun ✓ Mākslas nodarbības un meistarklases ✓ Attīstošās nodarbības bērniem - sagatavošana skolai, radoši attīstošās nodarbības bērniem no 3 gadu vecuma; ✓ Latviešu valodas mācības

Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca, SIA

Pilsoņu 13, Rīga LV-1002
Par slimnīcu:

VSIA “Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca” ir daudzprofilu slimnīca, kas sniedz pilna apjoma neatliekamo un plānveida medicīnisko palīdzību, kā arī nodrošina pirms un pēc diploma izglītību, veic zinātniskus pētījumus un nodrošina jaunu ārstniecības metožu un tehnoloģiju aprobēšanu un ieviešanu Latvijā.

Anna Junga Nutrition, SIA

Rīga
Galvenie darbības virzieni:

SIA "Anna Junga Nutrition" nodarbojas ar sabiedrības izglītošanu par veselīgu uzturu. Tiek veidoti informatīvi materiāli, skaidroti mīti par veselīgu uzturu, kā arī piedāvātas viegli pagatavojamas receptes, ko iekļaut savā ikdienā. Veselīgs uzturs nodrošina cilvēka ķermenim nepieciešamās uzturvielas, kā arī var būt lieliska profilakse dažādu slimību attīstībai.

 

Profesionālās izglītības kompetences centrs Rīgas Tehniskā koledža

Braslas 16, Rīga, LV-1084
Izglītības programmas (vidējā profesionālā izglītība):: ✓ Enerģētika un elektronika ✓ Programmēšana ✓ Datorsistēmas, datubāzes un datortīkli ✓ Elektronika ✓ Telekomunikācijas ✓ Administratīvie un sekretāra pakalpojumi ✓ Kokizstrādājumu izgatavošana ✓ Metālapstrāde ✓ Mehatronika ✓ Siltumenerģētika ✓ Inženiermehānika ✓ Telemehānika un loģistika

Studiju programmas (1. līmeņa profesionālā augstākā izglītība):

✓ Elektriskās iekārtas ✓ Siltumenerģētika ✓ Aukstumtehnika ✓ Informācijas tehnoloģijas ✓ Telekomunikācijas ✓ Elektronika ✓ Telemātika un loģistika ✓ Autotransports ✓ Inženiermehānika (mehatroniķis, mašīnbūves speciālists) ✓ Kokapstrāde

Profesionālās izglītības kompetences centrs Rīgas Tehniskā koledža, Daugavpils filiāle

Strādnieku 16, Daugavpils, LV-5404
Profesionālā vidējā izglītība , autotransports, elektronika, sakari, metālapstrāde, enerģētika, informācijas, saraksti, uzņemšana profesionālajā vidusskolā, izglītības programmas, karjeras attīstība, nefromālā izglītība